O kadar çirkinim ki 24 yaşındayım bu yaşıma kadar ne ciddi bir ilişkim oldu nede iltifat alabildim insanlardan sevdiğim açılmak istediğim biri bile bana red cevabını verdi benim dış görünüşümü beğenmediği için beni kabul etmediğini söyledi bakım yapsam diyorum çirkin yine çirkin dedi gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım benim ne suçum var çirkinsem?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlk olarak Geçmiş olsun..
Açık konuşmak gerekirse benim de hiç sevgilim olmadı yani bende yaşamadım. insan ilişkilerinde de başarılı sayılmam.
Dış görünüş ilk tanışmada çok önemlidir bu aşk veya arkadaşlık ilişkilerinde fark etmez..
Yani
Güzel bir kız karakteri ile gözden düşebilir..
Çirkin bir kızda karakteri ile kendine aşık edebilir..
Yetişkinler için: Eğer senin hayatında ben bunu yaptım başardım diyebileceğin bir başarın yoksa ideallerin hayallerin yoksa çirkin güzel olman önemli değildir boş bir çöpten farkın da yoktur...
Biri sana sen çirinsin dedi diye kendini harap edip saklanıyorsan psikolojim bozuldu Ah lanet kader diyip iç geçiriyorsan bunun tek açıklaması sağlam bir karakterin olmamasıdır..
Kendi adıma konuşacak olursam.. Evlenmeyi düşünmüyorum... Ama başarılı bir kadın isterse çamura benzesin ona sagı duyar ve konuşmak tanımak isterim..
stephen hawking i bilirsin yakın zamanda öldü.. O herifi karısı neden terk etmedi? Altını temizledi cinsel açıdan tatmin edemedi hatta konuşamadı bile karısıyla neden terk edilmedi? BAŞARILI SAYGIDEĞER biri olduğu için.. Senin dünyaca ünlü bir fizikçi olmana. gerek yok..
Yapman. gerken artık bir yetişkin olduğunu kabullenip çok çalışıp işinde ve hayatında başarıyı yakalamak.. Ne kadar Çirkin olursan ol başarın için seni sevip iltifat edecek insanlar elbet gelecektir...
Onun haricinde erkek psikolojisinin de etkilerini anlatayım bu durum hakkında biraz koptum ama anlatıcam
Erkeklerde şöyle vir algı var.. Bu var daha iyisini bulabilirim.. Erkeklerin zoru sevdiği bir gerçektir.. Senin seviyen yüksek değilse yukarıda anlattım seni takmaz mesela kadınlar için örnek vereyim..
ilk okul eğitimi almış köylü bir erkek çirkin bide seni seviyorum dese reddedersin...
Universite mezunu bilgili ve güzel bir işi olan çirkin biri seni seviyorum dese %100 denemek istersin..
Erkeklerde
Cahil salağın teki ama güzel (ne kadar olacaksa artık) bir kadın var aeni seviyorum dedi. Erkek başta şans tanır yanımda çanta gibi. çevresinde gezdirir bakın bende elmas kocaman. elmas bir yüzük var diyen kadınlar gibi.. ama konuşmaya ve tanışmaya başlayınca en fazla 2 haftaya tekmeyi basar..
Olaylar ve denklemler değiştirilebilir.. Eğer sana şans tanınmıyorsa özelliksizsindir..
Her Neyse çok da kendini kasma insanlar birşeyler söyler her zaman takma kafana...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik; açıldığın kişinin seni kabul edip seni sevmesi değildir. Güzellik açıldığın kişinin seni reddetmesine rağmen Psikolojik olarak sağlam olmak ve olumsuzluklara göğüs germektir. Birde diğer yandan düşün önce kabul edip seni kullanıp sonra gerçekleri söyleseydi! Allah iyi insanlarla karşılaştırsın :)) Ayrıca kime göre çirkinsin? Sen çirkinim dersin ama ben beğenirim :) benim çirkin dediğime ölecek erkekler çıkar. Tek sorun çok güzel olup herkesin sevgilisi olmaktır. Öyle çok güzel kızların şansı olmaz çünkü tercih edilmezler bakan çok olur başım belaya girer düşüncesi oluşur.
00 Yorumla
Selamlar.
Bir insan çirkinsin dedi diye çirkin olmuyoruz. Her kadın da reddedilebilir ayrıca, bu sadece senin başına gelen bir durum değil. Ayrıca söylesene sokakta birini çevir, kim dünya güzeli? Hepimizin kusurları var. Sana önerim, spora bir an önce başlaman. Yüz yoksa fizik yap. Yüz bizim elimizde pek değildir ama fizik bizim elimizde. Yüzünde neyden memnun değilsin ve neyden memnunsun? Memnun olduğun bölgeyi makyajla belirgin hale getir, olmadığın bölgeyi ise gölgele. Giyimine dikkat et, takı vs kullan, kendine bir tarz yarat. Bir hobi edin, kültürel olarak gelişmeye bak. İleride paran olursa belki estetik yaptırırsın. Ama bunları önce kendin için yap. Bu arada herkesin beğeneni inan var. Misal benim beğendiklerimi kimse beğenmez kolay kolay, ben de milletin beğendiklerini beğenmem. Kaç kez yaşadım. Kendini suçlamayı da bırak. Ben çirkinim diye kösülür oturursan o enerjin seni daha da çirkinleştirecek. Bunu mu istiyorsun? Ayrıca benim de hiç ilişkim olmadı, bırak ciddiyi; ama bu biraz da benim tercihimdi. Ben şimdi çok mu çirkinim, hiç ilişkisi olmamış insan çirkin mi senin gözünde. Sana birsürü insan gösterebilirim çirkin olduğu halde kaç tane flörtü aynı anda idare eden. Ha bu arada her şey güzellik olsa Angelina Jolie aldatılmazdı 😊 erkeklerin bazısı cidden karaktersiz boşver önüne bak.00 Yorumla
+1 yılSen çirkin filan değilsin, yüz hatların nasıl olursa olsun, herkesin bir dengi seveni vardır. Akışına bırakmalısın. Sen kimine güzel gelirsin kimine çirkin, sana çirkin diyenlerinde bir kusuru vardır başkasına göre. Kusursuz insan yoktur zaten unutma. Mesela benimde bana göre beğenmediğim yanlarım var ama eşim bana göre dünyanın en güzel kadınısın sen diyor. Yarın öbür gün karşına birisi çıkacak ve sen onun için dünyanın en iyisi olacaksın. Ben 24 yaşıma kadar hayatıma erkek almaya korktum, yakışıklı erkekleri reddettim,çünki bazen çok yakışıklı olmakda zorlar kadınları, Eşim bana göre dünyanın en güzel erkeği çünki kalbi çok güzel bana değer veriyor. Böyle kendini bunalıma sokma. Demekki zamanı gelmemiş, okuyorsan okuluna,çalışıyorsan işine kariyerine bak. Bir yerlerde seni bekliyor emin ol, bir gün biri söylemişti dersin :) Yaşım 29 ve hayat bir eş den bir sevgiliden ibaret değil unutma, herşey nasip kısmet, kısmetinde varsa olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
127Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılZaten kimse kusursuz güzel degil. Benim halam var mesela yüzü pek güzel degil ama boyu ve fizigi sayesinde cekici duruyor. Seninde yüz cirkinligini kapatacak baska bir güzellik bulman lazım. Sacların mı güzel onu önplanta tut misal verdim bunu.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Dermatolojiye cildiyeye görünebilirsin. Estetik yaptırabilirsin..
Çirkinlik geniş bir kavram. Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir. Tip ve fizik geçici her an değişebilir. Kaza ve bela Allah'tan önemsizdir..
Kim bilir belki de reddedilmezsin, bilemeyiz Allah bilir..
İlişkinin ciddisi yok, yoktur. Ciddi adı altında her şey oluyor. Ciddi diye diye kendilerini avutuyorlar..
İltifat boş boşuna söylenir, öylesine hiç sevmem..
İnsan Allah'ın yarattığı en üstün varlıktır..
Gönlünce ve bayramın kutlu olsun...130 Yorumla
+1 yılEstetikle güzel olmayacak insan yoktur. Ama herkes maliyeti yüksek olan ameliyatları yaptıramıyor. Sadece görüşünüse önem veren ve insanlara kötü eleştiriler yapmaktan utanmayan insanlar asla akıllı ya da ruh sağlığı yerinde olan insanlar değillerdir.
👉Sporla düzelmeyecek fizik yoktur. Ben engelli biriyim, zamanında her yeri sarkmış bir öcü gibiydim ama şimdi çok sıkı ve düzgün bir vücudum var. Ayrıca spor yapmak sana özgüven verir ve seni zinde tutar.👉Kişisel olarak kendini geliştirmiş bir insan ne denli çirkin olduğunu düşünürse düşünsün her zaman düşünceleriyle ilgi çeker ve sevilir. 👉Özgüven problemi yaşıyorsan sosyallesebilecegin aktiviteler yaparsan, hem çevren değişir hem de düşüncelerin. Bu de tak farklı uğraşların olduğu için kafan dağılmış olacak ve takıntı yapmayı azaltabileceksin. 💜 Kişisel gelişim kitapları da önerebilirim. Ayrıca bana özel mesaj atarsan ben de paylaşırım seninle duygularımı. Biliyorum, böyle konuşmak kolay tabi siz çirkin değilsiniz diyorsundur ama öyle olmuyor. 🙏 🧚♀️11 Yorumla- +1 yıl
Bu de fak 😂😂 Bir yerde konuşamamışım kusura bakmayın
Hayata nasıl bakarsan öyle karşılık alırsın. Kendine iyi bakarsan sağlıklı olursun. Bu gibi şeyler önemli. Ve tabii doğallık. Eminim ki sen kendini bu tarz şeyler için üzmezsen , hayatta seni üzmez. Ayrıca kimse toplumun dayattığı güzellik algısına uyacak değil. Bakın lütfen şu fikrinizi değiştirin. Kimse çirkin ya da güzel değildir. Bu kişiden kişiye değişir. Sen olduğun gibi görünmelisiz. Bu yüzden bir kadın olarak asla makyaj yapmam asla estetik yaptırmam. Kim ne derse desin umrumda değil. Ve hayatımdan memnunum. Gerçekten senin de buna inanarak yaşamanı dilerim. Bence başarabilirsin. Herkws başarabilir. Daha iyi daha güzel mutlu bir hayat için tek şart içinizden geldiği gibi yaşamak. Bu çok basit. Lütfen umutsuzluğa yer verme hayatında. Sen olduğun gibi ol yeter. Bedenimiz bizim kuklamızdır. Şöyle bir söz vardır:Kıyafetinle karşılanır karakterinle uğurlanırsın. Gerçekten bu böyle. Benden sana bir tavsiye daha sevdiğiniz insanlara her zaman onu sevdiğinizi gösterin. Ve sahte insanlarla sahte ilişkiler kurup sahte hayat yaşamaktansa hep tercihiniz gerçek insanlarla gerçek ilişkiler kurarak gerçek hayatlar yaşamayı yeğleyin. Ve lütfen daha iyi bir dünya için DÜNYAMIZI koruyalım...
10 Yorumla
+1 yılBazı kullanıcılar estetik yaptır demiş çok garip doğrusu. Bazılarıda makyaj yap demiş bu seçenekte garip. Öncelikle şunu söylemeliyim ki sırf insanların dış görünüşüyle onları yargılayan kişinin akli olgunluğunun oluşmamış olduğunu gösterir. Malesef bizim toplumumuz %80 bu şekilde. Ben Tanrı değilim, mükemmel bir müslüman da değilim ama sağlık sorunu olmadan yaptırılan estetikler dini açıdan pek de doğru sayılmaz. Hayatta bizim elimizde olmayan ve asla düzeltemeyeceğimiz şeyler olabilir. Önemli olan başka şeyleri kullanarak düzeltemeyeceğimiz şeyleri makul hale getirmektir. Her insan spor yaparak vücuduna belli bir çekicilik katabilir. Vücuda çekicillik katan vücudun seklinden değil insanların a bak o vücuduna emek vermiş incelmiş sıkılaşmış demesinden kaynaklanır. Sonra çok hafif makyaj iyi olabilir. Vok hafif ama. Mesela benim için makyaj hibirşey ifade etmez çünkü ben gerçekten doğal görünümlü insanları severim. Hatta herkes sever onları ama çoğu insan doğal olmaya yanaşmaz. Sonra ekonomik durumuna göre sade ve ŞIK giyin emin ol dikkat çekersin. Yani güzel değilsen güzel değilsindir. Sen de İNSANLARI KONUŞMA TARZINLA, GİYİNME TARZINLA, KARAKTERİNLE, SPORCU OLARAK (MAKUL BİR SEVİYEYE KADAR FİZİĞİNLE) ETKİLE böylece seni rol yapan değil sahte insanlar değil;doğallığı ve gerçekliği ön planda tutan karakterli insanlar tercih eder. Benim tanıdığım birsürü erkek var güzel olmayan kadınlarla evliler çok da mutlular. Kendini yıpratma harekete geç. Mesela günlü bir saat veya daha fazla tempolu yürüyüş hem anksiyete için birebir hemde Kilo verme açısıdan bire birdir.
78 Yorumla- +1 yıl
*Öncelikle şunu söylemeliyim ki sırf insanların dış görünüşüyle onları yargılayan kişinin akli olgunluğunun oluşmamış olduğunu *söyleyebiliriz.*
- +1 yıl
Insan birini gordugunde 3 saniyede bilincaltinda karar beriyormus iyimi kotu mu olduguna sen ne diyon
- +1 yıl
@Mami1441511t1 Aynı ortamda sürekli bulunduğun kişilerin ilk başta görüntüsünden etkilenmesen bile konuşma tarzından ve karakterinden etkilenir sin ve sana güzel gelmeye başlar onu da geçtim. SPOR YAPAN BİRİNDEN HOŞLANMAYAN VAR MI?
- +1 yıl
tamam ayni oartamlarda da bulunduk bircoguyla ama bir etkilenme olmadi
- +1 yıl
@Mami1441511t1 o zaman Sende sorun var.
- +1 yıl
Giyim derken açık saçık şeyler mi
- +1 yıl
@Üzüntülübirkız sırf sana cevap vermek için yeniden üye oldum😂. Demek istediğim erkekler tesettürlü olsan bile fiziğini anlarlar. Benim kastettiğim Sade ve şık giyinmek.
- +1 yıl
@Challenger_Ø ne tesadüf bende birazdan üyelikten çıkmayı düşünüyodum
Selam, öncelikle kendini hissettiğin durum için gerçekten üzgünüm. Çirkin hissetmek diye bir şey yoktur başlangıçta, zorla buna itilirsin. Seni görmeden şunu söyleyebilirim ki kızlar hep çok güzel. Kendinde beğenmediğin şeyler elbette olur, beğendiklerine odaklanmalısın. Özgüvenin insanların sana bakışını etkiler, bir kadın için değişimden kolay bir şey yoktur eğer şu andan memnun değilsen. Sana red cevabını veren adama bakım yapsam diye yalvarmanı kesinlikle onaylamıyorum bunu asla ama asla bir daha yapma. Bir süre insanları düşünmeden kendini geliştirmeye odaklan. Hem iç hem dış olarak. İçe yoğunlaş, çok şey bilmek sana çok özgüven getirir. Sen kişisel gelişimini tamamladıkça zaten kendinini beğeneceksin de olur da beğenmezsen bir saç değişimi, doğru makyaj yapımı, doğru giyim çok şey değiştirir. bunları dene, yine mutlu değilsen psikolojik bir destek almayı düşünebilirsin çünkü gördüğüm kadarıyla bu konuda travmaların mevcut. Son olarak, lütfen kimseye senin hakkında yorumda bulunacak cesareti verme. Sevgiler
10 Yorumla
+1 yılDış görünüşünden ötürü belki hep reddedileceksin, belki de hiç duymayı beklemediğin hakaretlere maruz kalacaksın. Ama onlar hiçbir zaman asıl güzelliğin insanın özünde olduğunu anlayamayacaklar. Bu yüzden de kaybeden taraf hep onlar olacak. Hani bir söz vardır ya; iyi insanlar kaybetmez, kaybedilir diye. Tam anlamıyla öyle. Herkes, her şeyi eleştiriyor. Bunların her birine canını sıkarsan mutlu olamazsın. Günün birinde seni de olduğun gibi sevecek, kabullenecek birini bulacaksındır. İnan ve sabret...
40 Yorumla
+1 yıl19 yaşında olan bir kardeşinim. Ben lise hayatım boyunca hep dalga geçilmelere maruz kaldım, baya sivilcem vardı, burnum genelin üzerinde uzunluğu vardı. Başlarda pek takmasamda, ilerlerledikçe sorun olmaya başladı. Fotoğraf çekilmemeye başladım, aynalardan kaçtım. Hatta insanlardan kaçtım, kimse daha fazla dalga geçmesin diye... İlerledikçe kendime olan güvenimi de kaybettim, adam akıllı insanlarla göz kontağı kuramıyorum, konuşamıyorum, kendimi ifade edemiyorum...
Buna sebep olan insanlara hakkımı helal etmiyorum diyecem ama hani onlarda acaba beni bu duruma getireceğini biliyormudur...22 Yorumla- +1 yıl
Niye kaçıyosun seni beğenen o şekilde beğensin kaderinde varsa olur
- +1 yıl
@Üzüntülübirkız hiç beğenen biriyle karşılaşmadım ki :)...
Çirkin ya da güzel olmak inan ayrıcalık değil iş insanda bitiyor ben ne çirkinler gördüm zekasıyla veya herhangi bir yeteneğiyle kactane güzeli- çirkini cebinden çıkaran , güzellik şurada en fazla 40 yıl elimizde kalırken yeteneklerimiz ölene kadar kalır hatta öldükten sonra filanca kişi şöyleydi diye adımız dolaşır. Hal böyle olunca o kisima çok takılmamak lazım kadin erkek iliskilerinde birbirinin güzelliği yakisikliligi için evlenenler genel olarak pişman oluyor. Güzelliğine güvenen ve bunu önem sıralamasında başa koyan insanın marketten aldığın hormonlu domatesten farkı yoktur ; dışı paril parildir içi boştur. Bu bakıma o gönül verdiğin kişiden iyiki kurtulmusun.
10 Yorumla
+1 yılHayır, senin suçun değil. Her insanın güçlü ve zayıf yanları vardır. Kiminin fiziği güzeldir, kiminin bir yeteneği var kimi zekidir. Senin yapman gereken güçlü ve zayıf yanlarını bilip ona göre hamleler yapmak. Fiziksel olarak standartın altı olduğunu düşünüyorsan, standartın üstü bir bakım ve makyaj ile ortalama bir görünümün olabilir. Zaten çok çirkin olduğunu düşünen bir çok insan, aslında çok çirkin değildir, standart seviyededir. Sadece kendilerini mankenlerle oyuncularla kıyaslıyorlar. Onun dışında da, gerçekçi olup, her ne kadar bu ifadeyi pek sevmesemde kendi liginin dışına çıkmayacaksın. Yani, fiziksel olarak çok düzgün yakışıklı bir kişinin seni beğenmemesi olası bir ihtimal, beklentilerini belli seviyede tutacaksın. Ayrıca sana çirkinsin diyenleri takma, bir çok kişi kendi eksikliklerini karşısındakini aşsağılayarak kapatmaya çalışıyor.
10 Yorumla
+1 yılYav o adam karektersizmiş belli cirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır kendine ne yakışacagını nasıl güzel olacagını sen bilirsin cevrenin seni etkilemesine izin verme onlar cokmu güzel iyi insanlar sanki onların seni mutsuz etmesine izin verme özgüvenini yıkmalarına izin verme eminim o cirkin diyen sana o adam kaldırım kenarın da ki karılar gibi olmanı istiyor sanırım boşver eli hayatına devam et mutlu ol elbet seni sen oldugun icin sevecek birileri cıkacaktır Allah hic kimseyi tek yaratmamış bunu unutma el bet bir gün dogru eşini bulacaksın zamanı geldiginde
00 YorumlaÇoğu insan önemli olan iç güzellik diyor ama malesef dış görünüşünü beğenmediği insanın içine bile bakmadan geçiyor herkes dünya güzeli değil malesef. Neye göre kime göre ne kadar çirkinsin bilemiyorum ama yapman gereken psikolojik destek alıp kendine gelmen bu durumu takmadan yaşamayı öğrenmen kendini dış görünüşünle değil de sen olduğun için değerli kılman. Bunun için de seni sen yapan özelliklerini ön plana çıkarmalı yeteneklerini keşfetmelisin. şu an kendini sen de dış görünüşünle yargılıyorsun. Belki bu durumu düzeltirsen karşındakilerden de istediğin karşılığı alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSeni çok iyi anliyrm bende lise zamanlarımda buna benzer bı olay yaşadım benle arkadaşım ve arkadaşımın sevgilisi vardı bı kızdan hoslaniyodum ben okulda arkadaşımın sevgilisine dedim benim yerime kıza teklif et diye kıza teklif etti arkadaşımın sevgilisi o anda benle arkadaşım yanyanaydik kızın cevapi su olmuş ikimiz yanyana olduğumuz için kız başta arkadaşımı sanmış olur demiş sonra arkadaşımın sevgilisi o değil yanındaki deyince o olmaz demiş bu bana çok pis koydu ve kendimi değiştirmeye karar verdim ve değiştirdim daha sonrasında teklif eden değil teklif edilen konuma geldim yani önce aynaya bakıp kusurlarını gorecn sonra o kusurları kusursuzlastirmaya calisacn
24 Yorumla- +1 yıl
Sen yaptinmi
- +1 yıl
Yani bı bakıma evet
- +1 yıl
Simdi sevgilin oluyor mu
- +1 yıl
Evet oluyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de çirkinim burnum büyük dudaklarım bir çimsiz ve ince , dişlerim düzgün değil, yüzüm zayıf yani anlayacağın benim de hiç çekiciliğim yok ama takmıyorum 18 yaşıma girdim kendimi kabullendim artık ben çirkinim ve böyle devam edeceğim hayatıma sen de takma kafana artık 24 yaşına gelmişsin bu saatten sonra bırak seni seven her halinle sevsin seni gerçekten seven insan zaten dış görünüşüne bakmaz orana burana göre seni yargılamaz bir süre sonra zaten umursamadan yaşamayı öğreniyor insan. Güzellik Allah vergisi bir şey benim kız kardeşim de gerçekten kelimenin tam anlamıyla güzel bir kız erkek kardeşim de yakışıklı bir ben böyleyim kime çekmişim bilmiyorum önceden çok takardım da artık umursamıyorum napiyim ben de böyle olmayı istemezdim seni de seven öyle sevsin salla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaratılışı değiştiremezsin. Kimimiz güzel kimimiz çirkin. Kendini güzel sanan çirkinlerden değilsin en azından. Senin de talip olacağın kişi senin ayarlarında olsun. Sakın beni yanlış anlama ezmek, aşağılamak için asla konuşmuyorum. Dürüst cevaplarsam sana yararım olur. Boşver iç güzellik önemli diyip geçiştirmekten daha samimi olacağını düşünüyorum. Kendi ayarlarında talibin olursa daha iyi eğer çıtayı yüksek tutarsan bu defa red aldığında üzülürsün. Birbirinizin yüzünden çok içinize bakmış olursunuz. Daha samimi bir aşk yaşarsın kendi ayarındakiyle. Yakışıklı bir oğlan da denk gelebilir şanstır şansını denemeye devam edebilirsin ben üzülmemen için söyledim sadece.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYahu ne takiyosun bu kadar. Ne kadar yakışıklı erkek var yanında pek onlara yakışmayan kızlarla geziyorlar. Haddim değil yaskistirip yakistirmamak olanı soyluyorum. başka meziyetlerini öne çıkar akıllı ol kariyer sahibi ol yardım sever ol , belli alandan uzmanlas. Bunlar sayesinde senle olacak ksiiyle hayat geçir güzelliğe bakacak adam doyunca bırakır karakterine aşık olanı sevmeye bak.
10 Yorumla Aslında sen çirkin değilsin, hem çirkinlik veya güzellik insanların zevkine göre değişen bir şey. Kime göre çirkinsin, neye göre çirkinsin? Allah’ın yarattığı bir şey kesinlikle kötü değildir. Kendini öyle hissetme. Ben de kendimi pek beğenmem ama sonuçta kendimizin seçebileceği bir şey değil. Takma pek kafana. İçin güzel olsun geri kalan fıs. Dış güzellik geçicidir. Çok güzelsindir ama karakterin kötüdür, o zaman daha kötü.. Elbet birisi seni çok beğenecektir sıkma canını :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sorun fiziksel görünüşün değil auran. Başta sen çirkin olduğunu düşünerek insanlara bu mesajı veriyorsun zaten. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini bir yana bırakıp kendinle barışmaya bak. Bakımsız olduğunu düşünüyorsan bakım yap ama öncelikle kendine yönelttiğin olumsuz düşüncelerini temizlemeye bak.
Bir de h.. düklerin söylediklerini bu kadar umursama allasen.10 Yorumla
+1 yılBöyle düşünme, her insanın kendine has guzellikleri vardır ve bunu görmek herkesin nasibi değildir. Ben senin cirkin olduğunu düşünmüyorum, sadece şimdiye kadar senin guzelliginin farkına varan olmamış , sana dikkatli bakan olmamıştır diye düşünüyorum, biri 10 dk. Boyunca baksa , bu senin güzelliğini gorecegi anlamına gelmez. Neden? Bakmak ayrıdır, görmek ise çok ayrı.
125 Yorumla- +1 yıl
Lan dikkatli bakmamislarsa neden reddediliyo
- +1 yıl
@Mami1441511t1 , her gözü olanın görebilme yetisine sahip olduğunu mu düşünüyorsun. Bak senin de dilin var konuşma yetisine sahip degilsin , parmakların var yazma yetisine sahip değilsin. Hem parmak yazamıyor hem dil var da konusamiyorsa bu durumda beynininde düşünme yetisinin yeterli olmadığı ortaya çıkıyor. İnsanların moralini bozmayın pskolojilerini bozmayın benimle ilgili bir problemin varsa bana yazabilirsin, buraya gelerek bir insanın sorusu uzerinden soran kişinin moralini bozarak bana sataşma girisiminde bulunman , seviyesiz saygısız ve düşük bir davranış.
- +1 yıl
Tm da o sana diyo sevgilim olmuyo dis gorunusumde sıkıntı var diyo sen o bakanlar iyi bakmamis onlarda problem var diyorsun bana soracak olursan ben kendine daha iyi bak derim cirkin kadin yok bakimsiz kadin var derim ufak tefek estetik müdahaleler yapabilirsin derim bu da onu daha cok rahatlatır çünkü ona yol gostermis oluyorsun derdine care oluyorsun senin dediginin herhangi bir faydasi olmayacak onun icin o hayatina ayni sekilde devam edecek hicbir sevgikisi olmadan sen diyorsun cikar elbet seni seven birisi guzelligini goren birisi diyosun da şimdiye kadar çikmamışsa cıkmaz
- +1 yıl
@Mami1441511t1 sen bu saydıklarını uygulayan birilerini ve bu sebeple gerçek mutluluğa ulasanı gördün mü , bunca insan tanıdım ben görmedim. Esas mutluluğu doğallığını koruyanlarda gördüm, senin yazdıklarını hic bir kadına kıza tavsiye etmem. Düşün ki sen bir erkeksin ne kadar makyaj yaptin ne kadar estetik yaptın konu hakkinda ne kadar bilgin var? Estetiklerin vucudun dogal sistemine verdigi zararadan ve yine makyajlarin hem cilde hemde cilt altı dokulara verdiği zararlar hakkında bilgin var mı arastirman var mı? Yok sadece ezberletilen , cirkin kadin yoktur bakımsız vardır, makyaj yap , estetik yap , saçını değiştir vb. İfadeleri herkesin ezberinde peki bu soylemler gerçeği yanisitiyor mu hayır bu dusuncelerle hareket eden bir kişi beş yil sonra aynada makyajsiz haline bakinca pişman oluyor , yolda gördüğün okulda vb gördüğün bir bayanı herhalde sabah ayna karşısında makyajin harab ettigi yüzünü izlerken gormuyorsundur oyle değil mi? Bakim makyaj estetik peki bunları topluma ezberletenlerin, insanların sağlığını para uğruna hiçe sayarak , para kazanmak adına biz insanların bilinç altına yerlestirildigini hiç düşündün mü? İnsan olarak bize yakışan bir konuda bilgimiz yoksa fikrimizinde olmamasıdır ve merak varsa araştırmalıyız.
- +1 yıl
@Mami1441511t1 Ben soyledigimin doğru olduğunu bildigim için fikir beyan ettim. Evet her insanın özellikle her kadının kendine has ve onu farklı kılan güzellikleri vardır. Mesele bunu gorebilmektir. Görmek her zaman her insana nasib olmaz , gun gelir onu gercekten sevip sahiplenecek onunla yuva kuracak insanın gorebilmesine ayrılmıştır bazen görebilme nasibi. Yani kadınları sadece seks düşüncelerinin amaçları için kullanma niyetinde olan ve sonra kadının kızın dünyasını duygularını yıkıp haysiyetini onurunu düşünmeyen erkekler , güzellikleri görmesin daha iyi zarar vermesindense görmemesi daha iyi. İnsan için kadın için en iyi güzellik , temiz ve derli toplu olmasıdır. Hepsi bu işte. Derli toplu derken kıyafeti savruk salaş olmayacak mesela ust kiyafet ayri alemde alt ayrı alemde olmayacak gibi. Kısaca hanımefendi görünümünü muhafaza edecek. Kimseye insanlara zarar veren kimyasalları tavsiye etmem edemem , en güzeli temizlik.
- +1 yıl
Uzun metinler uzun sohbetler. Beyler burda bir tartışma yaşanmış fikrimi koymak isterim. Görüşümde belirttiğim gibi güzel veya çirkin diye bir şey diyemeyiz. Sana göre güzel gelen başkasına farklı gelir. Millete dayatılan bu güzellik algısını çıkarın. Herkesin burnu düz olsa herkes fit olsa herkes kaslı olsa herkes taraklı ayaklara sahip olsa... Bunlar hepimiz için bir ölçü belirlenip hepimiz buna uysak o zaman bir kaç yıla kalmaz hepiniz aynı görünürsünüz. Bu yüzden farklarımızla bizim biz olduğumuzu anlayınız. Kimse estetik olmasın. Herkes kendi olsun yeter. O zaman mutlu olabilirler ancak. Sahte insanlarla yaşamayı sevenler buyursun. Çünkü ülkemizde bolca makyajlı estetikli insan var...
- +1 yıl
@pastakız seviyeli katılımınız için teşekkür ederim. Makyaj ve estetik karşıtı bir birey olarak dusuncelerimizde hemfikiriz, insanları estetikle ve makyajla belli bir kalıba sokma girişimlerinin temeli para devamı kadın sömürüsü ve bununla birlikte erkeklerin gözüne gözüne sokulan bu durumların erkeklerde maymun istahliliga ve kendi eşlerine göstermeleri gereken ilginin zayıflığına kadar sayamadığım bir sürü olumsuz şekilde ahlak çöküntüsüne maruz bırakılan durumları var sonuç olarak. Bununla birlikte kadının en güzel hali en doğal halidir diyorum. Dediğiniz gibi herkes aynı olmamalı ki yaratılışın her insana ayrı ayrı verdiği insanların kendine has guzellikleri kaybolmasın. Şöyle güzel böyle çirkin değil ölçütü yoktur bunu çıkaranlarda yine kadın ve insan sömürücüleridir. Her göze, her gönüle ayrı ayrı güzel gelen zamanı geldiğinde gösterilir. Önemli olan her insanın herşeyden önce kendine olan öz saygısını muhafaza edip sahte ilişkiler kurmamasıdır.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Challenger_Ø pastakız insanlar sünepe yaşasın mı demiş de , şimdi burada bir iddia ile türetme olusturmaya çalışıyorsun?
- +1 yıl
Hoşnut olmadıysan silebilirdim kardeşim ama silme tuşun yok malesef türetme yapmıyorum umrumda değil.
- +1 yıl
@Challenger_Ø tabiki herkes yazabilir , rahatsızlığım bundan değil , nihayetinde pastakızda benim görüşüme yorum yaptı. Sende öyle , içerikte olmayan bir ifadenin iddiasıyla bir şeyler yazılmasını hoş göremedim. İçeriğe bağlı olarak ilerleme yaparsak memnun olurum kardeşim.
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
@Challenger_Ø teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
@Challenger_Ø Hayır. Aslında tam tersi spor çok iyidir. Sağlık bakımından olsun mutluluk bakımından olsun insana çok yararı var. Spor yapalım zaten. Bence estetiğe gerek yok. Sadece bakımlı olarak ve birbirinize saygıda kusur etmeyerek kardeşçe yaşanabilir. Bunu demek istiyorum. Eğer sakıncası yoksa siz değerli kardeşlerimi de bu bedenimize saygı hareketine son ciddiyetimi kullanarak davet ederim.
- +1 yıl
- +1 yıl
@pastakız yorumlarımızı tam olarak okumadan yaptığınız yorum içeriğinde şöyle şöyle olunsun istiyorsunuz, benim savunduğum noktalar hususunda, bize benim savunduğum noktaları nasihat ediyorsunuz, bunun ardından ben yazıyorum, durumu tekrar anlatıyorum, sizin sonraki yazınız yine nasihatlerle dolu, tabiki nasihatlerde tavsiyelerde olacak birbirimize bilgi ve donanım kaynağı olmamız çok güzel, lakin savunucusu olduğum durumların görmezden gelinerek okunma tenezzulunde bile bulunulmaması bu da yetmiyor gibi savunduklarimin bana nasihat ediliyor olması. Durumu, siz aynı durumun kendinize yasatildigini düşünün. Sonra bunu hangi kelimeyle aciklayacaginizı bize de bildirin.
- +1 yıl
Şu ana kadar yazdığınız her şeyi okuyup yanıt verdim. Ve asla size nasihat vermek istemedim. Sizle zaten aynı fikirdeyiz. Ben Challenger_Ø a yanıt olarak yazmıştım aslında. Ve bilirim ki nasihatler gerçekten sıkıcı olabiliyor. İşte bu yüzden yorumlarımı nasihat olarak algılamanız üzdü.
- +1 yıl
Dunya meselesi haline getirdin konuyu ben ne dedim sana kendine bakmasi lazim dedim sadece ya
- +1 yıl
@Mami1441511t1 mami seninle öncesinde konuştuk güzel bir şekilde noktalandı şimdi uslubunuda edebini de bozma, delikanlı adama yakışmaz kardesim. Saygımızla kalalım
- +1 yıl
- +1 yıl
Problem yok ya aramızda biz tartisiyoz sadece
- +1 yıl
@Mami1441511t1 teşekkürler
+1 yılSakin ol ponçik
Hayatta hepimizin bir imtihanı var
Kimimiz sağlıktan
Kimimiz parasızlıktan
Kimimiz yalnızlıktan
Kimimiz gurbetten
Kimimiz de dış görünüşünden imtihana tabi tutuluyoruz.
Hepimizin bir köşeye sıkışmışligi var.
Senin payını da bu düşmüş
Üzme kendini
Dünya dediğin hepi topu 60 70 senelik ömür
Daha fazlası yok...10 YorumlaBende eskiden çok bakımsızdım çirkindim kilolarımı saklamak için eşofmanla gezerdim bol giyinirdim. şu an sevgilim olmasa mutsuz olsam da dış görünüşümle alakalı hep iltifat alıyorum1. Hemen diyete başla kiloluysan2. Saç rengini ve kesimini kesinlikle değiştir3. Makyaj yapmaya başla4. Dişi kıyafetler giyin elbise ve etek giymeye başla yüksek bel kot giy, hatlarını biraz çıkart5. Kırmızı ruj sür kesinle6. Boydan güzel elbiseli resimlerin olsun7. Biraz mini giyin8. Topuklu giymeyi öğren9 ben estetik yaptırmadım gerek yok bence10. kollarında falan tüy olmasın gerekirse lazer epilasyona git
10 YorumlaSende bakım yaptıktan sonra insanların önüne çık. Burada bakımdan kastettiğim makyaj ya da cilt bakımı değil, kastettiğim estetik. İnsanlar estetikle ne kadar değişiyor görmüyor musun?
"Doğal değil abi" diyenleri salla gitsin., hepsinin estetik güzellerine dibi düşüyor. Söyleyeceğim tek şey para kazan ve estetik ol. Çünkü kendinle ancak güzelleştiğin zaman barışırsın ve sakın "çirkinlikle barışmak" felsefesine inanma, yok öyle bir şey. Sadece güzelleşmek var. Buda estetikle olur.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın elbette bir dengi, bir beğeneni vardır. İmlanlarımız ölçüde gerek akli, gerek tıbbi bir çok şey ile olabildiğince değişiklikler yapabilsekte, ne kadar kalıcı olur o da tartışılır. Sana tavsiyem kendin ile bir an önce barış ve kendini olduğun gibi kabul et. Sağlıklı ve güler yüzlü bir insan ol. Seni yaradanı hatırla ve haline şükret. Ya kör, sağır, sakat, yarım bir insan olsaydın?
00 Yorumla Mantıklı akıllı insan çirkin de olsan temiz olduğun sürece fazla sorun etmez çünkü kadınların %90 ı makyaj kıyafet güzeli göğüs popo büyük olsun yüzün çok önemli değil güzel giyin bakımlı ol makyaj yap çekici gözük tipin çok önemli değil çoğu kızda öyle çirkin ama çekici Seksi gözüktüğü için güzelmiş diye algılanıyor şuda var tüm kızlar güzel olmak için çabalasada erkekler çabalamıyor şimdi ttüm kızlar güzel olma çabasında yani çirkin erkeklerde güzel kızlarla evlenir karıştı dur kısaca temiz ol zeki ol gerisi önemli değil parası olan bütçesi kadar güzel giydirir spor yaptırır poponu büyültür onun için vazgeçilmez olursun şuda var kızların çoğu vurup kıran çevresi çok olan erkeklere yönelir bunun sonuda şiddet ve senin yaşadığın reddedilmedir açıldığın hoşlandığın kişilerede dikkat et amacı evlilik aşk değilde cinsel ilişki olan kişi tipine ve vücuduna bakar.
00 Yorumla
+1 yılSenin hiçbir suçun yok Çirkin olmak güzel olmak o senin kararın değil bu sana Allah'ın bir lütfu sakın dert yanma Rabb'im sana öyle bir kapı açar ki seni beğenmeyenler imrenir asla ve asla Öz güvenini kaybetme bırak dış güzelliğin çirkin olsun kalbin temiz olsun yeter
00 YorumlaSeni sen olduğun için olduğun gibi kabul eden birini sevdiğin zaman mutlu olacaksın. Ciddi ilişki isteyen erkeklerin çoğunda karakter faktörü daha ağır basar. Çirkin veya güzel olmak kimsenin isteyerek elde ettiği birşey değil, seni sen olduğun için sevecek biri çıkacaktır sadece sabır.
00 Yorumla
+1 yılValla karşıt cinsin olarak ben de kendimi yakışıklı bulmam ve benim de yaş 27 olmasına rağmen kimse olmadı. Ama bunu dert etme, mühimi karakterindir. Dışı güzel olup da içi çamur olan çok kız tanıdım. İlla çok sorun ediyorsan konuşacak kafanın rahatlayacağı birini bulmalısın. Sevgili önceliğin olmasın hayatta. Yalnızlık zor olabilir, kendini anlatacağın sohbet edebileceğin birisini bul seviyeli. şekilde muhabbet edin. İlla taktıysan bu duruma bakım yap derim
00 Yorumla
+1 yılBence umutsuz olma, benim çirkin bulduğum birçok erkek güzellikte doktora yapmış kızlarla beraber oluyor :D Bu işler aslında sadece tiple alakalı değil. Olaya şöyle bak mesela... Hiç kimse seninle tipin için sevgili olmayacak, seni sadece sen olarak sevenler sevgilin olcak.
03 Yorumla- +1 yıl
22 yasindayim hani kimse sevgili olmuyo hic olmadi
- +1 yıl
@Mami1441511t1 sosyalleş biraz :D
- +1 yıl
Dogru soyluyon reis valla ne inst kullaniyom ne story atarim ne foto paylasirim ne bir arkadasimla bir kafeye gierim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmin ol benim kadar çirkin olamazsın. Yalnız ve kimsesiz. Bu yaşıma kadar benim de hiç ilişkim olmadı. Ilişkiyi bırak samimi bir dostum olmadı hep ben samimi iyi fedakar olmak zorunda kaldım. Yalnız kalmamak için ama şu an yapayalnızdım. Pişmanlıklarımla başbaşayım. Psikoloji dersen berbat durumda. Daha fazla yaşamaktan korkuyorum.
20 YorumlaDışarıda gördüğün kadınların %85'i makyaj güzeli, makyaj olmasaymış ne olurmuş halleri inan düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle diyeyim, çirkin ya da güzel, herkesin bir beklediği ve bekleyeni vardır.
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyno durumu ortaokul 2 den lise 2 ye kadar yaşadım aslında biraz bakımla alakalı gerçekten anlayabiliyorum seni bu şekilde kazanamazsın belki spora başlayıp fiziği düzeltebilir cildiyeye gidip cilt sorunlarını ve bakımlarını yapabilirsin süreç emin ol gördüğün gibi uzun değil. Sadece biraz hırs gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzellik değişen bir kavram ama sen kendini çirkin bulunca çevreye de o enerjiyi verirsin önce kendini sev daha sonra başkasından sevgi bekle, beğenmediğin yerine istiyorsan estetik yaptırırsın istersen spora gidersin ama zaten seni seven ve hayatının seninle geçirecek kişi dış görünüşüne bakmaz öyle biri zaten yaşlanıp güzelliğini kaybettiğinde seni bırakacaktır da. Önemli olan kendini sevmen ve içinin güzel olması dış güzellik boş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de öyle hoşlandıgım kimse yüzüme bakmadı.
birisi benimle sevgili oldu fakat sevmemiş ayrıldı yalnızlıpını giderdi o da çirkindi o bile sevmedi.
kimsenin ilgisini çektiği biri değilim
ben sevilmeyeceğimi kabullendim artık tek dileğim kimseye bir şey hissetmemek00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılFiziki anlamda dünyaya gelişimiz (en azından yüz anlamında) değiştirebileceğimiz bir şey değil. Ancak bakımlı ve fit olmak bizim elimizde olan şeyler. Ayrıca bir insan dış görünüşü ne olursa olsun karakter sahibi, kendini geliştiren biri olduktan sonra her anlamda dikkat çekebilir.
00 Yorumla
+1 yılNe çirkinler gördüm konuşması ve zekasıyla her şeyi güzelleştiren. Bak sana ne diyeceğim. Çirkinlik kavramını biraz açar mısın mesela neyin çirkin. Burnun mu, dişlerin mi, ağzın mı, gözlerin mi? Sana tavsiyelerim olacak.
10 Yorumla
+1 yılÇirkin ya da güzel olmak ne yazikki elimizde olmayan birşey Allah vergisi bir özellik senin suçun değil elbette yaradan bizi böyle yaratmış vardır bir bildiği. Bende senin gibiyim bende kimseye kendimi beğendiremedim ama kendimle barışık biriyim.
00 Yorumla
+1 yılMakyaj yapmayı öğrenememişsindir millet kimlik değiştiriyor sen çirkinim diyorsun 😀
51 Yorumla
+1 yılçirkin değilsin ama özgüvenin yokk bir kere bir kz her zaman güzeldir bir kızı çekici yapan çok şeyi vardır 1. side bakımlı olman bence tipinle olan yargıları oratadan kaldır erkekler özgüvenli kızları sever bu ilk kurallımız 2. si bu belki senin davranışındır bebeksi hareketindir vs. vs. ama şunuda bilmelisin bir kıza teklif edilmemesi kötü bir şey değil belki erkekler seni güzel buluyordur ve teklif etmekte çekiniyordur bunları bir düşün istersen :)
11 Yorumla- +1 yıl
sen kızsın red edilmek bir kızı üzmez güç verir bacım kalk herkesi şaşırt seni red edenler düşünsün onları şaşırt ama sen özgüvenli olucaksın sana öyle biri söylediğinde tipimi beğeniyorum de eğer sen kendini seversen karşıdakide seni sever güzel bacım :)
+1 yılAh 18 yaşında olmasam severdim seni benim kimsem yok 5 yaşından beri yanlızım hayatıma kız girmedi😭😭 Herkesi Rabbim Yarattı herkes güzeldir tip diye bir kavram yoktur benim sevecegim kızin engeli bile olsa severim çirkin olsa bile severim yeter birisi sevsin beni artık
10 YorumlaYapacak bir şey yok hic sevilmeyeceksin. Ben de cirkinim ve hic sevilmedim. Bizim kaderimiz bu. Ben 22 yasindayim kabullendim. 24 olup hic sevgilin olmadiysa kabullenmek icin gec kalmişsin.
13 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun boyle yorum yapanlara en azindan digerleri gibi kivirmiyorsunuz
- +1 yıl
Valla ayni durumdayiz
+1 yılO sana dış görünüşünü beğenmediğini belirtmesi biraz eşeklik düzgün bir dille seni kırmadan anlatabilir di ama umutsuz olma herkesin bir alıcısı vardır
10 YorumlaGüzel olup da kimin seni gerçekten sevip sevmediğini bilememek yerine, çirkin olup beni gerçekten seven insanların yanımda olmasını isterim. Düşünsene, yanında sadece seni gerçekten sevdiğine emin olduğun insanlar olacak. Çok şanslısın. Güzel insanlar her zaman sevilmez, ama hep kullanılırlar. Bu senin koruyucu kalkanın oluyor ve alçak insanları senden uzak tutuyor. Bunu bir eksi olarak görme sakın. Sen iyi bir insansın, ve kimse seni çirkin çıkarlarına alet edemez. Asıl çirkinlik budur.
11 Yorumla- +1 yıl
Cok dogru👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılKnk ben kimsenin çirkin olduğunu düşünmüyorum birgün eminim seninde kismetlin çıkar sen rahat ol Allah gönlüne göre versin
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimse seçemediği şeylerden suçlu olamaz. Sen kendine bak fiziğini karakterini geliştir olabildiğince. Çıkar karşına biri.
20 Yorumla Güzellik tende değil gözdedir. Gözle güzel bakarsan güzel olur. O yüzden herkes herkese güzel görünmez. İnsan sevdiğine güzel görünür. O yüzden mutlaka seni de güzel gören biri olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılBen de öyle hissettim hep. Yıllarca reddedildim. Ve iyi ki reddedilmisim. Şimdi nişanlıyım. Ve nişanlıma bakan herkes bir daha bakıyor. Arkadaslarim bile kızım sen ne yaptın da tavladın bu cocugu diyorlar. Dış görünüş önemli değil tabii. Ama Allah seni Sen olduğun için seven ve güzellik aramayan birini sende ki güzellikleri gören birini sana nasip ediyor.
00 Yorumla
+1 yılEstetik yaptırabilirsiniz.
Çok kötü bir burnunuz varsa veya cildiniz. Aynalarla barışabilirsiniz. Çirkin diye bir şey yoktur bakımsız vardır aslında.00 Yorumla
+1 yılBoşver herşey aşk değil tek aşk varsa oda Allah aşkı... Sevgiler gelip geçici boşver sen kimse seni sevmesede olur sen kendini sev yeter... bir hobi edin kendin için çalış kendin için harca kendin ye kendin gez hayatını yaşa ne diye evlenip bir sürü sorumluluğun altına giriyon.. Boşver ne kocadan nede evlattan bir hayır yok yalnızlık daha güzel bunu tecrübelerimden anladım
00 Yorumla
+1 yılO zaman hemcinslerimden şunu hep duyarım içi temiz olsun geri kalan bu diye hemcinslerim yalan mı söylüyor işte ben insanların 2 yüzlülüğünu görünce insanlığımdan soğuyorum
00 Yorumla
+1 yılbir sey dicem neden cirkinim cirkinim diye hayiflaniyorsun?
bakim yapsam diye sorma direk bakim yap kendine bak kendinle ilgilen. cildine saclarina bakim yap. yediklerine dikkat et. hormonlar da cok etkiliyor cunku. ozguvenli ol. insanlari guzelliginle degil ozguveninle etkilersin. mesela ya guzel olup da kendini ifade edemeyen bir insan olsaydin neye yarardi o guzellik?00 Yorumla
+1 yılEee birde erkekleri düşün işte. Sen gene kızsın yırtarsın. Bu ülkede hemcinslerin neler yapıyor erkeklere. Ondan kullanılıyorlar zaten kezbanlar, kezolar amgg...
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan sağlıklı olmak sağlık yoksa dünyanın en güzel kızı da olsan boş, dış görünüş bu kadar önemli bir şey değil gelip geçici bir şey yaşlanınca kimse gençliğindeki gibi olmuyo ki.
00 Yorumla
+1 yılnereni çirkin buluyorsun mesela bazi yerlerini estetikle degistirmek mümkün bende burnumu sevmiyorum yuzume gore büyük estetik yaptirmayi düşünüyorum onun dışında bazıları makyaj yapinca tumuyle değişiyor o yaptıkları makyaji anneme yapsalar annemi taniyamam
00 Yorumlaİlişkinin olması zaten iyi bir şey değil evlenmek için uğraşmalısın sevgililik için değil hayırlısı için dua et ve umudunu kaybetme çirkin olduğunu vs. düşünme
00 YorumlaÇirkin insan yoktur. Kendine bakmayan insan vardır. Kendine bakmamakta seninle yarışırım tatlım. Ve erkeklerin iltifat etmemesi ya da ciddi ilişki olmaması umurumda değil fkflld
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkinlik veya güzellik geçici unsurlar bunlar insanın kalbi güzel olsun kendinle barışık ol ben erkeğim ama yakışıklı biri değilim bunu da kendime hiç sorun etmedim
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme illa sevgilin olduğu zaman mi güzelim diyecektim. Sevgilin olmamıştır ama öyle biri karşına çıkar ki onunla evlenirsin en doğrusu da bu bu durum seni üzmesin
00 YorumlaÜzülmene gerek yok. Sen kendine neden çirkin diyorsun ayrıca senin hayatını yaşaman için bir sevgiliye ihtiyacın yok hayatını yaşa bir gün karşına ıyi birisi çıkar birbirinizi seversiniz evlenirsiniz. yani bu durumda ıyi kalpli insanları kıran üzen çok insan var dünyada seni kaybeden üzülsün sen değil sen kendini sev yeter
00 YorumlaNeden olmasın sevgilin çok güzel olan kızların bile Sevgilisi olmaya biliyor. Nasip kısmet bu işler. Hem ne kadar çirkin olabilirsin ki. Seni görmeden de yorum yapmak yanlış olur
00 Yorumla- Devamını Gör (153)
Devamını Gör(198)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çirkin olmak suç mu? Sırf bu yüzden sürekli reddedilecek miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler