Çok sene beraber kalıp da hiç aldatmayanınız var mı dürüst olun..
Cevabın nedir?
şimdi belki cinsel olarak aldatmamış erkek olabilir ama aldatmak sadece cinsel bir şeyler yaşamak değildir ya da sevgilisi varken başka birisiylede bir şeyler yaşamak değildir.sevgilin varken bir başkasına uzaktanda olsa bakışmak bir başkasını düşünmek bir başkasına karşı az da olsa bir şeyler hissetmekte aldatmaktır.ki bunlarıda yaşamayan ne kız vardır ne de erkek tabi benim görüşüm bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılhm. bak mesela bu şu anda olan bişi bana. ama buna da engel olamıyosun. aldatmayı sadece cinsellikle sınırlandırabilirsin gibi geliyo.
En İyi Cevaplar
+1 yılneden aldatsın ki? aldatan erkek kadar aldatan kadın da var.kadınlar böyle 'aldatmayan erkek var mı? her erkek aldatıyor' tavırlarından vazgeçmediği için erkeklerde lan kadınların gözünde bu normal o zaman neden yapmayalım ki oluyor.yapmayın arkadaşlar kendi kendinizi eziyorsunuz.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç aldatmadim aldatmayida dusunmedim iliskim olduğu dönemde işim gereği birçok ve girip çıkardım çok fazla kizlada karsilasirdim fakat aklımdan böyle bişi geçmedi sonuçta aldatildim ayrıldık ahimi aldı aradan uzun zaman geçti helallik ister ara sıra vicdan yapıp etmedim etmicemde bununla yaşasın ömrü boyunca :/
00 Yorumla
aldatmadım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yil gorustuk.bu arada ondan baska kimseyle yatmadim 5 farklinkizla bulustum gorustum ama yatma olayina getiremedim hep biseyler icimsenengel oldu.anlican yapamadim.sevgisi resmen sarmalamisti beni.amanarasira okadar xok kizdiriyorki beni sanki ben ona bagimliymiaim baska birini bulamam.onu cok sevdigimi gorup bundan cesaret alarak hayatimibzindan ediyor.bundan dolayi tesebbuslerde bulundum ama yapamadim
05 Yorumla- +1 yıl
Görüsme konusma aldatma olmuyomu kafa yapısına bak
Cevap sahibi+1 yılNerdem baktigina bagli..iyi ozman arkadas ortaminda bulunan kizlarla bile gorusme
Soran+1 yılya çok tatlıymış. onun yerinde olmak isterdim. daha doğrusu benim sevgilim de senin gibi olsun hayatı ona zindan edeyim:) bunu istiyorum. çok seviyor olmalı seni.
- +1 yıl
Arkadaş ortamındaki kızlarla yatma olayınamı getiriyosun olayı içindeki engel olmasa yapacakmışsın benim sevgilim varsa tek kız arkadaşım o olsun başkasına neden ihtiyaç duyayım
Soran+1 yıl@soykapitan: o içindeki engel de yeter bize. bence gayet iyi bir durum bu. ideal.
+1 yılAldatmam ben hatta sevgilim yok şu an eğer bir kız güzelse bakmam utanirim benden büyük olsun küçük olsun abla derim kimisi bana karşı çıkar sen bizden büyüksün diye ama saygı farklı bir olay bana göre
08 Yorumla
Soran+1 yılhm enteresan.
- +1 yıl
Neden öyle diyorsunuz ki namus sadece bayana mi özgü ben otobüste bir bayanın yanında oturamam bile yanlışlıkla elim dizim degsin utanirim
Soran+1 yılya o ayrı bişi bide gönül ister ayrı bişi. yani otobüste mi yapıyoz kaçamakları allasen:))
- +1 yıl
Sen ya sapiklara denk gelmemissin ya da bizim semt otobüsü gibi otobüse binmemissin ben anlattigiminin aksine durumda davransam karsimdaki bayan hamile kalır
Soran+1 yılya sizin semt neresi bilmiyom hacı da ben hiç otobüste hamile kalmadım:) neyse konu saptı burdan ben kaçar
- +1 yıl
Sen gel bin ben seni ortaya bırakayım gör bakalım ben otobüse çok nadir biniyorum ama gotune köy klavuz istemiyor şükür allaha arabam var
Soran+1 yılwalla otobüs kullanıyorum arkadaş hiç rastlamadım
- +1 yıl
Kullanırsınız
Benm olmadıgı ıcın aldatma gıbı bır durumda olmadı olmamasının nedenı cıkma gıbı seyler bana hep cocuksu olarak algıladım ya bn cok olgun davrndıgımdan da olabılır ya da bana ters gelıyor ondan da olabılır cunku cıkan bırı mutlaka opusuyor elletıyor vs seyler ıste bunlar bana ters karsındakını bacın olarak dusun mantıklı mı sence inş benim de karsıma benim gıbı dusunen bır kız cıkar
00 YorumlaSenin psikolojin bozulmuş monotonluktan heyecan aksiyon 1 şeyler olsun da bu monotonluk bitsin derdindesin. Bu yaptıklarına katlanamazsa seni terkeder sen de köpek gibi pişman olursun yok katlanır da dahil ğişim olmazsa sen terkedersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yaw daha bişi yapmadım. yapçem daha.
Yalan söylemek de aldatmaktır. O yüzden yoktur. Ne hiç aldatmayan erkek ne de hiç aldatmayan kadın ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ya bir limiti var onun..
ilk haftayı saymazsak 3.5 sene hiç aldatmadım.aldatmayı bırak bir kıza bakmadım bile
ha bunları yaptımda elime ne geçti terk edip gitti
keşke yapsaymışım dedim sonra00 Yorumla
+1 yıl3 yıllık ve 1 yıllık 2 ilişkim oldu aldatmak aklımın ucundan dahi geçmedi.Ama sonućta birisinde aldatıldım ve terk edildim diğerindede tekmeyi bastım.Yine olsa yine aldatmam aldanan insanın çektiğini biliyorum ahını kaldıramam kimsenin
16 Yorumla
Soran+1 yılbu güzel bir düşünce bence tam aranılan adamsın.
- +1 yıl
Hakedene canım feda ama kızlara güvenim yok malesef fazlasıyla soğuttular
Soran+1 yılişte ben bu insan tipini sevmiyorum. o zaman aldatan erkekten farkın yok kadınlardan soğumaya sebebin varsa:) tamam geri aldım lafımı:)
- +1 yıl
Sen bir insana güvenip yarı yolda bırakildinmi ve 2 sene sonra tamam iste bu o kız aradığım insan deyip tekrar güvenip boynuzlandınmı terkedildinmi.Kadınlardan soğumak için yeterlimi kuzum bana o klişe lafı söyleyeceksin her insan aynı değildir.Bekleyecem ve görecem artık
Soran+1 yılher an bırakılabilirim o yüzden güvenmiyorum gibi bişiy bnmde:)
- +1 yıl
Sevmiyosan ve güvenmiyosan bırak bencede
aldatmanın erkekle kadınla alakası yok kı aldatanda coktur aldatamayanda aldatmayan deyıl aldatamayn dıyorum:):)
02 Yorumla
Soran+1 yılo nedir yaw.
+1 yılsevgilimse asla aldatmam. ama cinsellik için takıldığımız kızlar var. onları bu kategoriye sokmuyorum. hayatımda ciddi bir ilişki yoksa yani rahat takılırım...
08 Yorumla
Soran+1 yılbana çok basit geliyo basit gördüğü kadınlarla cinsellik yaşayan adam. pek saygı duymuyorum yani
- +1 yıl
bazı ihtiyaçlar var işte. bazı insanların seks istekleri vucut enerjşleri fazla oluyor. kimisi haftada 1 ister kimisi 2 gunde bir... saygı duyulmıcak bişey goremiyorum. biraz agır bir tabir sanki. neyse...
Soran+1 yılevet biraz ağır ama dürüst olmuş. sevgilin ihtiyaçlarını karşılayamıyorsa hiçbir kdının ihtiyacını karşılamıyorsun demektir senin sevgilin olmak çok keyif vermez:)
Soran+1 yılkuzu kusura bakma ama birazcık sarsmak istedim seni. iyidir:)
- +1 yıl
sen yorumumu okumamıssın ;) once ylrumu oku sonra yorum yap. benim soyledigimle senin yazdıgının alakası yok. boyle gerzeklere bayılıylrum işte :) işte sen gibilerle sevgili olmak ne haddime yatırcan batırcan yollıcan.. ;)
Soran+1 yılpeki. afedersin madem.
- +1 yıl
peki.
- +1 yıl
Kadın yapınca o rus bu diye hakaret eden erkek yapınca çapkın erkek diye iltifat eden herkes o rus bu çocuğu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvardir elbet gercekten seven insan aldatmaz diye düsünüyorum ama bizler her erkek aldatir diye düsündügümüz icin kimseler güvenemiyoruz ve bunu karsi tarafa hissettirdikce ne kendimiz mutu olabiliyoruz ne de karsi taraf
00 Yorumlaben aldatmadım. hem bir kız varken 2. kız neden olsunki. hayatında senı cok seeven bırısı varken neden en nefret eden kişi olsun?
00 YorumlaValla ne yalan soliim eskileri boynuz manyağı yapmış biri olaraktan şimdiki sevgilimi bırak aldatmayı yolda yürürkene karşıdan gelen afetül devranlara bilem bakmıom...
00 Yorumlaaldatma sınırlarınıda belirtmek gerek.kimi sadece başkasını düşünmek bile aldatmak derken mesela amerikada oralsex aldatma kapsamında değildir fikri yaygın
04 Yorumla
Soran+1 yılya biliyoz onları. oral sex'in marjinal profiti amerikada düşükken türkiyede yüksek ama profit. amerikada bir oral seks türkiyede bir oral sexe denk diil. seks diil seks.
Soran+1 yılhaksız. dağınıklık kir pislik tamam da karşı koymuyoruz yani.
gerçek aşksa (ota boka aşk dıyenlerden bahswtmıyorum tek kişiye özel olan aşktan bahsedıyorum) aldatmaz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonunla hiç çıkmadım. deli gibi aşığım. bunun için 3 senedir çıkmadığım halde bütün kızlardan kaçtım. en yakın arkadaşlarımdan bile. gerisini sen düşün
04 Yorumla
Soran+1 yılşanslı o zaman sana sahip kadın.
Cevap sahibi+1 yılmaalesef beni hiç sevmiyor. ve senin gibi düşünmüyor. yinede teşekkür ederim
Soran+1 yılya yok ben öyle bir sevgili istiyorum. kendi sevgilime açılma vakti geldi. bu aralar canını yakmak, hayatını zindan etmek istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılonların verdiği acı bile çok güzel:) umarım istediğini elde edersin
+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı ki? Aldatacak zamanım olsun. gerçe tapmamızl lazım bizim ülkemide kadınlara sanki Tanrı...sorduğun soru ne bilim biraz tuhaf. başta kaç abaza erkek var desene bu ülkede?
00 Yorumla
+1 yılzaten sıkıntı orda , aldatmayanlar aldatanlara KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR:)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) ne diosun be
- +1 yıl
erkek aldatır, bitti yapacak brşey yok DNA mıza böyle işlenmiş
+1 yılben aldatmadım çünkü kızları daha çocuk gibi gördüm çıkma bile teklif etmedim
07 Yorumla
Soran+1 yılbenimki de öyle diyorda işte aklımı kurcalıyor bikaç şey..
- +1 yıl
mesela ney kurcalıyor açıklayabilir misin?
Soran+1 yılyapmadım dediği şeyler. paralı seks yapmadım diyor yapmamasına imkan yok. iş görüşmeleri şehir dışı eğlenceler vs. vs.. bir de travestiler dahil seks piyasasını çok iyi bilir. makarasını yapardık arkadaşken merak bile etmezdim. sevgili olunca herşeyi bilirim ama yapmıyorum çok saçma geldi bu olay. bilirsek yaparız bence.
- +1 yıl
seks piyasasını bir çok erkek uzaktan yakında kulak aşinalığı olur.
ama Trani /travesti piyasını bilmek bana da tehlikeli geliyor... - +1 yıl
belkide şaka olsun diye sallıyorda olabilir
iş görüşmesi kısmını tam anlamadım
Soran+1 yılYa bitanesini arkadaş edinmiş hatta felan. Arkadaşken gidip sormuştuk buluşmak için (arkadaşça) haha. şurda, şu barda demişlerdi. sonra beni eve bırakmıştı. kendi ne yaptı gitti mi oraya bilmiorm:)
- +1 yıl
eğer peşine biri takabilrsen tak.
ya da evlenirsen eğer götüyle oyna oğlanın :))
elinde anca öyle tutabilirsin.
millet travestiden kaçar, seninki onla gidiyor işin zor hakkaten
+1 yılVay anasını ya. gidinde bir kendinize bakın bütün erkekleri bir tutmadan önce !! Hiç bilmeyende kadınları melek sanır bunları görse.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılbende sana söyle sorayım sewgilisini aldatmayan bayan varmı?
02 Yorumla
Soran+1 yılwar olmazmı. ama aynı şey değil.
- +1 yıl
doğrudur
vardır niye olmasın ya da soruyu tersten soralım
sevgilisini hiç aldatmayan kız var mıdır?04 Yorumla
Soran+1 yılya vardır da aynı şey diil bu şimdi..
Soran+1 yılyavrum bana sorma bak hemcinslerine.
+1 yılVardır, çünkü eline fırsat geçmemiştir. Eline fırsat geçen her erkek aldatır
10 Yorumlawar ben aldatmadım aldatılmak ve aldatmak kadar kötü bişey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. aldatmadım <3
12 Yorumla
Soran+1 yılhihi
Var da fiilen aldatmasa da aklı başka yerde olanlar çok..
00 Yorumla
+1 yılİste geldim burdayim ben bu iste ustayim ben hic aldatmadim ;-))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. sanmıyorum.. andatılmadıklarına inananlar sadece sevgililerdir
00 Yorumla
+1 yılsenelerdir aldatmıyorum.artık nasır tuttu ama olsun.
00 YorumlaÇok aldattın şu an devam aldatmaya varsa isteyen gelsin yanıma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılzaten bu kadın milletşi rabbena hep bana tarzında melek yüzlü şeytan rolündeler
00 Yorumla
+1 yıl0 sevgili 0 aldatma :D
05 Yorumla
Soran+1 yılnereye kadar kaçıcaz arkadaşım:) benim de hiçbi ilişkim uzun sürmüyo ona bakarsan boku yedik. paranoya.
- +1 yıl
Kaçabildiğim kadar :D Aradığım gibi sevgili bulamadım bu yüzden sevgilim olmadı hiç. Gerçi bekarlığında bazı güzel yanları var :)
Soran+1 yıltamam reis. ben sustum. sana iyi yolculuklar
- +1 yıl
Sanırım dediğimi yanlış anladın herneyse boşver.
Soran+1 yılyok ya sorun yok anlayabiliyorum seni:D
Elbette vardır... İlla ki vardır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. benim bildiğim biri var :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyakışıklıysa tanıştırsana diycem, belki sen değerlendirmeyi dusunuyosundur:)
+1 yılyes tam 2 bucuk yıl aldatmadım
04 Yorumla
Soran+1 yılsonra aldattın mı peki?
- +1 yıl
ayrıldı kanka 50 gun oldu herkez kendı tercıhını yasar bu hayatta sımdı dıbıne vuruyorum kaybettı benı
Soran+1 yıl:( tam aranan adamsın be. kıymetini bilmemiş. umarım dibe vurmazsın bu çok büyük kayıp olur senin gibi biri için.
- +1 yıl
zaman gecirecek gececek allah onada yasatacak askı ızdırabı
vardır tabi erkek aynı değil
10 YorumlaBen hiç aldatmadım bekarlığımda, asla yapmadım.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) evlendikten sonra?
Soran+1 yılya kıyamam.
- Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle vardır dostum
02 Yorumla
Soran+1 yılciddimsn.
- +1 yıl
Aldatanlar çoğunlukta olabilir ama elbette aldatmayanlar da var..
cidden var mı? bak bende merak ettim şimdi :))
00 Yorumlaben ciddi olmasam bile aldatmam ştandartlarım var
01 Yorumla
Soran+1 yılbak bu hoş bişi. bende buna yakınım.
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılEvet aldatmayan erkekler de var.
01 Yorumla aldatmamıstır ama yeltenmiştir kesin :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. bir tane bulamıyoruz daha onu da aldatalım mı
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha olmadan sevgiliyi aldatmak. erkekler henüz kız çocuğu olmadan kafada onu kısıtlamak (i.e. mini etek vs.) yöntemiyle yaşıyolar aynı tatmini.
Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Ne duygusal anlamda nede gerçek.
00 Yorumlakimsenin ahını alamam. yaşatırsam yaşarım bilirim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliisini bilmem ama esini aldatmayan yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatınca daha çok sevildiğimi anladım.
02 Yorumla
Soran+1 yılbu sensin. başkası başka türlü:)
- +1 yıl
Kadın yapınca o rus bu diye hakaret eden erkek yapınca çapkın erkek diye iltifat eden herkes o rus bu çocuğu
ben desem inanacakmısın?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Birlikte olamayınca aldattım
00 Yorumla
+1 yılvardır herkes aynı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoktur erkekler aldatmadan duramaz
14 Yorumla
Soran+1 yılişte bak işte bak. peki yukarıdakiler yalan mı söylüyo?
- +1 yıl
Bende tam tersini söylüyorum nasıl çıkıcaz bu işin içinden :)
Cevap sahibi+1 yılerkek asla doğruyu sölemez hep yalan söler
- +1 yıl
+1 yılVardır illa ki
00 Yorumla
+1 yılmutlaka vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5,5 yıllık , aldatma kalitesizliğine düşmedim..
00 Yorumla
+1 yılvarda ne oluyor..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. ben.yemin ediyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin. kadından ötürü mü senden ötürü mü:)
Soran+1 yılsuper:)
ben varım, çok var
00 Yorumlaben degilim o kişi
00 YorumlaYoktur adasds
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmadım
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi