Para & Ekonomi Zengin bir erkeği elde etmenin yolları nelerdir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor zengin erkeklerin nasıl ilgisini çekeriz onlar hangi kızlarla sevgili olur çıkar nasıl tavlarız mesela bilen varsa yazsın Güncellemeler+1 yıl pff adamakıllı akıl verecek kimse yokmu düzgün yorum Zengin bir erkeği elde etmenin yolları nelerdir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. arayarak bulursun onlar isterse de elde edilirsin 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 394 cevap paylaştı. Açık giyin göster ama verme kıvama getir gerisi gelmesin istekli adamın yapamayacağı şey yok kisaca 0 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ya çok zengin olcaksın,ya gerçekten çoooooooooookk güzel olcaksın,ya da kötü şeyler şeyler 0 0 Yorumla
Bandikuttt Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Bakımlı ol biri bulur seni zaten he bi de istemeyi bil 0 1 Yorumla Bandikuttt +1 yıl Düzgün bir yorumdu Yorumla
mirantsk34 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hemcinslerine sor bacım iyi bilirler Türkiye'de yaşıyoruz kendine gel sjcjsn 0 0 Yorumla
lavinya40 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karakteri olmadıktan sonra parasını ne yapayım 🤷 1 0 Yorumla
gunesisevenkızz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Adam olsun yeter ama yok. 0 9 Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Sana çok şey söylemek isterdim de şu üslupla konuşan bir insanla diyaloğa giremem Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Sen neye kudurdun onu anlamadım parada falan gözüm yok demek istedim ayrıca benim cevabım seni neden gerdi hadi az öteye rahatsız etme beni Yorumla BELOTTI19 +1 yıl sen nereye bakıyon öyle ya :D Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Size ne benim resmimden? Yorumla BELOTTI19 +1 yıl Size ne benim resmimden? kötü bir şey demek istemedim Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Sen beni tanıyor musun ki konuşuyorsun? Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Sen kafayı yemişsin Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Abi sanane benim cevabımdan? Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Allah sana akıl fikir versin belli senin canını yakmışlar gelip burada bana saldırıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
arayarak bulursun onlar isterse de elde edilirsin
Açık giyin göster ama verme kıvama getir gerisi gelmesin istekli adamın yapamayacağı şey yok kisaca
ya çok zengin olcaksın,
ya gerçekten çoooooooooookk güzel olcaksın,
ya da kötü şeyler şeyler
Bakımlı ol biri bulur seni zaten he bi de istemeyi bil
Düzgün bir yorumdu
Hemcinslerine sor bacım iyi bilirler Türkiye'de yaşıyoruz kendine gel sjcjsn
Karakteri olmadıktan sonra parasını ne yapayım 🤷
Ablası akrabası var mı
Adam olsun yeter ama yok.
Sana çok şey söylemek isterdim de şu üslupla konuşan bir insanla diyaloğa giremem
Sen neye kudurdun onu anlamadım parada falan gözüm yok demek istedim ayrıca benim cevabım seni neden gerdi hadi az öteye rahatsız etme beni
sen nereye bakıyon öyle ya :D
Size ne benim resmimden?
Size ne benim resmimden?
kötü bir şey demek istemedim
Sen beni tanıyor musun ki konuşuyorsun?
Sen kafayı yemişsin
Abi sanane benim cevabımdan?
Allah sana akıl fikir versin belli senin canını yakmışlar gelip burada bana saldırıyorsun
Güzel kızlar
Grup
dedenın
bedenın