beni ilgilendirmez oturanın bileceği iş. bence böyle şaka olur mu dersen, olmaz. (hemcins ile olur ama karşı cins böyle bi şakaya gelmez) gülşen e sorsan o da sen kimsin der geçer zaten. o yüzden onların tadını çıkardığı bi mevzuyu kendime dert edemem
Ironi mi yapıyorsun admin sjzjsj Bence şaka böyle olmaz, çünkü yanlış anlaşılacak bir şey. Ayrıca ne olursa olsun toplum ahlakı diye bir şey var. Doğru bulmadım. Ve evet bunlar her haltı insanlara sunuyorlarsa, yorum hakkı veriyorlarsa gelen yorumlara da bir şey dememeleri gerekiyor. Benim görüşüm de tam olarak bu. Sapıttılar iyice.
abartmalarının sebebi bunu yapan kişinin gülşen olması yani bir ünlü düşseler bile haber oluyor zaten kaldı ki tc halkı her şeye burnunu sokup insanların özel hayatlarına kadar karışıp kendileri mükemmelmiş gibi yorumlar yapmayı çok severler ahlak bekçileri
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yanlış neden anlaşılmasın ki kadın evli bildiğim kadarıyla çocuk da var neden başka bir erkeğin kucağına otursun? Oldu olacak kadın kucaktan kucağa şakasına gezsin o zaman bu normal bir şey değil sizde sizin gibilerde normalleştirmeyin bunu
bu resmedilip reklam yapiliyorsa ve polimik olusturacak bir hal aliyorsa birak kucaga oturmayı su bardagini verirken ellerin carpismasindan bile ayni yondemle polemik cikar :)
Ya Allah aşkına kadının amacının ne olduğu çok belli değil mi? Kadın obje gibi sahneye çıkınca bile amacı normal veya masum değildi. Bu konuda ise, evli bir kadın olmasını geç, bekar bir kadın olsa dahi gidipte toplum içinde böyle bir hareket yapması yanlış. Oradaki sözde arkadaşıymış diye böyle bir hareket yapması doğru değil. Arkadaşı yerine eşine böyle bir hareket yapsaydı yine yanlış derdik. Çünkü bir toplumun içinde yapıyor. Karakterli olan bir kadının bu tür davranışlar sergileyeceğini düşünmüyorum, ki zaten öyle. Bu tür kadınları da temize çekmeye çalışıp, yaptıkları hareketleri normalleştirmeyelim lütfen. Görünen köy klavuz istemiyor.