Yani bulunulan yerler birbirine yakınsa, spontane gelişen olayları severim. Bir kafede buluşup sohbet edilebilir. Yorumlara baktım da ne var bunda? Herkes bir ayıplamış. Mesajla uzun uzun iletilmek istenileni, kanlı canlı karşında görmek daha mantıklı bence.
İlk konuşmada buluşalım diyen cinsin beklentisi zaten "cinsellik" olur. Başka bir anlam çıkarmak yanlış olur. Öyle birine verilebilecek tepki "engelleme" olmalı. Konuyu uzatıp boş gereksiz laflar çevirmeye gerek bile yok.
Saçma sapan aklı, kafası, beyni, kafatasının içi, beyin tomurcuğu, düşüncesi, kolu, bacağı, burnu, kulağı, gözü, çenesi, ensesi, boğazı, tırnağı, sırtı, pırtı cırtı her neyse, öylelerin her kademesinin çalıştığı yer bel altıdır ve kendilerini açığa çıkarmadan duramazlar. Allah ıslah etsin diyelim. Zaman zor :)
Telefonun ucundan ne kadar tanıyabilir ki insanlar birbirlerini? Daha kaç kere sanaldan oynayan, kendini farklı biri gösteren insanlarla karşılaşacağım diye düşünür kabul ederim. Ben genelinde olduğu gibi aklıma cinsellik getirmem. Ha onun öyle bir fikri varsa ve anlatsam ilk ve son görüşmemiz olur. Görüştüğümüzde bende uyandırdığı etkiye göre ya devamı gelir görüşürüm ya da oracıkta muhataplığımı keser yoluma bakarım.
Yav ne kadar aptal saptal yorumlar. Tabii ki buluşmak istemek normal. Eskiden internet yokken nasıl oluyordu? Görüyorsun hanımı, yemeğe davet ediyorsun ya da bir yerde içmeye, ya da yürüyüş yapmaya.
Buluşmak istemek kadar normal bir şey yok, salak salak yorumlar yapmayın.
@Aysegulcivit Buluşma teklif etmek medenidir. Evine çağırmıyor, ya da tenha köşede sıkıştırmıyor. Arkadaşlarla içmeye gidecez, istersen sen de gel, demek ayıp değil. Normal.
Flört dönemini biraz uzun tutup tanımalısın sonra buluşma olur zaten ama direkt buluşmak isteyen birinin amacı cinselliktir hele birde sinema ya da evse buluşmak istediği yer kaç kaç lan istediklerini verme
Mantıklı olan da bu değil mi zaten? Yazışırken çoğu şey yanlış anlaşılıyor. Ayrıyeten o kişinin tavırlarını bakışlarını tepkilerini filan göremiyorsun. Sanki robotla konuşur gibi. Yüz yüze gelip muhabbet etmek daha mantıklı. Uyuşulmazsa 2. buluşma olmaz zaten.
Bunda absürt bir durum yok. Yüz yüze yapılan sohbet her zaman tercih edilmelidir. Birbirini görmek ses tonu jest mimik falan var bir kere samimiyet olur yani. Uzun süreli köklü ilişkiler bile mecburiyetten dolayı mesafe girince telefonda mesajla filan yürümüyor sıkıntı oluyor. Bol bol buluşun
Normal fakat ben kabul etmezdüm biraz daha beni tanımasını ve benim onunla biraz daha iletişim kurmamızı isterdim daha ilk konuşmadan olmaz bence ama ilerleyen zamanlarda tabi ki normaldir
İlk konuşma da kabul ederdim Sonuçta bir birimizi tanımanız gerek Buluşmayı uzatmanın bir anlamı yok bence Yiyecek halimiz yok karşı tarafı 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bayanların teklif etmesi daha tatlı bence erkek tarafından çekici geliyor bana bayanlar teklif edince seviniyorum o cesareti gösterecek güzellikte diyorum tebrik ediyorum çirkin kızlar kaçar genelde pek teklif etmez. sitrese girdikleri için
Birbirimizi daha fazla tanımamız gerektiğini dusundugumu söylerim tuhaf gelir açıkçası gozumdeki ciddiyetini kaybeder yani"bundab
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sanaldaki bir erkekle bu şekilde bir sohbet etmek. Genelde niyetleri ya cinsellik ya da zaman geçirmek oluyor. Diyelim yaptım bir hata tabi ki kabul etmem.
@yargıç_bey beni azcik taniyan biri zaten evlilikle ilgili bir şansi olmayacagini bilir olsa olsa arkadas oluruz o da yalniz takilmayi severim diger kizlar icin belki haklisindir bilmiyorum
Daha çok tanıyalımcılar, ilk konuşmada buluşmak istemeyi libido etkisinde kalarak " seks seks seks" diye yorumlayanlar, hatırlayalım daha bir süre önce ilk karşılaşmalar olurdu, gider konuşurdun ve müsaitseniz hemen o an ilk buluşmanızı ve ilk konuşmanızı yapmış olurdunuz, temizdi, güzeldi. Şimdi kaç flörtünüz var? bu sorunun cevabı aynı zamanda neyi de gösterir niteliktedir? Yormayın kendinizi sayın flörten/flörtik/flörtözler
Ya gerçekten ciddi misiniz? Hemen cinselliğe bağlanmış yine. Bir erkeğin mesajlarından da çok rahat anlayabilirsin zaten amacının ne olduğunu. Birbirinizi görmemişsiniz klavye arkasından muhabbet ediyorsunuz. İlk konuşmada buluşmak istemesi özgüvendir. Gerisi yalan
Herhangi bir tepkim olmaz dışarıda buluşmak kaydı ile olur. Ben öyle yaptım ve niyetim de cinsellik olmadı. O günden bu zamana kadar 9 ay geçti ve şimdi ise sözlüyüz.
hayatta gitmem, internetteki şahısla ne buluşması bunu sapığı var psikopatı var yalancısı var hiç çekemem valla, yalnız kalırım daha iyi , hiç gerek yok
Erkeklerin iki niyeti vardır. A. Konuşmak, uygunluk hissediyorsa uzun ilişki ve evliliğe gitmek. B. Aklina gelen o niyet. B şıkkı açık ara önde maalesef.