Aşk İlişkileri Her gece kitap okuyarak uyutan bir eş hayal midir? KumarbazBirisi Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Okuduğun kitabı kutsal kılan bir harekettir.Kitap okuyan insanları sev, sevmelisin. Her gece kitap okuyarak uyutan bir eş hayal midir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ToxiCs Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Günaydın,Kitaba 30 TL verilir mi? Diyerek Starbucks’da 20 liraya kahve içmeyi, sosyallik sanan bir zihniyet varken zor. Ama isterim. 1 0 Yorumla
Blackh Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Acikcasi hayir... kitap okuma edebiyatini da sacma buluyorum kitap okuyorum diye minare hoparlerlerinden anonsu da sığ buluyorum... 3 2 Yorumla darkness-91 +1 yıl Gereksiz romantizm Yorumla Blackh +1 yıl @darkness-91 aynen Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl okusun okumasın o onun sorunu benim senede bir dönemim geliyo bazen uyumadan önce yaptığım son şey kitap okumak oluyo mesela 1 0 Yorumla
GeriDöndümBebek Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Ne mana ya seviş uyu işte ya da kendin okuyarak uykunu getir , çocuk musun sen kitap okutturrarak uyumak istiyorsun? Annenin koynuna dön o zaman 1 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Benlik değil, okunacak o kadar şey varken neden kitap? Ben canımıza okumayı tercih ederim 🤪🤷♀️🤭 her şeyin bir zamanı var..😇 1 0 Yorumla
NaaaaaaaaaaK Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Kimilerinin hayali olabilir 🙄 Ben -detay yok😂- bir şekilde beraber okumak isterim. Tabii ki hikaye anlatması hoş olur 😍 Ben yapmayı severim 😊 1 0 Yorumla
perixxc Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 69% +1 yıl Tamam kitap okumak güzel falan ama ayrıca yeterince kitap da okurum ama kitap okuyarak uyutmak ne. Gereği yok bence. 1 0 Yorumla
kurtuluşunyolu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok ya istemem. Ben zaten iyice uykum gelince yatarım yatağa. Tak diye uyurum direk kitap falan bana göre değil. 1 0 Yorumla
Neutro Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Onun yerine o ayrı ben ayrı okuyayım sonra birbirimize anlatırız bunu tercih ederim.Diğer türlü yormak olur bu eşi. 1 0 Yorumla
darknesssgirll Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Vardır illaki ama kitabın ruhundan anlayanlar ne yazikki çok az kaldı birde anlatmak... 2 0 Yorumla
Z_eus Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl kitap okuyan insanları seviyorumda, neden gece kitap okutara uyutsun yaw. Ayrıca her kitap okuyanı aynı kefeye koymayın :D 2 0 Yorumla
Pera74 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl Hayal bence. O kadar romantiği yoktur, varsa da kapılmıştır. 😂 1 0 Yorumla
Crocan2 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bulursan banada söyle bide varsa , tabii bu baya imkansız jfhj şiirde okusun lütfen 😂😂 1 0 Yorumla
Yazarınız99 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Hayal ettimde ne güzel olurdu yaa neyse fazla hayal kurmayalım 😂 1 0 Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Güzel olabilirdi. 🤔 Bir gece o okusun, bir gece ben. Ben sayfa bitmeden uyuyakalırım gerçi. 🙊 1 0 Yorumla
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Süper olurdu, zaten sesli kitapları çok seviyorum, sevdiğim birinin okuması güzel bir hayal olurdu 1 0 Yorumla
yuichan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cidden güzel olurdu sevgiliden kitap dinlerken uyumak mı? Var bir hayalimiz 1 0 Yorumla
KaɳlıŞeliboN Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Cıks ben efleninçe her gece okiçam kitapsız aşkım dahi olsa 1 0 Yorumla
Denizran Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Valla bana hayal. YouTube da motor videoları izyelerek uyuruz heralde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sesi romantikse ve aşkla bakıyorsa isterdim hatta bana kahvaltı bile hazırlayabilirdi arada 1 0 Yorumla
Mimozaçiçepim Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Hoşlandığım çocuk kitapçıda çalışıyor zaten. Diksiyonuda düzgünGenelde de çocuk kitapları var gerçi 1 1 Yorumla Mimozaçiçepim +1 yıl Evlenirsek benide çocuğumada masal okutarak uyutur inşallah Yorumla
butterflyeffect32 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ne gerek var kendi kitabimi kendim okurum 2 0 Yorumla
EgoistischesMädchen Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Okurum da sesli değil. İçimden... 1 0 Yorumla
Bohemian-Rhapsody Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aklıma direkt hırsız Yavuz geldi 1 0 Yorumla
Sirocider Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel olurdu, severim kitap okumayı. 1 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yanımda durup benide izleyebilir 1 0 Yorumla
συγνώμη Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl Gece gece olmayacak duaya amin demeyelim şimdi.. 1 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayaldir bana göre 1 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değildir. 1 0 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayaldir 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Değildir krall 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Günaydın,
Kitaba 30 TL verilir mi? Diyerek Starbucks’da 20 liraya kahve içmeyi, sosyallik sanan bir zihniyet varken zor.
Ama isterim.
Acikcasi hayir... kitap okuma edebiyatini da sacma buluyorum kitap okuyorum diye minare hoparlerlerinden anonsu da sığ buluyorum...
Gereksiz romantizm
@darkness-91 aynen
okusun okumasın o onun sorunu benim senede bir dönemim geliyo bazen uyumadan önce yaptığım son şey kitap okumak oluyo mesela
Ne mana ya seviş uyu işte ya da kendin okuyarak uykunu getir , çocuk musun sen kitap okutturrarak uyumak istiyorsun? Annenin koynuna dön o zaman
Benlik değil, okunacak o kadar şey varken neden kitap? Ben canımıza okumayı tercih ederim 🤪🤷♀️🤭 her şeyin bir zamanı var..😇
Kimilerinin hayali olabilir 🙄 Ben -detay yok😂- bir şekilde beraber okumak isterim. Tabii ki hikaye anlatması hoş olur 😍 Ben yapmayı severim 😊
Tamam kitap okumak güzel falan ama ayrıca yeterince kitap da okurum ama kitap okuyarak uyutmak ne. Gereği yok bence.
Yok ya istemem. Ben zaten iyice uykum gelince yatarım yatağa. Tak diye uyurum direk kitap falan bana göre değil.
Onun yerine o ayrı ben ayrı okuyayım sonra birbirimize anlatırız bunu tercih ederim.
Diğer türlü yormak olur bu eşi.
Vardır illaki ama kitabın ruhundan anlayanlar ne yazikki çok az kaldı birde anlatmak...
kitap okuyan insanları seviyorumda, neden gece kitap okutara uyutsun yaw. Ayrıca her kitap okuyanı aynı kefeye koymayın :D
Hayal bence. O kadar romantiği yoktur, varsa da kapılmıştır. 😂
Bulursan banada söyle bide varsa , tabii bu baya imkansız jfhj şiirde okusun lütfen 😂😂
Hayal ettimde ne güzel olurdu yaa neyse fazla hayal kurmayalım 😂
Güzel olabilirdi. 🤔 Bir gece o okusun, bir gece ben. Ben sayfa bitmeden uyuyakalırım gerçi. 🙊
Süper olurdu, zaten sesli kitapları çok seviyorum, sevdiğim birinin okuması güzel bir hayal olurdu
Cidden güzel olurdu sevgiliden kitap dinlerken uyumak mı? Var bir hayalimiz
Cıks ben efleninçe her gece okiçam kitapsız aşkım dahi olsa
Valla bana hayal. YouTube da motor videoları izyelerek uyuruz heralde
Sesi romantikse ve aşkla bakıyorsa isterdim hatta bana kahvaltı bile hazırlayabilirdi arada
Hoşlandığım çocuk kitapçıda çalışıyor zaten. Diksiyonuda düzgün
Genelde de çocuk kitapları var gerçi
Evlenirsek benide çocuğumada masal okutarak uyutur inşallah
Hayallerimden birisi de bu.
Kitap okumayi severim.
Ne gerek var kendi kitabimi kendim okurum
Okurum da sesli değil. İçimden...
Aklıma direkt hırsız Yavuz geldi
Güzel olurdu, severim kitap okumayı.
Bebek gibi hissettirir bana kendimi
beni sarkı söyleyerek uyutsun
hayalde kalmalıdır "/
Öyle bir hayal kurmadım hic
Gerçekleşmicek bir hayal...
Yanımda durup benide izleyebilir
Yoo değil vardır illa
Gece gece olmayacak duaya amin demeyelim şimdi..
Okumasın ya ben okurum
Peki uyuttuktan sonra ne yapıyorlar 😊
Çok nadir belki çıkar
Sacmaa
çok gereksiz bir şey
Naif bir hareket:)
Gereksiz sevmem
en güzel hayalim.
Evet
İrite edici durum
Hayal
Hayir degildir.