Bir ilişkiniz var ama öküz dediğimiz model biri değil. Erkek arkadaşınız anlayışlı, kibar, size değer veren ve mutlu olmanızı önemseyen biri. O yüzden de hayranı olduğunuz ünlüyle yemeğe çıkmanızı sorun etmeyecek. Gönül rahatlığıyla, yalana falan başvurmadan kiminle yemeğe çıkmak isterdiniz?
Kızlar, hayranı olduğunuz hangi ünlüyle akşam yemeğine çıkmak isterdiniz?
açıkcası ben rihannayla çıkmak isterdim😅 zaten sevdiğim bey de rihanna aşığı olduğumu bildiğinden benim adıma sevinirdi. Ki erkek veya kız olsun bunlar bizim için önemsiz şeyler ben birini kız veya erkek beğenirsem ona söylerim o da söyler bu sarkmaktan aldatmaktan çok kendi aramızda iltifat etme şeklimizdir.
Aahbwgahs görüşlerde herkes yakışıklı ünlüleri yazmış. Ben olsam Barış Çetin ile çıkardım.Çok yakışıklı değil. Düşünce yapısını ve ülkeye duyarlılığını seviyorum. Sesi çok dinlendirici oturup sabaha kadar dinleyebilirim. Küçük kardeşim bile adama hayran :d
Erkek arkadaşım sorun etmese dahi ben çıkmazdım. Evet beğendiğim ünlüler var. İşlerinde çok iyiler ama sadece o kadar. Onun yerine erkek arkadaşım ile yemeğe çıkmayı tercih ederim.
Evet yakışıklı ve iyi bir oyuncu gerçekten de. Peki bir fırsat oluşsa tanışmak, bir yemek yemek, ya da en azından bir yerde bir kahve içmek istemez miydin?
Kesinlikle katılıyorum, insanın hem kendine hem de karşısındakine bir saygısıdır bu. Peki genel olarak nasıl giyinirdin, nasıl bir kombin yapardın, nelere dikkat ederdin?
Leonardo Dicaprio :")) hemen tipi için algılayabilirsiniz fakat oyunculuğuna bayılıyorum. Sevgilim sorun etse sevgilimden ayrılırım sorun eden biriyle çıkmam zaten de hadi neyse. :d
bence sorun etmeye de hakkı yok zaten. benim kişisel görüşüm bu en azından. iyi bir oyuncu olduğuna ben de katılıyorum. yıllar önce titacik'le çıkış yaptı ama tek seferlik bir oyuncu olmadığını ispatladı yıllar içinde
Ünlüler değilde bilim insanlarının tercih ederdim. Vefat eden bilim insanlarımızdan Oktay Sinanoğlu ile tanışma fırsatım olsaydı kesinlikle kaçırmazdım.
Ben farklı içerikte bir soru sormuştum ama bu yanıt da beni çok mutlu etti. Rahmetli Oktay Sinanoğlu hocayı sevip sayan bitine denk gelmek harika bu sitede
Yani aman aman bi hayranı değilim ama ülkemizin ünlülerinden İbrahim çelikkolu beğenirim türk bir aktör değil ama jason stathamı da çok beğenirim harika bi oyuncu
cidden fedakarsın :) ama erkek arkadaşın da seni gerçekten sevip değer veriyorsa seni bundan mahrum etmemeli bence. peki gitmeni sorun etmezse, kombinine ayrı bir özenir misin o gece ve heyecanlı olur musun?
haklısın katılıyorum. peki o gece çok şık ve her zamankinden biraz farklı olarak biraz da iddialı olmak geldi içinden diyelim ki. nasıl bir kombin yaparsın bakalım? yani işte elbise, ayakkabı, çorap, saç ve makyaj olarak soruyorum. beğendiğin bişey varsa linkini de atabilirsin.
Çağatay Ulusoy. Dış görünüşüne karşı bir hayranlığım yok ama karşılıklı konuşabilme ve birbirini anlayabilme açısından kafalarımızın uyuşacağını, güzel muhabbet edebileceğimizi düşünüyorum. Samimi geliyor.
İkna etmeye çalışırım, ikna kabiliyetim yüksektir 🙂 Onu da davet ederim, beraber gitmeyi teklif ederim. Ama yine de istemiyorsa saygı duyarım, erkek arkadaşım daha önemli benim için.
O kadar anlayışlı ve kibar birisi ile ilişkim olsa (hayranı dahi olsam o kişinin) ilişkimde ki kişiye o saygısızlığı yapmazdım ben. O saygılı ise bende saygılıyımdır. - Ünlü ve ya değil aramız da fark yok unutmayın. Hepimiz insanız. -
Haklısın, o bakımdan sordum ben de. Zevkini ve tarzını merak ettim. Nasıl bir kombin yapardın peki? Tarif de edebilirsin link de atabilirsin nasıl kolayına gelirse.
haklısın her zaman olacak bişey değil, ama yine de biliyorsun klasik türk erkeği kafasını. öyle bir tipe denk gelirsen illa ki sorun eder yemeğe gitmeni, hatta giyimini bile, karışır falan bilirsin.
haklısın kesinlikle, bence de böyle biriyle olmaz ilişki. insan yalnız ölsün daha iyi. dünyaya bi kere geliyoruz, kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz.
Diyelim ki Mert Yazıcıoğlu'yla çıktınız yemeğe. yakışıklı olduğu kadar muhabbeti de güzel çıktı, kafa dengi bi çocuk yani. ve seni de beğendiğini, ara ara bakıp süzdüğünü farkettin. hoşuna gider mi beğenilmek?
Peki mesela önce yemeğe gittiniz, ordan bişeyler içmeye, eğlenmeye bi club'a falan gittiniz. Bir ara Mert'in kaçamak bakışlarla bacaklarına baktığını farkettin ve beğendiğini hissettin. bu seni rahatsız eder mi, veya ne hissedersin hoşuna gider mi?
erkek arkadaşının haberi olsa kesin kıskançlık krizine girerdi. çok az erkek bunu olgunlukla karşılayabilecek özgüvene ve medeni bakışa sahip çünkü biliyorsun.
evet yemeği bilebilir de yemekte olanları bilmesi sorun yaratabilir. aslında özgüvenli ve medeni bir erkek olsa, saçma sapan kıskançlıklara girmese rahatça söyler paylaşabilirsin bence diye düşünüyorum.
Haklısın bulmak kolay değil ama sayımız az da olsa varız yani :) Peki o geceden sonra da ara ara görüşmek isterse mert, birlikte vakit geçirmek falan, kabul eder misin?
bu anlamda çok şanlısın gerçekten. malum bizim toplumda erkeklerin çoğu saçmalar bu tarz durumlarda. peki nişanlın saçma sapan kıskançlık yapıp sorun çıkarsaydı napardın?
Ayıp diye bişey duydun mu? ya da hak yemek, nezaket falan? :) Ayrıca da ben seni takip ediyorum, sen böyle harika eğlenceli bi çocuğu nasıl takip etmezsin :D
Amerikan özentisi değilim fakat onlar gibi aksiyon filmi veya dizisi çekerim. Oyuncuların hepsi vasat, hepsi manken sonradan oyuncu olmuş veya ajanstan. Yurtdışında okumuş oyuncular oynatırım.
Hiç bilmiyorum. Amerikalılar gibi dünya yok oluyor yapmazdım. Çok saçma. Bizim ülke de terör aktif o yüzden örgütün yaptığı planı bozmaya ve terörü yok eden asker, mit, polis bir dizi/film çekerim. Klasik Türk dizi/film sektörü gibi ama inandırıcı silah, bomba patlama ve iyi efekt ve oyunculuk ile daha iyi olabilir. Mesela bir yerde bomba patlıyor, siviller acayip kötü oynuyor o yüzden köşede duran oyuncu bile önemli benim için.
Bir sinema sever olarak kesinlikle söylediklerini çok iyi anlıyor ve katılıyorum, haklısın artık bu konularda kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Peki action dışında, duygusal, romantik vs. gibi konularda da çekilsin ister miydin film?
Duygusal olarak çok yapıldı. Çekme imkanım olsa ve çeksem dediğim bir çok film çekildi aile temalı. O yüzden bu kadar benim için yeterli tabi aklıma bir fikir daha gelmezse.
Romantik olarak eskiden anlatılan bozkır aşklarını yapardım. Aşkın en masum hallerini çekerdim daha ilk tanışmada öpüşen iki kişiyi değil. Çocuk askere gider kız onu sabırsızlıkla bekler gibi mesela.
Veya türkülerin hikayeleri. Az önce romantik dediğim kısımdaki gibi. Mesela Çarşambayı Sel Aldı. Kız bir oğlanı sever. Oğlan askere gider. Ağanın oğlu kıza aşıktır fakar kız ağanın oğlunu reddeder ve ağanın oğlu kızı dağa kaldırır. Askerdeki esas oğlan tüfeği alır Çarşamba'ya gider. Oğlan dağda kızı ararken yağmur yağar dere taşar. Köylüler kaçıyor muydu ne. Sular çekildikten sonra insanlar geri döndüklerinde meydandaki taşın üstünde iki ceset el ele bulurlar. O iki ceset kız ile oğlan. Bu çekilmesi zor bir hikaye.
Veya Bitlis'te beş minare. Ruslar her yeri yerle bir ediyor sonra bir baba ile bir oğul Bitlise gittiklerinde beş minare görüyor. Rusların zamanında Türkiyede yaptığı olayları tarihi film olarak yapabiliriz. Bir kavuşamama hikayesi + Bitliste Beş Minare Türküsü. (Türkülere bayılırım)
Anladım, güzelmiş düşüncelerin cidden. Peki mesela Batı'daki gibi, ona benzer temalar da işler misin Türkiye'de pek olmayan. Örneğin Grininin Elli Tonu gibi tutkulu bir aşk hikayesinin anlatıldığı bir film?
Sanırım arkadaşlarından bahsediyorsun. Peki hayranı olduğun bir erkek arkadaşınla yemeğe çıkmak istediğinde, sevgiline öncesinde haber verir misin, karşı çıkması durumunda naparsın?
Hayır hiçbir arkadaşıma hayranlık beslemedim bu çok başka bir olay genel konumuza gelirsek sevgilim olduğunda başka bir erkeğe hayranlık duyacağımı sanmıyorum sanırım kişiliğimden dolayı o yüzden de haber vermek gibi bir sıkıntım olmaz diyelim ki böyle birşey oldu haber vermek yerine direk yemeğe onu da davet ederim gelmek istemezse bende gitmem
beraber gelmeyi kabul etmez çoğu erkek. kabul etmediğinde yine de gider misin? bir de o gece için çok özenir miydin kombinine falan, ayrı bi özen olur muydu?
kabul etmese bile giderdim, sonuçta yemekten başka bir şey olmayacak ve bana sonsuz güveni olmayan biriyle bir ilişki yaşayamam zaten. Ayrı bir özenim fazla olmazdı, biriyle yemeğe çıktığımda zaten gereken özeni gösteririm bu yüzden gerek kalmazdı.
Spor takılan biriyim genelde ve yüzüme makyaj yapmam pek genelde temiz ve yumuşak tutmaya özen gösteririm tenimi Elbise giyerim ama sade bir şey olur makyajımda öyle sade olur
Bence seni gerçekten seviyorsa, değer veriyorsa istediği ve düşündüğü tek şey senin mutluluğun olmalıdır. Kıskanmasın demiyorum ama engellememesi gerekiyor. Ben öyleyimdir mesela, kıskanırım ama bunu kız arkadaşım anlar sadece. içten içe tatlı şekilde kıskanırım ama asla engellemem, mutlu olmasını isterim.