Hayır bence. Herkesin bir ağırlığı olmalı. İstenmediği yerde gitmeyi bilmeli, bilmiyorsa gurursuzdur 'erkek' değil.(erkek değil diyorum çünkü görsel bunu cinsiyete bağlamış). Yeri geldiğinde haklı oldugunda konuşmasını, haksız oldugunda da susmasını bilmeli İNSAN. Şımarık kız çocugu tavırları ile (görseldeki gibi) bir şey elde edilemez. Gurur onur kırılır..
Saçma sapan şeyler, gerek yok. Herkes kendi olsun seven sever.
Bazi kizlar pesinde kosturmak yalvartmak istiyor. Ben kendi adima konusayim. Öyle degilim kimse yalvarsin bana istemem kendimde üzülürüm cekinirim karsimdaki kisininde kücük düşmesini istemem. Ha duygulari vardir hoslanmistir ama ben henüz bir sey hissetmiyorumdur. Ya biz gezelim eglenelim birlikte vakit gecirelim zamana birakalim derim. O sirada yazar arar bulusmak ister zaten. Bunuda ısrarcılık olarak görmüyorum. Sevdiğin icin caba sarf etmek olarak görüyorum.
Bence çok saçma, biri bana ısrarla ikinci kez yazarsa direk bloklarım, ne benim zamanımı alsın, ne de kendi zamanını boşa harcasın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
geçin artık feminizim yükseldi artık eşitsek artık sizde bize teklif ediceksiniz artık sizde biz gibi çalışcaksınız feministlik yükseldi düşük olsa dedigin olurdu artık rüyanızda görürsünüz onları :d öyle erkekleri