Görünüşü;
Tercihleri;
Tarzı vesaire
Tamamen sizin hayal ettiğinizden çok farklı olan birinden hoşlanıp, sevgili oldunuz mu?

Aynen aynen oldu bu. Hoşlanmaz olaydım 2 senedir bana rol yapmış. Bak aynen açıklıyorum:
Hoşlandığım Kişide Sandığım Kriterler:
Karakteri: İyi niyetli, azıcık mantığını kullanabilen ve bana değer veren
Görünüşü: Sanırsam aynı boydaydık ve kız balık etli fakat ben biraz zayıf olsam bile bu, benim için hiç bir zaman sorun olmadı. Çünkü aşırı kilolu ya da boyu benden fazla uzun değildi. Uzunsa bile 1 ya da 2 cm uzundur. Çok bariz bir fark yoktu. Tipi de çok güzeldi ama güzellik ve çirkinlik kavramlarının gözümde pek fazla önemi olmadığı için kızı betimlemeye gerek yok.
Tarzı: Anlatmama bile gerek yok. Kız cidden giyinmesini bilen birisi.
Sohbet Tarzı: Aslında sayko konuları pek açmayı seven bir kişilik değil. Tıpkı benim gibi ciddi bir havası var ve kendisine benzer olan kişilere genelde günlük hayatından konuşur.
Not: Bunlar olduktan sonra gerçek yüzünü de görmüştük fakat başlamadan önce küçük bir not eklemek istiyorum. Ben sadece kızın nasıl birisi olduğunu tarif ettim. Yoksa kriterlerimde iyi niyetli, azıcık mantığını kullanabilen ve bana gerçekten değer verebilecek olan, boy ve kilo konusunda da sıkıntı çıkarmayacak biri (yani dev kız cüce erkek durumunun yaşanmaması) vardı. Şimdi birazdan tarif edeceğim özelliklerde de göreceksiniz ki kız aslında bu özelliklerin yanından bile geçmiyor.
Hoşlanma Sürecinden Sonra Öğrendiğim Gerçek Özellikleri:
Karakteri: Rolünü iyi yapan, yaptığı hareketlerinin söyledikleriyle tutmaması, çelişki abidesi, kararsız, dediğim dedik
Görünüşü: Üsttekiyle aynı
Tarzı: Üsttekiyle aynı
Sohbet Tarzı: Aslında yine ciddi bir tarzı var ama kız ile yaptığım sohbetlerde zamanla öğrendim ki günlük hayatlarından konuşulmasını pek sevmiyormuş. Fakat komik olansa şu ki 2 senedir sohbetlerinde bana tamamen günlük hayatlarından bahsetmesi. Dolayısıyla bu iş dönüp dolaşıp yine karakterinde bahsettiğim "yaptığı hareketlerinin söyledikleriyle tutmaması" kısmına geliyor.
Böyle işte. 😅
Ufak tefek görüş ayrılıkları olmaması mümkün değil zaten öyle kusursuz uyum olursa bir sorun bir çıkmaz olur.. ama böyle aşırı uç farkliliklarda birinden hoslanacagimi sanmiyorum
Rica ederim =))
Oldu. Bazen bir bakışa, bazen bir el hareketine, bazen bir gülüşüne, bazen de asiliğine vurulduğum çok oldu. Aşk, böyle bir şey.
rica ederim
Benim birçok kriterlerim vardı fakat insan gerçekten sevince bunların hiçbirini önemsemiyo zaten karakterinin düzgün olması ve sana bilgisiyle birşeyler katabilmesi yeterli bence
Cevap
10Cevap
Tam uymuyor diyemem ama suanki sevgilim kriterlerime pek uymuyor. goruslerim pek farkli degil ama mesela benden zeki degil ben benden daha zeki daha bilgili insanlardan hoslanirdim normalde. cok tembel tum gun oyun oynayip manga okuyor ben ona bir seyler katacak kitaplar okuyanlari severim oysaki. ayriva üniyi de bitirmedi bir meslegi yok
Evet, aşık olacağım insanı kendim seçemiyorum maalesef. 😄
Hayr ilk etapta beğenmişligim oldu ama dışı içini doldurmuyorsa anlamsiz
Evettt tuhaf bir durum oluyor. Uyum sağlaması zor oluyor. Neden sevdiğini bile anlamiyorsun
evet hep öyle oldu zaten. ben bana zıt olanı severim.
Hayatımda hiç birinden hoşlanmadım birlikte olduğum kadınlar güzel kadınlardı da nebiliyim birlikte olmak için birlikteydim herhalde abshshssj
Hoşlandım ama uzak olduğumuz için olmadı
Beğenmediğim birisinden nasıl hoşlanayım
Hoşlandım ama sonrası olmadı
Hoşlandım..
Bu mümkün değil kesinlikle
evett
Hayır
Hayır.
hayır
Hayır o ihtimal zor
Olmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?