Ya böyle vazgeçilmez değil de aklında kalacağım çok hoşuna giden ufak ufak şeyler yapmak istiyorum böyle buluşmadan sonra bile hatırlayıp gülümsemesini istiyorum.. Cilve gibi şeyler ama cinsel anlamda yazacaksanız hiç yazmayın.. şimdiden yazan herkese teşekkürler 😊
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl-Bakımlı ol
-aşırı makyaj yapma
-fazla ve boş konuşma , aşırı mimiklerden kaçın. içimden geldiği gibi davran. ona yaranmak için yapmacık olma
-senin erkeğin gibi davranmasına izin ver , yani yönlendirmesi senden baskın davranmasına falan
-aptal , erkeği darlayan , evlenmek için daha ilk günden gurursuz davranan kızlardan olma
-herşeyi akışına bırak. ilk zamanlarda hemen çok sıcak davranmaya çalışma01 Yorumla- +1 yıl
Yönlendirip baskın davranmasi mı?
En İyi Cevaplar
Kendin olarak akılda kalamıyorsan belki de adam doğru değildir senin için. -miş gibi davranıp sonra aslına dönünce ne olacak? Gözüne girme çabası neden?
01 Yorumla
Soran+1 yılGözüne girme çabası değil anlataaamıyoorruuummm. Sadece daha çok mutlu etmek istiyorum onu aaaa
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
59Cevap
+1 yılgüzelleş, güzelleş, güzelleş..
erkekler abaza olsun olmasın kafaları aynı çalışır. dekolete giyersen iyi gözle bakmaz sana. dekolte giyme. hanım hanımcık yani bir tişört bir pantolon tamamdır. makyaj yap. lütfen ellerin ojeli olsun. dudağında bir ruj olsun. kadına benze yani. erkekler uyumu dikkat eder uyumlu olmaya çalış. aman bune ya. biraz kendine de bak ben nasıl bir adam isterim bu adam bana uygun mu diye bak. mesela cimri mi? ağzı bozuk mu? şiddetçi mi? senin bunlara bakman lazım kafayı onun aklında nasıl yer edinebilirime takmışsın.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç bir şey yapma inan değmiyor. Cok guzelmissin bakimliymissin cekiciymisin kültürel anlamda donanıma sahipmissin hepsi ama hepsi çok boş. Dogru insan gerekiyor tüm bunlar için o da milyonda bir ihtimal gelip seni buluyor tabii bulabilirse.. Evet çok iç karartıcı bir cevap oldu ama birinin bu gerçekleri söylemesi lazım
61 Yorumla- +1 yıl
Yaş fazla olunca
Yorgunluk ve bıkkınlık da fazla oluyor tabi 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal olmak bak şimdi sana bir şey söyliycem herkes öyle etkilemeye çalışıyor ama ben mtaela buluştuğum insanlarla normal olarak buluşuyordum arkadaş gibi normal davranıyordum normal şakalar dkonuşmalar vs ve elbet çıkıyor yani aklında kalacak bir şey ve hepsi etkileniyordu yani sonradan ben öyle düşünmemememe rağmen yani kasmadan güzrl bakımlı (kendin için) bir halde gidip normal olmak yeterli olacaktıe benge
10 Yorumla
+1 yılBir Adriana Lima değilsen/Ortalama üzeri bir güzellikte değilsen ve
aklını alacak kadar iyi seviştiğini kanıtlamadıysan "vazgeçilmez" olamazsın ki
bunlar olsa bile herhangi bir davranışını, özelliğini itici buluyorsa yine olamazsın.10 Yorumla
+1 yılBazılarında şeytan tüyü derler ya işte ondan oluyor.. Yani bir şey yapmasına gerek yok çekiyor insanları her şeyiyle o yüzden bunu bir şey yaparak elde edemezsin. Kendin ol en iyisi beğenen beğenir boşver.
10 Yorumla
+1 yılBence en güzeli doğal olmak.. rahat olmak, kasmamak.. Hic gerek yok öyle şeylere..
14 Yorumla
Soran+1 yılYa evet biliyorum ama onu daha çok mutlu etmek istiyorum çünkü gerçrkten çok hakediyor gülümsemeyi mutlu olmayı..
- +1 yıl
Senin yanında zaten mutlu olacaktır emin ol..
Soran+1 yılÇok teşekkürler:))
- +1 yıl
rica ederim☺️
+1 yılKasmayın fazla içinizden geldiği gibi davran önden hazırlık yapıp da gitmek bana göre değil, anlamsız geliyor bana. o an ne yaşanması gerekiyorsa yaşanır olayları akışına bırakmak lazım
33 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz
- +1 yıl
Çok doğru bişey söyledi👍🏻
- +1 yıl
@aklıkarışıkkız teşekkür ederim 🌼
+1 yılBiraz abes olacak ama ister altina yat ister surundur erkek asik oomasi cok ama cok zordur kizlar hibi degildir erkek bir qsik oldu mu cidden qmq seni asla birakmaz 6 sene oldu hala ben unutamadim kimbilir kimlerle yazisiyor genclik hali iste asik olmasini sagla
31 Yorumla
Soran+1 yılBu da bana aşık:)
+1 yılKarşında ki erkeğin tam bir ODUN olması lazım yoksa ilk buluşmada vazgeçilmez kadın olamazsın bacım... Bak büyük harf ile yazdım iyi anla diye ODUN asdasdasd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada vazgeçilmez olabilmen için çok tatlı bir hanım hanımcık olman gerekiyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılRapçi gibi giyinicem ahshahdhadh
- +1 yıl
Rapçı mı? Öğk!
Soran+1 yılHerkesin tarzı :)
- +1 yıl
O herkesleşenin sorunu...
Soran+1 yılAyyyneeenn canım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçilmez kadın yok çaba sarfetmeye gerek yok birisi seni beğensin diye seni beğenen olduğun gibi beğensin
20 Yorumla Yapmacık olma. Bir de vazgeçilmez olmak için çabalama.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakışlar önemli. canli meraklı heyecanlı.. o bakışı yapabkirsen akılda kalirsin
30 Yorumla 
Konuşurken böyle ol 47 Yorumla
Soran+1 yılYa dhdjajdahdjajsjdj
- +1 yıl
QTWTTWZQRRWRQTQ
- +1 yıl
![İlk buluşmada vazgeçilmez kadın nasıl olabilirim?]()
Ya da böyle - +1 yıl
![İlk buluşmada vazgeçilmez kadın nasıl olabilirim?]()
Ya da böyle - +1 yıl
Source
reactiongifs. com
RelatedReactions
sexy marilyn monroe GIF
sexy stephen colbert https://gph.is/Vxm042 Daha alımlı olmalı..
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçilmez biri olamazsın hele ki erkekler için. O yüzden bunlarla uğraşmaya çalışma. Kendin ol. Olmadığın biri gibi davranma. Erkeklerin yarısı kızlarla ciddi düşünmüyor çoğu niyeti başka. O yüzden boş yere hiç uğraşma. Anca bin de biri düzgün.
10 Yorumla
+1 yılTaktikle oluyorsa ben de istiyorum... 😱😂
Şaka bir yana... Bence olduğunuz gibi davranın... mutluluklar... 🙃10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGizemli ol seksi ol bakımlı ol şey derler ya hani gösterir ama vermez o tip imajı ver vazgecemicek senden 😂😂
30 Yorumla
+1 yılYa olduğun gibi görün ya da göründügün gibi ol. yapmacik insan göze batat
20 Yorumla
+1 yılZeki ve hoş sohbet olmaya boş ve cıvık favranamdan cilveli olmaya bak işte.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Korku, aşırı heyecan ve stress altında yaşanan olaylar unutulmaz olur. bir de böyle düşün
10 YorumlaVazgecilmez asla olunmuyor ne erkek neden kadin olmaz öyle birsey
10 YorumlaElinle tek yanağını okşa ve devamında diğer yanağından yavaşça öp, buluşma sonunda.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun adı aliydi ben alim demiştim kolunu sıvazlamıştım onu hiç unutamadığını söylemişti benim 😜 şapşal
21 Yorumla- +1 yıl
Haha
+1 yılIlk önce güzel ve çekici alımlı olmalisiniz fiziki acidanda
30 Yorumla
+1 yılBiraz ağırdan satarsan kendini yüzünde ara ara bir memnuniyetsizlik olursa falan diyolar ama ben doğal olmayı seçer dim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kimse için uğraşma seni zaten severse vazgeçilmez olursun sevmezse istersen dünyaları önüne koy gider
04 Yorumla
Soran+1 yılYa beni çok seviyor zaten. Ve bırakmıyor da. Aylarcs peşimden koltu zaten ki bende ona karşı boş değilim 1 haftadır falan sevgiliyiz sadece birjaç defa evin önüne geldi indim sohbet ettik ve ilk defa dışarıda buluşucaz böyle normal zamanda bike hatırlayıp gülümsemesi için bir şeyler yapmak istiyorum ona.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılhayir, cok sacma, akilli konus bilim daliyla ilgili konus
16 Yorumla
Soran+1 yılSaçma olan ne
Soran+1 yılOnu güldürmek istemem mi hoşuna gidecek şeyler yapmak istemem mi?
- +1 yıl
cilve falan, agir basli ol bu benim fikirlerim sen farkli fikirlerde olabilirsin, ama bakimli olz makyajin parfumun elbisen ayakkabin piril piril olsun, guzel konus, kadin gibi konus ama akilli konus aptal sarisinlar gibi olma cilve yapayim derken ama geyigede baglama guclu oldugunu bilsin ama maco olma, korkutursun demek istedigim kadin gibi kadin ol, sevhetli merhemetli akilli guzel ve becerikli
Soran+1 yılÇok sağolun teşekkürler. 😊
- +1 yıl
rica ederim ama sakin yalan soyleme lutfen dediklermi yapmaya calis
Soran+1 yılYok zaten her şeyimizi biliyoruz birbirimizin neredeyse geçmişlerimizi falan
kendini farklı göstererek az konuşup anlamlı bakışlar ne istediğini bilen kendi ayaklarının üstünde olduğunu gösterirsen vazgeçilmez olur ha birde yüz verme çok fazl
20 Yorumla
+1 yılBilmediğin işlere girişme bence. Çakma fahişe taklidi yaparsın, eline yüzüne bulaştırırsın. Kendin ol
00 Yorumla
+1 yılKimse vazgeçilmez değildir ben nelerden vazgeçtim bakmaya kiyamassin o güzelim kızlara hey gidi günler gençliğimi verin yillar
00 Yorumla
+1 yılNiye kendiniz olamıyosunuz be biri beni sevecekse boyle sevsin butün kusurlarımla deliliklerimle ben olduğum için sevsin ya da hic sevmesin
04 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu doğru düzgün anlamadan cevaplamasaydınız keşke. Ben zaten kendimim ve karşımdaki insan da sevgilim. Beni olduğum gibi seviyor. Bende onu nasıl daha da mutlu edebilirim yüzünde gülümseme açtırabilirim amacıyla sormuştum bu soruyu da neyse teşekkürler yinede..
- +1 yıl
Belli ondan saçma sapan şeyler yazmışsin sen doğru oku
Soran+1 yılTm uza ya
- +1 yıl
Hsjsjsjjs
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Muhabbette eğlendiğiniz o nokta da masayı terk et bir işinin olduğunu söyle çünkü yarım kalırsa birşey tamamlanmak ister.
00 Yorumla
+1 yılKonfor alanindan cikart onu date i yonet eglenceli ol
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürleer :)
ne ilk buluşma nede sonrası :D kimse vazgeçilmez değildir. kendini kandırma :D
015 Yorumla
Soran+1 yılZaten istediğim vazgeçilmez olmak değil tam olarak. Sadece hoşuna gidecek şeyler yaparsam yüzünde bir gülücük kondurabilirsem diye düşündüm ama nasıl anlatacağımı bilemedim konu bundan ibaret
Soran+1 yılAbicim anlamıyorsunuz. Ben başkası gibi görünmeye çalışmıyorum sadece onu mutlu edecek bir şeyler yapmak istiyorum. İnsanları eleştiricem diye saçma saçma konuşuyorsunuz ya
Soran+1 yılHAHASHAJSJAJSAJDJAJD AYNEN ÖYLEDİR ABİCİM
Soran+1 yılHadi işine
Soran+1 yılİlkokul 1 laf sokma çabası çok güldüm :)
Soran+1 yılOfff boş konuşmaya devam edecek misin seni dinlemek isteyen yok hadi yallah başka kapıya
Soran+1 yılBurda cinsel bir şey sorsaydım azgın gibi cevaplardın işine gelmedi herhalde ahsahhsahs
Soran+1 yılAynen aynen abicim uzatma da artık git işine
İlk buluşmada vazgeçilmez oldun say. Ya sonrası. Neysen o ol. seni seven öyle sevsin.
10 Yorumla
+1 yılGuzel olman lazim oncelikle erkekler dış görünüşe çok önem veriyor zaten seni begendikten sonra illaki ilgisi olacaktır ve ondan sonra başlıyor zaten hersey ozamanda sana kalmış vazgeçilmez olmak.
10 Yorumla
+1 yılolduğun gibi davran samimi ve dürüst olmak yeterli. enerji meselesi çokça..
00 YorumlaReçeteni yazıyorum bol bol jest ve mimik kullan 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBurada birisinin yazdığı bir tavsiyeyi gidip uygulamaya dökmeye çalışırsan kasıntı olabilir, rahat ol kendin ol, akışına bırak
10 YorumlaYok sunu gıy soyle konus boyle davran cok saçma olur, zekanı, ınceligini ilgini goster. Bakış gülüş bır jest bile aklında yer edebilir belli olmaz
10 Yorumla
+1 yılBiz ilk buluşmada tavla atmıştık. İkimiz de unutamadık, vazgeçemedik
10 YorumlaBakımlı görün, az ve öz konuş mantıklı konuş, yapmacık olma, her dediğine çok sırtarma
10 Yorumla
+1 yılbence bunu önceden düşünmen saçma. akılda kalmak istiyorsan ayrı bir çabaya gerek yok kasıntı olursun yani. o yüzden anı yaşa zaten senden etkilendiyse akılda kalırsın
10 Yorumla
+1 yılGülümse göz kontağı kur onunla olan ortak ilgi alanlarından konuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternet tanışması gibi bir şey galiba bence kendinden emin bir duruşun yeterli olacaktır
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya değil önceden ayni okuldaydık ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık ilk defa görüşmicez birkaç defa kapının önüne geldi aşağıya geldim in falan dedi ama ilk defa dışarı çıkıcaz birlikte onun için mutlu etmek istedim onu :)
Cevap sahibi+1 yılBence bu çocuk zaten senin, sen naparsan yap etkilenecek içimden öyle geldi
Soran+1 yılYaaaa çok teşekkürleeer😊
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil 🙂
+1 yılNarsistlik belirtisi. Narsist insanlar ne mutlu olabilir ne de mutlu edebilir.
30 YorumlaÖlümlü dünyada kimse vazgeçilmez değildir
20 Yorumla
+1 yılDoğal davran çok kasma kendini
20 Yorumla
+1 yılVazgeçilmez kadın olmak istiyorsan çabuk vazgeçen kadın tarzda takıl erkekler ulaşılmaz kadın sever neden onu da bilmiyorum 🙃
00 YorumlaAdam abazaysa gülmeni bile cinsellik olarak algılar zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok canım çok şükür bu sefer abazaya denk gelmedim ahahshahd
+1 yılKendin ol. O senin aklinda kalmak icin ugrassin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılkendin olarak. Planlanır mı bu ya nföwmfeöw
10 Yorumla
+1 yılKendi sınırlarınız olsun ve o sınırlar içinde rahat bırakın onu
10 Yorumla
+1 yılHafif makyaj kırmızı bir elbise akılda kalabilir
410 Yorumla- +1 yıl
Hmm bak kolaya kaciyirsun ama sen😂😂
İlerde sana "ilk buluşmada üzerimde ne vardı" diye sordugunda kırmızı elbisen vardı diyceksin.
Uyanik😂😂 hem tek parça hem dikkat çekici😂 - +1 yıl
Sen beni çözdün valla 😂 😂
- +1 yıl
Tabiki😂😇
- +1 yıl
İlk buluşmada foto çekicem 😂😂
- +1 yıl
Bak bak level atlıyor giderek😂😂
- +1 yıl
İlerde yiyicegim triplere önlem alıyorum 😂😂
- +1 yıl
Tedbir amaçlı diyorsun😉😂😂
- +1 yıl
Evet ne olur ne olmaz durumları
- +1 yıl
Akilli çocuk😂
- +1 yıl
Evet kırmızı elbise gerçekten erkekler kırmızıya dayanamıyor bunun farkına bende varmıştım
+1 yılgüleryüzlü ol ego kasma..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bakışların olabilir mesela
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana carpildiysa bisey yapmana gerek yok.. Olmadiysa napsan olmaz
29 Yorumla
Soran+1 yılYa çocuk aylardır peşimde zaten bende onu seviyorum. Akşamları evin önüne geliyor konuşuyoruz falan ama ilk defa dışarıya gidicez beraber çok daha mutlu olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAmacini bilemedigin icin bosver sen dogal akisina birak. Giden gider kalan kalir
Soran+1 yılNasıl yani amacını bilemediğin için?
Cevap sahibi+1 yılBelki sevisip birakacak ki cok buyuk ihtimal. Ki zaten evlenmiceksin.. yani olur boylr seyler takilma
Soran+1 yılHayır öyle değil canım. Çocuk öyle bir çocuk değil en yakın arkadaşımın senelerdir arkadaşı ve yan yanayken çok heyecanlanıyor dokunmaya bile korkuyor 1 defa sarıldık tir tir titredi çocuk agshssh
Soran+1 yılYani öyle bir amacı olsa tokadı geçirir ben bırakırım onu merak etme
Cevap sahibi+1 yılSevgili olduktan sonra belli olur. Su sitede milyon tane senin gibi sevgilim sunu yapti bunu yapti sorusu var.. onlar kotu muydu de.
Soran+1 yılİşte bu benim en yakın arkadaşımın senelerdir arkadaşı. Öyle bir şey olsa da ben müsade etmem zaten. Saçma sapan konulara girmeye gerek yok
Soran+1 yılYine de teşekkürler :)
Kusarsan unutmaz bence
10 Yorumla
+1 yılValla bilmiyorum anlamam bu islerden 😀
20 Yorumla
+1 yılKendine güven az konuş🤫
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi