Kişilik & Karakter Bazı erkekler niye bu kadar egoist? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biraz konuşuyorsun bakıyorsun ki çok egoist ve saçma sapan konuşuyor Güncellemeler+1 yıl Biraz konuştuk sonra beğenmedi hemen saçma sapan konuştu sjsjjs Bazı erkekler niye bu kadar egoist? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gereksiz bi özgüven içindeler çünkü. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ılk flortunmu? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burcun ne Yorumla Soran +1 yıl İkizler Yorumla
Perigibikızım Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Erkekler genelde boş konuşuyor 1 1 Yorumla danıel82 +1 yıl Evet haklısın Yorumla
Seninaonin Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Çok az onlar bence kadınlarda daha çok 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ya Yorumla Seninaonin +1 yıl Neyi beğenmedi Yorumla Soran +1 yıl Tipimi jsksjsk Yorumla Seninaonin +1 yıl Allah Allah nerden konuştunuz da tipini sonradan görüp vazgeçti Yorumla Soran +1 yıl İnsta Yorumla Seninaonin +1 yıl İnstada fotoğrafın yok mu görmeden falan direk niye yazdı 😂 Yorumla Soran +1 yıl İnstadan konuştuk ama burdan tanistik Yorumla Seninaonin +1 yıl Anladım tipinin neyini beğenmemiş Yorumla Seninaonin +1 yıl Ekstra açıklaması olmadı mı Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ya tipimi beğenmedi ya da konuşma seklimi Yorumla Seninaonin +1 yıl Tipinin kötü olduğunu düşünüyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne diyorlar mesela 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Konuştuk biraz baktım diyor seninle uğraşamam yok vaktimi caliyorsun filan sanki ben ilk yazdım snsnsn Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Bi daha konuşmazsın olur biter. 1 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kizlar daha beter 1 0 Yorumla
yakışıklıbey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sizde de var o 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Var evet Yorumla yakışıklıbey1 +1 yıl Konuşmak istermisin Yorumla Soran +1 yıl Ne hakkinda Yorumla yakışıklıbey1 +1 yıl Bu ve benzeri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gereksiz bi özgüven içindeler çünkü.
Bazi kadinlar neden sevdigim beni simartsin pesinde?
ılk flortunmu?
Yok
burcun ne
İkizler
Erkekler genelde boş konuşuyor
Evet haklısın
Çok az onlar bence kadınlarda daha çok
Olabilir ya
Neyi beğenmedi
Tipimi jsksjsk
Allah Allah nerden konuştunuz da tipini sonradan görüp vazgeçti
İnsta
İnstada fotoğrafın yok mu görmeden falan direk niye yazdı 😂
İnstadan konuştuk ama burdan tanistik
Anladım tipinin neyini beğenmemiş
Ekstra açıklaması olmadı mı
Yok ya ya tipimi beğenmedi ya da konuşma seklimi
Tipinin kötü olduğunu düşünüyor musun
Hayir
Ne diyorlar mesela
Konuştuk biraz baktım diyor seninle uğraşamam yok vaktimi caliyorsun filan sanki ben ilk yazdım snsnsn
Bi daha konuşmazsın olur biter.
Kizlar daha beter
Bas tekmeyi
Kötülerine denk gelmişsin demekki
Sizde de var o
Var evet
Konuşmak istermisin
Ne hakkinda
Bu ve benzeri
bazısı evet