Soğuk değilde zaten çok şükür ama böyle şefkatini güzel sözcüklerini belli etmiyor söylemiyor romantizmi saçma buluyor ağzından laf aldım zarf atmıştım birde böyle bir konu oldu
Sevgilim romantik değil böyle ufak mesajla şefkatini belli etmiyor?
Ne kadar süredir berabersiniz. Konuşmalarınız çok resmi geldi bana. Mesela ben olsam hiç olmadı önemli olan ben biliyorum 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃😏😏😏😊😊😊😉😉😉😊🙃🙃 Yazardım. Neyse bunu neden söyledim bilmiyorum geçiyorum burayı. Şöyle ki romantiklik bir durum yok bilemedim açıkçası biraz samimiyetsiz geldi yanlış anlama ne istediğini anlamadım ne söylesin mesela
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şöyle biz bunları ocak ayında konuştuk kendisi zaten dedi ben pek mesajlaşmayı sevmiyorum dedi o zaman 5. Ayımızdı 😊 ve şöyle samimiyet değilde cıvık sevmiyor galiba
Evet kimine göre cıvıklıkta oluyor bu. Ne bileyim cümlelerin sonuna bir sevgi sözcüğü falan sıkıştırsan o da alışır belki ve kaç yaşında hangi burç bunlar da önemli
O isterse der utangaç falan değil ki ama ne bilim ya ondan beklerdim öyle neyse napalım artık bu arada hiç bulaşamadık bu pandemi olaylar başla sebepler derken
Enteresan bir şey değil bence ya bazı erkekler böyle dıştan belli edemiyor. Ama sende baya gerilere özellere inmişsin o konulara biraz karşı tarafı sıkabilir, eski muhasebelere fazla takılma tabi sen bilirsin ama
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok takılıyorum güzel bir konudan konuştuk dedim ki şaşırdım şuanda sen normalde soğuk kanlısın dedim eskileri sormadım asla 😊
Teşekkür ederim Allah sizide mutlu etsin kafama takılan bazı sorular var çevreme soramadım buraya sormak istedim kız arkadaşlarımın sevgilileri artık ağzı çok laf mı yapar diyeyim bilemedim ama öyle değil o pandemi olaylar yüzünden buluşamadık da
distan belli etmiyorsa sevdigini nasil anliyorsun hacit? distan belli etme dedigin dakika basi seviyorum askim balim cicegim vs gibi seylerse onlar zaten bos cümleler 😂
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle mi dersin ben hiç duymadım ondan sorayım dedim arkadaşlarımın sevgilileri öyle değil mesela şöyle anladım bana karşı ilgisi olduğunu söyledi ve seninle arkadaş kalmak istemiyorum bunuda biliyosun dedi yani
yasin kücük sanirim senin biraz (: adamin son yazdigi cümleye bakilirsa saglam darbe yemis birisinden gibi duruyor ki öyle ise bir baskasina güvenip sevmesi zaman alir. seninle arkadas kalmak istemiyorum seviyorum anlamina da gelmez pek. bir bakarsin zamanla ama cok da sey yapma 😂
9 aydır beraberiz haklısın ama ona karşı boş değil geçmişte bişey mi ne gördü neyse napalım bişey olursada kalbimize gömeriz o zaman kalpte gider neyse sağol teşekkür ederim
Yani sen rengini belli etmissin ama biraz caba gostermesi lazim eger birseyler istiyorsa caba gosterecektir, ha gostermiyorsa demekki bir iliski istemiyordur
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok zaten ilk o bana açıldı dedi sana karşı ilgim olduğunu biliyosun o ilk yazdı taa önceden beri varmış sonradan açıldı bana😊