Sevdiğin tarafından terk edilmek?

Merhaba tavsiye isteyeceğim lütfen kırıcı olmayın sevgilimle 7 aydır sevgiliyiz benimle sevgiliyken nisanliydi benim icin nisani atti tabi ogrenince bir ayrilik yasafik bana hep yalan soyledi ve arkamdan isler cevirdi hep ona sans verip affettim son 1 aydir ciddi anlamda ikimizin birbirine tahammülü hiç kalmadı çok fazla kavga ettik o çok agresifti bağırıp çağırıyordu ben de sürekli ayrılık konusunu açıyordum yeni bir sayfa açıcaz dedik dün bir arkadaşını aramaya eklemesini istedim o istemedi falan filan aldi sonra derken ben eski konuları açtım o 3kere alttan aldı ben biraz fazla üstüne gittim hicbir şey yokmus gibi davranması sinirlendirmisti sırf kavga etmeyelim diye bana haklı muamelesi yapmasi çok sinirlendirdi. Disari çıktı 1.5 saat telefonda yalvardım ona eve geç söz veriyorum bir daha eski konuları açmayacağım kulun köpeğin olayım dedim kimsenin pesinde koşmayan ben bunu yaptım ama o vok duygusuz gibiydi hem numaramı hem wpden beni engelledi. Mesenger şifresini değiştirdi nerde kiminle ne yaptığını bilmeyeyim diye. saat 16.20de evde olacaktı yoksa bitecekti gerçekten saat 20.02 hala yok. sevmiyor demeyin çünkü seviyor bunu gördüm davranışlarında gözlerinde. Şimdi barışmak istiyorum ancak gururumu o kadar ayaklar altına aldım ki onun da bana yalvarmasini istiyorum tam yalvarmak değil hani peşimde koşsun nolur tavsiye verin kırıcı olmayın yeter. Gercekten ayrilmak istedigi icin mi yapti yoksa cok mu sinirli? Lutfen yardimvi olunKızım bu arada
Sevdiğin tarafından terk edilmek?