Zengin biriyle nasıl tanışılır?

Ufak tefek estetik operasyonlar yaptirdim güzelim aktif spor yapıyorum öğretmenim. Ayni zamanda spor salonunda ve halk egitimde de kurs veriyorum ek gelir olarak. Kariyer hedefim var. Üniversiteye geçmek istiyorum. Calışmayı çok seviyorum. Spor yapmayı da öyle. Ama asktan dersimi aldım. Aşk bir yere kadar, sevgi-saygı baki kalıyor. Çok zengin biri olmasına gerek yok 9-10 bin alsa da olur. Ben 5-6 bin alıyorum. Ataerkil zihniyetten nefret ediyorum ev isi yapmayı sevmiyorum. Cocuk yapmak istemiyorum. Zenginlikten beklentim de ev isi yapmama gerek kalmaması ve ev araba borcuna girmemek. Evlenince de calısmaya devam edeceğim yani karşımdakinden maddi beklentim yok. Sadece kendi parami kendim harcamak istiyorum. Bir de kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum. Ben karsimdakine güveniyorum karşımdaki de bana güvensin. Ne yaptigima ne giydigime müdahale etmesin rahat olsun. Beraber gezmek tatillere gitmek istiyorum. Yalnız gidince ya da kiz arkadaslarimla takılınca dırdır etmesin. Ben de etmem çünkü. Cok mu sey istiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
9-10 bin derken kastım şuydu. İlla zengin olnasa da olur ama türkiye sartlarinda kismen rahat bir hayat yasamak icjn en azindan bu miktarda geliri olmalı
Zengin biriyle nasıl tanışılır?