Valla kimseyi ciddiye alma kafayı takma çünkü hiçbir kimse verilen değeeş6 hak etmediği için biri gitmek istiyorsa yol ver gitsin bidaha seninle konuşmak isterse cevap verme daha önce ki yaşanan şeyleri yüzüne vur kimse için kendimi yorup hasta edemem.
Bence öfkelisin ve öfkeyle karar vermişsin, bir kaç gün sonra buraya eski sevgilim acaba tekrar ararmı diye yazarsın. İyi düşünmek lazım bazı şeyleri sonrası zor oluyor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Asla öyle bir şey yazmam gitmek isteyenide durdurmam
Gitmek isteyene yalvarsan da kendini parçalasan da boşa kürek çekersin... Gitmek isteyeni tutamazsın
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Elimden geleni yaptım bu konuda içim rahat buluştuğumuzda bile konuşacak konu bulmaya çekinen bir iki kelimeyi Yanyana getirmeyi bilmeyen insana yardım etim sosylaestiridm onu her konuda yardımcı oldum gülmesi için saçma esprileri bile yaptım karşılığı buymuş demek
İletişimde kopukluk olmuş sanırım o kadar konuşuyorsun sonuçta sen ona zaman ayırmışsın o sana zaman ayırmış. Burada farklı bir olay var birden konuşmak istemiyor garip değil mi 😂 merak eder insan sonuçta yoksa gitmek isteyene yol hazır 😂 kimse kimseyi zorla tutamaz🤗
Olayın garip yanı bu zaten konuşmak istemiyorum cümlesini görünce şaşırdım ortada hata falan da yol durduk yere demesi bende tabi biraz sinir oldum hiç bir şey demedim peki tamam deyip geçtim ha bide o saat içerisinde mesajlarıma geç cevap veriyordu bazende vermiyordu yani