+1 yılÖncelikle ablacım ne güzel kendi paranı kendin kazanıyorsun zaten hayatında birisine ihtiyacın olmadığın kanısına kendin varmış olman gerekiyor. Muhakkak birisi olacaksa zengin olması çok ahlaklı olacak anlamına gelmiyor. Fakat illa o maddiyatta ve o ahlakta birisini arıyorsanız işiniz çok zor şimdiden başarılar.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendi parami kazaniyorum cok şükür ama insan sevgi de istiyor. Madem birini seveceğim sevdigime de değsin. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Sevgine değsin.. Sevginin değerini nasıl ölçüyorsun ya da ölçebiliyor musun? Birini sevebilmen için zengin mi olmak zorunda. Über süper milyarder birisinden bahsetmiyorum tabii senden az maaş alması seni rahatsız eder mi?
Soran+1 yılHepsi bir arada olmali. Para olmadan huzur olmaz. Sevgi saygi olmadan evlilik olmaz. Asker veya polis biriyle de ne kadar iyi olsa da düsünmem stresli ve sinirli oluyorlar. Benden az almasi beni rahatsiz eder evet. Çünkü ben nuraya gelene kadar cok calıştım
- +1 yıl
O da oraya gelene kadar çok çalıştı ve bundan eminim. Yaptığın bu davranışa psikolojide hipergami diyoruz ki dünya üstündeki çoğu kadın bu davranış biçimini uyguluyor. Birazcık sexist bir konu özür dilerim ama aynı davranışı erkeklerin uyguladığı bir ütopyada yaşasaydın (yani erkeklerin çoğunluğu evlenecekleri kadınların yüksek maaş almasını bekliyor) ne hissederdin? Fakir birisiyle evlen diye demiyorum zaten kiminle evleneceğine sen karar verirsin ama sevgi ve saygının paradan üstün geldiğini düşünmekteyim. Madem olmuyor bir maaş skalası belirle kendine. Eşinin almasını istediğin maksimum ve minimum maaşı bir kağıda yaz ve çizelgeye uyan erkekleri araştır. Fazla uzattım gitmeden bir stand-up sanatçısının sevdiğim bir sözüyle veda edeyim. "Aşkı istiyorsanız beklentilerinizi düşürün." -Bo Burnham
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişkilerini çıkar, beklenti üzerine kurmayı öyle riskli ve saygısızca buluyorum ki, bugün kimin işinin, maaşının ya da ticari anlamda gelirinin garantisi var, gerçekçi olmak gerekmez mi hayat iniş ve çıkışlarla dolu değil mi? bugün zengin olan yarın herşeyini kaybedebilir. senin söyledikerinden şu sonucu çıkarıyorum, bir süre sonra sevgilin ya da eşin işiyle birlikte seni de kaybedecek, iki kez ölecektir. Böyle bir zihniyet, anlayış ve beklenti olabilir mi arkadaşlar? Evlilik gibi önemli bir kurumun içi çocuk yapmam temizlik yapmam yemek yapmam gibi istediğimle görüşürüm paramı vermem ama ayrıca parasını yerim wv araba borcuna girmem gibi saçma argümanlarla boşaltılabilir mi? Evlilik denilen aile birliğinin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin, aile olmanın, bir elin nesi var iki elin sesi var anlayışının dikkate alınmadığı evlilik, ya da beraberliğin bir ehemmiyeti kalır mı? Artık aşırı ihtiyaçlarımız, törpülenemez hırslarımız karşısında iyilik, doğruluk, dürüstlük gibi etik değerleri tanımıyor para diye birbirimizi harcıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun, mutluluklar
54 Yorumla- +1 yıl
Bunu yazan benim 12 bin gelirim işim, evim ve arabam var (bunndan bahsettiğim içinde KS beni mazur görsün) Onun zengin diye tarif ettiği benim (benim en büyük zenginliğim ailem arkadaşlarım ve kitaplarım) ne düşündüğümü bilsin istediğim için yazdım
Soran+1 yılPara kazanilir batılır çıkılır. Ama çalışkan biri işsiz kalmaz. B planı olur. Beni seven sayan birinden de ben ayrılmam. Aile birliği neden sadece kadının omuzlarinda? Erkeğin eli armut mu topluyor? Bir de iyilik, doğruluk demissiniz ben zaten böyle oldugum icin karsimdakinin böyle olmasi da kacinilmaz. Öyle olmayan biri zaten kriterlerim arasına giremez. İlla özellikle her seyi yazmak gerekmez biraz mantik yürütebilirsiniz
- +1 yıl
Abi yanlış anlamazsan iki oluyor sana sarılmak istiyorum. İyi akşamlar. İlişkilerini sevgi yerine arzuları için kuranlar hedonik adaptasyon gereği (sevgi zamanla azalacağından) aynı zamanda ilişkiyi bitirecek kişi konumuna geçer.
- +1 yıl
Senden birtane varsa onuda ben istiyorum abi
+1 yılEn azından realist bir biçimde talebini dile getirmişsin. Çocuk istememen, ara ara eşinden ayrı takılmak istemen gibi birkaç istisna dışında çoğu insan da senin istediğini istiyor. Ama bu kadar açık ifade ederek dile getirmek yerine kamufle ve dolaylı yolları seçiyor. Aradığını bulursun bulamazsın bilemem. Türkiye şartlarında bu saydıklarını bir araya getirmek çok zor. Ama sana tavsiyem mahalle baskısından uzak, toplumun kurallarının dominant olmadığı biraz daha rahat ortamlarda bulunman, mümkünse yaşaman. Belki bu şekilde şansın olabilir
22 Yorumla
Soran+1 yılHayata bir kere geliyoruz. Neden ömrümü harcayayim ki diye düşünüyorum cocuk konusunda. Bir de cok muhabbet tez ayrilik getirir diye bir durum var. Eşte olsa birbirini özlemeli ayri ayri hayatlari da olmalı konusacak konuları olmalı. Hayat arkadasligi yapisik ikiz gibi olmak anlamına grlmiyor benim gözümde
- +1 yıl
Hayat ve tercihler sana ait. Yargılamak, sorgulamak da bir başkasının haddi değil. Herkesin doğrusu yanlışı kendine. Başkasına zarar vermemek koşuluyla özgürüz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece kendi istek ve taleplerin öncellikli
Erkeğe daha doğrusu eşine sunabileceğin ya da katabileceğin artı bir değer söz konusu değil
Zeki ve zengin bir erkek aslında beklediğin rakam aralığı standart bir kazanç
Buna rağmen evlilik yönünde bir çekiciliğe sahip değilsin38 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye de zengin eş arayanların kaçı calışıyor, yükselmek icin cabalıyor, gencligine güvenmeyip spor yapıyor, sağlıklı düşünüyor? Çogu insan evlendikten sonra kendini salıyor ya da calismayı bırakıyor baskasinin parasini yemeyi tercih ediyor, bu dediklerim benim hayat tarzım başkasına kendimi beğendirmek icin yaptığım bir şey değil. Böyle hayat tarzina sahip birini bulsam maddiyatina da bakmayacağım ama benim araligimda yok demek ki daha yüksek aralitka. Ya zengin olmasa da olur anlaminda dedim ben o kazancı. Evlilik icin cekici olmak 25imde doğurayim 30umda evim olsun "esime hizmet edeyim" demek değildir. Benim gözümde değil.
- +1 yıl
Evlilik için zaten 25 te şu 30 da şu olsun saçmalığı doğru değil
Bu konuda sana katılıyorum
Böyle düşünen erkeklerde zaten sana uymaz ya da sosyal statün gereği çok olası değil
Umarım istediğin tarzda bir eş bulursun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Önemli değil
Zeka yönünden ve fikirlerin kendine bakışın özgüvenli
Bu herzaman artı bir değer
Soran+1 yılNe istediğimi biliyorum hayattan keşke daha cok kadın bilse de her gün 3. sayfa haberlerine konu olamsa
- +1 yıl
3 sayfa haberlerinin çoğu senin ve senin gibi ne istediğini bilen kadın örneklerinde içeriyor
Zengin nişanlısının bir residance deki 30 cü kattaki stüdyo dairesinden elinde tanesi 50 tl lik kristal viski kadehi ile 120 ye 120 lik granit zemine yapışmış halde polis raporlarına geçiyorlar
Bu üzücü
Onun için umarım her kadın adam gibi adamlara denk gelir paradan kariyerden title dan bağımsız adam gibi adamlara 🙏
Soran+1 yılTeşekkür ederim, bu tarz tipler zaten kendini sevgiliyken hatta flörtken dahi belli ediyor. Ama bazı kadinlarimiz daha iyisini bulamam korkusuyla gitmiyor. Bu yüzden sırtını önce kendine yaslaması lazım kendi maddi özgürlüğü olmasi lazim ki ilk hakarette cekip gidebilmeli. Gerçi herkesin katlanma eşiği farklidir ben işkolik birine katlanabilirim bir başkasi alkoliğe katlanabilir. Yasamadan bilemeyiz sanırım
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama iyi günümde yanımda olup kötü günümde çekip gidecek karıyı ben ne yapayım?
Ya ne kadar maddiyatçı oldu bu bizim kızlar böyle...
Yok çocuk doğurmam, ev işi yapmam, istediğimle takılırım kimse bana karışamaz ama evlenmek istiyorum. Öyle bir dünya yok!
Valla iyi ki Türk kızıyla evlenmemişim. Eşim evimizde çocuklarımıza bakıyor. Ben ise İskenderun demir bölgesinde alargada VHF dinliyorum. Denizciyim ve kaptanım.
Allah tüm denizci kardeşlerime selamet versin.42 Yorumla
Soran+1 yılEşin cocukları tek yaptı anlaşılan sen kenar süsüsün
- +1 yıl
Ben kenar süsü değilim. Denizciyim. Gel yanıma yardırayım seni güvertede. Yatağın palamar rodası olur. Orası net!
Biz ekmeğimizin peşindeyiz.
Bizi normal insanlarla karıştırma. Onlar akşam işten eve gelir, bizim gelişimiz 6 ayı hatta bir yılı bulur.
https://m.youtube.com/watch?v=5iWBmiqE0n8
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblacim bu yazdiklarin her genc kizin hayali.. herkes düşünmeden harcamak rahat yasamak ister.. elit kesmin bulundugu ortamlarda takilmaya bak ama agirdan sat kendini hemen evine gidersen her istedigini yaparsan basit kadin diye terkeder seni..
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet her genç kızın hatta her genç erkeğin hayali. Ama burada duyar kasıyorlar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yanına süs köpeği istiyorsun bence 😄 o şartlar için evlenmene gerek yok, ev arkadaşı bul yaşa aynı şey... sonuçta aşk istemiyorsun, çocuk istemiyorsun, paralarınız da ayrı olacak, kimse kimseye karışmayacak.. ev arkadaşından farkı ne kaldı bunun 😄
31 Yorumla
Soran+1 yılZaten paralar ayri olmalı kendi gelir grubumda biri de olsa ev masraflari ortak olur sonra herkesin parasi kendine ama kendi gelir grubumdakiler hemen ev borcuna girme hayalinde hic gezelim tozalım yok. Aşk bitiyor aşk bitince saygı da kalmıyor. Kavgalar başlıyor. Ama bir insanı her seyden önce insan olduğu için sana iyi davrandigi icin beraber gülebildiğiniz sohbet edebildiginiz icin sevince sorun kalmıyor o sevgi sonsuza kadar sürer. Aşk araya girince beklentiler çok artıyor
Farklı biri olmalısın zenginlerin peşinde koşan kız çok sen onlardan farklı davran
24 Yorumla
Soran+1 yılYa ben kendimi her alanda gelistirmeye çalışıyorum bir de kesinlikle o zengin olsun ben parasini yiyeyim kafasinda değilim ne olursa olsun mesleğimi kimseye güvenip bırakmam. Ama türk erkekleri kendini bulunmaz hint kumasi zannedip ev isi de yapsin cocuk da baksın ben de göbeğimi kaşıyayım diyor. Maddiyati olan biri en azindan yardimci tutar, ne bileyim bosanma ihtimali var nafaka alinmasin diye cocuk yapmak istemez.
Soran+1 yılBurdan verin 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendince haklısın, yargılamıyorum. Ortalamanın üzerinde anlayışlı birini istiyorsun. Bol şans.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendim gibi kazananların hiç yükselme kariyer hedefi yok. Rahat bir yaşam gayeleri yok.
- +1 yıl
Karakteristik bir şey, kimisi "azıcık aşım, ağrısız başım" der, kimisi yüksekleri hedefler. Sen ne istediğini bilen birine benziyorsun, yazdıklarından.
Soran+1 yılEvet işte o azicik asim diyenler tembel oluyor. Kendi tembel oldugu icinde her seyi karsidakinden bekliyor
- +1 yıl
Evet, katiliyorum.
Gerçekten haklısın. Bulman zor bir durum değil sadece çevrenin içinde bulabilirsin. Maddiyat konusunu anlıyorum biraz özgürce harcamak ve rahatlıkla dert tasa olmadan yaşamak istiyorun ama sadece para olması huzur getirmiyor örnek ben 😬
115 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten para tek kisitim değil. Tabii ki bana huzur vermeyecek biriyle de olmam. Ama bu da önemli.
Soran+1 yılEvet önemli olan o zaten hepsi birarada olacak. Eğlenmeyi bilmesi de lazım. Yoksa sırf geliri iyi diye kendi zihniyetime ters tutucu biriyle de olmam
Soran+1 yılEvet kendim gibi düşünen biriyle tanissam maddiyatına da bakmayacağım ama bulamıyorum. Demek kendi klasmanımdakilerle aynı zihnitette değilim diyorum
Soran+1 yılYa zaten ortalama bir eve 10bin giriyor niye gidip 300 binlik ev alınıyor. Kiraya verilen para boşuna deniyor sürekli ama kiraya 1000 veriliyorsa krediye 3bin veriyorsun ve 5 yil ödüyorsun gencliginin en güzel zamanlari borç ödüyorsun. Mesela iki tane alt klasman araba almak yerine neden lüks araba alınıyor. Ya da gezip tozmak varken neden çocuk yapılıyor. Bir de o cocugu cok isteyen erkekler doğduktan sonra hicbir seyine karışmıyor. Evlenmek icin ısrar eden erkek hicbir ev isine elini sürmüyor "kadinin görevi" diye
Soran+1 yılÖyle ama toplumun yetişme tarzindan böyle düşünen birini bulamıyorum. En basitinden bir kere evleniyoruz diye eve en lüks esyalar en pahali koltuk takimlari, ceyiz takımları, birsürü kullanilmayacak esya alınıyor, en az 10bin liralık düğün yapiliyor 10bin liralık gelinlik alınıyor. Kınalık zaten ayri bir saçmalık. Sade nikahini yapıp o parayı ev esyalarina harcamak borcsuz evlenmek varken neden yani?
Soran+1 yılÖyle bir de ev isi yapmamak :)
Soran+1 yılErkekler ben yapmam deyip köşeye çekiliyor. O yapmazsa ben neden yapayım. İkimiz de çalışan insanlariz sonuçta
+1 yılYa okuyan okumuş bilgili aklı başında bir insanın yazacakları şey değil bu. Bence boş ver sen burayı bir tabela yaptır zenginler buraya diye. Daha fazla konulmak istemiyorum.
“Sen nasılsan Allah’ta sana öyle birini versin”21 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben cok caliskanim, sadigim, dürüstüm ve gençligimi eğlenerek gülerek harcamak istiyorum keske ben gibi biri cıksa karşıma
+1 yılo tiplerin takılabileceği mekanlarda bulablirsininternetten utanmayacaksan yuruyebilirsinyada instagrami aktif kullanan bir zengin bulgittigi yerlere tesadufen gitmiş gibi onun oldgu mekanlarda olilla birseyler yiyip icip masraf yapmana gerek yokben boyle durumlarda arkdsmi bekliyorm gelsin siparisi oyle vericez derdim sanırım ya da birilerine bakiniyor gibi yapip onun dikkatni cektiginden emin olduktan sonra mekandan cikablirsinoncelikle kişiyi seçmedyadan ya da instadan bir hedef seç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9-10 alanı zengin olarak tabir etmen çok iyimser :)
411 Yorumla- +1 yıl
👏😁 günümüz ekonomik değerlendirmesiyle demi yani?
Soran+1 yılGercekciyim biraz. Yoksa 50bin alan gercekten zengin diyebilecek biriyle de bu sartlarda tanisamam
Cevap sahibi+1 yıl@Çakarımm87 kesinlikle :)
- +1 yıl
Boşver maddi kriterleri.. para amaç değil araçtır. Çok maddesel düşünmemek lazım tatlım..
Cevap sahibi+1 yılGerçeklikten çok daha büyük düşünmelisin :) bende 8 aliyorum dedigin paralarla cok yok arasinda ama İstanbul'da normal bir hayat surduruyorum :)
Soran+1 yılBenim hayalim İstanbul değil :) Karadenize yerlesme hayalim var. Karadeniz de zengin sayilabikecek bir miktar
- +1 yıl
Özellikle İstanbul için büyük para olmadığına katılıyorum. Ama şükür etmek lazım. Ama Zengin de değiliz hani😎
Cevap sahibi+1 yıl@Çakarımm87 çok şükür allah herkesin gönlüne göre versin. Soruyu soran arkadaşım umarım çok iyi paralar kazanıp bunlari dusunmek zorunda kalmazsın :)
- +1 yıl
👍👏
Soran+1 yıl@Çakarımm87 kendim gibi düşünen biri olsa maddiyata da bakmazdım. Ama yok. Hemen tüm erkekler genc yasta borca girmek cocuk sahibi olmak istiyor. Hayaya zaten bir kere geliyorum neden borç cocuk diye ömrümü harcayayım.
- +1 yıl
Saygı duyuyorum hanımefendi.. yargılamayı sevmem aslında. özür🌹
Bulamassin özellikle çocuk şartın yüzünden. evlenenler cocuk için evleniyor. Artık seks ulaşmak çok kolay gir bir bara akşam mutlu son :) diğerlerine deginmiyorum.. troll gibi soruda neyse
04 Yorumla
Soran+1 yılBu da yanlış değil mi? Evlilik iki insanin birbirini sevip saygi duyup hayatlarini birleştirmesi içindir. Cocuk yapmak kötü evliligi daha da kötüleştirir
+1 yıl*Çok zengin olmasına gerek yok 10 bin alsa da olur* ne shkfzokaldmzksnc
21 Yorumla
Soran+1 yılYa zengin olmasa da olur diyecektim de öyle yazmisim
+1 yılHocam 5-6 alsak kurtarmıyor mu? Önceliğinize bir bakın para mı? Ya da para mı olmalı?
Karaktere, sevgi, saygıya, size verdiği değere ne oldu?04 Yorumla
Soran+1 yılHepsi bir arada olmali. Para olmadan da huzir olmaz. Sevgi saygi olmadan da olmaz.
- +1 yıl
Kendinizi garantiye alın.. Memur olsun.
Soran+1 yılMemurlar öğrstmenlerden az alıyor.
- +1 yıl
Yazamıyorum hocam özelden size?
+1 yılEğer sen kendi paranla geçineceksen o da öyle yapsın ama 9-10 binle insanlar sülale besler. Neyse madem öğretmensin öğretmen birini bul işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendim gibi öğretmenler genc yasta borca girme hayalinde. 9-10 bin gelirli biri borca girse de koymaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu düşüncelere sahip bir insan evlenmemeli zaten çocukta istemiyorsunuz ee aşkta yok iyi de bunlar yoksa evliliğin anlamı ne.. Geriye tek bir şey kalıyor onu da bu düşüncelere sahip biri olarak pekala evlenmeden yapabilirsiniz.. Evlilik kutsaldır yok onu yapmam yok bunu istemiyorum akıl karı değil gerçekten..
24 Yorumla
Soran+1 yılTamam o zaman siz eblenin 25inde cocuk dogurun gencliginizke beraber gizelliginiz de gitsin. Göğüsleriniz sarksın. Aşk sonsuza kadar sürmez. Karsindakini önce insan olarak sevmen ona saygı duyman sonsuza kadar sürer.
Soran+1 yılKocaniza da hizmet edin ayanlarini falan yikayin. İkiniz de calisin ama ev isini de siz yapın, çocuğa da siz bakın. O da tv karsisinda göbegini kasiyarak uyuyakslin
Cevap sahibi+1 yılEvlenirim tabi ki 3 tane de çocuk yaparım.. Merak etmeyin illa ki sarkacak, yaşlanacaksınız.. Ve paranın, güzelliğin bir ise yaramadığını anladığınızda geç olacak ve daha bir mutsuz olacaksınız.. Yine de sizin tercihiniz.. Mutlu olursunuz inşallah.. Şansınız bol olsun.. Iyi geceler
Soran+1 yılSpor yapınca ve savlikli besleninfe sarkmıyor. Sarksa da kendi maddiyatim oldugu icin ameliyat olurum cekinmem. 30umda sarkmasindansa 50imde sarksin
+1 yılbende 5.6 bin maaş alıyorum ama senin isteklerin çok be güzelim
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmasi gereken bu kadinlari daha azini istemeye alistirmis bizim tiplum
+1 yılZenginlerde kollarını açmış seni bekliyor ya, ya bırakın şu hayatlara özenmeyi kendi hayatınıza bakın
00 Yorumla
+1 yılDaha fazla kazansan senin sorunun biter
Evlenmeye de ihtiyacın kalmaz yazdıklarından çıkardığım sonuç bu00 Yorumla
+1 yılokurken başım ağrıdı. kendi kazancın varmış işte ne gerek var bu kadar tantanaya.
10 Yorumla
+1 yılVay anasını 😂 soruya bak
Evlilik sitelerine yazıl. Kriterlerini zengin olsun diye belirt. Hayırlı geceler..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBorçsuz ev araba, eve de hizmetçi, tatiller turlar, ohhh bunun yolunu bilsem sana neden söyliyim ben kafalarım o herifi😀
01 Yorumla
Soran+1 yılBen tek basima bunlari yapıyorum zaten. 5bin aliyorum 2 haftada bir evime yardimci kadın geliyor. Hemen her gün dışarıdan ev yemeği alıyorum. Geziyorum da. Köpeğim de var. Birikim de yapıyorum. Para bana hizmet ediyor. Ama hayatimi bana su anki standartların altini yasatmayacak birini isterim.
+1 yılÇocukta istemiyormuş bak bak laflara bak seni asgari ücretli bile almaz yırtınma :)
00 YorumlaZengin gocalara duyurulur😂 Muge Anli bulsun sana bir zengin koca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 1600 dolar maaşım var ama senin gibi biriyle zor olur. Anca Sabancıya gelin gidersen olur o dediğin bence
06 Yorumla
Soran+1 yıl1600 dolar maaşla türkiye de yasamadigin için sorun yok. Hizmrt yilimi doldurunca yurtdisi öğretmenlige gideceğim. Hem türkiyedeki maasimi alacagim hem de gideceğim ülkeye göre 2000 dolar ya da 2000 euro civari maaş alacağım.
Cevap sahibi+1 yılTürkiye’de yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılDenizcilik şirketinde çalışıyorum
Soran+1 yılDeniz subayları ve mühendislerinin hayatları olmuyor. Bir de zengin biri nasıl karsisindakinde bazı şartlar arıyorsa benim de bazı sartlarim olur. Maddi geliri iyi diye gözümü kapatip evlenmem
Cevap sahibi+1 yılDenizde demedim denizcilik şirketinde dedim
- +1 yıl
Ama cocuk isdemiyorum diyor Sabanci nasil evlensin cocuk isdemeyen biri ile kos koca sabancilar veliaht isdemeyecrk mi hem cok sacma zengin biri ile evlenirsen neden cocuk isdemeyesin ki yarin bir gun yaslandiginda kocan olunce diyelim mirasi sana kaldi senden sonra kime kalacak?
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Öncelikle o kişiyi bul gerisi kolay
12 Yorumla
Soran+1 yılOlay da bulmakta zaten :)
Seni bulurlar kanka az bekle
15 Yorumla
Soran+1 yılKeske bulsalar :(
- +1 yıl
Aşağıdaki yorumlarınıda okudum da üzüldüm kanka ne yapalım her toplumda çürük elmalar olur takma olumsuz yorumları başka insanların hayatlarına müdahale etmeyi fazla severler evet yardım istersin hoş sohbetin olur tavsiye verir alırsın güzel birşey ama böyle kınayanlarıda ben hoş görmüyorum başlarına gelse ne düşünürler acaba 🤔
Soran+1 yılEvet ben en azından kendim çabalıyorum başkasına sırtımı yaslamayı düşünmüyorum. Bu olumsuz yapan yorumlarin çogu benim yarım kadar çabalamıyordur. Teşekkür ederim yorumunuz için
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSallıyor. Aslında kendisi 95 kg filan, şu anda evde oturmuş ekmek arası pilav yiyor..
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen ekmek arasi pilav ne kelime direk ekmegin kendisini yiyorum
- +1 yıl
Aşk konusunda sağlam kazık yiyip kendince uydurduğun bir takım zırvalar işte
Soran+1 yılAynen
Şeyma Subaşı ol sjsjsj
11 Yorumla
Soran+1 yılKanka metres de olunmaz ya ahlaki ilkelerime ters 😅
Zengin mekanlarda takıl o şekilde bulursun belki
23 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama dogu görevindeyim :(
Şu olsun bu olsun, bir lira farkla 190 da olsun mu?
00 Yorumla
+1 yılSadece ev arkadaşı arıyorsun ve de masraflara ortak..
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk kalbimi çok kırdı. Artık aşka değil de sevgi-saygıya önem veriyorum. Aşk gelip geçiyor
- +1 yıl
Aşk gelip geçmez de sen gerçek aşka denk gelmemişsin. Ama saygı duyuyorum belli ki incinmiş kırılmışsın
Senin gibi biriyle kimse evlenmez çok s*alakça düşüncelerin var. Ev işi yapmayan kadını kimse almaz. Erkeklerin büyük bir çoğunun evlenme sebebi budur zaten.
110 Yorumla
Soran+1 yılTamam sen kocana köle ol
Soran+1 yıl@Serdarium ortalama bir erkek 5-6bin maas alıyor karisina 200-300 tl harclik veriyor. Kadınlar gündelikciden daja ucuza geliyor
- +1 yıl
ortalama maaş yüksek olabilir ama büyük çoğunluğu asgari ücret ve o ücrete yakın çalışıyor. Dolayisiyla memur olmayan kişiler ortalamasi 3 bin 4 bin arası 👍
öyle 200-300 harclikla olsa daha ne 😁
ama konu o değil zaten, senin maaşın esininde sayılır, hayatı paylaşıyorsun.
benim buradaki cevapladigim konu erkeklerin en azından benim ev işlerini yaptırmak için evlenmeyegim. evim var tek yasiyirum neden sıradan ev işi için evleneyim ki 🤔
Soran+1 yıl@Serdarium dedigim gibi örnek cok türkiye de.
Soran+1 yılSen de calisacaksin esin de xalisacak ama tüm ev isini sen yapacaksin? Bu kölelik değil de nedir? Maasini da kocana ver istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım yok öyle biri. Öyle adamlar zeki olur. O zekilerde senin gibi aptallarla uğraşmaz. Aklın varsa devam et böyle yalnız kovboy. Yüklük yapma kimseye de
31 Yorumla
Soran+1 yılSatranç derecem var türkiye de hem satranc hem halk oyunlari hocasiyim üstelik. Gencligimi ev isi yaparak, cocuk bakarak bir süre sonra beni güzelligim gidince beni sevmeyecek psikolojik baskı uygulayacaj birine harvayamam. Bu durumda kim aptal tartisilir
:) alacaksin o zmaan bir tane kiroyum emme para bende diyen birini ;)
20 YorumlaGenellikle senin gibi insanlarla evlenenler çocuk vb de istiyorlar. Çocuk istememek cidden azaltır şansını.
00 YorumlaÖyle birini bulursan bir tanede bana ayarla
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam kanka
+1 yılSen iyimisin ya kodu gir istediğini al mantığa bak gerçek hayatta istiyosan boynuna as bir plaket dolan belki biri gelir bulur seni😂😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Zenginlerin takildiklari mekanlara takil
10 Yorumlasiz evlenmeyin, dost olun, sizi nikah bile sıkar, ya da bir sevgili edinin , öyle yaşayı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulursan bana da söyle
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. denk geldiğim gereksiz paylaşımlardan biri 👍
30 Yorumla
+1 yılSenden bir kocaya eş olmaz bence. Saf katisiksiz degilsin
10 Yorumla
+1 yılSen çok şeyler istiyorsun bacanak :)
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama hayattan daha fazlasini istemek yanlış değildir :)
- +1 yıl
Ona bakılırsa bende çok şey istiyorum ama olmuyo.. Ayda 20 bin yetiyor bana
Soran+1 yılNe mutlu o zaman size
- +1 yıl
Evet ama sevgili olmayınca anlam kalmiyo
+1 yılBulursan haber ver, böyle tiplerde varmış çekeriz
33 Yorumla- +1 yıl
Niye evleniyorsun ben onu anlamadım
Soran+1 yılSevmek-sevilmek güzel
- +1 yıl
Haaaaaa))))) o zaman başka
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kardeşim bedavadan hayat istiyorsun böyle hayat olmaz ki mesala fakir birine aşık oldun ne yapıcan reddetcek misin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılCok şey istiyon ama sende
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz de isteyin gözünüzü yükseklere dikin. Herkes daha iyisine layıktır.
+1 yılHepsi bir arada olmaz bulamazsın aradığını
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum artık
- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılZengin olursan tanisirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep daha iyisi icin cabalıyorum. Sikauetim de yok seviyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana bir ağaoğlu lazım. Onunla tanış bence...
00 Yorumla
+1 yılNe değişik kafalar var lan şu evrende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiyatını da açık açık yazmışsın 😂 zengin sana niye baksın be abla ya zaten hem kendi gibi zengin hem senden güzel bir sürü kız bulur
00 YorumlaAllah gönlune göre versin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok şey istiyorsun
20 Yorumla
+1 yılAnlıyorum seni sen yalnız yaşamalısın
00 Yorumla
+1 yılBu hayattan hiçbir şey alamamışsın daha
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok şey aldım. Bunu da almak istiyorum
+1 yıl36 yaşında sorun olur mu?
@mimozacicepim00 YorumlaO seni bulur, spora devamz
10 Yorumlaben zenginim gel