2.5 yıldır tanışıyoruz ancak aramızda yaşanan birtakım şeyler yüzünden onun beni sevip sevmediğini anlayamıyorum. Beni seviyormu?

Anlatmaya nerden başlayayım bilmiyorum. Biz instagramdan tanışmıştık aynı sehirdeyiz ama o bana uzak yine ilçe olarak. Ama yine de buluşmuşluğumuz, görüntülü konuşmuşluğumuz var. Daha önce hiç sevgilisi olmamış biri bu yüzden biraz acemi gibi benimle diyalog kurmak konusunda. Genel olarak çok iyi anlaşıyoruz huyu huyuma biri diyebilirim. Benimle gayet ilgili de hiç ilgisiz olduğu bir gün olmadı. İlk yıllarda benden hep kaçardı çekingen biri olduğu için ama bana şimdi çok alıştı o da. Sabahtan akşama kadar hiçbir sıkıntı yok gayet güzel vakit geçirip konuşuyoruz. Ama geceden sonra bir şeyler oluyor benimle sexting yapmak istiyor. Bende istemediğimi belirtince biraz ikna etmek konusunda ısrarcı oluyor. Dün aramızda bir konuşma geçti sizler de bir bakabilir misiniz? Derdi, niyeti ne? Sizce o haklı mı ben ona haksızlık mı yapıyorum.
Ss ler bu şekilde..
2.5 yıldır tanışıyoruz ancak aramızda yaşanan birtakım şeyler yüzünden onun beni sevip sevmediğini anlayamıyorum. Beni seviyormu?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar...
Güncellemeler
+1 yıl
@oblivious