Sevdigim aşık oldugum kız biseksüel ve beni arkadaş olarak gördügünü söylüyo ama ben şu an köpek gibi aşıgım bırakmak unutmak istiyorum onuda yapamıyorum bir akıl verin neyapim
Cevabın nedir?
kardesim allah yardimcin olsun ama bendede vardi bir tane ve kizlara ilgisi daha coktu ben cok cektim bence vazgecebiliyorsan vazgec ama gecemiyorsan kizlardan bir sekilde bir hayli zor gorev
04 Yorumla- +1 yıl
Abi çok zor gerçektenya en fazla bir hafta dayanabildim konuşmadan oda bilgidin işkenceydi bilmiyorum napıcam
- +1 yıl
Ben elimden geleni yapıcam olursa olur olmazsa mecbur unutucam
Biseksüel demek hem homo hem hetere demek sana ilgi duymamasının sebebi arkadaş olmanız yok lez diyecektim dersen kısmet
02 Yorumla- +1 yıl
Yok lez degil biseksüel nasıl yani ilgi duymamasının sebeb arkadaş olmamız
+1 yılSorun ne hem kiz hem erkeklerden hoslaniyor sonucda..rakibin artiyor tabi ama kendine guveniyorsan sorun yok tavlamaya bak
01 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla ortak yönümüz var biraz yakınlaştıgımız zaman hemen kendini çekiyo biraz önce konuştum yine aynı şey oldu rahatsız oldugunu söyledi
Bisexsüel kanaatına nasıl vardın?
Sen de arkadaşı olarak devam et, belki değişir irelide09 Yorumla- +1 yıl
Kendisi söyledi biseksüel oldugunu bakalım ilerde ne olucak
- +1 yıl
Aynen elimden gelen başka şey yok yakınşamıyorumda fazla bigün çok yakınız diger gün nerdeyse hiç konuşmuyoruz
- +1 yıl
Her gün güzel mesajlar at. Illede aşkla bağlı olması gerekmez. Duyğularından parçalar al ve yaz. İçeriğinde onu özlemeni ve sevmeni ele alacak konulara yer ver.
Başkada onunla ilgilen, gerçek bir dost ol, sev. İçten sev. Seninle paylaşmasını, dertleşmesini sağla, içine gir. Anlata bildim mi? - +1 yıl
Çok teşkkür ederim çok güzel anlattın zaten istegimde o güvenini kazanmak gerçek dostu olmak zaten içten seviyorum daha önce hiç böyle olmamıştım sadece ona bakmak yanyana durmak bile mutlu ediyo benide işte bunları nasıl yapıcam hergün mesaj atmamdan sıkılır diye tahmin ediyorum ama deniycegim
- +1 yıl
Tamamdır çok teşekkür ederim sıkmadan bıktrımadan onunla ilgilenecegim dediklerini yapıcagım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
+1 yılBiseksüel olması engel değil ki.
Sevmiyorsa yapacak bir şey yok.05 Yorumla- +1 yıl
Işte sevip sevmediginide tam anlayamıyorum yok diyo ama sürekli beraberiz
- +1 yıl
Hmm. O halde ilişkiye devam edin. Bu derde de katlanacaksın bir umut belki seviyordur ama korkuyordur adım atamıyordur.
- +1 yıl
Heralde böyle devam etmekten başka çarem yok... bir umut yaşıycam öyle
- +1 yıl
Olmazsa zaten bir noktada senin de sabrın taşar ve kendiliğinden uzaklaşırsın sanırım.
- +1 yıl
Açıkcası bazen taşıyo sabrım ama gerçekten duygusal olarak çok baglandım bir bakışı tekrar unutturuyo herşeyi en fazla bir hafta dayanabildim hiç.konuşmadan
Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı. Köpek gibi seviyorum demek, uğruna herşeyi yaparım demek.Bülent Ersoy desem yeterince açıklamış olurum umarım :/
00 YorumlaBiseksuel 2 cinsede ilgi duyuyor anlamında. Belki sevdiği bir kız vardır ya da bir erkek. :)
06 Yorumla- +1 yıl
Eski kız arkadaşını bazen hatırlıyo ama oda intihar etmiş evini fakan basnış ondan hatırlamakda istemiyofazla
- +1 yıl
Eski kız arkadaşı yapmış
- +1 yıl
Sevdigim kızın evini basmış yine dönmeyince intihar etmiş sevdigim kızın kız arkadaşı yapmış bunları
+1 yılBende bunları anlamam bir seksüelim bir diiiliim hesabı :D
Uzak kalmak en iyisi unutmanın en kolay yolu :)01 Yorumla- +1 yıl
Sabah 8:30 akşam 9:30 beraberiz gelde uzak kal
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKız seni sevmiyor, biz ne yapalım panpa?
13 Yorumla- +1 yıl
Abi bilsem sormazdım zaten :(
- +1 yıl
Kaçırabiliriz yapamayacağım ben böyle diyorsan ama onun da çok işe yarayacağını zannetmiyorum...
- +1 yıl
Işe yaramıycaksak onada gerek yok.
Sana piyango vurmuş haberin yok :))
11 Yorumla- +1 yıl
Piyango mu vurmuş?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana ilgi duymuyor, zorlamamak gerek.
01 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum bunu söyledi ama hergün beraberiz kursta sabahtan akşama kadar kız arkadaşlarının yanına gitmiyo yanıma geliyo konuşuyoruz takılıyoruz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne