+1 yılEşinizle beraber bir kadın doğumcuya gidin veya önce kendiniz ona danışıp sorununuzu anlatın. Ya kendisi ya da ilgilendireceği ilişki terapisti olucaktır. O kişi eşinize düşük riskinin sizin veya eşinizin kendisinin suçu olmadığını anlatacaktır.
Siz de kendinizi üzmeyin. Bizim toplumumuz gerekli eğitim ve bilimsel bilgiler olmadan büyüyor, yetişiyor. O yüzden insanlar neyin neden olduğunu ve nasıl davranıcakları hakkında bir bildikleri yok. Eşiniz çocuğunuzu önemsiyor ki size katı davranıyor olmalı diye düşünüyorum.
Eşiniz şunu da bilmeli; size stres yaptırmaması gerektiğini çünkü riski arttırabilir ve bebeğe zararlı. İnşallah sorunsuz sıkıntısız güzel bebeğinize kavuşursunuz :)03 Yorumla- +1 yıl
Boşanman gerektiğini, hayatta kötü bir karar verdiğini söyleyenleri aldırma. Anlattığına göre seni dövmüyor veya psikolojik şiddet uygulamıyor. Bunları yapıyorsa ciddi bir sıkıntı vardır. Onların dışındaki sorunlar uzmanlar ile halledilebilir sorunlardır. Bunalıma ve stres yapmanız size ve bebeğe zararlı.
- +1 yıl
Tabi size karşı ilgisini bebeğe de aynı şekilde göstericeğini gösteriyorsa, başka şeyler düşünmekte de fayda var.
Soran+1 yıl1 kere hamileyken beni duvara itmişti ilk zamanlar o zamanda çok sinirlendiği icin yoksa bana hic vurmadı öyle birisi degil zaten
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok üzüldüm , geçmişle kavga edilemiyor keşkeler zamanıda geri getirmiyor , aileniz boşanmanıza karşı çıktığını yazdığınız için , size tavsiyem boşanmayın çocuk doğduktan sonra mümkün olduğunca masraf çıkarın çok sık para isteyin ancak harcamayın para biriktirin haberi olmasın bankada toplayabilirsiniz , en azından ayakta tutacak paranız olur ayrılırsanız, çocuk doğduktan sonraki zor süreci atlatmalısınız. Biraz büyüdüğünde işte bulur çalışırsınız bebeğinize kreşte baktırırsınız kendi evinizide tutarsınız tabi hala aileniz istemiyorsa bunları yaparsınız empati kurduğumda ben bunu yapardım , ancak temennim inşallah düzelirsiniz
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun. Valla empati kuruyorum da ben olsam naparim diye? Bende arkadaşlarımla tatile giderim adamı da hadi ordan edrim kusura bakma küfür ettim ama Sen sonuçta hamilesin yalandan da olsa bir insanı üzmek ne kadar doğru bilemiyorum Allah çocuğunuz yüzü suyu hurmetine inşallah eşine vicdan verir ve seni sevmeye başlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Hadi ordan değil "hadi ordan ederim" olacaktı.
Soran+1 yılİnşallah çok bekledim beni sevmesi için
Zamanla severim demiş ama sevememiş belliki düşük yap diyede çaba sarf ediyo o sana tekmeyi basmadan sen bas çünkü böyle bir adamla ömür geçmez hadi seni sevmiyo insan bebegini merhamet eder ama oda yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılGarip bir evlilik olmuş bu. Zaten sevmeyen biriyle evlenmişsiniz bence ilgi beklemeyin.
Bebeginizi düşünün sadece düşük riski varken stres tehlikelidir.
Bu durumda tatil felan zaten size uygun değil. Uzanıp dinlenin, bol su için. Progestronunuzu almayı ihmal etmeyin.
Eşiniz belki baba olmak nasip olursa yuvasını daha çok benimser, umarım10 Yorumla
+1 yılDoğumunu yap ve birkaç ay bekle. Çocuk eve neşe getirir derler. Belki eşinde bebekten sonra sana biraz daha iyi davranır. Ama çocuğa kötü davranmaya başlarsa boşan, bir işe gir ve kendi ayakların üstünde durmaya çalış. Çocuğun büyüdükçe herşeyi anlamaya başlayacak böyle devam ederse de mutlu bir evliliğin olmayacağına göre çocuğunu düşün. Eşin fiziksel olarak şiddet uygulamasa da psikolojik olarak seni üzdüğü belli bir süre sonra bunu çocuğun da anlayacak ve üzülmeye başlayacak. Onun seni sevmediğini biliyorsun ve bile bile onunla evlendin şu an herşey çocuğu sevip sevmemesine bağlı. Ailen sana destek olsa herşey senin için daha kolay olurdu. Ve doğumuna 1 aydan az kalmasına rağmen eşin seni bırakıp nasıl tatile gidebiliyor? Merak ediyorum! Bu konuyu iyice düşün en çok da çocuğunun geleceğini.
10 Yorumla
+1 yılKeşkenin bir faydası yok biliyorum, ama keşke çocuk için biraz bekleseydiniz. Onun sana alışmasını, sevmesini. Belki işler o zaman çok daha başka olabilirdi. şu an yapabileceğin tek şey ona verdiğin değeri hissettirmemen. Üzerine çok düşersen kendini vazgeçilmez sanacak ve senden daha fazla uzaklaşacaktır. Onsuz da yapabildiğini ona göster, güçlü ol.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurda yorumlara baktım canım olmayan 2 3 tane yorum var sadece bacım sen bu mallara niye derdini sordun çok zor bir durum intipara varabilecek bir durum seninkisi git polise tv programına sana yardım yağar aklın yok bacım burdakiler anca boş boş yorum yapar dediğimi yap beyni olanlara anlat derdini derim bal yapmayan arılara değil burdakilere anlatsan neee anlatmasan ne gtüyle dinler herkes seni giren onlara girmiyor tabi geçmiş olsun bebişim 👍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Çok yüzsüz ve gurursuz bir kadınmışsın bunları hakaret etmek için değil gerçekten böyle düşündüğüm için söylüyorum.. ne demek ben seviyorum o sevmiyor, ZAMANLA severim gibi bir belkiye razı olmuşsun burada hata sende kusura bakma
20 Yorumla
+1 yıl👀 bir şey düzelecek diye üzerine gidilmez. Bu daha beter yahu. Bayan gemiye yolcu almak değil siz direkt batan gemiyle yolculuğa çıkmışsınız 😄
Allah yardım etsin baciş. Nasıl hafifletsem bilemedim.00 Yorumlabir kadin olarak soylim yaptigin çok yanlis sevmedigin bir insanla nasil evlenirsinki? Ve Benim anlayamadigim Adam seni sevmiyordu neden evlendiki ozaman seninle? bir insan eger sevmiyorsa sevemez net bence bosanman en dogru Karar olur senin icin kendine ozguvenin gelir hic degilse.
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumum yok
Soran+1 yılZamanla severim dedi hoşlanıyordu benden ilk başta
+1 yılBebeğine odaklan. En azından o olursa hayatında boşansan bile yalnız hissetmezsın ona sarılır anlarsın. Kimse olmasa bile o seni anlar sana destek olur
00 YorumlaOlmaz öyle şey!! Sakın izin verme!! Senin onların eşlerinden ne EKSİĞİN VARKİ? Sende ne yap et gitt! Bu ne biçim sorusmusuzluk ya! Bir kere izin verirsen HEP YAPAR! Yüz verme!
00 YorumlaEkonomik özgürlüğün varsa boşan. Eğer yoksa ailenin sana sahip çıkacağına eminsen yine boşan. Sana bunu yapan aynısını çocuğuna da yapar. Onu böyle kötü bir ortamda büyütmemelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Seni sevmeyen biriyle evlenerek hata yaptın ama hamile kalarak daha büyük hata yaptın malesef
32 Yorumla
Soran+1 yılBu çocuk bizi yakınlaştıricak dedi bende kabul ettim zaten istiyordum çocuk
Ahh be kızım ❤️ seni sevmeyen biriyle evlenilir mi hic? 😔
03 Yorumla
Soran+1 yılZamanla severim diyordu
Çok yazık da en başından da belliymiş yahu
Zamanla sevilmez ki anca alışılır
Çocuk yapmasaydın keşke00 YorumlaOha diyorum, odun diyorum, sen daha iyisine layıksın diyorum 🤯🤬
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılImkanin varsa bosan.
Hayir gelmez adam olmaz , iyi bir koca olmadigi belli ama iyi bir baba olmadikca katlanman daha zor00 Yorumla
+1 yılİnanamıyorum. Hamilesin o tatile gidiyor ve seni götürmüyor. Uğraşamam ne demek ya. Seni kırmak istemem ama dikkatli ol aldatma riskine karşı
02 Yorumla- +1 yıl
Ve çocuğu aldırma sakın cenin olduktan sonra aldırırsan katıl olursun
Soran+1 yılHayır aldırmak aklımın ucundan bile geçmez
bu kadınlar sözde şeytan dimi bu ne o zaman ibine misin sen ! kadınsın kadın sıç onun agzına
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz öz saygınız olsun kendinize ya belki sever dedim evlendim nedir
Adamın muhtemelen aklı başkasında...
Sen sadece bir ev arkadaşısın onun için.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıltam tersini yapması gerek el bebek yapması gerek yoksa çocuğu istemiyor mu nedir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılAh kizim seni sevmeyen biriyle niye evlendin hadi evlendin çocuk niye yaptin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sevmese de eşine çocuğunun annesine hele ki böyle bir durumda merhamet göstermesi lazım. Arkadaşlarinin eşleri geliyor ama o senle uğraşmak istemiyor. Belki risk var diye senin tatile çıkmani istemiyordur ama naisl yalnız bırakıyor o zaman. Bence duygusuz ve merhametsiz hayatın boyunca da böyle olacak
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun. Dua et eşinin düzelmesi için. Çocuk biraz büyüyünce geliştirisin kendini
Gizli Üye(25-29)+1 yılbosanmalisin bir an once o cocuguda sakın aldirma eger düşmezse dogar düşersede saglik olsun ama sen bir an once o adamdan bosanmaya bak
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılguncellemeni okudum senin icin en mantikli cozum dogumdan sonra calisman olur ama calismaya basladiktan sonra hemen bosan o srefsizden
Soran+1 yılDoğumdan sonra çalışamam çünkü çocuğuma bakıcak kimse yok
Cevap sahibi+1 yılcocugu komsuna veya bir arkadasina birakacaksin ya da olmadi evde tek falan koyacaksin bisey yapacaksin ama senin kesinlikle calisman sart
Yazık etmissin kendine. Bu işin sonu boşanma benden soylemesi. Senin için daha iyi olur belki. Canının istediğini kendin al bebeğimle kendine güzel bı hayat yarat. Kimseye ihtiyacın yok. Çok dikkat et.
00 YorumlaHem sevmiyor hem çocuk yapıyor :/ kendi başının çaresine bak bir umut içine girme bence.
32 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk bizi yakınlaştıricak dedi bende istiyordum zaten çocuğum olsun kabul ettim
Gizli Üye(18-24)+1 yılİmkanın varsa ayrıl bence üzüntüden çocuk zarar görebilir. Stresten uzak dur olabildiğince.
00 Yorumla
+1 yılEşinin boş muhabbetini dinleme yoksa o küçük masumu kaybedebilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılDinlememeye çalışıyorum
- +1 yıl
Çocuğun doğana kadar sabret
Umarım düşük yapıp boşanırsınız. Zira sizin saçmalıklarınız yüzünden masum bir çocuğun üzülmesini istemem.
00 YorumlaÜzülürsen bebek daha çabuk düşer git boşan sonra kendine ve bebişe daha güzel bir hayat kur o şerefsizden de uzak dur
00 YorumlaÇocuğu aldırıp boşanmalısın bence ama tabi bu bir fikir.
10 Yorumla
+1 yılsevmeyenle neden evlendin.. Erkek adam karısı aşerdiğinde almaz mı :/
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendin kaşınmışsın seni sevmeyen adamla ne diye evleniyorsun birde üstüne çocuk yapıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılBoşa derdik de çocuk varken zordur. Düşük olamaması için umursama kafanın rahat olmasi lazim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemekkı sevdgı baskası var
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama olsa beni boşardı diye düşünüyorum
+1 yılDüşük riskin var tatile gitmeyi düşünüyorsun
06 Yorumla- +1 yıl
Düşük riski var doğuma 1 ay kala eşi tatile gitmeyi düşünüyor buna mı odaklansan acaba
- +1 yıl
Çomar mısın nesin hemen kadını suçlayın zaten bu ne ya sizd küçükken ne yaptılar ne dediler de boylesiniz nesliniz bir türlü bitmiyor
- +1 yıl
Burda bilge olmuşsun ama insan olamamışın kadın zaten hamile ve riskli bir hamilelik acaba üzülür mu diye düşündün mü
- +1 yıl
@fukanınhatunu ben kocası tek tatile gitsin dedim mi?
Soran+1 yılDoğumdan sonra gidiceklermiş keşke gitmese ama eğer giderse bende yanında olmak istiyorum o da istemiyor öyle
- +1 yıl
@fukanınhatunu cevap alamadım?
babaevine dön kızım ona da dava aç
03 Yorumla
Soran+1 yılBabam bize güvenme diyor yani boşansamda ailemin yanına gidemem
+1 yılEvde ağla. Çocuğun ismini emrah koy. Sonra bakkal ile tezgah arkasında sayım yapın.
00 Yorumla
+1 yılsevmeyerek neden evlendinki
00 YorumlaÜzüldüm ya nasıl bir karektersiz eşin var ya
00 YorumlaÖküz kafası al ona canım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke evlenmeseydin be çok kötü bir durum
00 Yorumla
+1 yılbebeği düşürürsen o adamdan ayril
00 YorumlaBence terk et daha fazla kötü olma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan eğer salak değilsen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Nasıl hala birlikte kalabiliyorsun onunla
11 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumum yok ayrı eve çıkamam çıksamda artık çocuğumla geçinemem
Sevmeyen biriyle neden evlenırsınkı
01 Yorumla
Soran+1 yılZamanla severim dedi benden hoşlandığını söylüyordu evlenmeden önce
Neden kotu davranıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü birşey yapmıyorum beni sevmediği için
Dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılSey demek istedim erken doğum olabilie yani doktorum öyle söyledi ilk başlarda düşük riskim çok vardı
Aptallık sende neden evlendin ki
10 Yorumla
+1 yılZamanla severim mi? Hata baştan yapılmış bence
00 Yorumlahayat senin ayrıl ve keyfine bak
00 Yorumla
+1 yılBirlikte çocuk yapak
03 Yorumla- +1 yıl
Tam bir ırz düşmanı cevabı a q
- +1 yıl
@hayatdevamediyor__ bbdhdhd
- +1 yıl
şu an kürekle dövesim grldi
:D Ama ciddi olmadığını biliorum, bu siteyi ciddi almaya gerek yok zaten
😂😂 İyi devam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşan çocuk kaç aylık ki
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşan demeyim bilmiyorum ben olsam boşardım en gelemediğim şey ilgisizlik
Cevap sahibi+1 yılYaani napsan ki baban bakmaz mı
Cevap sahibi+1 yılNafaka alırsın
+1 yılTerk et.
00 Yorumla
+1 yılboşan
00 Yorumla
+1 yılHosaN
00 Yorumla
+1 yılDüşür ayrıl
07 Yorumla- +1 yıl
Çocuk mutlu olmayacak annesine sövecek büyüyünce
- +1 yıl
4 yaşından beri babasız ve fakir olsaydın anlardın tatava yapma
- +1 yıl
Hahahhaha işte istemez o yüzden diyorum boşuna doğmasına gerek yok sürünmek için
- +1 yıl
nerden biliyosun suruncegini belki senden benden iyi olucak hayati aa ama dogru senin gibiler zannediyosunuzki bir erkek olmadan bir kadin ve cocugu yasamani surduremez surum surum surunur zannediyorsunuz uyanin artik su ruyadan oyle bisey yok bir anne cocuguna isterse en iyi imkanlari sunabilir ayrica istemiyecegini nerden biliyorsun belki cok istiyecek milletin adina konusmayi birak
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat