Platoniğime nasıl aşkımı ilan edebilirim bazı sorunlar var yardım ederseniz teşekkür ederim (gece sorduğum için az cevap almıştı)?

Gece 3 te sordum az cevap aldı son bir kere daha deniyorum.
lütfen ciddi cevap verin.

Orta okulda aynı sınıfta olduğum bir kızdan hoşlanıyordum. Kızın bundan haberi yoktu. 2-3 sene boyunca devam etti bu olay (bu arada ben ortaokulda kısaydım ve tipimde pek iyi değil, şu an boyum 177, etrafımdan ise hep yakışıklı olduğum şeklinde tepki alıyorum, bencede yakışıklıyım.)

şu an 17 yaşındayız ve ayrı liselerde okuyoruz tek bağlantımız ise instagram'dan birbirimizi takip ediyoruz. İlişkilerim oldu ama onu unutamadım hatta ilk sevgilim bu durumu anlamıştı ve bu nedenle benden ayrılmıştı ki çok haklı. Yıllarca onu düşündüm onunla sevgili olmayı hayal ettim ve ben galiba ona aşığım. İşin kötü tarafı ben onu her gün düşünürken o yüksek bir ihtimalle beni zar zor hatırlıyor beni hiç düşünmedi

Artık ona bunu Dm'den söylemek istiyorum fakat bazı sorunlar var. Beni hiç görmediği için beni ortaokuldaki halimle hatırlayacak ve dediğim gibi ortaokuldaki halim hiç iyi değil. Bende bu durumu düzeltmek için instagram profilimi düzenlemeye karar verdim iyi fotolar koyup yeni halimi görmesini sağlayabilirim.

Fakat bir diğer sorun ise ona ne yazıcam bilmiyorum. Ona direk itirafmı etmeliyim? yoksa normal bir sohbet açıp konuşmalım Onu çok seviyorum onu mutlu ediceğimede inanıyorum. tipimde kötü değil , Allah'a şükürler olsun ki maddi durumumda iyi.

Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum , yardım ederseniz cidden sevinirim.
Platoniğime nasıl aşkımı ilan edebilirim bazı sorunlar var yardım ederseniz teşekkür ederim (gece sorduğum için az cevap almıştı)?