Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanıyorlar ama hiçte düşündükleri gibi değil elinin tersiyle ittiği o sevgiyi ömrü boyunca arasalarda bulamıyorlar sonra da bir köşede yalnızlığa kendi elleriyle mahkum oluyorlar.
Tümdenvarım yapmayın Tanıdığın 3-5 kişiyle herkesi bir tutma aliskanliginiz ne zaman bitecek çok merak ediyorum.
ya da o yazı dilinden cevap vereyim Hafta 7 gün ve bir pazar mi sorun o halde haftanin canı cehenneme bu mudur mantik 🤔🤫
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında yazının devamını paylaşmadım. Bütün erkeklerin öyle olduğunu da iddia etmiyorum gördüğüm kadarıyla söylüyorum. Sadece üzüldüğüm bir konu, kimseyi suçlamıyorum da.
Yazının devami için bin tane senaryo yazılabilir. Ön yargili olduktan sonra en basitinden. Esini ihmal etmis bir kadın veya yalan söylemiş bir kadın olma ihtimaline karşı o kahvalti masasinda tek başına oturdugunu varsayarsak hiçte mantiksiz olmaz dimi.. demek ki mesele kadin erkek meselesi değil kişilik karakter meselesi ve bunu da her şeyin yalan dolan olduğu bir sosyal platformdski bir yazidan anlayamayiz.
Herkesi bir tutmamak ve ön yargisiz bakmak mümkünse birazda empati bence harikulade bir yaklaşım olur.
Üzerime mi bu bir soru ve görüş paylaşma platformu değil mi şahsimi neden konuya dahil edeyim. Ben sorudaki mantiksizligi dile getirdim. Oylesine yazılmış bir yazidan konuyu bambasla yere çekmek biz insanlarin medya düşkünlüğünden ve bu duruma denk geldigim sürece aksini idda ederim. Uzerime alinmam icin hiç-bir sebeb yokki
Evet aynı fikirdeyim üzerinize alınmanız için hiçbir sebep yok. Kabul edelim ki hemcinslerinizin çoğu bencil. Bu sizin de öyle olduğunuz anlamına gelmez. Kadınlar hakkında da binlerce genelleme yapılıyor. Hiçbiri umrumda değil ben kendimi bilirim.
Evet o halde neden bu tepkiyi verdigimi anlamış oluyoruz zaten. Bakacak olursak soru başlığına. Erkekler diyor bazı veya çoğu eklemesi olmayışıni dile getiriyorum. Bu soruda erkekler içindi baska bir soruda kadınlar icin benim için fark etmiyor tumdenvarim yapılması istemsizce algı hatasina yol aciyor denk geldiğim sürece her yerde bunu dile getiriyorum kendimce.
Görüşünüzle ilgili örnek vereyim. Hz. Havva da Hz. Adem (a. s) dan yaratılmış nankörlük erkeklere has bir şey ise bir nankörden nasıl olur da tüm kadınları itam etmezsin..
Hepsi dediginiz zaman hepsidir kizlar da var şunlar da öyle böyle olmaz. Erkekleri ya da kadinları kapsayan bir durum degilki mesele kişilik karakter meselesi..
Sosyal medyada yazilan her şeyi ciddiye almayın derim. Tek başına olmayi kendi secip secmedigini bilmiyoruz. Allah kimseyi o duruma düşürmez zaten bunu kul olarak bizler yapariz bazen kasitli bazen hata ve yanlışlarla.
@Serkan_yyk bak benim annemde yaşıyor bazı şeyler jnsanin elinde olmayabiliyor herşeyden bilip bilmeden bu kadar konuşma çok iyi diyorsun hiç bir şeyini görmüyorsun yani göstermiyor çok efendi gözüküyor sonra iş ciddiye binince bambaşka biri oluyor o yüzden bu kadar emin olup saçma sapan yazma neler görüyoruz programlarda gerçek hayatt kim ister sevdiğinin aldatmasini bu beni aldatır diyemi evlendi onunla görüp gecirmemişsin belli bazı şeyleri sorgula bizim allahada peygamberlerede bir lafimiz yok gelmiş burda sacma sapan şeyler yazıyorsun rahatsız oluyorsa engelle de fol git ne dini boyuta getiriyorsun
@Serkan_yyk lan sanane görüş paylaşırsın senin gibi düşünmüyorum diye cahil değilim ben o r u SB u. Dö lü sanane p İ ç sanamı sorduk kaldırım yazdıklarını bidaha cevap versen bile g ö t bezi senin gibi düşüncesiz erkekler yüzünden böyle gelmiş ahlak bekçiliği yapıyor git kendi hayatinla ilgilen sanane benim düsüncelerimden