Annemin yaptiklari artık cok zoruma gidiyor?

Benim 5 yillik iliskimvar ailem 3 yildir biliyor taniyor. Kac kere bulustular, yemek yedik, oturduk, sohbet ettik. Babamin evde olmadigi bit gun sevgilim bizde kaldi annem ona bile musade etti. Annem 2 defa nereye kadar böyle gezeceksiniz, laf oluyor dedi. Gecenlerde alyans aldik, set aldik. Artik evlenmek istiyoruz. Annem bunları gorunce bir tuhaf oldu. Ben o cocukla evlenmeni istemiyorum o sana layik degil (parasi yok diye, ailesi hos degil diye) sen daha yakisiklilarina layiksin falan diyor. Ben onu seviyorum. Sevmedigim biriyle parasi var diye evlenemem dedim sustu. Simdi tektas alacaz. Isteme icin tek eksigimiz oydu. Anneme tektas alacaz dedigim de "ne gerek var tektasa, onun ysrine kendine bileklik al tak, tektasi simdi takip gezemezsin" diyip agzini gozunu yamultuyor. Artik cok zoruma gitmeye basladi. Me yapsak, ne alsak begenmiyor. Hep gozu en yukseklerde. Annem okumus biri bile degil ev hanimi. Kendi aileside zengin degildi. Niye boyle yapiyor anlamiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ona ne diyip bu durumu kabullendirmeliyim? 1 ay sonra istemeye gelecekler ama annem kabullenmiyor
Annemin yaptiklari artık cok zoruma gidiyor?