AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
O tarz hayranlıklarım yok.
açıkçası ben çıkmam çünkü kendime yakıştırmam
Ahahah kusura bakmasın ama aldatırım ksjxkxl
Leonardo Di Caprio ve Abel Tesfaye💎
Henry Cavill, cillian Murphy ve Lana del rey
Henry cavill xblwfjw
Peki erkek arkadaşın karşı çıkarsa?
Bilal Sonses
Peki erkek arkadaşın karşı çıkarsa yemeğe çıkmanıza tepkin ne olur, naparsın?
Tabikide Barış Arduç 😭😭😭
Peki sevgilin karşı çıksa yine de buluşur musun?
Hayır tabikide sevgilim aşırı yobazdır 😭🤣
Bunu duyduğuma üzüldüm. Bu arada takibe aldım seni, mesaj da atmaya çalıştım ama kutun kapalıymış atamadım.
Yavşamadığınn kimse kalmamış defol aw
s... g... o... u!!!
Henry cavill'a güzel bir geçe geçirmek isterdim
Hmm güzelmiş. Peki yemeğe çıkacağın o gece için çok özenir miydin kombinine falan, ayrı bi özen olur muydu?
Heralde karşımda hollywood ünlüsü var genel olarak kıyafetime giyimime falan dikkat eder özenirdim
peki erkek arkadaşın sorun çıkarsa, gitmeni istemese?
Şöyle düşün erkek arkadaşım yok ama olsa scarlett johansson ile bir gece geçirsin istemezdim ne olur ne olmaz. Gitmemi istemese haklı bir nedenden ötürü istemez
onu biliyorum da sen dinler miydin sözünü onu soruyorum :))
Kendime güvensem dinlemezdim
o ne demek ya nasıl kendine güvensen? :)))
Anladın bence
anladım :)) takibe aldım bu arada :))
Peki bende takip edim bari
e et bari :))
Elon musk😄
Hmm güzelmiş. Peki yemeğe çıkacağın o gece için çok özenir miydin kombinine falan, ayrı bi özen olur muydu?
Tabii ozenirdim canım niye ozenmeyeyim
Pijamayla gidecek değilim ya😄
Haklısın, o bakımdan sordum ben de. Zevkini ve tarzını merak ettim. Nasıl bir kombin yapardın peki? Tarif de edebilirsin link de atabilirsin nasıl kolayına gelirse.
kendimle
Kendin zaten garanti merak etme, hazır bir kişilik hakkın daha var birini düşün derim :)
tamam işte kendim and kendim. kendime hayranım :D
Ekin Mert daymaz
peki erkek arkadaşın yemeğe çıkmanıza karşı çıksa naparsın, tepkin ne olur?
Johnny Depp ya da Robert downey
Ooo kesinlikle çok baba isimler ben de çok severim. Peki daha gençlerken kim olabilir beğendiğin, yakışıklı bulduğun oyuncu veya ünlü olarak?
Henry cavill
peki erkek arkadaşın yemeğe çıkmanıza karşı çıksa naparsın, tepkin ne olur?
Benim bir erkekle yemeğe çıkmam illa aşk, cinsellik değildir. O bir ünlü ben onun hayranıyım. Sadece bu kadar. Eğer sevgilim bunu anlamıyorsa o benim sevgilim artık değildir
çok güzel bir açıklama ve yorum, kesinlikle katılıyorum.
Benim için böyle
Seçkin özdemir 🖤
İyi bir seçim. Peki erkek arkadaşın yemeğe çıkmanıza karşı çıkarsa naparsın?
Bilmiyorum yaa olursa düşünürüz
Düşüncemi özelden yazdım
Ryan McCartan
Peki erkek arkadaşın yemeğe çıkmanıza karşı çıkarsa naparsın?
Yok
Olsa diye soruyorum
Eski erkek arkadaşım cjskksbc
kesinlikle doğru cevap, bence de öyle olmalı
Yanii
jimin...💙🧡
Peki erkek arkadaşın yemeğe çıkanıza karşı çıksa naparsın?
erkek arkadaşım yok. bu yüzden sorun olmaz
Anladım da olsa diyorum, misal olarak yani?
ben giderdim yine de
onu bulmusum durumuyum ceplemeden bırakmam ksmflsm
haha güzelmiş sevdim bunu :))
sonuçta adam zengin isteediğim gibi yemek yiycem işte ne var ödesin lkmkldsms fırsatı bulmusum ne güzel kaçırırmıyım
ggerçi ona bakmaktan yemete yiyememde neyse..
biraz komikleştirmeye ugraştım senaryoyu
İlyas yalçıntaş💜
Peki erkek arkadaşın yemeğe çıkmanıza karşı çıksa naparsın?
Onunla giderim🤞
Hmm erkek arkadaşımın yeri başkadır, o zaman İlyas Yalçıntaş'ı es geçer sevgilimle yemeğe giderim diyorsun yani :))
Tabiki😉
Lee min ho 💙
Hmm şu koreli yakışıklı şarkıcı çocuk :) peki erkek arkadaşın yemeğe çıkmanıza karşı çıksa?
Evliyim bn ve illaki çıkar
Hmm anladım. peki dinler misin onu yoksa bi yolunu buluş ikna eder ve gider misin Lee min ho ile yemeğe?
Izn vermeyecegni bildgm icn uzatmam
hmmm eşine boyun eğen bi yanın var yani anladım
Boyun eydigimden değil . Sonuçta hayatımda 1 kere olacak şey için eşimle kavga etmek saçma sonuçta ömür boyu yanında kalacak kişi eşim. Sen sole sen bi erkek olark izin verir miydn
Ben eşime her şeyden çok değer verdiğim, onun mutluluğunu her şeyin üstünde tuttuğum için tabii ki sorun etmezdim. ayrıca o özgür bir birey evli de olsak benden izin alması gerekmiyor, haber vermesi yeterli
Izin almaktan kastim kıskanır yani her erkek kıskanır sevdiği kadını ve başka bi erkekle görüşmesini istemez
o tür engelleri ancak bizim toplumdaki klasik öküz dediğimiz türk erkekleri koyar. ben de kıskanırım elbette ama benimkisi içimden tatlı bi kıskançlık olur, partnerimin mutluluğunu engelleyecek bişeye dönüşmez.
Aslında esim de boyle düşünüyor da arada bi kiskanclign dozunu kaçırıyor
işte kaçırmamak lazım, bi erkek gerçekten değer veriyorsa, seviyorsa nişanlısını veya eşini dozunu ayarlar. ben ayarlayabilen biriyim. mesela eşin ben olsam, sen o gece yemekten dönene kadar ben de kıskanırım, sürekli gözüm telefonda ve saatte olur, ama asla seni engellemem, karışmam, arayıp da mesaj atıp da rahatsız etmem.
O öyle olmaz bnc smdi dışardan konuşmak kolay
yemin ederim ki ciddiyim ben, neden inanmıyorsun?
Cun ku bi insanın hayatında biri yokken böyle konuşması kolay hayatında biri oldgnda ama öyle olmuyor
emin ol ben bütün ilişkilerimde böyle biriydim, asla dediğimden farklı davranmadım. sen de bu şekilde sana değer vermesini, seni hem içten içe tatlı şekilde kıskanıp hem de engellemeyen, sana ve özgürlüğüne her konuda saygılı olmasını istemez misin partnerinin?
Özgürlüğümü tamamen kısıtlamıyor zaten buna izin vermem öyle bsi yapsa da ama dediğim gbi başka bi erkekle yemeğe gitmeme karışsa istemese hoşuma gider sonuçta beni sevdiğinin kiskandgnin kanıtı bu bnc aşırı gevşekliğe girio seninki
bak anlatamıyorum ben de kıskanırım zaten, sonrasında da sana her şeyi sorarım eve dönünce, ama bir kere olacak ve hatıra olacak kalacak bişey için seni engellemem, üzmem, içinde ukte kalsın istemem
Of çok uzadı bu konu neyse ne
fikirlerini merak ettim, bu arada takibe aldım seni
Bn kimseyi etmiyorm
Anladım. En azından takip etmesen de bana bi medaj atarsan ben de sana yazabilirim, medaj atamıyorum şu an sana çünkü
Mesj da me solicksn onu anlamadm
Ya sohbet ederdik işte birçok konudan arada sitede denk geldiğimizde. Bir de kadın erkek ilişkileriyle ilgili merak ettiğim bu soru tarzında şeyler var, onlardan da konuşuruz
Taeyle gitmek isterdim
Hmm şu koreli şarkıcı :) peki erkek arkadaşın karşı çıksa yemeğe gitmenize?
üzgünüm ama erkek arkadaşımı bırakırdım :/
Emma Watson
iyiyimiş. peki erkeklerden?
Manu Rios olabilir 😊
Yakışıklı çocuk evet :) peki erkek arkadaşın yemeğe çıkmanıza karşı çıksa naparsın?
Karşı çıkmaz, çıkarsa ayrılırım.
ciddi misin, yani bu denli çıkmak istersin o yemeğe, sevgilimi gözüm görmez o noktada diyorsun?
Evet
peki o gece üstünde ayrı bi heyecan olur mu, giyimine vs. çok özenir misin?
Evet.
zevkini ve tarını merak ettim, nasıl bir kombin yaparsın mesela?
Crop, şort olabilir.
hmm güzelmiş. peki elbise olsa nasıl bişey tercih edersin?
Elbise sevmiyorum, giymem.
peki etek?
Mini kot etek ve beyaz crop.
hmmm cidden güzel kombin. erkek arkadaşın o gece boyunca felç geçirmez inşallah sen eve dönene kadar :)
Cara Delevingne ile yemeğe çıkmayı çok isterdim.
Peki erkeklerden kim olmasını isterdin?
harry styles derim sanırım
Peki erkek arkadaşın karşı çıkarsa, gitme falan derse?
erkek arkadaşım bana böyle bir konuda karışamaz. Zaten ne yapıcam koskoca ünlü adamla sevgili olup çıkıcam sanki :D
haklısın da türkiye'deki erkeklerin %90'ında kafa öyle çalışmıyor işte, sorun orda :)
yüzde 10'luk dilimde kalmaya çalış canım :)
%10 arasında kalıp da kendime haksızlık edecek değilim, %1 kalitemi ancak kaldırabilir canım ;)
%90'a girme de ne yaparsan yap
%90'a girmesem ne olur, %1 olmama rağmen hâlâ takip edilmiyorum birisi tarafından... :(
güzel yürüyorsun ama yanlış kulvar canım :)
neden lezbiyen misin?
Yalınla😊
Yalın pek yakışıklı değil ama sempatik bence de :) Peki başka kim olabilir, oyunculardan falan?
Murat Dalkılıç ❤️
Peki erkek arkadaşın yemeğe çıkmanıza karşı çıksa ona tepkin ne olur, naparsın?
Kızarım
Gitmez misin peki yoksa karşı çıksa fa yemeğe gider misin?
Giderim ben ya o benim hayalim 🙄
anladım o kadar çok beğeniyorsun onu
Beğenmek değil aşk
anladım şimdi. özelden yazdım sana bu arada
Olmazz
Aras Bulut İğnemliyle çıkardım
Peki erkek arkadaşın olsa ve yemeğe çıkmanıza karşı çıksa ona tepkin ne olur, naparsın?
İzin vermezse çıkmam tabi
Anladım. bu arada takibe aldım sen, mesaj atmaya çalıştım ama kapalıymış kutun
sevgilim yok zaten
Peki erkek arkadaşın olsa ve yemeğe çıkmanıza karşı çıksa ona tepkin ne olur, naparsın?
onunda yanıma alır giderim
kimle yemeğe çıkacağına bağlı bence, hangi ünlüyle çıkmak isterdin?
yok istediğim
anladım. takibe aldım bu arada seni
teşekkürler
rica ederim. mesaj atmaya çalıştım ama kutun kapalıymış
Burak deniz😂
İyiymiş :) peki erkek arkadaşın karşı çıkarsa yemeğe çıkmanıza tepkin ne olur, naparsın?
Gitmem cok mu önemli
Bilemem, ben soruyorum sadece :)
Shawn Mendes
peki erkek arkadaşın karşı çıkarsa yemeğe çıkmanıza tepkin ne olur, naparsın?
ona söylemem kdkdkdkf
haha oda güzelmiş :)) bu arada takibe aldım
mesaj atmaya çalıştım ama kapalıymış kutun :((
Evet, kapalı. ne yazmak istiyorsan, buradan yazabilirsin
merak ettiğim şeyler vardı, hem sohbet ederiz demiştim. peki mesela buluşmaya giderken giyimine özel bi özen gösterir miydin?
mikhail varshavski
peki erkek arkadaşın karşı çıkarsa yemeğe çıkmanıza tepkin ne olur, naparsın?
Anlayış gösteririm bu durumda.
Tom Ellis tabiki :)
Erkek arkadaşına sorar mısın peki, veya istemezse naparsın?
erkek arkadşım yok olsaydı ve aşık olsaydım niye başka biriyle yemeğe çıkayım
Hayranı olduğun için tabi ki. Hem bir kızın sevgilisi olduğunda bir ünlü oyuncuyu vs. yakışıklı bulup beğenmesi, hayranı olması yasak mı oluyor?
elbette hayran olabilir. bu çok doğal ama örnek vermek diyelim aşık olduğun biri var ve sevgilisin senden çoğu konuda üstün olan bir erkek le üstelik hayran sevgilin. bir akşam yemeği yemesine ne tepki verirdin mesela
Benim için sevgilimin mutluluğu her şeyin üstündedir. O mutlu olacaksa gerçekten bunu ego meselesi haline getirmem asla.
sadece ego değil aynı zamanda kıskançlık da ama güzel bir düşünce herkes böyle düşünmez tebrik ederim
Rica ederim. Bence ilişkide mutluluğa giden yol bencil olmamaktan ve karşındakina gerçekten değer vermekten geçer. Ben de illa ki kıskanırım ama benimki tatlı bir kıskançlık olur, yobazca bir kıskançlık yapıp çok istediği o yemeğe gitmesini veya giyimini kısıtlamak gibi bişeye varmaz asla benimkisi
İyimiş
Takibe alıyorum bu arada
Mesaj göndermeye çalıştım ama kapalıymış kutun :( :(