Önceki sorduğum soruda bana gelen son mesaj hersey iyiyken , bir anda bayram zehir oldu sizce geri döner mi? Dönsede kalbul edemem sarf ettiği sözlerden sizce ne yapayım ben cevabı verdim. bu konuya nasıl bakıyosunuz? tavsiye ve düşüncelerinizi alayım
Özelimi paylaşmak istemiyorum ama bide buna bakın?
Ağa be.. Yak yak yak. Al işte abi sevgililiğin sonu.%80 bu. Kızlar bunu anlayamaz. Ben böyle bişey yaşasam direk depresyonluktum. Bu bağlanmakla ilgili birşey değil. Erkeklik duygusuyla ilgili. Herneyse belkide seni seviyorsu ve sınav stresinden dolayı senden uzaklaşmak istedi ve seni kendinden vazgeçirmek için böyle bir beklentiye girdi. Yerinde olsam tüm herşeyi unutur sadece kendim için kendi hayatına odaklanırdım. KENDİM İÇİN YAŞARDIM. Yoksa zor atlatman. Sabırlar diliyorum...
Kardeşim dikkatini hic bir sekilde hic bir ortamda hic kimseyle onun hakkında konusarak cekme eger ortak arkadaslariniz varsa sait napiyor nasil diye sorduğunu goruceksin bir zaman sonra senin kadar onu kimsenin sevemiycegini düşünüp sana yazicak ama 1 ay ama 1 sene sonra o gün ona cevabını müthiş vericeginden eminim Şu an üzgünsün çok üzgünsün biliyorum ama kesinlikle onu ariyim yazıyım iste belki sansimiz olur diye bir düşünce ye girme insan depresyon dayken herşeye meillidir onu takmıyormuş gibi davrandığın zaman bir zaman sonra zoruna gitmeye baslicak sana karşı duygularını sen onu takmadığın icin anliycak yani kısaca beta olma sen vermişsin cevabini medenice ayrilmissin beni tanimiyosun belki ama bu konuda cok tecrübeli olduğumu düşünüyorum o kız sana mutlaka bigun mesajla veya telefonla dönüş yapicak ve sırf egosundan seni ozledigini soyleyemeyecek. O günü gordugunde mutlu bir sabaha uyandin demektir bu arada hayatina uzun süre kimseyi almaki atlatabilesin bu durumu. Iyi bayramlar kardeşim
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim. Kimseyi anlam hayatıma daha. Yazmam da ona zaten nasip kısmet diyorum herşey olacağına varır gelicez ve görücez bakalım
Kardeşim cevap müthiş yeterki cevabının arkasında durmayı bil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence gayet mebeni bir şekilde ayrılmışsınız kızın sana karşı duyguları yok bunuda söylemiş bu saatten sonra dönmez, sende bir an önce unutup yoluna bakmalısın üstelemek hiçbirşeyi çözmez
Kız sana karşı içinde yeterince sevgi olmadığını söylemiş, o bir şekilde üniye gider seni unutur geri döneceğini sanmam ama sen de çok kafana takma belli iyi birisin yoluna bak karşına daha iyileri çıkacaktır bundan emin ol 🙂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni çok sıkacak şekilde çok sevdiğini hep söylüyordu. ayrılamam vs şeyler. bu iliskiyi başlatan o oldu ve bitirende. Hep bir ders oluyo. bu iki oldu başima gelen. Kimsenin seni seviyorum demesine ve samimiyetine inanmıyorum yaşadığım hayal kırıklığı oldu.