Kız mesajlaşırken uyuya kaldı, 20 dakika sonra dalmışım diye mesaj attı.
siz uykunuz varken gerçekten hoşlandığınız biriyle mesajlaşırken uyuya kalır mıydınız?
siz uykunuz varken gerçekten hoşlandığınız biriyle mesajlaşırken uyuya kalır mıydınız?
dostum şimdi seviyosan uyuya kalmazsın diye bişey yok benım başıma gelen olayı anlatıyım sana. geçenlerde kız arkadaşımla gece telefonda konuşucaktık, biraz uykum vardı ama sesini duymak istediğim için söylemedim konuşmak istedim. neyse konuşmaya başladık, telefonu yastığın üzerine başımıda telefonun üzerine koyup yattım yatağa konuşuyoruz oyle ben gidip gidip geliyorum tabi:D saçma sapan cevaplar vermeye başladım, aradan biraz zaman geçti gözümü bir açtım uyumuşum.D telefona baktım keşke uykun olduğunu söyleseydin diye mesaj atmış, hem uyuya kalmışım hemde telefonu kapattıktan sonra nasıl becerdiysem yanağımla tekrar arayıp nefes alışverişimi dinletmişim:D çok sinir oldu bana o gece hemen geri aradım felan gönlünü alana kadar göbeğim çatladıydı:D
Ahmet Batman Soğuk Kahve usta diyor ki Gece mesajlaşırken uyuyayakaldıgın biri var mı? yani demek istiyor ki sevgilin var mı
çok orjinal bir yavşama cümlesi oldu bu diyor yani belki yardımcı olur sana :D
asıl gerçekten hoşlandığım sevdiğim biriyle mesajlaşırken uyuyakalırım çünkü neden mi açıklayalım hemen eğer ilgilenmiyor ve sevmiyorsam zaten mesajlaşmak da istemem isteksiz cevap yazarım mecburi gibi eğer gerçekten çok seviyorsam uykumun son anına kadar zorlarım kendimi ona cevap yazabilmek için ve en sonunda uykum galip gelir ve uyuyakalırım daha sonra uyandığımda da aklıma ilk o düşer ve dalmışım diye açıklama yapma gereği duyarım diğer türlü uyansam da umursamam ki yanlış anlar ve ya anlamaz insan değer verdiğine açıklama yapar ;)
Bu senden ne kadar cok hoslandıgıni gösterir emin ol cunku kız son dakkaya kadar kendini zorlamıs uyumamamak icin senin icin ama dayanamayıp uykuyu dalmıs ve 20 dakika sonra sana uykulu uykulu bunun acıklamasını yapmıs bu kı senden hoslanıyor bence hemde coookkk :)
Cevap
11Cevap
ne güldüm ne güldüm sağol iyi geldi bu soru gerçi kusura bakma nickinde belirtmişsin ama tutamadım işte kendimi ^_^ valla benim uykum gelse bile geri gönderiyorum sevdiğimle konuşurken -_-
evet evet oluyo bu gerçekten bunu hiç takma bence
hoşlandığım çocukla konuşurken uyuya kalmışlığım çok benim
Ooo o kadar çok uyuyakalıyorum ki haddi hesabı yok.
Ohooo cook :))) insanlık hali bu olabilir yani cok doğal
Seninle konuşmak için uykusundan vazgeçmiş gittiği yere kadar götürmeye çalışmış kız işte.
Kesintisiz gece 11- sabah 8 mesai yapıyorduk.. dsdsa
kalabilir tabikide benimde canımdan çok sevdiğim sevgilim var ama bende kalıyorum çok yorugun olduğum zamanlar ister istemez uyuyorum kendimi ne kadar tutsamda anlamadan gidiyorum. tskms bunu kafana
ben uyuduğumu hiç bilmemde tlfonu açıp uyanamadığım olmuştur
kız belki yorgundur olabilir
Kalmazdım kalmadım ama o kaldı hemde bana sabahlayalım deyip 2 kere tekrarladı belki bünyesi dayanıksızdır diye iyi düşündüm hep :D
teknik bisey olm bu uyku bastırırsa uyur ne var bunda
kalır tabi ben uyucam diyememde hep uyuya kalırım uyanınca uyuya kalmışım derim ama uykum gelsede uyucam diyemem onunla konuşmak için :)
Bence gayet normal asil sevdiğim insana karsi rahat ve samimi olabilmeliyim
ohoo ben her akşam kiminle konuşursam konuşayım sızarım , net.
evet.çok uykum varsa uyuya kalıyorum.uyku bu sonuçta geldımı gelıyo:)
bence anlayış göster çok yorgun olabilir hasta olabilir anlayış göster ;)
artık nasıl bir masal anlatmışsan uyumuş kız -.-
uyutmaz ki sabaha kadar arar
arayımmı :D
kontör yok :D
O kadar uykum varken konuşuyorsam seviyorumdur
çok normal.uykusu varsa ne yapsın
İnsanlık hali gayet doğal
Uyuya kalınır hoşlantıya bağlamak doğru değil.
yorgundur belki anlayış göster
Bu anlattıgın olay gerçektir oluyor
Kızların çoğunda vardır bu takmaya gerek yok.
Goz kapaklarimi zimbalar yinede uyumazdim
Hayir cok seviyorum sadece
Uykusuzluktan gebersemde uyumazdim
ayrıl hemen kalamaz kalmamalı da
Kalıyorum arada :)
uyuyakalmazdm.
Uyurum lan başka zaman konuşalım.
olur bazen
Evet
Evet kaldığım oldu.
kalır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?