AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sanırım Yusuf Güney olurdu aklıma ilk o geldiğine göre
Hmm. peki erkek arkadaşın karşı çıksa yemeğe gitmenize?
Sen de soru da ne yazmışsın burada ne soruyorsun niye kendinle çeliştin
Çelişmiyorum, sadece bu durumda da nasıl davranacağını merak ediyorum.
Faydalı şeyler merak edin size bir şeyler katsın
Zengin birisiylen cikmak isteseydim Şu an fenomen olmustum, istemez eksik kalsin simdi birde onlarin magazin o , su , bu ugrasamam...
Illa biriyle yemege cikmam gerekiyorsa bu Ilber ortayli olurdu. Tarih anlatsiin hic durmadan
çok sıkıcısın be :)
Unlu erkekleri cekici bulmuyorum illa yemek yenecekse bana birseyler ogretecek bilge bir adam olsun. 😅
sen de haklısın ünlülerin çoğu boş olan tipler :)
Beğendiğim ünlüler var ama aynı ortam da olmak istemezdim
Neden
Kendime yakın bulduğum biriyle aynı ortamda olmak isterdim evet ünlü tanınmış kişi olabilir ama bana çok uzaklar
ya işte imkan olsaydı eğer kimle isterdin?
Yanlış anladın bana uzaklar derken mesafe olarak demedim. Kısacası imkanım da olsa gitmezdim anladın mı😂
Sevgilim yok, aşık olduğum kişi ile yemeğe çıkmak istedim... ünlü olarak "Johnny Depp"
peki erkek arkadaşın karşı çıkarsa yemeğe çıkmanıza tepkin ne olur, naparsın?
Dediğim gibi sevgilim yok ama olsaydı ve karşı çıksaydı, ben onu bir şekilde ikna ederdim her türlü 😏
hmm iddialısın. peki o gece için giyimine özel bir özen gösterir miydin?
Yani tabiki, Johnny Depp karşımdaki , üstat
Karar veremedim, oturup sohbet etmek istediğim kişiler var.
Kimler mesela, işte seç birini
Bilemiyorum.
sen birkaç kişi söyle ben senin yerine seçeyim bari :)) bu arada takibe aldım
Benim hayranlık duyduğum hiçbir ünlü yok. Sevgilimle çıkmayı tercih ederim ederim. Ünlü hayranlığı bana çok saçma geliyor
Ilber ortayliyla yemek yemek isterdim konussun ama yemek boyunca.. bide rahmetli aytunc altindal olsa acaip mutlu olurdum
Ben hayranı olduğum kimsenin benimle yemek yeme zahmetine katlanmasını istemezdim.
neden seninle yemek yemek bir zahmet olsun ki onun için?
Konuşacak neyimiz olabilir ki? Ben o kişinin başarılarını seviyorumdur kendisini değil. Tamam kişilik olarak seviyorsam da ben onun beni sevmesini veya akşam yemeğine çıkmasını beklemem.
Akin akinozu
Aras bulut iynemli
Kerem bursin
Daha cok var ben sarisindan yanayim 😊
Erkek arkadaşına sorar mısın peki, veya istemezse naparsın?
Erkek arkadasim 2 hafta once terk etti yanlizim sormamada gerek kalmadi
ya örnek olarak soruyorum, diyelim ki ayrılmadın ve birliktesiniz. ona göre cevapla
Izin verir bence vermezse dinlememki
vay yine de giderim diyorsun yani. peki o gece için giyimine özen gösterir misin çok? mesela nasıl bir kombin yaparsın?
Tabikide ozen gosteririm cok suslenirim bu sans kacmaz gelmez birdaha
o zaman söyle bakalım nasıl bir kombin yaparsın? beğendiğin bir kombinin linkini de atabilirsin. merak ettim zevkini ve tarzını
www.google.com/search bunun gibi tarzlar
www.google.com/search
Istedigim link olmuyor burda
evet çıkmadı bu linkler olmamış
Bunlar degildi ama olmadi ne yapiyim sansina kus
Normalde bile kabul etmiyorum bir de ünlüyle mi yemeğe çıkıcam 😄
Nasıl yani, neyi kabul etmiyorsun normalde?
Soruyu okumadan cevap verirsem böyle olur tabi 😂
Tebikler o halde, az kalsın beynim yanıyordu :D :D Şimdi lütfen cevabı tekrar alalım :)
Cevabım yine çıkmam 😂
Neden peki? Çok mu ürkek ve çekingensin?
Çekingenlik var tabi ama sebep olan bu değil
Nedir peki? Bu arada takibe aldım seni
Allah razı olsun kardeş 😂
Karşımdaki insan beni kırmamak için kabulleniyor olabilir, belli etmez belki ama şüphe düşürmeye gerek yok. Bir yemek için hayatımı paylaştıracagim insanla ilişkimi tehlikeye atamam
Cem adrian... kesinlikle cem adrian.. keşke mümkün olsa..💎
Haberi olurdu mutlaka. Beraber gitmeyi teklif ederdim. İstemezse kendi gelmesin. Ama beni de kısıtlayamaz. Sonra gönlünü alırdım
Hmm gayet mantıklı
Erkek arkadaşım (olmayan) şayet bunu benim yerime kabul etseydi anında bırakırdım, ağırlığını ortaya koymalı
Valla sevgilisu var cok mutlular oyle olmasaydi berkay hardal derdim
Evet yakışıklı çocuk ama kız da güzel :) Peki sevgilisi olmasaydı yemeğe çıkarken giyimine özel bir özen gösterir miydin ve heyecanlanır mıydın çok?
Sence hayir deme imkani var mi bir insanin buna
İlla ki heyecan ve özenme olur. Peki nasıl bir kombin yapardın bakalım?
Kesinlikle kirmizi giyerdimde..
Saten iplikli sirt dekolteli kirmizi mini elbiselere bayiliyorum ondan giyerdim. sonra siyah bir topuklu ve canta falan
Kesinlikle güzel bir tercih, özellikle kırmızı bu tarz elbiselere çok yakışıyor. Peki çorap tercihin, saç ve makyajın nasıl olurdu?
Corap giymemde sacim zaten kisa kut oyle kalir. makyajda iseee kirmizi ruj ve maskara eyeliner o kadar
Güzel seçimler, takibe aldık bile :)
Erkek arkadasim sorun etmeyecekse Michele Morrone derim tabiki😄
Peki giyimine özel bir özen gösterir miydin o gece, ayrı bir heyecan olur muydu bir de?
Giyimime özen göstermezdim yani normal bir yemek sonucta ve ayri bir heyecanda olmazdi
Gündelik şekilde giyinip gider miydin yani hiç heyecan duymadan?
Eğer erkek arkadaşım varsa tek hayranı olduğum erkek odur muhtemelen😄
Ben muthelen Çağatay Ulusoy ile akşam yemeği yemek isterim ya da Grey
Ünlüleri sevmiyorum âmâ hayati inancla karşılıklı sohbet etmek isterdim
Erkek arkadaşım istemese bile kusura bakmasın çıkardım bu kim olur dersem bir sürü isim var ama en çok shawn mendes
anladım. peki nasıl idare edersin onu, nasıl razı edebilirsin? veya gizli mi gidersin?
Onunda sevdiği bir ünlüyle yemek şansı olsa ona git reddet diyemezdim o da bana dememeli.. İlk başta söylerdim o da 'Hayır gitme' gibi tepki verirse ona gitmek istediğimi sadece bir yemek olduğunu düzgünce açıklardım.
peki bir şekilde kabul etti diyelim ki. o gece yemeğe giderken giyimine ayrı bi özen gösterir misin?
Aynı ne çok sıradan giderdim ne çok abartı
Hayranı olduğum bir ünlü yok. Ben zaten kendime hayranım 😅
Bryan Adams ile yemeğe çıkabilirim. Kendisini çok pozitif buluyorum. Tabiki yeteneğine hayranım.
Yemekte karşılıklı gülüşürüz güzel olur.
Karşı çıkmaz o. Çünkü o da seviyor bryan adams'ı erkek arkadaşım da gelebilir yemeğe 😊
yok ben baş başa çıkma olarak sordum soruyu. peki giyimine falan özel bi özen gösterir misin, nasıl bir kombin yaparsın mesela?
Valla ben ünlü diye farklı giyinmem açıkçası. Normal arkadaşım için nasıl kıyafet giyiyorsam öyle giyerim ve bryan adams ile de normal arkadaş gibi takılırım.
Yemeğe çıkmayı isteyecek kadar hayranlık duyduğum bir ünlü yok
Kimseye çıkmam sevgilim dısında ünlü bile olsa ilgimi çekmiyor
Michele Morrone, düşünmem bile bir saniye. Erkek arkadaşım izin vermese de giderim. Bir daha gelmez bu fırsat ayağıma.😂😂😂
Çağatay Ulusoy olabilirdi
Erkek arkadaşım yok
tamam da olsaydı diyorum, misal yani?
Gitmezdim tabi
seni istediğin bir şeyden mahrum etmeye hakkı yok bence, buna boyun eğmemelisin diye düşünüyorum
Kesinlikle Theo James
evet kesinlikle çok yakışıklı bir çocuk. peki erkek arkadaşın karşı çıkarsa yemeğe çıkmanıza tekin ne olur, naparsın?
Erkek arkadaşım olmadığı için sorun yok
Soruyu olsa diye soruyoruz ama, olmayınca kimse için sorun olmaz zaten
Olsa zaten bı başkasıyla yemeğe çıkmaya gerek duymam ki
Tom Cruise ile yemek isterdim
Güzel seçim. Erkek arkadaşına sorar mısın peki, veya istemezse naparsın?
Adamla gidip sevişmeyecem sadece yemek yiycez sorun çıkaracağını sanmam
Bence de öyle, ama biliyorsun Türk erkeklerinin çoğunu, nasıl bağnazca davrandıklarını o yüzden sordum karşı çıkarsa naparsın diye. Yoksa haklısın.
Yemeğin devamında güzel anlar yaşancaksa murat bozu seçerdim
güzel anlar derken?
Deniz kenarında yürüyüş gibisinden
olur tabii de erkek arkadaşının haberi olmaması lazım?
Kerem Bursin, Berk Atan, Furkan Andıç.. Bunlardan biri olabilir :)
Bunlar zaten hayal ya öylesine :D
Küçükken Edis'e aşıktım nedense onunla giderdim. (erkek arkadaşım o kadar iyi biri olursa sadece arkadaş olarak gideriz ama.)
Güzel yorum. Peki erkek arkadaşın karşı çıksa bile yemeğe çıkmak ister misin Edis'le?
Sorgularım, nedeni saçma birşeyse giderim ama önemi varsa gitmem. Erkek arkadaşım ile gideriz yemeğe.)
ya biliyorsun genelde saçma sapan kıskançlıklar yaparak engel olmaya çalışıyor çoğu erkek. ama bence buna hakkı yok, bencilce bir davranış bu. istiyorsan gidersin yani, buna karışması saçma bence.
Kıskançlık saçma bir şey değil bence ama güvensizlik gibi de geliyor bana.
kıskançlık saçma değil elbette, önemli olan şekli. takibe aldım bu arada. özelden yazmaya çalıştım kıskançlık konusundaki fikrimi ama mesaj atamadım sana.