Hoşlandığımı anladı oda hoşlanıyor bakışlarından ve başkasına ima ederken duydum. Ama naz yapıyor. Hastalık bir şey yapamama vs tipli başka nazlarda yapıyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fazla soğuk olma sahile gider fazla sıcak olma yaylaya kaçar bir sıcak bir soğuk ol hasta olsun 😉
Dengelemek önemli
Geldi bugün
Bence ne yap biliyon mu. Hiçbirşey. O istiyorsa kendi gelsin. İstemezse de kendi bilir👌
Doğrusu dediğin gibi ama seviyorum işte
Belki adım atmazsan o kız elden yidiyehhh der ve kendisi adım atar bilemeyizz
Bence bir kızın duygusunu belli etmesi gayet yeterli bir adım, bırak gerisini o halletsin
Bana gelen benimdir felsefesinde
Yess baby😂
Zaten öyle yapıcam kankada şimdi naz yapıyor gelmemeye başladı mesela. Benim gitmemi bekliyor sanırım. Önce koronadandır falan diye düşündüm de onların orası açık kaç gündür. Sanırım değil
Geldi bugün benimki kanka ama konuşmadı
Nazlı biri demek ki. Naz sadece kadınlara özgü değil nazlı erkekler de mevcut
Evet öyle demek ki. Bazı anneler öyle yetiştiriyor oğullarını
Malesef öyle, aynı zamanda da aşırı çekingen biri anlaşılan, zamanla bu sana ciddi sıkıntılar doğurabilir
Hayır değil aksine çok cana yakın
Cana yakınlıkla çekingen olmamak aynı şeyler değil ama. Tabi sen daha iyi tanıyorsun
Yani normal sohbette demek istedim. Sevgilisi var mı yok mu ağzını yoklamak için sevgiline hediye almaya mı geldin dedim şakayla. Boşver dedi elini kolunu sallayarak ben kendime bir şey almaya geldim dedi
Yani çekingen biri durmuyor demek istemiştim
Gelince müdür dahil tüm personelle kaynatır
Anladım o halde nazlı sadece diyelim :) yani çok peşinden koşma ama vur kaç taktiği yap
Zaten öyle yapıcam kankada şimdi naz yapıyor gelmemeye başladı mesela. Benim gitmemi bekliyor sanırım. Önce koronadandır falan diye düşündüm de onların orası açık kaç gündür. Sanırım değil
Yani bir git sonra sende gitmemeye başla da böyle iş mi olur yahu 😀
Canım arasıra gitmişim var zaten. Korona girince araya böyle oldu.
Corona aşkınıza bile engel olmuş nasıl bir virüsse 😀
Ne olacak şimdi bende anlamadım. Bu iş iddaya bindi heralde
Yani bence çocuğa ilgini bir göster bir geri çek kafası karışsın sürekli onun peşinde gibi olma
İki kere geldi bu süreçte hiç konuşmadı benle. Birinde uzaktan süzdü beni sadece
Sevgililer gününde ki olaydan sonra geçmişte bir şeyler yaşamış diye düşünüyorum
Yoksa hadi diyelim beni beğenmedi. Başka bir kızla mutlaka çıkardı
Acaba sen hareketlerini yanlış yorumluyor olabilir misin?
Sevgililer gününde ne oldu ki?
Nasıl yani hoşlanmıyor olabilir mi diyosun?
Yani olabilir tabi ki. Bazen insanları yanlış anlarız çünkü
Söyledim ya. O bizim oraya geldi. Bende ağzını yoklamak için sevgiline hediye almaya mı geldin dedim şakayla karışık. Biraz sinirli bir şekilde bir şeyleri yıkar gibi yaptı sonra kolunu sallayarak boşver dedi. Boşver ben kendime bir şey almaya geldim dedi. Bir kaç gün sonrada kalpli bir bardak almaya gelmiş kendine. Gülerek utanarak havaya kaldırırak bana göstermeye çalışıyor. Dikkat çekmeye çalışıyordu
Bir keresindede onun yanıda reyon arkadaşım biraz sert bir ifadeyle şunu açarmısın dedi. Aralarında benimkiyle konuşurken duydum. Sen böyle naif eğlenceli bir kıza nasıl böyle dersin? Hemde benim şey ettiğim kıza dedi. Flört ettiğim diyicekti heralde. Bir keresindede bu arkadaşla dokunmakla ilgili bir sohbet ediyorlardı. Ben gidince nasılsın iyimisin dedi ona konuyu değiştirdi
dokunmakla ilgili sohbet derken o ne alaka anlamadım
yani açıkçası bu modlar genelde lise zamanlarında oluyor, bizim çocuk biraz sanki o zamanlarda mı kalmış nolmuş
Bilmiyorum vallahi dokunursan bağınız daha kuvvetlenir dedi diye anlattı ben gidince konuyu değiştirdiler. Bende tam anlamadım vallahi
yani burada dokunmak bence farklı birşey kastedilmiş, böyle bakışmaktan daha şehvetli bir konu gibi geldi
Yaralı demek ki. Geçmişte aldatıldı mı ki artık ne olduysa. Ben bunu çıkardım bu tavırlardan. Acıdan dolayı ilişki istemeyen biri
Evet bencede. Yoksa kapatmazdı zaten konuyu
ya aslında bu davranışlar her noktaya çekilebilir, belkide sevgilisi var ve senide cepte tutmak için çaktırmıyor. Belki sevgili olmak istemiyor sadece böyle ilgiler hoşuna gidiyor. Belki daha önce hiç sevgilisi olmadı bu işler nasıl olur onu bilmiyor
Bende bilmiyorum. Acaba yine zarf atsam hoş olur mu ki yalnış mı anlar. Senin kız arkadaşını merak ediyorum ya nasıl biri acaba mi desem
yani zarf attığın çok anlaşılır sanki. Bence biraz kendini geri çekmen şu süreçte daha doğru olacak gibi geliyor bana
Akışına bırakıyım bakalım ne olacak.
aynen bir süre akışına bırak bakalım o ne yapacak, sonra onun hareketlerine göre bir plan çizersin
Tamam haber ederim sana
tamamdır, gazan mübarek olsun :)
Ayy inşallah ya.
aklına takılan yerlerde itina ile ilişki koçluğu yapılır :)
Sağol vallahi. Bedavaya ilişki koçu buldum. Belkide arkadaşça anladı herşeyi olamaz mı
yani olma ihtimali var tabi, benimde asıl sorguladığım nokta bu zaten. acaba sen birşeyleri farklı algılıyor olabilir miisin?
Bence daha net zarf atıyım gelince. O zaman herşeyi öğrenirim zaten
ya da tam tersi cepte moduna girmesin. erkekler biraz uğraşmak ister genelde öyle kendisine gelince çok ta şey yapmaz
Adil yıldırımda aynısını demişti zaten. Gelmemeside virüstendir belki. Gelincede bazen konuşuyo bazen konuşmuyo ama benim görebileceğim yerlerde duruyo mesela
Ya kanka o hoşlanmıyosa bile ben ondan hoşlanıyorum. Onu etkilemek istiyorum açıkçası
Dediğin gibi kendini cepte göstermek istemiyor
Başkan bu bir süreç adım adım işlemen lazım
Doğru diyosun başkan. Çok acele ediyorum ben. Nasıl davranmam lazım bu süreçte onu düşünüyorum
Yani bence bu süreçte arayı açma ama çok da yakın davranma, ondan bir hareket bekle bakalım gelecek mi
Bakalım
Onu havaya sokma 😂 kaçan kovalanır 👍🏼
Arkadaşça yaklaş o seni kovalasın sen onu değil❤️ kolay gelsin kanka
Zaten çaktırmamaya çalışıcamda şimdi inmiyim mi yani yanına
Nereye? İşyerinde falanmı? Apartmanmi?
Aynı avmde çalışıyoruz. Ben marketteyim o aşağı kitapçıda çalışıyor. Bir kaç defa indiydim daha önce zaten
Kitap almanın vakti ozaman adil yıldırım medcezir kitabını tavsiye ederim ya da diğer kitapları hem ticaret hem ziyaret 😂😂😂😂
Takip ediyorum zaten adil yıldırımı burdan insatagramdan. Benimkinde yok ama öyle kitaplar. Çocuk kitapları yoğunlukta. Kürk mantolu madonna aldım ondan hatta 😂😂
Hahahahagaha ozaman yandaki mağazalara uğra geçerken bir merhaba demek istedim gibi olabilir
Arasıra inmişliğim var yani yanına ilk değil. Korona araya girince böyle oldu
Avmyi geziyordum dedim seni gördüm bir merhaba diyim demiştim
Birazda o uğrasin canım markete 😂
Gittim diyorum iki üç kez hatta
Oda geliyordu arasıra. Korona araya girince gelmemeye başladı. Ama onun ora açıldı hayat normale düzeldi. Ki o istese virüstede bile yerinde durmayıp gelecek biri. Tek iki kere geldi o esnada. Birinde uzaktan süzdü beni diğer gelişindede hiç konuşmadı.
Bu sevgililer gününde ağzını yoklamak için sevgiline hediye almaya mı geldin dedim şakayla. Boşver dedi elini üzüntülü hafif sinirli bir tavırla. Bir şeyleri yıkar gibi yaptı sonra kolunu sallayarak boşver dedi. Ben kendime bir şey almaya geldim dedi
Uzak dur it gibi döner sana.
Geldi bugün kanka
oo sevindim knk
Ama konuşmadı benle
aaaa niye
Bizim kattaki Lcwakiye geçmiş sanırım. Lcwakiki kıyafeti ve kartı takılıydı üstünde.
Ya konuşmadı derken şöyle oldu ben reyona buzdolabı poşeti açıyodum. Oda ikinci reyona girdi oyalanarak. Beni gördü aslında ama selam falan vermedi. Bende bakalım seslenip yanıma gelecek mi falan denemek için seslenmedim. Gitti sonra
garipmiş
Normalde çok cana yakın konuşkan biri. Ondan orada yerini yaptı hatta 😂😂😂
hmm
Soguk yap o ustune gider
Geldi bugün kanka
Adam naz mı yapıyor , bence sal gitsin
Yok be seviyorum
Biraz kendini geri çek
Pek ileri giden biri değilim zaten. Şimdi naz yapıyor gelmemeye başladı mesela. Benim gitmemi bekliyor sanırım. Önce koronadandır falan diye düşündüm de onların orası açık kaç gündür. Sanırım değil
Fazla naz aşık usandirir ne o ergence tavırlar ya
Geri çekil sen de.
Geldi bugün kanka
Telefonuna cevap vermeyerek sjsjshshsj
Telefonu yok bende
Geldi bugün kanka
Kucağına otur zıpla çocuk gibi
Whtatfak
Suratına tükür😂
Saçma yorumlar yapmayın ya
Yooo corona dan korkusuna nazı unutur😂
Hayır
Direk konus
Anlıyor zaten hoşlandığımı. Arasıra yanına iniyorum zaten. Sevgilisi var mı yok mu ağzını yoklamamdan anladım zaten
Himm ayni yerdemi calisiyorsunuz nedir durum
Evet aynı avmde çalışıyoruz. O alt katta kitapçıda ben marketteyim
İs cikisi sikistir direk teklif et ne kaybedersin ki
Onu yapamam olmaz o işte
Ozaman kur yap ona canini istet
Nasıl mesela. Hiç anlamam o işlerden
Saclarini dagit topla yaninda hep ona bak vs. Nasil cekici birimisin pp yok
Değilim yok
Duygularımı anlıyor zaten bence. Söylememe gerek yok zaten
Onu cay kahve icmaya dawet et
Yok daha neler. Ben yanına inmeye tereddütteyim
İstiyorsan yap yoksa olmaz ciddimi dusunuyorsun
Evet ciddi düşünüyorumda. Kendimide gözünde küçük düşürmek istemiyorum
Yas kac ewlilik icinmi dusunuyoruz
Yirmi beş. Evet evlilik için.
tamam bakalim benden bukadar kafana takilan bisey olursa yazarsin yine
Tamamdır teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Bu sevgililer gününde ağzını yoklamak için sevgiline hediye almaya mı geldin dedim şakayla. Boşver dedi elini üzüntülü hafif sinirli bir tavırla. Bir şeyleri yıkar gibi yaptı sonra kolunu sallayarak boşver dedi. Ben kendime bir şey almaya geldim dedi
Frikik ver adama
Belki istemiyo belkide geçmişte acı yaşadı