Lütfen önyargıyla yaklaşmayın Atatürk'ü çok seviyorum hem askeri yönünü hemde devlet adamı olarak çok iyi ve örnek alınması gereken bir lider ama özel hayatına baktığımızda sevdiklerini hep hayal kırıklığına uğratmış bulgar sevgilisi var ona ümit veriyo sonra eğlenmiyorlar daha doğrusu evlenemiyorlar babası istemediği için herneyse görevi nedeniyle unutmak zorunda kaldı diyelim ama fikriye hanim yaptıkları ne olucak kadin evlendiğini öğreniyor köşke geliyo hasta hasta yüzüne bakan yok Atatürkün ilgilenmesi gerekmiyormu eşi olarak eşi olmasada ilgilenip sahip çıkması gerekmiyormu şimdi sanane demeyin ben bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında değilim sizcede öyle degilmi? Fikriye HanımFikriye HanımAtatürk Fethi Okyar kızı Nermin kırdar ile birlikte Atatürk ve Latife hanım Bulgar sevgilisi Dimitrina kovacheva
Ataturku çok seviyorum ama tam anlamıyla ısınamıyorum sizce haklimiyim?
Bunlara kesinlikle ve kesinlikle inanmayacaksın Ben her zaman için şunu söylüyorum Bana ister katılın İster katılmayın yani diğer kişiler Hadi buradan seslenmek istiyorum Atatürk'ün yaptığı devrimler i bu ülkeyi gerçekten İngiliz Fransız ve Yunan işgalinden kurtardığı gibi gerek erkeklere gerek kadınlara Cumhuriyet gibi bir yaşama hakkı armağan ettiği ve bize En azından Türk olmanın bilincine aşıladığı gerek milliyetçilikle gerek eğitimdeki yaptığı devrimlerle gerek kılık kıyafet konusundaki yaptığı devrimlerle Bunları gerçekten inkar edemezsin hiçbir şekilde yani kimse inkar edemez Eğer ben Türk'üm ve Türk çocuğuyum diyorsa bir insan senin Cumhuriyeti'nin kurucusuna inkar et etmen demek ekmeğini yediğin toprağa gerçekten ihanet ettiğini gösterir Onun için sağdan soldan bilgilerle değil Atatürk'ün gerçekten bu kadar insana verdiği hakları ve hürriyetleri Gerçek Tarih kitaplarından okuman ve doğru ilgilenmen senin için daha güzel olacaktır bunları söyleyenler kesin Atatürk'ü karalama kampanyası içine girenler ve bizim yobaz cahil diye tabir ettiğimiz Atatürk'ü sevmeyen kesimler dir
Evet, ikili ilişkilerinde pek başarılı olduğu söylenemez ama memleket meselesini öncelik etmiş bir liderin istese de evliliği ya da ilişkisi sıkıntılı olacaktır.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok doğru dediniz haklısnız ama hiç değilse fikriye hanıma biraz sahip çıkabilirdi sevmesede olurdu ://
Senin dediğin ap ayrı bişey vicdani asker olarak olsun liderlik olsun yaptığı şeyler ayrı zaten o kadar irdeleme sen hiç kimse sütten çıkma ak kaşık değil.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok doğru dedin ama onun yerine kendimi koydum biran ve kötü hissettim..
atamiz ikizler burcuymus ne kadar doğru bilmiyorum
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hep iki kadin arasında kaldığı içinmi burçlara değindiniz Bende 4 ocak başka bir yerde 28 ekim d. 12 Mart diye duydum.. Yani tahmini burçları ikizler, oğlak, Balık, Akrep, Kendi seçtiği d. t. göre : Boğa bence oğlak gibi duruyo :))