En yakın arkadaşım bana güvendi ve ben onun güvenini boşa çıkardım kendimi nasıl affettirebilirim?

Onun sevgilisi ile benim sevgilim çok yakın arkadaştır. Arkadaşım sevgilisiyle sorun yaşamıştı ve bana o sorunu anlatıyordu. Sevgilim de sorunu merak etti ve benden bahsetmemi istedi bende ona ekran görüntüsü attım ama arkadaşım sevgilisi hakkında "sabah köpek gibi kapıma gelir" cümlesini kullandı ve ekran görüntüsünde bu cümlede vardı ben açıkladım şu an sinirli olduğu için öyle bir cümle kullandığını sevgilime söyledim ve bu ekran görüntüsü aramızda kalacaktı sevgilime güvendim. Ama benim sevgilim naptı gitti bu ekran görüntüsünü arkadaşımın sevgilisine attı ve bu ekran görüntüsü baya sorun oldu onlar arasında hatta ayrılığa kadar geldi sonra çok çabaladık ve barıştırdık geri. Şimdi onlar mutlu ama en yakın arkadaşım bana güvenmiyo napmam lazım nolur yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
O bunu yaptı hani benim de ilişkim onun sevgilisine bir şey söylemesiyle ve onun sevgilisinin benim sevgilime söylemesiyle bitme durumuna geldi. O bunu daha çok kez yapmış ama ben ona böyle bir tepki vermemiştim
Güncellemeler
+1 yıl
Bide 8 haziran doğum günü doğum gününe kadar bir şeyleri düzeltmem lazım
En yakın arkadaşım bana güvendi ve ben onun güvenini boşa çıkardım kendimi nasıl affettirebilirim?