bir programdan 15 bin dolar alıyormus siz ne düşünüyorsunuz? babamdan cok bu adamı görüyorum :D :D
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevmek zorunda diilsin aga zaten zorla sevcen demiyoz. Ama laf etmeye hakkın yok. Gerçi bu herkes için geçerli her insan evladı için geçerli. Millet evde oturup mal mal survivor falan izliyo acunun götürdüğü paraya laf eden yok, adam burda dini anlatıyo parasına takan çok. Peoples weird lan.
Asgari ücretle geçim nasıl yapılır, onu güzel anlatıyor ama hakkıni yeme
yav valla komedi müslüman en iyisine layık diyolar ama asgari maas 1300 ekmek 1 tl :D saka gibi
Hiç ama hiç sevmiyorum hatta uyuz oluyorum
Annem çok seviyordu 3:4 yıl önce hollandaya gelmişti annemde gitmişti 40 dakikalık programın son 5 dakikasına gelmiş ve kimsenin sorusuna cevap vermeden gitmiş 😒😒
Ama ben hiç sevemedim zaten onu
sordukları sorular cok saçma yav biri diyor cinle temas etsek zina olurmu diyo sen tüm karı kızı yaptın sıra cınlerde :D :D
AAHHAHA çok doğru 😂😂😂
En son yaptığı şey hiç hoşuma gitmedi han şbi kız vardı halama anne eniştemede baba diyorum diye
Orada söylediği şey hiç hoş değildi annenle babam seni istemiyor mu yav sorulacak soru mu bu 😡😡
:( :( :( :(: :( :( din tüccarları işte
Aynen açıkcası böyle güvendiğim izliyim dediğim hoca yok güvenmiyorum
cübbeli varda oda sinirime gidiyor içine üçün diyor :D
bide anlatırken cok kasınıyor kasınasım geliyor
AHAHAAHHAAH
Ben onu çok izlerdim ama artık izleyesim gelmiyor ayrıca kalındığını hiç fark etmedim 😂😂😂
islamı ögrenmek istersen sana yotube kanalı öneririm cayhause sözler köşkü hayalhanem vss gencler anlatıyr bir bak istersen :):) :) :)
Tamam teşekkür ederim ☺️
Bu arada yaşınızı yeni gördüm kb saygısızlık oldu abi
knks yaş 40 degil kayıt olurken yanlıs oldu 18 yas :D
40 yasında adamın ne işi olur burda :D
Ahahaha bende şaka yapmıştım 😂😂
bu arada benım askerlik kagıdı gelmiş ya :) hatay payasa kımlıkte 19 um ama nasıl geldi anlamadım yaa
Anlamadım Türkçem iyi değil 😂
askerlik kağıdım gelmiş askere gidiyorum :)
Hmm ne denir bilmiyorum ama ondan 😃
askerlik var ya bilmiyonmu :) o işte gidiyorum 1 ay sonra
Biliyor ama hani gidenler ne denir bilmiyoru
sen nerelisin? :D
Amsterdam'lı
hm negüzelmiş :) :) :)
Teşekkür ederim :)
Bir yandan sevmiyorum aldığı parayı dutunca zaten öyle cok cok önemli şeyler anlatmiyor her sene aynı ama bir yandan o kadar sacma sapan soru soran insana maruz kaliyor bir ay boyunca haline üzülüyorum :D
mevsimlik işci aynı seyler anlatttıgı muazzam seyler degil
Cevap
14Cevap
Din satanları sevmiyorum, hangi biri olursa olsun :)
Nihat Nakitoğlu İslamın en büyük şeytanlarından birisi kardeşim bunun gibi şarlatanları Allah Kuran'da en ince detayına kadar anlatmış cuk diye oturmuş bu şeytana.
Adam aldığı parayla senin gibilerine bişeyler öğretmeye çalışıyor ama sende o kapasite yok
@morphinehead Öfke ve nefret ile yaptığın hakaret ve saldırıdan dolayı teşekkür ederim çünkü seni kale almamam gerektiğini fark ettim kaldı ki benim gibilerin bu gibi soytarılara ihtiyacı yok çünkü allah bize Kuran Furkan ve Hikmet'i verdi bize dini Kuran ile öğretiyor şükürler olsun. Şükür alemlerin rabbine mahsustur
Gıcık oluyorum hele yerinden koşup buna dokunmaya çalışan kesime anlam veremiyorum
sanrsın murat boz anlattıgı muazzam seyler degil bildigimiz normal syler
Ufacık çocuk dün soruyor hocam futbolcu olmak günah mı nasıl aileler var gercekten inanması zor
one hakikatten adam sanki michael jakson :))
bence bunlar reklam için olabilir.
Ne için olursa olsun çocukları kullanmaları doğru değil yinede
Ben seviyorum daha 1 kisiyi kirdiğini yerdiğini gormedim adamin hem ekranda mal mal diziler yerine bu adam olsun ne zarari var ki
sana 15 bin dolar verseler ay bırak kalsın mı dersin :D
dini alet etmem !
ya program bitişinde bunun eline dokunmaya çalışanları gördüğümden beri Allah islah etsin diyorum
sanarsın jb veya murta boz geliyor altı üstü bizim bildigimiz seylerı anlatıyor muazzam seyler anlatmıyor
Bu adamı yargılayana kadar o kadar şeyler var ki başka
Profesör olduğu için normal. Sadece din ile ilgili olanlar değil diğerleri de böyle kazanıyor. Televizyona hep çıkmanın verdiği bir avantaj bu.
Türkiye'de Maaşlar TL kurundan veriliyor dolar da neymiş
Pek sevdigim soylenemez
cübbeli :) ?
Onun ismini duymak bile istemem
Bende isinamadim valla
Allahı parayla satan adamlar bunlar...
o maaş konusundan sonra izlemiyorum adamı
Vermeseler almaz sana verseler sende alirsin
Bir cok kisi sevmiyor
oğluda var çene falan aynı
masal gibi anlatıyolar :D
bir yol tutturmuşlar gidiyorlar tiplere bak