AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
Benim abim de çok iyi biri olmasına karşın bekar, ayrıca çirkin de değil. Şans bu işler.
2 -3 kere evlenenler senden daha mutsuz emın olabılrsın :) haline sukret
Allah bilir nasibinde biri varsa onun yazdığı zamanda bu gerçekleşir sabret yoksa da yapacak bişey yok
Evlenince ne oluyor? Altın madalya mı takıyorlar sana?
Evet altın madalya takmazlarsa evlenmem :)
Altına gelen vergiden haberin var mı senin? Korona da kim altın takacak, salıver bu işleri. Evlenmeden daha huzurlu yaşarsın emin ol.
Evlenmeden daha huzurlu yaşayamıyorum
Hayırlısı olsun.
Birde virüs belası var aylardır sosyal ortamlar 0😂
Yok mu aile büyükleri istiyosan baş göz etsinler seni
Bu devirde ağır bir karekterin varsa dürüstsen her türlü kaybedersin
Yaş ilerledikce farkinda olmadan daha secici olmaya baslar insan
Demekki iyisini beklemeyecekmişsin.. #gelecektekibananotlar
Çirkin biriyle evlen eşlerin en hayırlısı odur istediğini yaptırır çok iyi anlaşırsın ama sekse gelince en azından istediğini yapar hangi fantaziyi istersen onu uygular çirkinler merhametki ve sadıktır çok işi anlaşırsın her konuda. Oyuzden yakışıklı aramakla zamanını tüketme 😂😂😂
Ben de öyleyim, dilersen tanışabiliriz önyargılı değilimdir
Bunu bende arar ara düşünürüm. Mutluluk beni bulmuyor bir türlü. Gerçi bunada şükürler olsun
dur bakalım daha sıfır ayardasın
ne güzel işte 2 3 kere evlenmekten hiç evlenmemiş olmak daha iyidir:)
Çünkü zamani var😊bence bu cümleyi derinlemesine düşünmelisin😊
Aynı dert bende de var. Evlenecek kız bulamadık bir türlü :)
Talihin yok bahtın kara, boşver sanki evlenenlerin hepsi mutlu mu, pişöan olan epey var.
Ben evlendim boşandım birde böyle düşün evlenmemiş olmak mi boşanmış olmak mi daha zor
Kısmetim kapalı olduğu için olabilir bu işler nasip işiÜmidini kesme kendini pozitif tut
her gördüğünü elediğin için olabilir.
Bir erkeğin kazma olduğundan daha çok kazma olabilirsin...
Bakımsız ve inandığın şeylerle gerçeklerin uyuşmuyor olabilir.
vs
vs
vs
.
.
.
Hayırlısı için dua et ve umudunu kesme ne olursa olsun kendini koru pis şeylerde kaçın. Yaşın tam olarak kaç? Sorin değilse söyler misin?
Zamanı falan yok, bunlar insanları avutma telkinleri
kadın ve erkek fark etmez basit
bir sorunun cevabı önemli
Güzel misin değil misin?
Sen cok mu yakışıklısın ya da kendini çok yakışıklı mı sanıyorsun? Bunlar göreceli kavramlar.
Hayır. Evlenememe sebebi erkekler ve kadınlar için ortaltır genelde. Yakışıklı/güzel olmamak
Size bir imada bulunmadım. Sorunun cevabı önemli
Güzelim maşallah tebarekallah 😂🧿
O zaman başka bir sorun olmalı güZelsen :)
Bı sorun yok tamm yorum yapma belki sende sorun vardır
Bende sorun yok ki. Sorun var derken evlilik anlamında diyorsan
Benim gibi insanı hak edecek kimse çıkmadı. Kaliteli olunca böyle oluyır biraz
Neyse selametle..
Bence de
Muhtemelen fazla seçicisindir ve karşındaki insanda illa bir kusur buluyorsundur.
Zaten 2 3 kere evlenenler yanildigi icin olmuyor, ama senin durumunda sıkıntıli.
Ya çok seçicisindir gereğinden fazla, ya da hayırlısı gelmemiştir
zamanı var derdim ama yaşına baktım da zamanı yokmuş cidden :)
Kimisi kısmetsizdir. Doğru düzgünü beğenilmez genelde
Biraz da kader kısmet işi ya. Kendini şartlayıp üzme. Senin için hayırlı olanı neyse onu dile.
Cok duzgun insan bulamazsin. Karsina cikan insanlari hep en kucuk kusurunda bile reddedersen evlwnmwmwn normal. Tabi eyer benim soyledigim nedenden dolayi ise.
Evlenip napıcan mis gibi bekarlık varken, 40 yaşına gelince düşünürsün
Ne kadar sinir şöylelerine sanki evliler güllük gülistanlık hayat yaşıyor ne bu birine ait olma arzusu anlamadım.
bende düzgün biriyim eğitim , kariyer herşey tamam ama evlenmedim bakalım kader kısmet ya yarın ne gelecek başımıza bilmiyoruz:)
bende evlenemedim..
ama 2-3 kere evlenip boşanıyorsa, seçimleri doğru yapmıyordur demektir..
Bencede
İnanabiliyor musun Bende bire bir öyleyim, iş konusunda ballıyım ama, hatta ofis açalım diyen var, kendi işimi dahi kurabilirim ama Aşk konusunda halen sıfır
Bana da diyorlar daha var , kısmet inş diyenlerden bıktım. s
Kocayı buldun kız gene iyisin😂😂
Nasip bu isler bence karsina kalbini calan biri illa cikacaktir. sakin evlenmek icin evlenme
Bende bulamadım elim yüzüm de düzgün kaç kişiye direkt bile açıldım hoşlandığımı söyledim kimse yüzüme bakmadı
Sen direk acilmakla hata etmişsin 😂
Ekle beni o zaman yazisalim 😀
Sen ve senin gibi kadınlar sadece evlenmek için evleniyorsunuz. Hata bu. Hayatınız daha mutlu olacak diye bir şey yok ki.
Evlenmek için evlenseydim şimdiye kadar guz kere evlenirdim. Keske öyle yapsaymisim evet onlar çok daha mutlu ben kerizim. Aklımı kullanamamışım
Ne garip insanlarsiniz ya evliilik öyle basit mi?
Bu yasta ne biliyorsun acaba?
Olay sadece yaş mı? Ülkede ne kadar evli çift var boşanan biliyor musun sen? Evlilik öyle hadi buldum evleneyim ile olmuyor işte. Olsaydı eğer boşanmalar olmazdı.
Arkadaşım sanane bosananlar olabilir seni mi gerdi boşananlar , anlaşamayan tabiki boşanacak. Kimse evlenmesin olsun bitsin o zaman bumu?
Ablacım bu değil olay. Sen beni dinlemiyorsun. Evlenmek için evlenme diyorum sana cidden mutlu bir ailen olması için evlen diyorum. Sen hala evlenemedim evde kaldım keşke gelenlere evet deseydim diyorsun.
Benimde çabam bu zaten
Caban o ama evlenmedim diye de üzülmek biraz mantıksız gibi ;) mesleğiniz nedir?
Hiçbir şeyi takma kafana kendine odaklan ve aradığın statüyü çevreni gözden geçir
Henüz evlenme zamanın gelmemiş anlaşılan
Hayırlısını dile Allahtan
:) bizim hatamız nerede sen? cok haklısın ikinci evliliği yapanlar var , ben hala evlenemedim
Ünlü yazar İsmail YK bununla ilgili çok güzel bir tespit yapmıştı "benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ise ben beğenmem " 😊
Kader denen birley olduğunu müslümanız ki kabul ediyoruz ölümün ve evliliğin saati vardır ve o saat değişmez saatini bekle 👋
Al beni zaten düzenli bir hayatı artık o kadar çok istiyorum ki sıkıldım hayatımdan düzenli hayat istiyorum
Evlilik bekarlığı öldürür.
En iyisi bekar kalmak
Çünki erkek seçiyosun. İstiyosunki iş adamı ama aynı zamanda kıvanç tatlıtuğ olsun
Dert etme bende evlenmiş değilim hadi yine iyisiniz bak beni buldun :)
Düzgün dediğiniz neki ben yamugum galiba hala bekarım
La dur olm biz 40i gorcez daha kiz arkadas edinemiyoz sen ne diyon..
@goraci sen git kendi yorumunu yap ezik
seneden seneye zorlaşıyor evlenmekte yaşta ilerleyince bende bekarım ne olacak bilmiyorum senin yaş kaç peki
Aynen yaşım ne ara 30 olmuş hiç farkında nda değilim
bende aynı 20 den sonra 30 a ne ara geldi 10 yıl nasıl geçti anlamadım nerelisin
Kriterlerini düşür, önüne gelene yol verme yanına erkek sinek bile yaklaşmıyordur.
Sağol yorumun icin
Ne demek. 💫
aynı sorunum bendede olduğunu düşünüyorum :D Tam buldum derken yine aksilik oluyor.
Doğru kişiyi bulamadığınızı düşünüyorsunuz ancak kimse dört dörtlük değildir seçici olmayı bırakıp bununla yaşanabilir miyim diye sorun kendinize o zaman evlenebilirsiniz
Çürük domatesi alırsında yemeği ekşi olur mideni bozar
Asddf bir mantik var ama bende cozemedim fazla seciciyiz galiba
Tipten kaybediyosunuz
@Hoddiks ne alaka tipi iyi olan secmiyor mu? Nasil mantik bu
@Hoddiks kiz mi evlenme teklifi ediyor? Evet diyen kiz degil mi? Kim seciyor burda kiz mi erkek mi?
Bunun kişiyle ilgisi var. Ben erkeğim diye evlenme teklif etmem. Kız edecek. Kız adım atacak. Ben de karar verecem
@Hoddiks ahahah bekle siraya dizilir ederler sana hayirdir hint kumasi misin? Bu kadar erkek ederken sana teklif gelicek ne saniyorsun kendini.
Beklentileri yüksek tutma, kimse mükemmel değil ama kısmet olmayınca olmuyor maalesef.
Dert etme burda çok var yaşıtları evli çocuklu olanlardan
Nasibin zamanından önce sana ulaşmaz belkide senin için böylesi daha hayırlıdır Allah gönlüne göre birini çıkarsın karşına
Inan bende bilmyrn cann. astrolojik acidan bakilirsa venim saturn 7. evde ondan😅
Burcun ne :)
Burc boga ama evlilik le ilgili olan 7. ev oglakda yukselen yengec yukselenin karsit burcu onemli evlilikde
Benim yükselenim balık burcum boğa benimki kaçıncı evre :)
Bir kere olacak belki geç olacak ama tam olacaktır belki. Her nasip vaktine esirdir
İş yok güç yok ne evliliği orta salgın kol gibi geziyor 3 5 sene sonra evlilige vergi geldin mi tamamdir evlilik iyice rafa kalkar
Manken yakışıklida sen güzel misin acaba bu yaşa kadar evlenmediğine göre
bende evlenmek istiyorum evlenemiyorum olekmi napalim yani dertlemek istermisin :(
Doğum haritanı hesapla. Satürnün 7. eve denk gelmiş ise ya çok geç evleniceksin demek ya da hep bekar kalıcaksın.