AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Çok güzel bir konu bu kardeşim. Sen kilolu olduğu için değil zayıflamanın peşinden koymadığı için bırakmak istiyorsun. Evde dikkat edil dışarıda etmiyor dedin. Bu kötü bir şey diyetse her yerde diyet. Bence kalbini dinle doğruyu bulacaksın. Uzun ilişki önemli değil önemli olan huzurlu ilişkidir. Allah gönlüne göre bir ömür yanında olacak birisini versin inşallah
Kilo almasının duygusal açlıkla ijgisi olabilir mi? Psikolojik bir sebebi varsa ona bu açıdan yardımcı olmaya çalışmalısın ve ona lütfen kırmadan gerçeği söyle sadece o mutlu olsun diye yalan söylemen ona kötülük yapmaktan başka bişey değil
Her şeyi biliyor zaten aslında ona da söylüyorum ; hiçbir şey yapamıyoruz kilonu umursamıyorum ama dışarı çıkınca sadece sinirlenip ağlıyorsun özgüvensizim ve etrafta güzel kızlar var diye dedim. O da evet dedi, düzeleceğim dedi. Hiçbir şey düzelmedi.
Bence bir psikoloğa gidin önemli olan onun mutluluğu ise önce bunu başarmalısun eğer seviyorsan yanında ol
Kesinlikle kendini sevmeyen kendine dikkat etmeyen hiçbir şeye önem vermez. Kaldı ki sen elinden geleni yapmışsın. Tembel insanı hiç sevmem. Hele ki bu tür bir sorun karşısında. Vicdan yapacağın hiçbir şey yok. Yoluna ve mutluluğuna bak.
Kiloyu hiç katma işin içine. Sen kendini sevmiyorsun, kendini mutlu edemiyorsun, yetmiyor benim hayat enerjimide yok ettin deyip bitir.
Yüzüne vurma. Kırma kalbini. Sonuçta birşeyler paylaştınız.
Kendi edip kendi buluyor kısacası. Eğer sevgin bittiyse o zaman ona bir menü
sipariş edip ayrılabilrsin gfvjds
kötü bir şey yapmıyorsun ömür törpüsü resmen konu kilosu da değil kendinde sevmediği bir şey var ve bunu düzeltmek için bir çabası yok
Ayrıl eğer daha önceden bu problem üzerine konuştuysan. Mutsuzluğun bile başlı başına bir sebep aslında.
Sen elinden geleni yapmışsın buna rağmen çabalamamış mücadele etmemiş üstelik seni de mutsuzluğuna dahil etmişse bu durumda en doğrusu ayrılmak
Madem rahatsizsin karsina al konus belki gaza gelir. Bastan yalan soylemeseydin keske. bir de ne kibarsin bayildim sahiden ince dusunmussun
Bana ozelden yazsana genc adam soru sahibi
bir durum paylasicam
Yanlis anlasiyorum, kilosu umrumda değil özgüvensizliği sorun, çok mutsuz. Mutlu olsa kilosu beni ilgilendirmez ki.
Kiloyla falan değil kendine saygıyla alakalı... kendine saygı göstermeyene söylediklerne değer vermeyeni yanında taşımaya gerek yok
Tek bir sorunu var iradesizlik başkaca bir sorunu yok
Hahah, bu nasıl bir soru böyle ya çok komiksin gerçekten.
Eğer, için de ona karşı bir şeyler hissediyorsan ve yine de ayrılmak istiyorsan kalbinin değil beyninin sesini dinlemiş olup pişman olucaksın onu salla hangi kafayla bunu sordun sen?
Büyüyünce anlarsın. Çocuksu ilişkiler yerine ciddi bir tane yaşarsan konuşursun.
Kardeşim sevmiyorsan ayrıl buna kendin karar ver milleti meşgul etme
Olgunlaştığında anlarsın bazı şeylerin ne kadar karmaşık olduğunu, çocuğa laf anlatmakla uğraşamam.
Bence bu konuda bir psikologdan fikir al instagramdan bile birkac psikologa ulasabilirsin bence fikir verecek olanlar illaki vardir ama sakin kizla agir konusma kilosu yuzunden intihar eden tanidiklarim var ve bunlarinki asiri asiri kilo degil tamamen psikolojik be kiz arkadasinin da psikolojisi pek iyi degil
psikoloğa falan da gittik ya, çok şey denedik.
O zaman nazikce birbirimize zaman taniyalim de yavas yavas ayril ona hemen kilo ver deme bazi huylarini ve yasam tarzini degistirmelisin gibi seyler soyle
Kilo yüzünden ayrılınılır mı güzel bir dille birlikte spor yapalım mı diye ikna etmeye bak buna benzeri şeyler sadece bahane olur çünkü şu zamana kadar kimse kilo için ayrılmış değil
Yapmıyor, psikolog doktor her şeyi denedik ayrıca.
Red etme sebebi nedir peki
Sevmiyor, hevesi kırılıyor, 1 yıllık süreci 2 ayda gerçekleştiremediği için sıkılıp bırakıyor. Çok tartıştık ve dediğim gibi ben düzenli spor yapıyorum o sadece yarım yamalak diyetiyle hafta 4-5 gün de dışarıda fast food yiyerek çözmeye çalışıyor. Tutumu yanlış, kabul etmiyor.
😂hayırlısı ama yinede ayrılma derim
Keşke farklı yollar deneseydin. Beraber spor yapabilirsiniz katlanmak yerine sen onun fikirlerini değiştirip ozguven sağlayabilirdin bence onun kadar sende suçlusun arkadaşım. Sen sadece kabullenmişsin sonra bıkmışsın bunu kalp kırmadan yapacaksın. Mutsuz bir ilişkiyse bitir iki tarada zarar verme.
aslında 4 senelik bir ilişkiyi bu kadar kolay yargılamamalısınız. İkna ediyorum vs. yarım saat instagrama giriyor. Şişmanlar ne çirkin "hahaha" gönderisi görüyor geliyor bana ağlıyor. Sesimi çıkartamıyorum, orası internet insanlar saçmalıyor diyorum, sarılıyorum, kolay mı sanıyorsunuz?
O zaman destek alsın bakıp bakıp iç çekmesin millete kilo dediğin ne ki obezite sorunu yoksa 6 ayda sıkı diyet ve sporla fit olur sevgilin hayata at gozluguyle bakıyor maalesef
Ne yazık ki biraz öyle. Kendi kendini yıpratıyor. İkimiz de çekiyoruz.
Aşılmaycak bir sorun değil. Hayatta daha ciddi problemeler var
Kesinlikle haklısınız ama o reddediyor ben her şeye açığım.
Bunları soyle yoksa ayrılmak zorunda kalacağım dersin yapcak bisey yok çekidüzen versin kendine
Özgüvensizliği ve duygusal boşluğunu yemeklerle doldurmaya çalışıyor.
Muhtamelen insülin direnci ve açlık atakları da vardır.
Psikolog ve dahiliye uzmanına görünmesi lazım.
Hepsine gitti insülin direnci var evet. Ben kilo vermesi konusunda baskı oluşturmuyorum bu arada sadece örnek vereyim, arkadaşı doğum gününe davet etti beraber gittik, sadece surat astı, çok çirkin ve kiloluyum diyip durdu kendi kendine. Bütün doğum günü etkinliği boyunca herkes kavga mı ettik diye sordu. Çok sorun yaratıyor. Yapamıyorum 4 yıl, hep alttan aldım... Benim de sosyal yaşamım mahvoldu.
Zor bir durum ama onun durumundan memnun değilsen açıkça soylemelisin soyleyebilecek kadar yakın olmuş olmanız gerekir yani şimdiye kadar, benim de iki yıllık ilişkim oldu sevgilim bir tık daha zayıf olsam iyi olabilcegini ama boyle de cok iyi oldugumu soyluyordu, eğer artık içine hiç sinmiyorsa ayrılacaksan bunun için ayrılıyorum deme başka sorunları öne getir bari çünkü bu kızı çok kırabilir
Bence bunu desin kız diyete girer
Durum şu ki bana dese kilo vermeyeceğim hayır demem, gerçekten çok umursamıyorum. Tabi aşırı kilosuyla çekici biri değil, obez zaten şu an. Sorun yaratanın o olması sorun. Onunla bir sosyal gruba dahil olamıyorum çünkü hemen surat asıyor çirkin ve kiloluyum diye. Ben ne yapabilirim ki. Açık açık konuştuk bunları ayrıldık, yalvardı affettim. Değişmedi. Şimdi ben ayrılınca yine kilosuna bağlayıp kendisini mutsuz edecek. Kötü bir döngü.
@NefesDicle bence cocuk onu hep tesvik etmis zaten vermeye ama kızın hic gönlü yok gibi, ya da kız sen ne yaparsan yap beni sever zaten diye dusunuyordur
Ne yaparsam yapayım **
Kızın kilo dısında psikolojik sorunları olmus demek üzüldüm ya ama sen 4 sene onun yanında olmussun artık yılman normal, ayrılacaksan da kendini suçlu hissedip üzme kendini iyice, için sinmezse yurumez ki daha fazla
Çok teşekkür ederim, çok suçlu hissediyorum kendimi. İyi bir sevgili olmak istedim ben, hiç birisinden kilosu veya bu tür bir sorunu yüzünden ayrılacağımı düşünmemiştim.
@Snmkrkl Teşvik etmek hoşça söylemekle bu yüzden ayrılmak farklı ikincisi inada bindirir insanı
Bence iyi bir sevgili olmussun ama artık yılmışsın yani yapcak bisey yok uzun süreli iliski bitince ikinizi de sarsar başta ama hayat devam ediyor kendi mutluluğunu dusun
@NefesDicle ama daha önce de ayrılmış kız hic degismiyo
Daha önce kilodan değil kızın kilo kompleksinden ayrılmış. İnşallah değişir kız, kilo vermek insan için en zor şeylerden biri
okudum hakverdim, şişman olduğu için değil ama çaba göstermediği için depmüğü yemeyi haketmiş
Bence haklısın
Ama sorun bu ilişkide kilo değil kızın karakteri
Kendisi ile konuş bunu ve çok net ol. Güzellik kısmını geç sağlığı elden gidecek.
Yaşlariniz kaç biraz alakasız olucak ama ne bilim biraz insan ergensin cevredeki arkadaslarina özenir neden boyle kilo vermemekte ısrar ediyor
ben 22 o 21
Hm kötü bence seviyorsan bırakma açik açik konus yuzune vur bazi gercekleri çekinme seni seviyorum ama boyle kilo almaya devam edersen sagliksiz sekilde ayrilmayi dusunuyorum yeter de
Konus onunla son kez calismazsa ayrilman daha iyi olur çünki ömür boyu mutsuz yasarsin
Özgüvensiz depresif ruh emici insanlara katlanamıyorum. 4 yıl çok bile dayanmışsın.
Kilosu yüzünden ayrılmıyon ki sen sen kızın huyları yüzünden bikmisin ondan
Yanlış düşünüyorsun sadece bunu söylemek istiyorum. Onun kendi için mücadele etmemesi evet hata ama senin onu kilolu olduğundan terketmeyi düşünmen daha büyük hata
Kilodan değil tavırlarından daha çok. Hani ya kilo verecek ya tavırlarını değiştirecek. Ben onun kilosunu görüntü olarak umursamıyorum, psikolojisine etkisi olarak umursuyorum.
Kendi mutluluğunu önemseyen biri başkasını hiç önemsemez. Bence prangalarından kurtul.
Kendini suçlu hissetme, her şeyi yapmışsın, onu öyle sevmişsin. Zamanla kilosu yüzünden değil, davranışları yüzünden soğumuşsun. Suçlu değilsin, ayrılırken için rahat olsun.
Hepsini okudum ve hak verdim kardeşim. Mesela ben kilolu kadınlarda zaafı olan bir insanım. Ama senin meselen sadece kilonun fazla olma meselesi değil.
Kusura bakma de yapamıyorum ayrıl gitsin ama egee zayıflamaya gayret gosteririse destek çık cunki hastalık kilo sende haklısın
Merhaba kanka ,
Şimdi hatayı en başında yapmışsın.
Kilo vermene gerek yok demeyecektin.
Açık açık , harbi harbi diyeceksin.
Sen böyle deyince onunda canına minnet.
Ama onun ilk başta kendini düşünüp , zayıflaması gerekiyordu.
Her neyse salla gitsin.
Ayrıl , umursama.
Hayir terk et gitsin sagliksiz ayı balinanin tekiymis eminim 40 kg gıdısıyla somurtunca o 80 kg oluyodur öğk
ya sus manyaksdjhshdsjdhsd
O kadar sert yargı dağıtma şimdi. Güzel bir tavır değil o da, evet güzel gözükmüyorlar ister istemez haklısın.
Keske benim de hayatım da senin gibi destek olabilen biri olsaydı ben de durumlar tam tersi.
Hayat işte.
Ne kadar iyi kalplisiniz ya benim sevdiğim cocuk şişko şişko diye dalga geçerdi 60 kiloyumm
Teşekkür ederim, başınıza gelen kötüymüş, siz yaşamışsınız ne kadar yanlış olduğunu bilirsiniz. Üzüldüm.
her ne kadar sevsende bazı şeyler ilişkilerin önüne geçebilir bunlara örnek olarak malesef para kişisel görünüş düşünceler girebilir eğer mutsuz isen ayrılmalısın ama eğer mutlu isen kilosuna aldırış etme
Eğer asiksan bunu yapman yapabileceğim en büyük hata çünkü aşk her durumda yanında olmaktır ona inanmayarakta olsa seni seviyorum veya sana aşığım demissen bile ona bu konuda söz vermiş olursun
Kuzum bence ayrılmalısın ancak ayrılırken bir konuşma yap. Ve bu öyle bir konuşma olsun ki hayatına bundan sonra çeki düzen vermek zorunda kalsın. Hem belki kıymetini anlar da kilo vermek için biraz çabalar.
Geçen sene bu dönemlerde beraber tatile gidecekken tartışmıştık ayrılmıştım. Antalyadaki otel rezervasyonumu iptal etmek zorunda kalmıştım özgüvensizlikleri yüzünden. Sonra yalvardı yakardı barıştık ama kendi dediğine göre geçen seneden bu yana 7-8 kilo mu ne almış ben 6 yıldır düzenli spor yapan insanım... Kendisini ben ayrıldıktan sonra toparlaması da korkutuyor beni, üzgünüm çok bencilce bir şey ama 4 yılımı onunla mutlu olmak için çabalayak geçirdim. Benden ayrılıp kendini toparlaması ağır verir bana, hani ben gideceğim sorun çözülecek... üniversite hayatım onun özgüvensizlikleri ile mahvoldu. Ben ayrıldıktan sonra onunla ilgili bir şey duymak istemem açıkçası.
Sen zaten ayrıldıktan sonra onun düzeldiğini falan görme. Sen kendi yoluna bak. Demek istediğim şey şu kuzum belli ki seviyorsun ve değer veriyorsun. Sağlıksız ve mutsuz olmasını istemezsin senden sonra da. Belki senden sonra kendini toplarda en azından sağlıklı bir hayatı olur.
Umarım, her kim olursa olsun bir şeyler paylaştığım insanın mutsuz olmasını istemem. İnsan sadece içinden keşke benimleyken anlayabilseydi diyor.
Eğer hala içinde ona karşı sevgi varsa ayrılmakla ilişkinize yazık edersin ama anladığım kadarıyla ona karşı sevginde eskisi gibi değil
Kardesim bence sizin ilişki de ona iyi gelmiyor kilosu yüzünden değil başka sebeplerle ayrıl..
Anladığım kadariyla ayrilmanin sebebi sadece kilosu degil davranışları bence ayrıl katlanamiyorsan
Detayını okuyamadım ama sevmiyorsun belli. Üzme kızı daha fazla.
okursan fikrin değişir.
psikolojik olarak bu durum seni nasıl etkiliyor bilmiyorum ama eğer sırf kilolu diye ayrılmayı göz alıyorsan zaten ayrıl senin kaybedecek pek birşeyin yokmuş :)
Hi düşünme ayrıl. Şişmanlata ayarım. Şişman oldukları için değil , iradesiz oldukları için. Bırak 4 sene iyi çekmişsin
Tam bunu düşünürken bu sorunun karşıma çıkması. Kardeşim doğru bulmuyorum ama beni de hep kilolu insanlar buluyor. Yani dışlamak değil de cabalamiyorlar bir şey için ve sürekli yiyorlar.
Sorun hem kilolu olup hem mutsuz olması. Yani anlattığım gibi yukarıda hocam tatile gidemiyoruz. İptal ettirdi rezervasyonu kiloluyum diye. Arkadaşlarım o varken kaçıyor, ailemin evine yemeğe gelmiyor kız kiloluyum diye. 4 yıl olmuş. Kİlolu ve mutlu olsa eyvallah ama hayat böyle yaşanmaz.
Ona biraz tavır yap madem seni kaybetmemek için kilo vermeye çalışır o zaman
Ayrıldım geçen sene yalvardı yakardı barıştık, sadece daha kötü oldu.
Maalesef ki sevmiyorsun. Seven her türlü her şeye (ihanet hariç) katlanır..
Abi 36 yaşında adamsın. Anne babam akşam yemeğine davet ediyor kız kiloluyum diye gelmiyor 4 yıllık sevgilim bu benim. Anama babama ben bunu nasıl açıklayacağımı şaşırıyorum.
Beraber spor salonuna gidin kardeşim. Zayıflat.. Olmuyor mu?
Gitmiyor, yazdım ya. Evde de spor yapmıyor.
Peki sen ilk tanıştığında bu bayan yine kilolu değil miydi?
balık etliydi öyle "kilolu" denecek bir hali yoktu.
:D sen ayrıl kızdan o da taş olsun kafanı yarsın sonra
isterse dünyanın en güzel kadını olsun, şu anki karakteriyle yüzüne bakmam. Benim kendime saygım var.
Bence 4 senelik bir ilişki yaşamıştır iyisiyle kötüsüyle bence ona bunu söylemelisin al karşına otur düzgünce konuş hem onun için kötü bir dönem başlangıcı bile olabilir :(
Ne iğrenç mahkluklarsınız ya erkeklerden iyice soğudum
bu yazdıklarım üzerinden soğuduysan lütfen, biz erkeklerden uzak dur.
Bu da etki oldu tabi
Ayrilirsan kilosundan bahsetme knka.. sıkıldim dee..
Doğru yapmışsın uğraşma ya seni de yer o sana kız mı yok bro
Sende sevgide bitmiş. Ayrıl bence veyatta ciddi birşekilde konuş kilo versin. Kilo vermek uzun süreç ona dayanabilirseniz ayrılmayın...
Sen önce bana şunu söyle. Sen bu kızı neden sevdin? Yani ilişkinizin başlarında ne için onunla birlikte oldun ve ne için 4 yıl sevgililiği sürdürdün
Ortak noktalarımız çok fazlaydı, onunla konuşmaya zaman geçirmeye bayılıyordum, tam hayalini kurduğum insandı ama çok hızlı değişti.
Anladığım kadarıyla sen çok fazla çabalamışsın. Onu her halinle sevdiğini hissettirmişsin ama o buluttan nem kapmış. Böyle birine daha ne kadar dayanabilirsin ki? Mutlu etmeye çalışsan da olmuyorsa belli ki seni iplemiyor. Senim kararın tabii ama bence bu ilişkiyi bitirmek en doğrusu
Neden sevgili oldun onu düşünmek lazım önce o kişiyle demiyorum dikkat et
Ayrılabilirsin ama kilosundan dolayı değil de onun tavırlarından dolayı ayrılmış olursun çünkü seni asıl rahatsız eden şey o
Bırak gitsin uğraşma boşuna zaman kaybı
Gel bana sen ya urfalı degilsen
İzmirliyim de urfayla sorun ne :(
Urfalı olduğum için ironi yapmıştım:) Sevgiline gelirsek kilolu kadın ve erkeğe tahammül edemem en güzel yıllarını kiloyla kaybediyor üstelik senin gibi olgun düşünen sevgilisi var yazık
Siteye yabancıyım da çok ilginç yorumlar gelebiliyor :) söylediğinde haklısın, kilo insanın hayat kalitesini de düşürüyor. Ona ulaşamamış olmam kötü.
Yani güzel fizikli olmak çok güzel bir şey kız arkadaşın umarım kendine gelir ve gençlik yıllarını kilo yüzünden bitirmez. Senin yapacagin tek şey son kez konuşmak yoksa da ayrılmak olabilir sen de fizik olarak güzel birini isteyebilir ya da dışa bakabilirsin sitedeki kızlar sallamış ama ben de bakıyorum çünkü
Yani insan tabi ister, kilolu ama mutlu olsa da çok umursamazdım devam ederdi ancak fizik olarak iyi olmak çok fazla şeyi etkiliyor çabuk yorulmak, uzun mesafe yürümek, bisiklet sürmek, yüzmek, cinsellik... her şeyi etkiliyor tabi ayrıca kim aynaya bakına güzel vücut görmek istemez.
Bilemedim dostum insanların rahatlığı bana fazla geliyor tamam dışa takılmamak özgüvenli olmak güzel ama ben niye 1 kilo alınca karalar bağlıyorum onu anlamıyorum
O medyanın yarattığı bir baskı olabilir bak, medya kadınlar üzerinde aşırı baskı yaratıyor.
Olabilir bir de mükemmeliyetçi biriyim
onun da etkisi vardır tabi, kendini yıpratma da.
Oluyor arada ya iyi de oluyor kusursuz oluyorsun yavaş yavaş xjxbx
dış görünüş yüzünden terk etmek olmaz fakat bu davranışları seni mutsuz ediyorsa mutluluğu hak ediyorsun
Seviyorsan neden ayrılasın. Onun kilo almasına yardim et
kardeş bende 138 kıloydum sımdı 78 kıloyum bana bakmıyanlar şimdi evimin önünde yatıyor pes etme ona saglıklı olmasını sağla