- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok iyi diyorsun. bir kere bir aylığına yaşadım sonra bozduk :D sen de bozmaması için önce bir tecrübelensen iyi olur.
aman yok nerde kalmış öyle aşklar diyene aldırma. aşk insanıysan ve aşk insanını bulursan var. o heyecanı mutluluğu hissettirmek en başta gelen şey. ve bunları yaşadığın birine sakın klasik tripleri atma olayları bozma. cıvıl cıvıl gözünden mutluluk saçan biriysen ve aynen de böyle birini bulursan samimiyet ve zamanla o aşkı yaşamak çok mümkün bozmamak ise çok zor. hatalarını şimdiden düzeltmeye başla o yüzden00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende ölmeden yaşamak isterim ama o ana kadar gözümün önünden gelip geçiyor insanlar. Güvenmediğimden gönlümü açmıyorum ve hayatıma tam anlamıyla almıyor kıyısından geçiriyorum. Şans tanıyorum herkese, ama hayatımı yol geçen hanına çevirmiyorum da... En azından olmazsa yaralanmam ve kendimi yıpratmam diyorum
00 Yorumla
bak şimdi siz kızlar hep böyle şeyleri istiyorsunuz ama erkeklerin de burnundan getiriyorsunuz mesela sana ben bu durumu yaşatabilirim desem senin ilgilenip ilgilenmiyeceğin bile şüphe.O yüzden biraz daha geniş olursanız bizler de sizlere o filmlerdeki gibi aşkları yaşatabiliriz.
025 Yorumla
Soran+1 yılgeniş ne manada?
Soran+1 yılgünümüzde erkekler de acayip ama ben korkuyorm artk.biri kafede bana böyle dese dalga geçiyr sanabilirim.
- +1 yıl
İşte sıkıntı da bu.Bak bunu bizzat yaptım anlatıyım.Yurt dışına gittim.Arkadaşla iddaa ya girdik dedi ki yoldan geçen bir kızı durdurup öpebilirmisin.Dedim yaparım.O da dedi ki kızı ben seççem ama.Ok dedim.Taş gibi bir hatunu seçti.Gittim yanına niyetimi anlattım ve öptüm.Şimdi burada kaybeden biri varmı.Ben sadece iddaa yı kazandım kız birşey kaybettimi hayır.Bende kaybetmedim.Yani demek istediğim şu tabi sana bunu yap demiyorum ama en azından senle tanışmak isteyen birine olumlu yaklaş zaten elemanın niyetini tipinden de anlarsın
Soran+1 yılsen öyle biri mısın peki? yurtdışındakiler gibi? türkiyedeki erkekler namus takmışlar etek giyene tayt giyene o* diyolar.ahlaklı ahlaksız olarak nitelendiriyorlar kadınları.yanlış biliyorum ama türk erkekleri böyle
Soran+1 yılyurtdışında öyle şeyler oluyo mu sence? avrupanın erkekleri ile türk erkekleri bir mi zihniyet açosından?
- +1 yıl
İşte öyle insanlar barzo olanlar hayatta hiç bir şekilde istediği aşk ı elde edemeyecek insanlar.Ayrıca ben sana yurt dışındaki kıza yaptığımı yap demiyorum o bir örnek.Bizim ülkemiz müslüman bir ülke olduğu için o tarz şeyle hoş karşılanmaya bilir.Benim demek istediğim siz kızlar erkeklere kısıtlı fırsat tanıyorsunuz.Kafe örneğinde mesela yanına gelmesem sadece masamda otursam senden hoşlansam ve sende bana baksan hoşlanır gibi olsan ne olcak yanıan gelmediğim süre boyunca bakışmış olcaz sadece ve en sonunda dayanamıycan kalkçan gitçen kafeden zaten ilk adımı kızların atması çok istisna hep erkeklerden beklenir o adımı atınca da kendi ağzınla söyledin dalga geçildiğini düşünüyorsunuz ;)
Soran+1 yılhiçkimse gelip tanışailirmiyz demedi bana.keşkd dese.kaç yaşındasın?
Soran+1 yılbende 19.seni daha büyük sanmştım ben
Soran+1 yılanlamadm.19 yaşimdaym
Soran+1 yıl25 falan
Soran+1 yılgitmiştim bilmem yurtdışına falan çıkmışsın ya ne zaman çıktın ki?
Soran+1 yılanladım ben hiç çıkmadım
Soran+1 yılbilmem
Soran+1 yılmesaj atıp aşk yşayalım demesinler diye
Soran+1 yılbelli
Bak bana böyle gelen çok oldu, terkedilen yine ben oldum. bu yüzden hiçbir kızın filmlerdeki aşkına inanmam ben. Anında sıkılabileceğinizi siz bile bilmiyorsunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. sadece flimlerde oluyor
hic yasamadım00 Yorumlafilmlerde aşkı türlü türlü işlemişler.hepsi de sonsuza kadar süren masalsı olmuyor.bazı anlar filme konu olacak kadar güzel geliyordu şimdi hepsi birer anı.gelecekten bir beklentim yok çünkü yanlış kişilere yanlış anlamlar yüklemek istemem.
01 Yorumla
Soran+1 yıldemek istediğim aşkı işleyişleri.
+1 yıl18-24 yaş aralığında evet ben de öyle bir şey istiyodum + bir ruh eşimin olduğuna inanıyor ve onu bekliyordum. fakat tecrübelerimle öğrendi ki öyle bir insan yok. bir süre sonra yalnızca şunu istiyosun: Güvenilir olsun ve içim ısınsın...
00 YorumlaGormedim acikcasi bende bazen okudugum roman ve filmlerdeki asklara ozenmiyir degilim ama gercek degiller malesef
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşamda ilgimi çeken hiç bişey yok.öyle bir aşk istiyorum.bence olabilir
+1 yılbak şöyle söyleyeyim çok sevmek çok sevilmek istiyorum diyorsun sıkılıyorsun geneliniz böyle sakın hayır deme ama filmlerde tam aksine daha çok bağlanıyorlar seviyorlar
06 Yorumla
Soran+1 yılbebi tanımıyorsun.ben 1 kızım.diğer kızlar beni ilgilendirmez
- +1 yıl
çok seven çıksa karşına , ilgi gösterse sürekli bu sefer bu ne vıcık vıcık diyeceksin sıkılacaksın
Soran+1 yılkalbini kırmışlar galiba?
- +1 yıl
yok çevremden gördüklerim ve olanları söylüyorum yoksa benim zaten aşk hayatım yok
Soran+1 yılaramazsan olmaz zaten.birgün çok seviceksin birini sonra beni anlıycaksın
- +1 yıl
o kadar abarttınız ki aşkı arama da nedir ya ister olsun ister olmasın sadece hayırlısı olsun değilse kimin umrunda ve bende sevdim ama olmadı fazla takılı kalma kendine edersin
2 Aylik bir planim var onu halledeyim, bakicam :) 18 yasindayim ve hic kiz arkadasim olmadi :)
03 Yorumla
Soran+1 yılaşkın zamanını ayarlayabileceğini sanmıyorum
Soran+1 yılanladım
olmuyo öyle şeyler pek..
filmlerde en ufak bir hatanın olduğu sahne tekrar tekrar çekilebiliyor gerçek hayatta o kadar mükemmel olmak mümkün değil..03 Yorumla
Soran+1 yılfilmlerdeki kadar sevmek diyorum
Soran+1 yılinsallah sende:)
anca 80lik ihtiyarlarla konuşacaksın yoksa bu devirde kaldımı öyle bu devirde insanların aşk anlayışı 2 bacak arası maalesef :/
03 Yorumla
Soran+1 yılöye diyorlar ama o ihtiyarlar görücü ile evenmiş 7_9arası çocuk yapmış insanlar.ben onlarda aşk görmedim doğrusu
Soran+1 yılvardır elbet ben görmedim ama
bende fantastik fimlerdeki gibi uçmak istiyorum..duvarlardan geçmek..zamanda yolculuk etmek istiyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben gördüm yakin akrabam öyle bir ask yasiyr hemde 30 senedir ne zorluklar yasadilar ama hic bir zaman birbirinden vazgecmediler Allah herkese onlarin aski gibi ask nasip etsin
00 Yorumlaask fılmlerı yuzunden metro da yer verdıgım teyze bıle bana gulumseyınce neden olmasın dıorm:))
12 YorumlaBirlikte yaşayabiliriz bunu. ^.^
Ama Spiderman tadında olur.. :D:d06 Yorumla
Soran+1 yılkaçyaşındasın
Soran+1 yılbende
Soran+1 yıltanımıyorum:p
Filmlerdeki aşk gerçek aşk olsaydı filmlerdeki aşk olmazdı.
08 Yorumla
Soran+1 yılniye? neden gerçek äşkın filmini yapmaınlar?
- +1 yıl
orada gördüğün herkesin özlem duyduğu bir aşk. karmaşa yok, hayat gaileleri, koşturmacalar yok. yakışıklı adam, güzel kız, pırıl pırıl ortamlar, giriş- gelişme ve sonuç var. her şey 90 dakikada olup bitiyor. sadece bir kesit görebilirsin orada, güzel bir yemek fotoğrafı gibi. ama o yemeği gerçekten yediğin zaman belki cırcır olursun, belki gaz yapar, belki tadı çok hoşuna gitmez.
Soran+1 yılasıl filmlerde birsürü engel sorun koşuşturma var.zaten herey pırıl pırıl olsaydı izlenmezdi
Soran+1 yılgerçek aşk yoksa yaşamamın hiçbir manası yok
Soran+1 yılbnimki saçmalıktı sadece.birçok film var hem niye böyle diyorsun ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet yasadım benı her halımle cok seven bı kız vardı hala sevıyo belkıde ama be nonu cok uzdum akıllandım ılerde umarım bı sansım daha olur onunla
00 YorumlaYaşadım ama sonu hiç iyi bitmedi.Öte yandan ben onun sayesinde bambaşka biri olarak tekrar doğdum.
00 Yorumlaevet ben gördüm yasadım harabeye döndüm sonuç hüsranla bitti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeske oyle bir ask olsa ben gercektende yasamak isterim ama benim hastaligimdan dolayi korkanlar cok fazla gecmesine ragmen duyan gidiyor...
06 Yorumla
Soran+1 yılne hastalığı?
Cevap sahibi+1 yılKanserin bir turu iste
Soran+1 yılgeçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılYarin belli olcak gectimi goturecekmi beni
Soran+1 yılüzgünüm ama kanser olduğunu sanmıyorum.atıyorsun bence.
Cevap sahibi+1 yılYa ne aticam ya beni taniyan biliyor oke
+1 yıladı üzerinde film nerde öyle aşklar bee şimdi herşey yalan dolannn
016 Yorumla
Soran+1 yılniye ki?
- +1 yıl
neden mi insanlar iki yüzlü yalancı sahtekar çünkü...
Soran+1 yılherkes mi? ben değilim
- +1 yıl
ISTISNALAR VAR TABİİ YANLIS ANLAMA BENDE DAHILIM kimse zaten ben yalanci iki yuzluyum demez ki ama zamanla insanin ne oldugu belli oluyor her konuda
Soran+1 yılseninde kalbini kırmışlar?
- +1 yıl
kirilmaz mi yaa senin de kırıldı sanirim :)
Soran+1 yılkırıldı ama aşka olan inancımı kaybetmedim.o kişiye olan inancımı kaybettim sadece
- +1 yıl
bak sana bu durumu şöyle özet geçeyim her insan yaşamıştır hatta filmlerdekinden daha guzel daha buyuk bir asktir o da ilk aşkı ama o film degil ruyadir ve her ruya elbet biter ve unutma her ask olumu tadacaktir
Soran+1 yılböyle düşünmüyorum
- +1 yıl
sen nasıl düşünüyorsun peki? ya bende öyle düşünmüyorum ama olmuyor işte diyorum ki evli mutlu huzurlu bir ömür ama hayat ve gerçekler var maalesef senin düşüncen ne peki
Soran+1 yılbir ömür aşık kalmak istiyorum.herkes gibi yaparak olmaz bu.evlenip çocuk yapıp ev iş arası yaşayarak değil ama.farklı olucak
- +1 yıl
emin ol bende çocukla değil misal verdim yaniii nasıl pekii aşık olduğun adamla elbet evleneceksin evlenince elbet geçim derdin olacak ve bir işte çalışmak zorunda olacaksınnn
Soran+1 yıl30 dan sonra.daha 20bile değilim
- +1 yıl
tamam işte elbet o büyük aşkın son bulacak elbet :)
Soran+1 yılson bulmak zorunda dëğil.sevgi kalır hep.10yıl sonrasını planlayamam
- +1 yıl
sen öyle bil bende öyle düşünüyordum eskiden genç kızsın hayallerin ideallerin var ama zamanla umutların ideallerin hayallerin yok olup gidecek biri demişti dersin...
+1 yılmalesef sabah cıkıp aksam ayrılan kızlar kaynıyor bir düzgün birini bulamadık o ona veriyor bu buna veriyor kaşar dolu
06 Yorumla
Soran+1 yılne biçim bir konuşma tarzı bu?
- +1 yıl
bende senın gıbı aşka inanan biriyim ve olanları yazdım malesef gercekler bunlar en kibarca bukadar anlatabildim
Soran+1 yılkaşar? sen mi yargiliycan kızları.
- +1 yıl
Gerçekten çok seven kızda pek çekici gelmiyor ama size :)
- +1 yıl
niye bukadar atar yaptın? bir yaran var demekki sanada dokundu sözlerim..Yargılamaya gerek yok her cıktıgına veren bir kız kaşardır. haa bunların olması bizim işimize gelir eğlenir eğlenir yapıcagımızı yapar sonra ceker gideriz.Ama bunun yanında cok iyi cok dürüst kızlarda var hala da sayısı cok az işte bununla aşk yaşanır bununla evlenilir kaşar olanlarla değill..
Soran+1 yılbenim etrafımda öyle insanlar yok.bu sene üniversteye başlıycam belki daha başlamadım diye görmemişimdir.ama öyle kızlar az falan demeniz çok saçma.zaten kaç kız bekaretini bozmuştur ki? bence evlenmeden bozan bile azdır ki niye herkesle sevişsin?1 ya da 2 kişiyle yapmıştır.kozların çoğu kaşar demem saçmalıktan başka bişey değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılFilmlerdeki gibi aşk yaşamak istiyorsanız gidin oyuncu olum
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka? sanki onlar o hayatı yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılNasıl o hayatı yaşıyor
Soran+1 yılsette sadece
Cevap sahibi+1 yılTamam işte sizde sette yaşarsınız öyle Askar sette yaşanıyor
+1 yılben filmlerde ki aşk olaylarını geçtim
normalinide yaşıyamayacağım. .00 YorumlaZor ama imkansız değil ben 97-99 arasında yaşamıştım güzel günlerdi hala unutulmuyor.
00 Yorumla
+1 yılBende dizilerdeki gibi aşk yaşamak istiyorum ama olmayınca olmuyor işte :(
00 Yorumlaoldu ama mutlu sonsuz bir ask
04 Yorumla
Soran+1 yıloldu?
Soran+1 yılboşvr
adı üzerinde 'film' kurgudan ibaret...
00 Yorumlaçok sevilince olmaz o iş
03 Yorumla
Soran+1 yılniy?
Soran+1 yılniye?
bende süpermen gibi uçmak istiyom var mı uçan.
06 Yorumla
Soran+1 yılaynı şey mi?
Soran+1 yılçok sevmek imkansïz değil
Soran+1 yılsevmek imkansız olabilir mi hiç
+1 yılİstemem öyle aşkları.
03 Yorumla
Soran+1 yılniye?
- +1 yıl
Sarmaş dolaş sürekli duygusallık romantiklik falan sıkar insanı.
Soran+1 yılilginç
Gizli Üye(36-45)+1 yılhissettim ama yaşamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılhep kızlar hissediyor:((
yaşamadım gerçi aşk var mı ondanda emin değilim
00 YorumlaYol ama titanic deki gibi fena olmazdi
04 Yorumla
Soran+1 yılerkek ölüyorr
Soran+1 yılbana uyar kız hayatta
+1 yılbu yaptığını espriymiydi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılniye?
- +1 yıl
Cok zor asklar
çok seversen cok sevişirisn
01 Yorumla
Soran+1 yıloffff
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. hemde çılgınlık derecesınde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbende çok istiyorum da daha nasip olmadı
00 Yorumla
+1 yılbır ara olmustu oyle bıse hayal gıbı gectı
00 Yorumlaben de istiyorumm ama nerdeee hepsi pos çıkıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle sevgili olur musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılyok
Cevap sahibi+1 yılPeki :(
+1 yılyaşamadım
00 Yorumla
+1 yılkim istemez ki :D
00 Yorumla
+1 yılYaşadım:d
00 Yorumla
+1 yılYaşadım bitti.
00 Yorumla
Detaylı bilgi