Biriyle birlikte olmamış, hiç el ele bile tutuşmamış kültürlü kız var mıdır?

Hadi tamam biriyle sevgili olmuş (bu yinede ciddi bir mesele;yaşanmışlıklar hiç bir zaman unutulmaz) AMA hiç öpüşmemiş, el ele tutuşmamış, Kendini geliştirmiş, kültürlü kız var mı bu dünyada?
Bu arada saçma sapan yorum yapmayın.
Bu meselenin zar olmadığını, zarın esnek veya kazayla yırtılabileceğini. Bu meselenin aslında dürüstçe ifade olduğunu biliyorum. Ve ben bu zamana kadar bilerek ve isteyerek sevgili bile yapmamış biriyim. Önyargılarınızı bir tarafa bırakın ve cevap verin. Geçenlerde otobanda giderken su doldurmak için yol kenarındaki hayratta durdum ve bir araba dolusu üniversite öğrencisi durdu.İçinde tesettürlü bir bayanda vardı. Ve gayet şık giyimli hoş biriydi. Bayağı sarhoş gibi bir hali vardı. Erkek arkadaşıyla öpüşüp duruyorlardı. Hani anladıkta başka ailelerde var çocukta var yuh yani. Güvenim sarsıldı biri bana bu sabredişimin mükâfatını alacağımın güvenini versin. Beni umutlandırsın sözleriyle. Libidom inanılmaz yüksek ben boşuna dayanmıyorum! Allah korkusu var bende. Sizce karşılığını Allah nasip eder mi?(Mutlu olacaksanız ekliyim video izlemem, kendimi tatmin yolunada gitmem) Kızlar erkeklerden beter olmuş be!
Güncellemeler
+1 yıl
Hay Allah. Önyargı detected. BENİM EVLENME STYLIMO AÇIKIYORUM:beğendiğim bir kıza açılacağım. Cıvık olmadan. oda beni beğenmişse. Hemen aileleri tanıştırıp. Konuşma ve birbirini tanıma faslına geçeceğiz. Ve burda birbimize sadık olacağız tabikide. Ama dokunmadan severim ben onu. Beni sağlık kontrolünden geçirebilir. VE BU ARADA SEVGİLİ OMAYACAĞIM. Sadeve dürüstçe bol bol buluşup konuşacağım Bu arkadaşlar ne abratınız tanışmayı. Evlenmeden zaten kimse birbirini tam olarak tanıyamaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Birde aynı evde yaşamadan kimse birbini tam olarak tanıyamaz zaten. O yüzden biraz kumar gibi zaten. Kimbilir tam olarak görücü usülü evlenirsem belkide daha mutlu acağım (tabiki tam olarak eski STYLA OLMAZ) HADİ AMA HALA ÖNYARGILISINIZ
Biriyle birlikte olmamış, hiç el ele bile tutuşmamış kültürlü kız var mıdır?