Evet geceniz güzel olsun arkadaşlar hepinize selamlar sorumu çok detaylandırma gereği duymadan özet geçeceğim Mesela yeni birisiyle tanışıyorsunuz ve bu kişinin bazı psişik yetenekleri var ve sizde buna tanıklık ediyorsunuz o kişi hakkında ne hissederdiniz? ne düşünürdünüz? gizemli gördüğünüz bu kişinin peşine takılırmıydınız yoksa uzakmı dururdunuz? Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürler! :)müzikte benden size bir hediye iyi geceler :)
Eğer karşınıza yeni tanıştığınız biri çıksa ve bazı psişik yetenekleri olsa onun hakkında ne hissederdiniz?
Aklıma "doğaüstü" isimli bir film geldi, gökten düşen meteor'un yarattığı krater'e giden 3 gence bazı yeteneklere sahip olmasını sağlamıştır. Nesneleri hareket ettirebilme, uçmak vs.
Eğer böyle bir şeye şahit olsaydım, yapılması gereken en mantıklı olduğunu düşündüğüm şeyi yapardım, bir şekilde onun fotoğrafını çektikten sonra uzaklaşır ve ihbar ederdim. Hatta daha da iyisi arkadaş olduktan sonra kendisi hakkında tüm anlattıklarını ve yaşadığı evini öğrenince ve yeteneklerini kayıt alıp ifşalar ve ihbar ederdim.
Yeni tanışmış olduğun birisinin bu yeteneklerini nasıl kullanacağına emin olamazsın kimbilir neler neler yapar hatta seni kullanabilir ve fırsatı bulduğunda icabına bile bakar yani onunla beraber olmak çok sakat iştir
anlıyorum yani sende haklısın ancak gerçekte o filmdeki gibi olan bir kişi olacağını sanmam ben bu tür şeylere inanan birisi değilim bazı kişilerden duyuyorum sadece yani böyle bazı psişik yeteneği olan insanlara dair bide bu aref ghafouri vardı bir zamanlar ozaman onu ihbar etsene :D ha unutmadan bak bide şu herif var. istersen bir göz at doğrumu bilmiyorum ama https://www.youtube.com/user/KorzayKocak
yaw zaten ben psişik yazarken bunları kastediyorum yoksa zaten gerçek hayatta öyle doğaüstü filmindeki gibi birşey imkansız tarihte bunun bir kaydı yok ancak bende dediğim gibi inanmıyorum ama bazı kişiler var böyle bu gönderdiğim herif gibi heriflerle tanışmışlar onlar anlatıyor ister istemez acaba gerçekmi diye düşünüyo insan.
Bende inanmayan taraftayım psişik güçmüş uçmakmış falanmış filanmiş beni acaba gerçek mi diye düşündürebilcek bir şey varsa evrende yalnız olmadığımızın söylentileridir hani şu uzaylı muhabbetleri falan
ben onlara inanmıyorum o ufoların hepsi sahte sahte bir uzaylı istilası planlıyor dünyayı yöneten güçler bu şekilde dünyayı kontrol edicekler ama o konuda doğru bilgilen derim çünkü o ufolar görüldüğü gibi uzaylıların değil dünyaya algı oyunu yapmaya çalışan güçlerin kullandığı sahte araçlar.
Beni bu düşünceye iten ufolar değil ama öyle yok gokyüzünde bir cisim kameraya yakalanmış yok bilinmeyen bir cisim şurada gelmiş geçmişte ona inanmam ben, benim bahsetmek istediğim uzayda sadece insanlar mı var yani bu koca evrende yalnız mıyız
Şimdi @SkrErd37 kardeşim neye inandığını bilmiyorum fakat ben tanrıya ve kutsal kitaplara inanıyorum ve benim inancım şudurki insan bu evrendeki en özel yaratılmış yaratıktır öyleki tanrı tevratta insan için "kendi suretimde yarattım" mecazını kullanmış kuranda "insana kendi ruhumdan üfledim" demiş yani beni bunun dışı bağlamaz. ve birileride tanrıyı aklımızdan ve kalbimizden silmek için herşeyi yapıyorlar sahte uzaylı istilası vs. gibi bu yüzden bilinçli olmalıyız.