Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Hedefin evlenmek olursa ya evlenemezsin ya da saçma sapan insanlarla karşılaşırsın.
Bence canın kiminle istiyorsa takıl, keyfini çıkar, karşılıklı olarak ayrılmak istemediğin biri denk gelirse ve iyi de biriyse onunla evlenirsin.
Hem de farklı insanlar tanımış olursun, seçim yapabilme kabiliyetin artar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevin biriniz beni kızlar biriniz be burdan bir cacık çıkmaz demeyin ünide bulursun demeyin 18 yaşındayım artık aşk hormanlarımı durduramıyorum ya bir insan hayatında hepmi yanlız kalır hiçmi bir kızla konuşmaz kızlar yüzüme bakmıyor hiç bır kızla tanışamıyorum mesele tipmi yakışıklıyim mesele paramı dünyaları veririm mesele güçmü oda var mesele iyi insan olmakmı oda varKız arkadaşım olun biriniz ya 1 gün bile olsa ona bile razıyım Ben artık sevilmek istiyorum benide arayıp soran olsun istiyorum ben insanlara hiçbir zaman kötülük yapmadım yalan söylemedim kız arkadaşimda olmadı olsaydı üzmezdim zatende bugun rüyamda ilk defa kız arkadaşim olmuştu o rüyadan sonra daha bir etkilendim bana adımla hitap etmişti zaten biz anca rüyamızda görürüz Ben sadece zavallı herkese iyilik yapan kötülügü olmayan bir insanım keşke iyiligi seçmeseydim ozaman yanlız kalmazdım belkide ahh iyilik ah mahfettin beni yeterrrr
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kucuksen ilerde bulursun zaten üzülme boşver kizlari kendi hayatına bak ilgilenme onlarla kendini düşün bencil ol, nasıl etrafında pervane olurlar 😂
- +1 yıl
Ben de hep iyilikten kaybettim maalesef. İnsanlar bu kadar düzgün bir insanken doğru insanla karşılaşmamamı normal bulmuyorlar :(
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılZamanı var, daha yaşın kaç ki gibi saçma şeyleri söyleyen insanlara sadece dedim ki benim yerimde olsaydın aynı tavsiyeleri verebilir mıydın, mal gibi kaldılar. Mutlu olurken, hayatı düzen içindeyken tavsiye vermek kolay.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz mükemmeli aramakla ilgili insanlar yaş ilerledikçe daha seçici oluyor. birde etrafında ki evlenen insanların eşlerine bak. hiçbiri senin kriterine uymuyordur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bu tamamen sansla ilgili
Ben bir evlilik yaptım yıııllar sürdü we bitti
Sana tawsiyem bunu fazla kafaya takma
Karsındaki yok uzun yok esmer yok yok söyle olsunu bir geeeç !!!
Karsındaki seni canından cok sewsin sana deger wersin sen buna bak
Benimde Şu an sanaldan tanıdıgım biri war 4 sene felan ewelden , beni cok sewiyordu 4-5 kere küs tekrar yazış şu son zamanlar yazısırken bir sogukluk sezdim sanki biseyi fazla düsünüyor we bana söylemiyor , inanki tipi gec tip bos is
Kabuga takılmak ancak zaman kaybıdır
Bence evlilik 2 agacın bir araya gelip kocaa bir ormanı kurmasıdır ,
Sana tawsiyem kendini kullandırma
Arkadas ol erkeklerle sevgili bile olma
2-3kere evlenenlere git sor bir bakim Şu an mutlumu?
Evlilik bir kere olur
Desinlere yapılan her sey zaman kaybıdır kalbinin ve mantıgının ortak aldıgı fikre göre hareket edersen iste o en dogru adamdır
Bırak cirkin olsun bırak cok uzun olmasın ama seni sewsin sana deger wersin
İnsanlar bu hazine tawsiyelerimi anlamıssındır10 Yorumlabunun analizini kendi aklın + kalbinle yaparsan ve doğru teşhisi koyabilirsen (insan kolay kolay kendine karşı objektif olamaz) bir çözüm bulabilirsin. örneğin kend, olmazsa olmazlarını belirle ama bunlarda aşırıya gitme mesela ; kültürlü, açık görüşlü ve maddi olarak hayatımızı stressiz bir şekilde idame ettirebileceğim birini arıyorum diyebilirsin bunlar olmazsa olmazlardır. 2. aşama detaylar örneğin bu kişi bir gününü nasıl geçirir nelerden hoşlanır gibisinden.
kısacası Hem manken gibi olup hem zengin olup hem de seni çok sevecek bir insan bulmaya çalışmak çölde panda aramaya benzer :D10 Yorumla
+1 yılKısmet bu işler
seninde kısmetin bir yerlerde duruyordur
elbet karşına çıkar
Hakkında hayırlısı60 Yorumla
+1 yıl20 yaşındayım ve evlenmeyi düşünmüyorum. Asexüel bir yaşam tarzına sahibim. Hayatımda hiç sevişmedim ve sevişmeyi düşünmüyorum. İnsanlar sahte geliyor bana. Bugüne kadar gerçekten çok iyi sadece bir insan tanıdım. İyi insanlar çok az. İnsanları sevmiyorum. Yalnızlığı seviyorum. Fakirlere yardım etmeyi seviyorum. Hayvanları seviyorum. Yakın bir zamana kadar kendimi sadece insanlara ekonomik olarak yardım etemeye ve dinimi tam yaşamaya adıyacağım. Herkesin yaşadığı türden bir hayat umrumda değil. Üzme kendini bu kadar. Bak benim gibi yalnızlığı kendisi seçmiş insanlar da var.
25 Yorumla- +1 yıl
Umarım tüm güzellikler seni bulur
- +1 yıl
Ben de öyle isterdim ama insanlar ne kadar başarılı olsan da eksik gözüyle bakıyor evlenmedin mi, evlenince çocuk olmazsa sıkıntı, çocuğunu okutmazsan sıkıntı, vs bitmez alemin derdi :(
- +1 yıl
@Elenorrrrr Elalemi napalım? Ben evlenmem demiyorum ama evlenirsem de karşımdaki insanın karakterini beğenmişimdir. Eski kültür değişiyor artık.
- +1 yıl
@Kaslıfilozof aslında ben arkadasa demiştim ama, sen de galiba aynı fikirdesin, ben de ondan yakınıyorum, çevrem müsait değil Baski var ve bir kadın için böyle düşünmek zor, isterse kapı gibi mesleğin olsun
- +1 yıl
@Elenorrrrr sırf sana cevap vermek için tekrar üye oldum. Şöyle söyliyim. Ben ailemi şimdiden alıştırmaya başladım. Dinen anne ve babanın zorla evlendirmeye hakkı yok. Baskı yapmaya hakları var. Ama evlenmemeyi seçme hakkında var. Ailenle çok fazla muhattap olma. Benimkileri sorarsan. Benimkilerin çocuk büyütmekten anladığı sadece beslemek. Ne sevgi var nede ekonomik destek. Bôyle insanların benim hakkımda karar vermesi imkansız. Daha farklı şeyler de var ama burda anlatsam dağ olur o yüzden girmeyeceğim konuya. Umrumda değil isterse evlatlıktan silsinler dinen benim için hiçbir zararı olmaz kendileri günaha girer beni zorlamalarıyla.
+1 yıl27 yaşindayım bekarım sevdigim dahi sevenim olmadı aynı kaderi paylasıyoruz sanirım bende ciddi bir evllik istiyorum ama kimse adım atmıyor neden bilmiyorum milletin akli ciddi bir ask sevgi evlilik degil sanirım mutlluk degilde mutlu etmek olsa gerek?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
sadce erkekler degil bazı kizlarda da var bu davranişlar
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılEvlencek insanı bulmak çok zor hele birde ince fikirliysen daha zor insanlar artık düşünmeden hareket ediyor aman anlasamazsak bosaniriz kafasında ama bizim gibi insanlar ya olmazsa ya mutlu olamazsam evlilik bu çocuk oyuncağı değil diye dusune düşüne biraz zor evleniriz geçmiş olsun artık yapcak bişey yok gençliğin kıymetini bilmek lazim
118 Yorumla- +1 yıl
@pasha1905 aynen
- +1 yıl
@Çiçekçikız2 ne var ince fikir elinde? 😎😀
- +1 yıl
- +1 yıl
😀😀 @Çiçekçikız2 bir nevi kriter sordum iste yahu 😛
- +1 yıl
- +1 yıl
@Çiçekçikız2 o kadar da ince degilmis fikirlerin demek ki ;)
- +1 yıl
- +1 yıl
@Çiçekçikız2 bozarim ben 😎😂 tamam tamam ekle hadi sorun yok 😎😜
- +1 yıl
- +1 yıl
@Çiçekçikız2 ahahahahsggsgdhdkdl telefonu dusurdum.. 😂🤣😂🤣😂🤣😂 bak hep bu yuzden bekar kaliyosun 😂🤣😂🤣😂🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
@Çiçekçikız2 kapatmisin mesaj iznini yazamiyoz ekle diyoz onu da yapmiyon surunduruyon ondan sonra ince fikirliyim 😂 ben miyim şero 🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
@Çiçekçikız2 cok ararsin sen daha evlenecek insani 😁😁
- +1 yıl
- +1 yıl
Hem arasamda evlenecek insanı burda aramam 😂
- +1 yıl
@Çiçekçikız2 heee pardon pardon 🤣😂🤣
Bende evlenemiyorum tek değilsin 😀😀 ben anladım ama düzgün insan olduğumuz için değişik şeyler yapmadığımız için net yoksa cok kolay bulmak ama önemli olan düzgün insan bulmak
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vallah dun bir rus baysnla konustum 43 yasindaydi 3 kez evlilik yaptim dedi bende oha dedim susnki evliligi 20 yillik devam ediyor gencken 2 tabe yapmis kisa surmus bende ona mutluluklar dedim allahin hakki 3 sizde 3 cusubde mutlulugu yakalamissiniz ama tabi ilk basta biz daha bir tane yapamadik siz masallah 3 tanr yapmissiniz dedim kader deyip geciyoruz bende evlenicem diye bekliyorum ama bu saatden sonra zir corona hayatinizi mahvetti duzenimizi bozdu bu dk sonra birni bulup evlenmek zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 olacan neredeyse ben de bekarım.
kimsenin ilgisini çekmiyorum.. bir iki senedir evililik fikri oluşmuştu bende de herkes evlenince. ama karşı cins tarafından begenilen ilgi gören biri değilim. olmuyor çirkinim demek ki. ben de bu evlilik aşk vs konularını rafa kaldırdım215 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@josephçak3434 ne konuda
- +1 yıl
İnstagramın varsa tanışabiliriz
Cevap sahibi+1 yıl@goraci belli yaşa gelince bakıyosun geçmişine hep aynı hikaye bir çıkarım yapıyosun artık. insan sevmekten de korkuyor üzülürüm diye. ben sevilmeyi geçtim artık diyorum ki üzülmemek için sevmeyeyim artık
- +1 yıl
@Görüşsahibi bana takip gönderir misin veya mmsj. Tanışabiliriz
- +1 yıl
Allahın yarattığı kimse cirkin değildir bakış acısı bence. Evlenme hissi gelince evlenemiyon ne zaman boş verince evleniyon diyorlar bende 1 yıldır herkese dedim ama kimse yok öncesinde kendim buluyordum ama 1 senedir aileme bile dedim arkadaşlarıma ama kimse bulamıyor nasip işi galiba bakmışşın hiç beklemediğin anda kapında belirir inşallah
Cevap sahibi+1 yıl@Arahna61 yok istemiyorum artık bir heves falan kalmadı. siz evlenirsiniz umarım
Cevap sahibi+1 yıl@goraci olabilir insan üzülmekten bıkıyor artık. her defasında sevilmemk falan insanın ne kendine özgüveni kalıyor. ne bir isteği hevesi. bir nevi mutlu olmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Görüş sahibi
Bana takip gönderir misin - +1 yıl
Benimki daha cok fazla baglanmaktan oldu hepi topu 2 kiz arkadasim oldu 2sinin de etkisini yillarca atamadim ustumden kendileri evli mutlu cocuklu Şu an 😂 tekrar ayni seyi yasamaktan korkuyorum ben de. Ozlem Tekin diyo ya; "artik cok zor asik olmak ama bir de olursa bu son olucak" diye, ben o sonuncuda asiri temkinliyim o yuzden. Talipler hazirda miydi dersen hayir tabii ki oyle bisey de yok 😂🤣😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de sevgilimden ayrıldım ama çok hatalı davranışlarım varmış şimdi anlıyorum sevgilim hiç söylemedi böyle düşünüp düşünüp kendimde hata buluyorum hep şimdi her şey yenidenbaşlasa elimde tutardım belki evlenirdik ama bilmeyince işte olmuyormuş bazıları doğuştan geliyor o dişilik erkekği tutma olayları ben ancak sevgilim oldu Ayrıldık öyle Öğrendim kısmet işte
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Bazen hayat bizi siniyor boyle sana birsey diyeyim mi bu kadar bekledin ya karsina en iyisi en duzgunu seni cok sevicek biri cikacaktir her daim mutlu olman dilegiyle
37 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Amin 🤲
Soran+1 yılOlur nedir,?
Soran+1 yılHayır ağrıtmadın sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik de cinsellik de sart degil benim icin. Zaten niyeti cinsellik olmayan erkek bulmak imkansiza yakin. Ben de evlilik oncesi karsi oldugumdan; kimseyle yakinlasmiyorum. Yalniz ve rahat yasama alistim sanirim. Sen de alisirsan bu rahatligi kolay terk edemeyebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılKesin tek istediğin karakterli temiz biridir. yaşına uygun olarak pek bulunmadığına göre ya da kolay kolay denk gelmediğinden evlenemedin dimi hiç üzülme. Çevremde tek kriteri zenginlik olan herkes evli ve çocuğu var. Bense yeni nişanlıyım daha :/
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen benim çevremde öyle Teşekkürler
+1 yılEğer belli bir yaştan sonra istediğin halde evlenemediysen karakterinle ilgili problemlerin var veya aşık olmayı bekliyorsun veya psikolojik olarak iyi değilsin demektir
30 Yorumla
+1 yılEn güzeli bekarlık evlenip onun bunun salağıylamı uğraşcaksın akıllı ol
74 Yorumla
Soran+1 yılNormal bı hayatı olan için bekarlık iyi olabilir evet haklısın
- +1 yıl
Valla ben çalışıp kendime paşalar gibi bakarım illa bir erkeğin elini gözlicek değilsin
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Benim gibi düşünen biri ;))
Çok mutlu oldum şu an 👍
Bilmiyorum ya benim de sevgilim olmuyor bende istemiyorum çünkü sevebileceğim biri yok😂 doğru kişi karşına çıkmıyor demekki çok istiyorsan biraz sosyalleş yeni arkadaşlıklar kur mutlaka çıkar biri
11 Yorumla
Soran+1 yılO doğru kişi nerde ben hiç bilmiyorum 😂 teşekkür ederim..
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ciksa da pek begenmiceksin bundan sonra emin ol 😂 onun saci seyrek bunun disi yamuk sunun ustu pacoz.. yas 30u gecti mi bunlar basliyo. Ama gel bir mesaj at yine de sen 😂🤣😂
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında hiç öyle olmuyor ya yakışıklılar var beğeniyorum konuşuyoruz gayet anlasabiliyorum şen şakrak ta bjriyim ama :))
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarımın üç tane çocuğu var ben hala bekar 😃
42 Yorumla
Soran+1 yılSenin arkadaşlarında erken davranmış 😄
- +1 yıl
Yani erken evlenen çok oldu
+1 yılDaha sana uygun kiriterlere uygun insan karşına çıkmadı çünkü geç olsun saglam olsun bende istiyorum ama olmuyor sevgililerim çok iştahlısın deyip terkediyor
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu kilolusun iştahlı derken :)
- +1 yıl
Yemek degil canım 178cm boyundayım 72 kiloyum cinsellik konusunda çok iştahlıyım kız boşaldıktan sonra kaçıyor ben kovalıyorum çünkü sevişmek çok seviyorum genelde cinsel organa oral yapıyorduk kız titriye titriye üzerime işedi çok hoşuma gitti devam ettim çok ileri gidiyorsun dedi kızdı gitti yapsan kızıyorlar yapmasan beni ihmal ediyorsun diye kızıyorlar sende öyle misin
Soran+1 yılHer söylenilen doğru olmuyor bilemeyeceğim
- +1 yıl
Ben atletik bir yapıya sahibim istersen özele yaz buluşalım
Soran+1 yılEvlenmeden karşıyım gerek yok 😃
- +1 yıl
Sen istemeden sana dokunmam gelecegine bir çizik atmam sana oral yapsam beni bırakmazsın
Soran+1 yılDerdim cinsellik değil en kolay bulunan birşey cinsellikte herhalde 😂 peki neden eski sevgililerin terk etti? Böyle diyorsunda. Özel konular bunlar burda yazmazsan sevinirim
- +1 yıl
Özele gel canım
+1 yılŞimdi sana bir bakalım önce neden evlenemiyorsun? Boyun posun nasıl? bir erkekten beklentilerin ne? Eğer kendini yere göğe sığdıramayıp da kıvanç tatlıtuğ beklersen evlenemezsen yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılValla kendimi yere göğe koymayan biri değilim ama çok çirkin kızlar kıvanç Tatlıtuğ gibi erkeklerle eevlenebiliyir rahat ol sen ;)
+1 yılNe insanlar var arkadaş burda derdini söylüyor destekleyip moral vereceğinize önyargıyla yaklaşıp linç etmeye çalışıyorsunuz gerçekten şu karakterinizi artık yerlerde süründürmeyin
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu kisilere ne söylesem boş neyse.
- +1 yıl
Bosverin takmayın kafanıza herşey gönlünce olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her şeyin bir zamanı var bekleyeni var.. Soru başlığındaki kibrin yüzündendir belki.. Belki sabretmen gerekiyordur biraz daha.. Nasip, kısmet, kader.
30 YorumlaAmma meraklısınız evlenmeye, sırf evlenmek seks yapmak için evleniyorsunuz. En fazla 2 yıl sonra, kocanla kanka oluyor, enseye şaplak, gte parmak modu oluyor, gerek yok bunlara
31 YorumlaDayım 40 yaşını geçti o da bekar çok denedi idealleri hep üst seviyedeydi yani. Yakışıklı da boyu da posuda yerinde ama olmadı. Yapıcak bişey yok olmayınca olmuyo.
10 YorumlaAynı sorun bende de var. Evlenemiyorum çünkü kızlar hep olaylara parasal bakıyor. Bende para üzerine bir yuva kurmak istemiyorum. Benimki o yüzden.
15 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde var böyle sadece kızlar değil
Soran+1 yılÖyle höduk erkekler var ki hem para kazanamayıp hemde kadının para kazanmasına tahammül edemeyen 😄 Allah böyle insanlardan uzak etsin
Soran+1 yılHerkes kendi eşinden sorumlu orası beni alakadar etmez 😅
+1 yılGerçekten bu sorunun tam bir cevabı sizi tatmin edecek bir cevabı yok bende... tek söyleyebileceğim... her nasip vaktine esir... evlenmiş olmak için evlenmekten iyidir öyle düşünmeye çalışın...
10 Yorumla
+1 yılCidden evlenince her şey yolunda sorunsuz mu gideceğini sanıyon
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen de 2-3 kere evlenip boşanılacak birilerini arasaydın çoktan evlenmiştin ama belliki kalite peşindesin. Bulursun merak etme. Ben de 35 imde evlendim ve şu an hamileyim :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Herkes bahçedeki en güzel gülü ararken, bir çoğu arkalarında kalıyor.
Bahçe sonuna geldiğinde ise artık yapacak bir şey yok maalesef.
.00 Yorumla
+1 yılYa soru beni güldürdü Allah da seni güldürsün😂 demek ki daha karşına doğru kişi çıkmamış😉
Insanlara inat olsun diye sakın öyle bir saçmalık yapma kendin üzülürsün..00 Yorumla
+1 yılBelki de sen dışarıdan bakınca evliliğe açık biri gibi görünmüyorsundur biz erkekler gibi kadınlarda evlilikten kaçıyorlar sonuçta sendede o izlenim var işin zor 😀
01 Yorumla- +1 yıl
O izlenim varsa
+1 yılVallaha 2-3 kere evleneblerinde pek dogru kisileri buldugu soylenemez. Bence sen denemektende kaciyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yanlış anlamış 2-3 kere derken o manada demedim ikinci kere evlenen bile var. Bence yanlış değil evlenmeden kârı koca hayati yaşamaktan daha iyidir
Şu saaten sonra artık bende evlilik düşünmemeye karar verdim eminim bekar ölecez aga en mantıklı hayatı yaşayıp ölmek
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılKismet kismet diyip bekliyoruz bende 34 yasimdayim hala bekarim yasitlarimin cocuklari askere gitcek nerdeyse evet hersey kismet ama oturupra bekleyerek gelmez o aricaksin ki kismet olsun lakin ben cok aradim. ama hala bulamadim
10 Yorumla
+1 yılYa evlenmek diye bir zorunluluk yok hayatta bekar da yaşanabilir bunu bir zorunluluk olarak görmeyi bırakın artık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Birçok nedeni olabilir. Genelde. bu tür durumlarda eş begenememe, kendini yüksek görme, mükemmeliyetçilik rol oynar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısmetin ayağına gelmesini beklemek hata. Ne tip erkeklerden hoşlanıyorsun bir analiz yap. Ve o erkeği nerede bulabileceğini düşün. Yeni insanlarla tanışmak için çaba gerekiyor. Kimse hayatının aşkını evde oturarak bulamaz. Buna inanmıyorum şahsen.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. İnşallah biri çıkar da, evlenir çok mutlu olursunuz.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol
+1 yılBu işler nasip, kısmet eğer alnına yazılmış ise o kişi seni bir yerlerde bekliyordur. Bir anda hiç ummadığın yerden çıkar.
10 Yorumla
+1 yılHer nasip vaktine esirdir, sizin nasibiniz ne zamana yazılmışsa o zaman gelir. Allah hayırlısını versin.
12.0710 YorumlaYa seni beğeneni sen beğenmiyorsun ya da senin beğendiğin seni beğenmiyor. Bu yüzden bakışaçını ya da hayat görüşünü değiştir.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayatımla oynayanlar, aşkı bulmama engel olanlar yüzünden tek bir sevgilim bile olmadı. Psikolojim zaman zaman bozulmaya başladı.
111 Yorumla- +1 yıl
@Amanthema Bana "kız bulacağız" deyip kandırıyorlar, beni boş boş arabayla gezdiriyorlar, boş işlerle oyalıyorlar. Kafeteryaya geçtiğimizde de, erkek erkeğe saçma sapan muhabbetler... Hiç kızlarla oturduğumuz ve sohbet ettiğimiz olmadı. Ortamdan uzak durmaya çalışıyorum, yine peşimi bırakmıyorlar. Bu sıkıntı yüzünden, bir kez maddi hasarlı trafik kazası geçirdim. Zaman zaman kafaya taktım mı, durduk yere aniden aşırı hız yapıyorum. İkinci bir kaza yapacağımı da epeyden beridir hissediyorum. Son 5 yıldır böyle gidiyor. Yakında (En erken Temmuz ayında) Eskişehir'i "Aşk" için terk edip, İzmir'e gideceğim.
- +1 yıl
@Amanthema Şehrin yüksek rakımlı tepesine, kapıcı oğluyla bisikletle gezmeye gitmişler. Gece karanlığında yokuş aşağı inerlerken önlerine araba çıkmış. Arkadaşım duramayıp arabaya vurmuş. Ufak çaplı beyin kanaması geçirmiş, 1 ay tıp fakültesinde olmak üzere, 3 ay rapor almış. Kaza sonucu sinirler beynine baskı mı yapıyor ne olduysa kafayı yedi. İyileştikten sonra bisiklete binmekten korkmaya başladı. Artık arabayla kısa mesafe de olsa, durmadan geziyor. Canı sıkıldı mı beni bulur, dediğim gibi boş boş gezdirir.
+1 yılİnsanların söylediklerine aldırış etme. Nasip kısmet bu işler ne zaman olacağı bilinemez.
20 Yorumla
+1 yılValla kimi daldan dala konuyor ben hayretler içerisinde bakıyorum.
Biz de evlenmiyoruz22 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Paran yoktur beğenen yoktur 😁 çevren yoktur atılgan değilsindir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYobaz tutucu insanlarla evlenip hayatını cehenneme çevireceğine karşına düzgün modern görüşlü bir çıkana kadar bekarlığın keyfini sür
00 Yorumla
+1 yılTek tavsiye 1 tamam 2 de dur 3. Csu tamamen aptallık. Alışkanlık oluyor ve ufak şeyde hemen boşanmak istiyor insan
00 YorumlaArmudun sapı üzümün çöpü ben neden bu haldeyim soruları. Siz de dahil kimse dört dörtlük değil kriterlerinizi düşürün biraz.
00 Yorumla
+1 yılUmudunu kaybetme evlenecem diye evlenilmez hepsinden bir ders çıkarırsın herşeyde bir hayır vardır ;) karşına çıkacaktır prensin ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere bul tüm kısmetler başın bağlıyken yağıyor mübarek
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Kısmet değilmiş demekten başka bir şey diyemiyorum 🙄
Ama inanın bazen evlenip mutsuz olacağınıza bekâr kalmak daha iyi demektense neyse... Saçmaladım sanırım ben 😔10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Kafalar uyuşmuyordur evleneceğim diye bir ömrü mahvedemezsin dimi uyuşmuyorsa kafalar hic evlenme daha iyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. tamam zamanı var demiyorum güvenecek insan yok diyorum o zaman çünkü evlenmeye kadar gidip aldatıldım
benimde yaşım geçiyor hadi ne yapayım09 Yorumla- +1 yıl
oha o kadar da bokunu çıkarmasınlar ne bu çocuk yapma yaşımı evlilikten bahsediyoruz 28-29 deseler neyse 35-38 ne la kim alacakmış o yaşta insanı
veya o yaştan sonra çocuk yapınca nasıl olacakmış ilerisi ya evlenemeden ölürsen veya tam çocuk yaptın 20 sene sonra çocuk yeni öğrenmeye başlayacak hayatı ailesi mezarda olacak zaten ortalama yaşama yaşı oralarda
yani kimse saçmalamasın 35-38 i bırak 28 e kadar kimse kalmak istemiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı şeyler olmayınca olmuyor Benim de yaşım neredeyse 40 oldu uzun yıllar evlenmek için yırtındım ama hiçbir şey değişmedi Bu saatten sonra evlenebilecegime inanmıyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılBüyü olamaz mı ben öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılNe bok var bilmiyorum sadece ben lanetliyim bunu düşünüyorum artık neye umut ettiysem elimde kaldi neye heves ettiysem kursagimda kaldı 😢
Soran+1 yılBenimde öyle oldu büyük ahlar lanetler gunahlar var başımızda cezasını biz çekiyoruz. ya da büyü başka açıklaması olamaz
Cevap sahibi+1 yılDeceden nineden kalma var bir lanet ama ne bok hiç bilmiyorum sadece yaşamak için en küçük bir hevesim kalmadı onu biliyorum 😢
Soran+1 yılBenim zaten yoktu zorla yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşın mesleğin ne
Soran+1 yılBunları burda anlatmayı sevmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılİçerden de konuşmayacaksın ama
Cevap sahibi+1 yılSağlık olsun artık
+1 yılNe evlenmesi ya memlekette herkes bekar veya boşanıyor. Kızlar kezolar evlenemiyor. Hiçbir kezo koca bulamıyor. Ne bir tek seni...
00 Yorumla
+1 yılMarifet evlenmek değil ki bir ömür birlikte olabilmek onu başarabilen az.
10 YorumlaYahu boşver ne olmuş 2-3 kere evlenince, önemli olan bir kere evlenmek mutlu olabilmek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. Kısmetin kapanmış benim gibi hele ben birde bu kadar karizmatik kaslı 💪 bir vücuda sahip olmama rağmen belkide çok ben seçici olduğumdan😁
00 YorumlaOlmayınca olmuyor bazen
Zaten su devirde adam gibisini bulacaksın da bir de evlilik teklifi edecek sana koca bir NAAHHHH!!!21 Yorumla- +1 yıl
dur sana kapak yapım ben vardım sana etmiştim ciddiye almadın hakketten al sana n:::)
+1 yılBende sen gibi düşünüyordum gittim birini buldum evlendim fiyasko... S... cayim böyle isin içine:)
11 Yorumla- Devamını Gör (237)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat