Arkamdan g*tten bacak or*spu diyor o kızla evlenirsen sana hakkımı helal etmem diyor sevgilime. Sevgilim o sana ne yaptı diye sorunca hiçbi şey yapmadı istemiyorum diyor. Ben sevgilimi çok seviyorum annesini tanımıyorum bile bu nefretinin sebebini anlamıyorum boyum kısa diye beni reddediyor ne yapmalıyım? (Konuşmayı denemem söz konusu bile değil şu an.)
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılBence seni tanimadan böyle konusmasi dogru degil. Ve sevgilininde biseyler yapmasi lazim eger sana gercekten deger veriyor ve seviyorsa annesine gerekirse kizmali hic bir sekilde annesinin sana hakaret etmesi dogru degil hem söyledigi sözler bile agiza alinmiycaklar seyler. Ve sen ona söylediginde ise sevgilin sana tepki gösteriyor kusura bakma ama bu aptallik sevgi saygi karsilikli olmali sen şu an ona saygili davraniyor olabilirsin ama bir zaman sonra sende dayanamazsin, karsinda sürekli seni asagliyan, sevmeyen, saymayan hatta küfür eden biriylen nasil gecinebilirsinki helede o sevgilinin annesiyse veya gelecektekteki esinin annesiyse.
Iyi düsünmelisin bunlari ve sevgilinlede bidaha konus olmuyorsada yollari ayirmak lazim.05 Yorumla
Soran+1 yılDurum sadece bana özgü değil diğer kardeşlerinin eşlerine de böyle yapmış hiç kimseyi sevmiyo kadın kimseyi beğenmiyor
- +1 yıl
Onlarla arasi simdi nasil?
Bak sen sevgiline güveniyor ve biliyosan annesinin sözüne kanipta seni birakmayacagini ve sana herzaman sadik kalacagina ozaman annesini pek umursama
Soran+1 yılBiliyorum ama emin olamıyorum. bir ablasının kocasını dövdü. Görüşmüyolar galiba eşleri anneleriyle
- +1 yıl
Oha nasil bir insan bu yaa? Ablasinin kocasini dövmüs pes yani.
Isin zor allah kolaylik versin sana
Soran+1 yılİşleri hep istediği gibi yürüsün sanıyor anladığım kadarıyla. Annesiyle birbirimize çok benziyoruz huy olarak onu anlayabiliyorum bir yere kadar. Sağol amin inşallah verir kolaylık :))
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşta senin sevgilin akılsız ya sana bunları nasıl diyor ya baştan seni annesinden soğutmuş zaten kadın sevmiyor gerçi tanıdımı sevecekti belkide ama o böyle yapınca sende soğudun ondan. ben olsam nefret ederdim. sabret ve kin beslememeye çalış
03 Yorumla
Soran+1 yılYok o söylemedi. telefonda konuşuyolardı sevgilim barıştığımızı söyledi o da bunları söyledi
Cevap sahibi+1 yılhee :( anladım sen sevgiline annesini sakın kötüleme sabret sabrın sonu selamettir inş
Soran+1 yılİnşallah
Erkek arkadaşından farklı mezhepsel ve /veya etnik kökene sahipsen sen zaten redmedilmek için ters hiçbirşey yapmanada gerek yok...
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
+1 yılya sen oyle dedigini nerden biliosun
027 Yorumla- +1 yıl
sevgılının soylememesı gerek be oda tam odunmuş
- +1 yıl
bildigin annem sana g.tten bacakli o.rospu dedi mi dedi sevgilin
Soran+1 yılYok yanımda telefonda konuşurken barıştığımızı söyledi. O da başladı saymaya
- +1 yıl
cocuga sor annen nie benden nefret edio die daha once ayrildiginizda cocuk cok uzulduyse falan senden bilio olabilir ve anneler kiyamaz evlatlarina
Soran+1 yılBilmiyo ki annesi de bilmiyo neden nefret ettiğini üstte yazdım o sebeplerden dolayı istemiyo
- +1 yıl
kisasin diye yani bu mudur bence eleman biseyleri soylemio sana boyle sebepsiz yere kufur etmez hicbirt ana vardir bir nedeni senle alakali olmayabilir de veya annesi g.tu yere yakindan korkacan sozunu cok ciddiye almis
Soran+1 yılİyice sıkıştırayım sevgilimi o zaman
- +1 yıl
hayiiir sıkıstirisan uyandirirsin elemani ben olsam yine yalan yardiririm caktirmadan ogren :-)
Soran+1 yılNasl yani
- +1 yıl
orasini ben bilemem kadinlarin akli daha iyi calisir genelde bu tip seylerde
Soran+1 yılBenim bir bu konuda çalışmıyo heralde :))
- +1 yıl
calisir calisir iki x kromozomu bir araya gelince garip bir sinsi zeka olusuo geninde var bu dusun bulursun :-)
Soran+1 yılBen açık açık konuşayım
- +1 yıl
sen bilirsin ama yok askim falan der bilmiom nie oldugunu der ben sana diyim :-)
Soran+1 yılAynen öyle diyo :D
- +1 yıl
bilioruzda soyluorum fazla sikarsan kizacaktir sen bana inanmio musun bilmiorum dedim falan die bagiracaktir napiyim simdi kadinin bogazina mi sarilayim der caktirmadan ogrenmen lazim
Soran+1 yılYa bulamadım nası olcğnı ondan açık açık konuşayım diyorum yoksa farkındayım açık açık sorarsam söylemiyceğnin :D
- +1 yıl
icki cozum olabilir 4-5 tekila shot bulbul yapar :-)
Soran+1 yılDenedim. Annesini babasını kesip öldürmek istediğini söyledi. bizim çocuğumuz var ben onu yatağın altında saklıyorum sandı :D
- +1 yıl
off offf bunu baska yerde anlatma cok dalga gecerler hee :-):-):-) cocugunuz var sakliosun mu zannetti bomba yaaaa :-):-):-):-):-)
Soran+1 yılAralarını nası bozarım acaba :D
- +1 yıl
baak orada bozusuruz evlatla ananin arasini acma birak senden dolayi acilmasin
Soran+1 yılbana da günah bana da yazık ben küfürleri yiyim yiyim oturayım dimi
- +1 yıl
ben oyle bisey dedim mi tabii ki otur demiorum ama aralarini acmaya calisma sonra cocuk ogrenir anasi ogrenir ben sana demistim oglum der anasi azicik kurnaz ol olayin annesinin senden nefret etmesinin nedenini ogren
Soran+1 yılKonuştum sevgilimle gerçekten bilmiyorum diyo ayrılsam şimdiye çoktan ayrılırdım ben her seferinde susturuyorum onu seni seviyorum merak etme diyo
- +1 yıl
o zaman guvenceksin cocuga dikkatli ol :-)
Soran+1 yıltamam sağol :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
+1 yılne alaka lan boyun kısa diye kadın sana öyle laflarmı diyecek bir kaşarlıklarını duymuştur o yüzden başka sebebi yok her anne oğlu için en iyisini ister
13 Yorumla
Soran+1 yıloğluyla aramda bir şeyler geçtiğini biliyo
- +1 yıl
basit kız olarak görmüş demekki seni uzak durmasını istiyor evlenmeden ortadada bir boklar yokken altına girersen olucagı budur gelecegin mahfolmuş senin
Soran+1 yılhadi len
+1 yılBenim sevgilimin annesi boyle bisi, direkt ayrilirdim. Buyuk saygisizlik ve onyargi. Erkek arkadasim da sessiz kaliyorsa bu duruma o da sucludur. Onur... Lutfen yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem o ne diyebilirim diyo.ben kötü bir şey dediğimde o diyebilir sen diyemezsin diyo
Bence yol yakınken bırak o çocuğu, ileride annesini seçer sende ortada kalırsın. Benden demesi.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu bazen belli ediyor
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum. Bak dinle mutlaka
Kadin seni sevmiyorsa sevgilinden ayril. Çunku ilerde oğlu ile evlenirsen sizin aranizi bozar ve sevhilin en sonunda ailesini seçicek. Seni seçse bile sana soğuk davranmaya başlar sonra aldattir.
Not : yaşanmiş bir olay04 Yorumla
Soran+1 yılAnnesiyle tanışmayı bekliyorum şu an belki o zaman sever. O zaman da olmazsa sevgilimle açık açık konuşurum diyorum?
Soran+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok zor durumdasınız annesi sizi sevmemiş bence ilerde sorun olur belki onun kafasında oğlu için düşündüğü baska bir kız var
011 Yorumla
Soran+1 yılKöylerinden herhangi bir kızla evlensin istiyor
Soran+1 yılEminiz ama nası mücadele edebilirim ki
Soran+1 yılutanıyorum birazcık da :/
Soran+1 yılBaşka şehire taşındı annesi şimdi bunları ancak tanışcğmız zaman yapabilirim. O da ancak sevgilim bana evlenme teklif ettikten sonra olabilir bence.
Soran+1 yılDalga geçer benimle bence sevgilim de o da öyle işlerin insanı değiller anlamaz çiçekten ayıptır söylemesi
Soran+1 yılTeşekkürler amin
bir şeyler yapması gereken sen diğilsin senin sevgilin sevgilisine orsp lafını söyleten adamın onur ve haysiyetinde şüphe ederim.
05 Yorumla
Soran+1 yılO da annesi ama belki o yüzden diyememiştir :/ bir defasında da ben annesine kötü bir söz söyledim bana kızdı o söyleyebilir sen söyleyemezsin dedi
Soran+1 yılAnnesi ağzına... o kızın demiş bende bende onun dedim de :))))))
Soran+1 yıltanışmayı bekleyeyim diyorum pes etmek istemiyorum sevgilimi seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılSen nerden öğrendin öyle küfür ettiğini sevgilin mi söyledi?
01 Yorumla
Soran+1 yılTelefonda konuşuyolardı annesiyle. Barıştığımızı söyledi sevgilim o da saymaya başladı
+1 yılbelki de haklıdır seni tanımıyoruz burada... o yuzden tarafsizim
01 Yorumla
Soran+1 yılKadına hiçbi şey yapmadım ki görmedim bile konuşmadım
ilk görüşte belkıde hoşlanmamıstır olur boyle vakalar.
sevgılın kımı seccek sence senımı annesınımı sen ona bak?013 Yorumla
Soran+1 yılSeçim yapsın istemiyorum şart mı yani yaşayamaz mıyız mutlu mesut. İlk görüş olmadı ki fotoğrafımı gördü sadece
Soran+1 yıl:D:D:D:D
Soran+1 yılYanımda telefonla konuşuyolardı.barıştığımızı söyledi annesine o da bunları saydı
Soran+1 yılBen sevgilimi çok seviyorum. Çok fazla fedakarlık yaptım parası yoktu benimkinden harcadık benim ailem de oğulları gibi görür geldi bizim evimizde kaldı yüzü gülsün diye çok şey yaptım onun için keşke annesi de görebilseydi.
Soran+1 yıl1.62
Soran+1 yıl1.84
Soran+1 yılO da uzundur heralde :D durcm sevgilimi bu kadar sevmesem de olmuyo işte
+1 yılara şimdi teyzeyi bana başka erkek mi yok terbiyesiz dedi kapat telefonu
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten de sana bazen geliyorlar heralde :D erkek arkadaşımı bu kadar sevmesem saniye durmazdım ama
- +1 yıl
herşey sevgi demek değil şunu bir anlayın insan ömür boyu huzursuz olacaksa sevginin hiç bir hükmü kalmıyor acı ama gerçek olan bu , düşünsene sürekli sana huzursuzluk veren bir kaynana kocan üzülmesin diye herşeye katlanan seven ama mutsuz bir kadın sevgimiz engel tanımaz yok sevgim çin seddi gibi bu işler hep yaş güzel ablam benim
Soran+1 yılAynı yerde yaşamazsak bayram zamanı yazları görüşsek bile mi bu kadar kötü olur?
- +1 yıl
bilemem o kadarını ben sadece yorumda ciddi düşüncemi yazdım cevabı gevezelik olsun diye yazmıştım iyi düşün hayat senin birazda mantık eğer iş evlilikse
Soran+1 yılHayırlısı o zaman
- +1 yıl
aynen hayırlısı be gülüm
sorun kısa boymu...salakmış okadın...ama sana şunu diyim bir anne istemiyosa ayırır
013 Yorumla
Soran+1 yılAcaba annesi arkamdan bir şeyler söylüyor mudur sevgilime soruyorum hayır diyor ama?
Soran+1 yılPeki sen bırakır mıydın sevgilini böyle bir durumda? Çok seviyosanız birbirinizi çok şey atlatmışsanız birlikte?
Soran+1 yılSevgilim boylu poslu diye ona yaranmaya çalışıyomuşum ben kullanıyomuşum onu. Bir de bana sevgilim telefon almış ki öyle bir şey yok
Soran+1 yılHayır söylemedim arkamdan konuştuğunu. bir defa söylemeye çalıştım annesi beni sevmiyor dedim. Sevmezse sevmesin bizim bir kızımız var ona yedirecek değiliz ona mı kaldın diye başladı bende ettiği küfürleri söyleyemedim haliyle :D
Soran+1 yılSevgilimle açık açık konuşcm bu durumu tamam
- +1 yıl
tabiki konuş bak annen ne güzel demiş benim bir kızım var diye..benim kız kardeşim boşandı boşanmak yuvanın dagılması nasıl zor bişey biliyomusun...sebebede aynı senin kiydi kaynana meselesi kardeşimi yok yere istemedi melek gibi kızı gününü dar etti kız kardeşimde boşadı...seninde başına gelmesin yazık :(
Soran+1 yılBiliyorum kendi annem babamdan. Bunları sevgilimle açık açık konuştuktan sonra bir karar vericem
Soran+1 yılSağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver kaynananı oğlunu seviyorsan ne gereği var ama bir de şu var. insan ister ki kaynanamın elini gönül rahatlığı ile öpeyim!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle olsun isterdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklı ama, gotu yere yakın olan kızdan korkacaksın demişler
07 Yorumla
Soran+1 yılYav he he. Benden niye korksun ben napcm ona oğlunu sevmişim kime ne diye karışayım ben.
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma, bilimsel bir gerçek bu ortaya attığım tez
Soran+1 yılhe bilimsel he.baktım kusura ama şu an konu bu değil ben annesine bir kötülük terbiyesizlik yapmam
Cevap sahibi+1 yılbilimsel olarak kanıtlanmış diyorum sen yav he he diyorsun
Soran+1 yılHe diyorum
Cevap sahibi+1 yılinanmak istemiyorsan inanmazsın kardeşim, zorla inandıracak halde değilim.
30 tane gotu yere yakın kızı, büyük bir cam fanusun içine koyup 1 yıl boyunca gözlemlemişler ve bu kanıya varmışlar git biraz araştır cahil
Soran+1 yıl:D:D::D:D:D salak
sevmeleri için güzel giyinmen gerekır i davran guler yuzlu ol
01 Yorumla
Soran+1 yılBunları daha tanışmadan önce söyledi. Bu önyargı daha nasıl kırılır az şey değil söyledikleri ben zaten kötü bir insan değilim saygısızlık etmem annesine
+1 yılKıskanıyor seni besbelli
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki
Bune şiddet bune celal elini dahi sıkmadan?
04 Yorumla
Soran+1 yılHe ya sorma
Soran+1 yılTanısa sever aslında da
+1 yılvardır kadının bir bildiği...
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela? Daha beni tanımıyor bile
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. sevmek zorunda değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil tabiki ama sevgilimin aklına girer diye korkuyorum
Soran+1 yılBen ne yapabilirim peki
senın ıs zor ben olsam cocugu bırakırım
012 Yorumla
Soran+1 yılBırakamam ki çok seviyorum
Soran+1 yılBabasında ablalarında sorun yok ama annesi bir türlü beğenmedi beni. Ben onunla parası için birlikteymişim oysa ki alakası bile yok
Soran+1 yılÖyle mi diyosun :/
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılBakalım bir oturup konuşayım da
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana bu lafları söledıgını ne bılıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılTelefonda konuşuyolardı sevgilim barıştığımızı söyledi o da saymaya başladı
Cevap sahibi+1 yılsıkma canını allaha havale et.. senın yasın kaç?
Soran+1 yıl19 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılayrılacaksınız zaten sorun yok
Soran+1 yıl:D:D eyvallah
+1 yılsende onu sevme :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum da erkek arkadaşımın aklına girer diye korkuyorum
- +1 yıl
o çocuk seni seviyorsa emin ol dünya aklına giremez onun :) sen tavrını ve saygını koru onun ettiği de yanına kalsın
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
konuşma direkt ayrıl
010 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama
Soran+1 yılBelki de daha erkendir tanışınca değişir. O zman da değişmezse sevgilimin hal hareketlerine bakarım ona göre yol çizeriz nasıl olur?
Soran+1 yılHayır sadece fotoğrafımı gördü
Soran+1 yılBelki olmaz ben denemek istiyorum. Sevmesin beni ama karışmasın istiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
seni kıskanıyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden kıskansın ki beni
:D ilginç biriymiş
01 Yorumla
Soran+1 yılHe ya sorma :D boylu poslu olduğu için birlikteymişim onunla taşıyamazmışım ben erkek arkadaşımı
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası