Benim 5 yillik iliskimvar ailem 3 yildir biliyor taniyor. Kac kere bulustular, yemek yedik, oturduk, sohbet ettik. Babamin evde olmadigi bit gun sevgilim bizde kaldi annem ona bile musade etti. Annem 2 defa nereye kadar böyle gezeceksiniz, laf oluyor dedi. Gecenlerde alyans aldik, set aldik. Artik evlenmek istiyoruz. Annem bunları gorunce bir tuhaf oldu. Ben o cocukla evlenmeni istemiyorum o sana layik degil (parasi yok diye, ailesi hos degil diye) sen daha yakisiklilarina layiksin falan diyor. Ben onu seviyorum. Sevmedigim biriyle parasi var diye evlenemem dedim sustu. Simdi tektas alacaz. Isteme icin tek eksigimiz oydu. Anneme tektas alacaz dedigim de "ne gerek var tektasa, onun ysrine kendine bileklik al tak, tektasi simdi takip gezemezsin" diyip agzini gozunu yamultuyor. Artik cok zoruma gitmeye basladi. Me yapsak, ne alsak begenmiyor. Hep gozu en yukseklerde. Annem okumus biri bile degil ev hanimi. Kendi aileside zengin degildi. Niye boyle yapiyor anlamiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ona ne diyip bu durumu kabullendirmeliyim? 1 ay sonra istemeye gelecekler ama annem kabullenmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olasaya kadar he diyip kendi bildiğini yapacaksın maalesef
Ya bir konusma yapıp artik kabullenmesini saglamak istiyorum da ne diyeyim?
Bak anne ben bu adamı seviyorum ve üç beş kuruş için de hayatımı sevmediğim bir adamla ve sevmediğim bir adamdan olacak çocukla geçirmek istemiyorum. Biliyorum beni çok önemsiyorsun ve en iyi şartlarda yaşamamı istiyorsun. Benim gözüm servette, malda mülkte değil anne. O benim yazamadığım umutların kalemi oldu. İçime dolan huzurun sebebi oldu. Ben onu seviyorum anne. Tarzı bir şey söyleyebilirsin..
Vaovv cok iyi saol
Rica ederim...
Sallama evlen keyfine bak az dayan sonra kocanla mutlu ol
tebrik ederim seni iyi fikr verdin
Ya bir konusma yapıp artik kabullenmesini saglamak istiyorum da ne diyeyim?
De ki bir daha böyle devam edersen gider tek başıma evlenir nikahlanır sizi de yok sayarım. Ya arkamda dur ya köstek olma
tecrubelisin galiba
@zorro_keremim sen ne atladın yarrammmm
hmmmm üzelden yazarmisin
Parasız aşk olmaz düzgün biriyse evlen ne sıkıntı ediyorsun
para işleri konusmak kadar kotusu yok
Malesef evet
Gelecegini dusunuyor zoruna gitmesin bence
Benim de zoruma gidiyor
Niye
Yazacaktım da gizlisin
Evlen