Erkekler mi doyumsuz, gözler mi günahkar, masumana bir bakıştan bir şey mi olmaz, fazla mal göz mü çıkarmaz yoksa sevgilisinin yanındayken göz çapkınlığı yapan erkeğin gözünü mü çıkarmalı, görmezden mi gelmeli?
Sevgilisinin yanındayken karşısında oturan kadının göğüs dekoltesine bakan erkeğe ne yapmalı?
kimin yanında olduğunun önemi yok , böyle birşey gördüğü zaman bakmaya devam edip karşısında ki insana rahatsızlık veren ve bu durumdan ötürü suçluluk duygusu hissetmeyen insanlar ailelerinden gerekli eğitimi almamış insanlardır. Görmek normal birşeydir çünkü senin elinde olmadan da görürsün önünde ki şeyleri mecburen , ama bakmaya devam etmek ve izlemek ise bence ayıptır.
Lafını esirgemeden yüzüne söylemelisin. Öyle şey olmaz çok kızarım. Sevgilisi var olan, gözü oynuyorsa o sevgili ile devam etmez ilişki, etmemeli de. Kimsenin kimseyi rahatsız etmemeli. Kimseyi yormamak , sıkmamak lazım.
Dikkat çeken güzel bir kadının dekoltesine biz kadınlar bile bakıyoruz. Karşımızda bu kadar göze çarpacak kadar açık dekoltesi olan bir bayan varsa bir kaç defa bakmasını sorun etmem ama tüm gün bu duruma odaklanırsa bana saygısızlık yapmış olur ve ben onun bendeki değerini aşağı çekerim. Buda ilişkimiz için ileri bir adımı atmayı engeller
Açıkcası bu hatuna ben bile bakarım. İnek ile insan çiftleşmesi sonucu ortaya çıkan birey görmek zor ama normal şartlarda ağzına bir tane yapıştırmam lazım. :)
Benin önceki hafif ticari idi. gerçekten çok dikkat çekiçi barbi bebek gibiydi. Önceleri çok açık giyiniyor yola çıktığında trafik duruyor inşaat önünden geçse işe ara veriyorlar dı. Sonradan değişti ama yaz kış mutlaka göğüsleri açar çatal dibine kadar görünür Dü. Mutlaka göğüsler 500lük ampul gibi etrafa ışık saçar
Başka bir kadının göğüs dekoltesine bakan adam çok büyük bir hata yapmamıştır sonuçta dekolte abartıysa bakması normal, İşin diğer boyutu da aç olmayan adam zaten oturup da göğüs dikizlemek için çaba sarfetmez 😊Adamlarınızı doyurun.
Bu fotodaki gibi dekolte olursa kimse kusura bakmasın sevgilimle beraber bakarım, bakmaķ var birse penisini ovalayarak salyalarla bakmak var o serefsizlik. Ama böyle dikkat cekici bir ayrıntiya bakmayan görmeyen erkek değil totoşdur.
Bence buna bakan zevklidir aldatıyor damgası falan vurmayın erkeklere. Şaka maka bir kere bakarsın böyle ağzının suyu akar gibi bakılmamalıdır kız su döker, ağzının ortasına vurur neden vurdu diye düşünürsün. 😂
Erkek ya da kadın hiç farketmiyor malesef herkesin gözü bir şekilde kayıyor fakat bunu çok kısa bir an yapıp sonra partnerimlzle olduğumuzu hatırlamak saygı ve sevgiyi göz ardı etmemek lazım Sağlıkla kalın🍀
Er kişinin elinde değil, "göz alıcı" denilen tabir, gözlerinin alınmasın dan ileri gelir. Er kişi sevdiğini o kadar hayranlıkla izlerken, sağı solu göremez olabilir. Adamın aklını da, gözünü de siz alın🙂
Güzel dolgun bir göğüs sadece erkeğin değil yanındaki kızın bile dikkatini çekiyor. Kadınların birbirine karşı bile en önemli silâhı göğüs... kıskançlık damarlarını çatlatan, gözünü oyma hissi uyandıran 🤭
insanoğlu gayri ihtiyarı bakabiliyor. ki bazen kadınlar da karşısındaki kadının dekoltesine bakabiliyor. önemli olan yanında sevgilin olduğunu düşünüp bu bakışı tekrarlamamak
Akıllı kadın hemen duruma el koyup ne güzel göğüsler derse erkek ne denmek istediğini anlar çünkü gören göze set çekilmez.. Bu şekilde yürek gözü ile bakılmasını önler.
Ne garip düşünceler var ya, yorumlara da bakıyorum şok oluyorum bu düpedüz saygısızlıktır. Sizin kendinize de sevgilinize de hiç mi saygınız yok? Oldu o başka kadınlara baksın ben başka erkeklere 😂 komiksiniz cidden, ayrılık sebebi.
O anki erkeğin sevgilisyle arasındaki psikolojiye bağlı bir durum eğer sevgilisiyle arası mükemmel ötesiyse erkek zaten bakmaz ilgilenmez ama sevgilisyle arası o an bozuksa sevgili erkeğiyle ilgilenmiyorsa bakar kardeşim hiçbir kızda bu duruma kızmasın kızlarında erkeklerden aşağı kalır yanı yok fazla naz aşık usandırır yapacağınız naz kısa ve cilveli olsun illa bizmi söyleyelim...