Kısırmışım ben çocuğum olmayacakmış belki denemeyle ama çok zormuş. Benimle kimse evlenmez mi şimdi 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnsanların çoğu sevdiği ve hayatını birleştirdiği insandan çocuk sahibi olmak, o çocuğu birlikte, mutlu ve huzurlu yetiştirmek ister. Ben de bu insanlara dahilim ve sanırım sen de dahilsin. Bu yüzden içerisinde bulunduğun duruma ilk etapta üzülmen ve böyle düşünmen normal, seni gayet iyi anlayabiliyorum, eminim ben de senin gibi üzülürdüm. Fakat bu ne dünyanın sonu ne de birisinin seni sevmesine engel. Eminim seni sen olduğun için sevecek ve bu durumu önemsemeyecek birisi karşına çıkacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe zaman ne olacağı belli olmaz. Doktor da demiş olabilir diye. Zor da olsa bunun olmaz diye garantisi verilemez. Tedaviyle olmazsa evlat edinirsiniz. Kimsesiz bir çocuğa umut olursunuz. Bundan güzeli var mı? Ona bir yaşam sunarsınız. Evlilik konusu ise, bırak sevdiğin kişi seninle sen olduğun için evlensin. Çocuğun olması veya olmaması bir kriter olmasın o kişi için. Böyle insanlar var bu hayatta. Eminim ki senin de karşına böyle bir insan çıkacaktır. Seni sen olduğun için sevecektir
00 Yorumla
+1 yılAdına üzüldüm ama her şey çocuk değil. Çocuk istemeyenler de var. Eğer sevdiğin kişi seni gerçekten seviyorsa evin çocuğu neşesi falan siz olursunuz. Üzülme boşver belki de o kadar annesiz babasız kalan çocuklardan birini hayatına alır yardım edersin ilerde. Her şey gönlünce olsun sıkma canını. 🌸
00 Yorumla
Elbette evlenirler bu kafa yapısından kurtul lütfen... seni seven olduktan sonra her şey güzel olur bunu eksiklik olarak görme belki ileride eşinle beraber çocuk evlatlık edinmek isteyebilirsiniz bir çocuğun hayatını değiştirmek sence de olağan üstü bir güzellik değil mi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
70Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kanserim kemoterapi aldım kısır olabilir menepoza girebilirsin vs vs dediler ben hasta olduguma mı üzeleyim bunlara mı bilemedim yani daha zor durumda olanlar da var sıkma canını Allah büyük O ol derse olur ve böyle dedikleri coğu insanın da oldu olmasa bile hayırlısı böyleymiş diyeceğiz ayrıca evlilik sadece cocuk yapmak değil hayatı paylaşmak seni seven biri olacaktır herşeyinle kabul eden veya cocuk sevmeyen ya da kısır erkek yok mu yani evlenirsin inşallah seçenek çok üzülmeyip hayatı dolu dolu yaşamalıyız az bir ömrümüz var onuda üzülerek geçirmeye değmez :)
22 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun. Evet çok haklısın. Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur ve iyi insanlarla ve iyi şeylerle karşılaşırız.
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim inşallah 🙏
+1 yılMerhaba,
Evlenir merak etme, kendini üzme, gönlünce olsun...12 Yorumla
Soran+1 yılAmin sizin gönlünüzce olur umarım her şey.
- +1 yıl
EyvAllah amin inşaAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılAnne baba olmak çocuk yapmakla olmaz..
o çocuğu yetiştirmekte mesele..
Çocuk yapıp sokağa bırakanlar anne baba sayılmaz.
Seni seven her halinle evinin sultanı yapmasını bilir..22 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın o konuda. Yapmakla da anne baba olunmuyor. Ama ben çocuk sahibi olabilmek isterdim kısmet değilmiş.
- +1 yıl
Hayat arkadaşınla bir bebek evlat eeinirsiniz. Eşim kısır olsa ben öyle yapardım
+1 yılNe alakası var kardeşim. Morelini çok çok yüksek tut. Çocuk için evlenmiyoruz. İşin özü insan olmak, sevmek ve saygıdan geçer. Bu nedenden dolayı evlenmek istemeyen seni sevmiyordur! Dolayısıyla senin de böyle insanlarla işinin olmaması gerekir.
Bir gün gelir, açmaz dediğin çiçekler. Gitmez dediğin dertler gider. Bitmez dediğin zaman geçer. Hayat öyle bir sır ki; önce şükür, sonra sabır, sonra da inanmak gerek. Hz. Mevlana20 Yorumla
+1 yılSaçmalama kız herşey çocuk mu?
Seven çıkarsa ve sende seversen gerisi teferruat olur 😊👍22 Yorumla
Soran+1 yılBende biliyorum ama çocuğum olsun isterdim. Kısmet değilmiş bir de bizim ülkemizde çocuk yapma baskısı var. O yüzden endişeliyim
- +1 yıl
Vallahi ben o kadar dert etmem hem çocuk yurdu var
Sevgiye ve şefkate muhtaç olan çocuklar
Önemli olan evlilikte karşılıklı sevgi, saygı ve aşk gerçekten gerisi teferruat
+1 yılÖyle düşünme seni seven böyle bir şeyi problem etmeyecektir İnan bana ve ne yaptında baktırdın bilmiyorum ama bir tanıdığım var asla çocuk sahibi olmazsın falan diyorlardı doktorlar şu an 3 çocuğu var Hep hayırlısını iste evladında eşinde işinde herşeyin hayırlısı olsun gönlünce olsun 😊💕
00 Yorumla
+1 yılBu senin elinde olan bir şey değil herşeyden önce sen bir kadınsın değerlisin bunu sakın unutma ve aklında tut seni seven insan çocuk için sevmeyecek sen olduğun için sevecek
20 YorumlaBöyle düşünme evlatlik alirsin minyonlarca küçük tatlı sey var seninde kaderinde bu varmış ilerde gelecekteki eşine baştan söylersen kısır olduğunu ilerde senin için sorun olmaz tatlım ve eşin de isterse evlatlik edinebilirsinz illaki kendi kanindan olmak zorunda değil ki canım sıkma o tatlı canını ALLAH şifa verisn
10 Yorumlaevlenir merak etme kısır olduğu halde evlenen insanları tanıyorum evlatlık ediniyorlar bir o kadar çocuk istemeyen erkekte var bunlar sorun değil yeter ki sana uygun biri denk gelsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkesin bir nasibi vardır. Eğer kaderinde mutlu bir yuva kurmak varsa kısır olup olmaman bunu değiştirmeyecektir. İnançlı biriysen sabırla dua etmen gerek...
10 YorumlaHerşey çocuk değil. Bugün olan yarın var olacak diye birşey yok Allah ol der olur. Bunu bilen buna rağmen seni çok sevecek birini bulabilirsin çocuk isteyen evlat'da edinebilir binlerce bakıma muhtaç bebek var sevap sa oda büyük sevap
10 Yorumla
+1 yılEvlenebilirler öyle düşünmeyin ama evlenmeden önce konuşmalısınız bu durumu mutlaka... üzmeyin kendinizi... 🙏🏻
10 YorumlaAllah'tan ümit kesilmez. Sen rahat tut içini. Olmadı bir bebek evlat edinirsin. İnan bakıma muhtaç kendine anne baba arayan o kadar çocuk ve bebekler var ki.. yaşadığın sürece hep bir ümit var bunu asla ama asla aklından çıkarma.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka yaa sıkma canını.. herşey vaktine esir.. senin bu durumun eksiklik değil imtihanın ve bu anlamda umudumu lütfen yitirme.. bir arkadaşım da bu anlamda umutsuz du lakin evlendi 3 yıl sonra bir oğlu oldu.😊 mucize gibi.
00 YorumlaÇocuk sahibi olmayacak erkek evlenmez ama evlendikten sonra tedavi olursanız. Kocanızda destek çıkarsa çocuk sahibi olursunuz. Benim yengem de aynı durumdaydı. 5 yılın sonunda 6 aylık hamile şu an. Çok çok tedirgin olursan koca buluruz ☺️
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar çocuk doğurmak için evlenir diye bir şey yok
12 Yorumla- +1 yıl
Kişiye kalmış
Seni seven her halinle sever çocuk yapmak için değil seni sen olduğun için. Üzülme
10 YorumlaÖyle düşünme evlilik sadece çocuk için yapılan bir yuva değildir. İşte tam bu noktada devreye sevgi giriyor :) Şahsen ben doğru kişiyi bulsam asla sorun etmem :)
00 Yorumla
+1 yılO nasıl bir düşünce yaaa
O devir geçti
Sağlık bu alanda çok yol kat etti
Rahat ol
Ama öyle ama böyle çocuğun olacak
Ve karşı cins de bu durumun farkında olarak seninle evlenecek eminol00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. seven seni sevdigi icin evlenir cocuk illa olacak diye bisey yok. Allah insallah gonlune gore birini verir 🙏
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvleneceğin kişiyle bunu paylaşırsın. Sıkıntı olacapını sanmam. Seven seni sensin diye sever. Ona çocuk doğur diye değil. Umarım karşına öncelik olarak seni koyan iyi birisi çıkar ve mutlu olursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin diyelim umarım sende iyi insanlarla karşılaşırsın.
+1 yılÇocuk istemeyen biri ile evlenebilirsin her erkek çocuklara düşkün değildir bu bir evlenmeme bahanesi olamaz..
10 Yorumla
+1 yılBende kısırım ne olmuş yani dramatize etmeyin lütfen
216 Yorumla- +1 yıl
Neyse ki sen benim için bir kriter değilsin😂
- +1 yıl
canım mısın sen @Biljof
- +1 yıl
şu an hakaret ettiğini mi sanıyorsun bilmiyorum ama üremekten başka bir meziyeti (!) olmayan biri olmalısın.
Sana daha fazla cevap vermeyeceğim belli ki problemlerin var - +1 yıl
Sen milleti kısır olduğu için aşagiliyorsun ama? Bence sen cocuk yapma bir takım öfke ve anlayis problemlerin oldugu belli psikolojisini bozarsin
- +1 yıl
Hayatım boşver belli problemli
- +1 yıl
Ya tabi millete verip veriştirip bir kadın icin sırf çocugu olmayacak diye hakaret eder gibi kısır yazıp başkasının hakaret bile icermeyen lafına kimse bana böyle şöyle diyemez diye dayilanan sen, önyargılı olan biz.
- +1 yıl
@Biljof Zamanında sen doğduğunda da keşke seni de dövselermiş arkadaşım sen erkek olarak doğmuşsun ama ne olmuş nefes kirliliğinden ileri gitmiyosun bu düşüncelerinle cahilliğinle daha fazla uzatma bence kıza hakaret etmeye hakkın yok! Düz ve basit varlık kategori arasında bu yorumda tek seni görüyorum
- +1 yıl
@Biljof Beyfendi asla dönüp bakmamı anlarım da. Berbat diyerek aşağılamayı benim aklım almıyor. Berbat olan sizin beyninizin içindeki saçma sapan düşünceler. Ha bu arada asla bakmamı da buraya değil, ana yoruma bırakmanız gerekirdi. Kıza resmen sataşma amacı güdüyorsun burada.
- +1 yıl
@ErkanAtlas Biljofun xper seviyesi 1 Buraya zaman geçirmek için üye olmuş ve bu kişi insanlara sataşarak zaman geçirmeye çalışıyor. gerçek düşünceleri ne o da kesin değil. Ana yoruma yorum bırakmamış. yorumları okuyayım sataşayım kafasında. Erkeklere de bir şey dememiş. tamamen kızlara yönelik.
- +1 yıl
Kuyruk acısı da olabilir.
- +1 yıl
@Olasılıklarareneda erkeklere söylememiş olması tepki vermemem gerektiğini mi gösterir? Bu damızlığa laf anlatamam zaten anlamaz bu. Sende arada kaynama
- +1 yıl
@ErkanAtlas Hocam yanlış anlaşıldım. Ben zaten tepki gösterdim ona.
- +1 yıl
@ErkanAtlas Erkeklere yazmamış çünkü kızlara saldırarak vakit geçirmek istiyor. karakter sıkıntısı böyle bir şey bunlarda.
- +1 yıl
Herkes içini döktü işte yav birbirinize sallamayın
İyi geceler çikolatalarım👋🏻 - +1 yıl
İyi geceler.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senin kimseyi baba etme gibi bir görevin yok, seni tamamlayan da bir çocuk değil. Evlilik de çocuk demek değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yıltüp bebek denersiniz. olmadı evlatlık edinirsiniz. kimse sizinle evlenmez diye düşünmeyin, ancak bu durumunuzu evlenmeden önce paylaşmanız gerekir.
00 Yorumla
+1 yılNiye evlenmesin ki hem herşeyin çaresi var Allah nasip ederse olur ve gerçekten seven insan her türlü sever
00 Yorumla
+1 yılSeni seven oldugun gibi kabullenen kisi her turlu evlenir allah daha buyuk dert verip derman aratmasin derdine derman versin
00 Yorumla
+1 yılKaramsar olma. Tup bebek falan teknoloji gelisti bir suru yol var. Olmasa bile evlenen illaki olur seni gercekten seven birisi bunu sorun etmez
00 Yorumla
+1 yılAllaha dua et moralini bozma
Larissa gacemerinde çocuğu olmuyormus ama burak gacemer bunu bile bile evleniyor . Umudunu kaybetme00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenemeyesin bu dünyada cocuk istemeyen cok kisi var inan bana nasibindeki kisi karsina illaki cikar
00 Yorumla Çocuk istemeyen ya da seni gerçekten anlayan biri evlenir. Mesela ben çocuk konusunda hayır noktasına daha yakınım
00 Yorumla
+1 yılSen zor bulunan bir nimetsin. Hamile kalmayan kadın abovvv. bir çok erkeğin hayali , kendimizi geri çekmek zorunda kalmayız
00 YorumlaYook bn cocuk istemiyirm mesela daha ii.. bulurusn merak etme..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen niyetini halis tut, olacaklarla kader ilgilenir.
00 Yorumla
+1 yılHer insan çocuk yapmak için mi evleniyor? Evlatlık edinmek diye bir şey yok mu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven birisi olursa buna takılmayabilir..
00 Yorumla Allah verdikten sonra önüne kim durabilir. Takma kafana. Allah büyük
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Hayııır tabi ki evlenir ya bu çok zor bir durum ama dünyanın sonu değil ki üzülme sakınnn
00 Yorumla
+1 yılCanım seni seven yine sever evlenir çocuk ufak bir ayrıntı , herkes çocuk yapmacak diye bişey yok
01 Yorumla- +1 yıl
Yapacak*
+1 yılHerkes çocuk sahibi olmak zorunda değil canım asla öyle düşünme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah şifa versin nasip olcaksa evlat kisirda olsan olur hayirlisini iste.
00 Yorumla
+1 yılAma bunu nasıl öğrendiğini anlattığın da belki sorun olabilir?
00 YorumlaHerşey çocuk değil. Seni seven biri mutlaka çıkar ve seven insan her şekilde kabul eder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen çocuk sevmiyom zaten sap kalırsam yazarım yoruma 15 sene sonra uygulamayı aç
00 Yorumla
+1 yılBen gibiler vardır bu dünyaya çocuk getirmek istemeyenler.. Benim için çok çok iyi durum..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk isteyen kişi evlenmez ama kesinlikle evlenemezden diyemeyiz
00 Yorumla
+1 yılGönlünü ferah tut. Benim arkadaşım regl bile olmuyordu. Imkansızdi şu an 3 oğlan annesi 🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahın verdiği her dertte bizim göremediğimiz bir hayır olabilir 🙏 üzme kendini. Hakkında hayırlısı olması dileklerimle...
00 YorumlaBen evlenirim seninle 🙂çünkü ben önceden evlendim boşandım çocugum var 1 tane. Anlata bildim sanırım herkes çocuk ister seninde olur umarım. Ama çocugu olmayan bir seninle evlenmesi zor ilerleyen zamanlarda belli çocuk özlemi çekecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl öğrendin gittin bekar bekar kısırlık testi mi yaptırdın ne zevk alıyorsun şimdi olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterince
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Anonbey4343 durduk yere gitti kısırlık testi yaptırdı hımm
Cevap sahibi+1 yıl@Anonbey4343 senin gibileri yesin dursun beni yiyemez
Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Seven öylede kabul eder boşver, zatwn kimisi direk çocuk istemiyor
00 YorumlaKısır ne abi ya?
Kendine yakıştırdığın sıfat bu mu?01 Yorumla
Soran+1 yılBunu bir sıfat olarak kullanmıyorum zaten ki yakıştırmayı bırak kim kısır olmak ister ki? Doktorun dediği şey bana bu yapacak bir şey yok.
+1 yılAllahın verdiğinin başımızın üstünde yeri var, rabbim neylerse güzel eyler
10 YorumlaNeden evlenmesin ki o bir eksiklik değil ki ama tabi bu ülkede eksiklik olarak görüyorlar dimi bu çok üzücü bir durum üzüldüm şimdi ama umutsuz olma derim illaki bu ülkedede vardır ufku açık insanlar.
10 YorumlaCocuk icin evlenmek isteyen buyuk ihtimalle istemez 😀 herkes üremek zorunda değil
00 YorumlaSeninle Sen oldugun icin evlenen Olur Neden olmasin?
00 Yorumla
+1 yılEn azından benim gibi engelli değilsin evlenirsin normal isen
00 YorumlaSeni gercekten seven birisi evlenir. sevgi engelleri gormez, Allah yar ve yardimcin olsunHer sey gonlunce olur insaAllah
10 Yorumla
+1 yılİyide ne sekilde ogrendin kendinmi gidip test yapmak istedin meraktan
00 Yorumla
+1 yılGönlünden seven kişi senin kısır olduğunu umursamaz merak etme eğer illa çoçuğumuz olsun diyosada o kötü biridir sen takma kafana
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem