Hamileyim sevgilim ailesi beni istemiyor yardım edin?

Öncelikle merhaba arkadaşlar sizdem bir konuda yardım isteyeceğim. Kaç seneden beri tanıştığım fakat 1 senedir aramızda ilişki mayetinde birşeyler olan bir sevgilim var geçmişimde yapmış olduğum hatalarım var 2 eski sevgilimle cahillik yapıp birlikte olmak. Ama gerçekten cahildim kandım şu an gerçekten pişmanım ve hatamı da asla tekrar edecek bir insan değilim olgunlaştım sevgilim beni seviyor bende onu çok seviyorum bana defalarca bizim ilerimiz olacak dedi annesi gille falan tanıştım ama beni geçmişimden dolayı istemiyorlar asla kabul etmiyorlar bende sevgilime hamile kalırsam belki isterler dedim konuştuk karat verdik ve çocuk yapmaya karar verdik şu an 8 haftalık hamileyim ama sevgilim bir garip oldu sanki yanlışlıkla olmuş gibi aldıralım diyip duruyor bazen de doğsun diyor hala ailesinin haberi yok acaba öğrenince kabul ederler mi beni ya da doğunca mecburen kabul etmek zorunda kalırlar mı düşünceleriniz neler. Ve ailesi beni seviyor iyi bir insan olduğumu biliyorlar ama geçmişim yüzünden bize yakışmaz diyorlar birde arada geçmişim yüzünden olamadığımız için sevgilim yüzüme vuruyor ah salak kafa falan diyip ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler
Hamileyim sevgilim ailesi beni istemiyor yardım edin?