Sevgilim karısını boşanmaya nasıl ikna eder?

Merhaba, lütfen kınamadan önce beni anlamaya çalışın.21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. İki senedir evli bir adamla beraberim. Aşk işte bu kime olacağını seçemiyorsun. Dört ay önce hamile olduğumu öğrendim. Kendisinin üç kızı var ve eğer bebeğim erkek olursa benimle evleneceğini söyledi. Bebeğimin cinsiyeti erkek olunca da önce bana tuttuğu evi satın alıp üzerime yaptı (lüKS bir ev), lüKS bir araba ve yeni takılar aldı. Karısını da boşayacağını söyleyip beklememi istedi. Gelin görün ki karısı boşanmaya bir türlü ikna olmamış. Adam beni istiyor ama hala yüzsüzlük yapıyor. Bir de sosyal medyadan bana saldırmaya başladı. Sen hep metres kalacaksın asla boşamam yazıp duruyor. Sevgilimin maddi durumu iyi boşansa kadına da çok iyi bakar. Ama ikna olmuyor. Sevgilim kadını nasıl ikna edebilir? O ikna olana kadar imam nikahı kıyalım sana mehir olarak Antalya’daki evlerden birini vereyim dedi ne yapayım? Annem salak olma nikahı kıy evi al sonra resmi nikahı ayarlarız diyor. Sizce kadını ikna edene kadar tavır yapmalı mıyım yoksa annemin dediğini yapıp beklemeli miyim?
Sevgilim karısını boşanmaya nasıl ikna eder?