Hiç aldatmayan erkek var mı? lütfen dürüst olalım?26 yaşındayım 2 yıl önce aldatılma sebebiyle boşandım.. Atanamadım ve kafamı dağıtmak ve bir meslek sahibi olabilmek için tekrar üniversite kazandım bu yaşımda :D... Etrafımdaki erkeklere karşı bir huzursuz duygular oluştu içimde. Normal arkadaş olmak isteyenden bile korkuyorum. Aklıma binbir türlü soru geliyor. Hoşlandığı için arkadaşlık teklifi edenler var tabiki dul olduğumu kimse bilmiyor şimdilik söylemeyide düşünmüyorum.. Ama birdaha güvenemiyorum. Düşünüyorum Aldatmayan erkek var mıdır ki? Bir kez aldatıldım ikinci kez neden olsun diyerek hayatıma kimseyi alamıyorum. Aslında bir yandan aşk da istiyorum tabi önüme gelenle değil sonuçta ben 1-0 gerideyim şu anda :) bunun bilincindeyim en azından. Erkekler lütfen bir kez olsun dürüst olun gizli de cevaplayabilirsiniz Aldatmayan erkek var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılYalan yok hayatım boyunca 1 kere bile aldatmadım hiç bir sevgilimi. Sevgilim varken bırak aldatmayı , tüm kız arkadaşlarıma yol vermiştim konuşmuyodum , kızın eline telefonu veriyodm al sil istediğini ya da hepsini diyodm. Cünkü sevgililik denen kavram nedir? Hayatını birine adamak değilmidir. Madem birine adamak değilse bir yandanda hayatını yaşamak isterse , o zaman sevgili neden oluyoruz? sevgili olunmadan hayatımızı yaşayalım. İşin özü ben hiç birşekilde aldatmadım ya da ihanet etmedim ama hiç bir zamanda benim gibi biri karşıma çıkmadı. Çıksa zaten şu an yüzük müzük bişeyler olurdu heralde.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah gönlüne göre verir inşallah :) .. Aldatan aldanır zaten. Bizi bozar böyle şeyler hem ahlaken hem dinen. En önemlisi vicdan rahatlığı. Tertemiz bir geçmişin varsa başını yastığa koyduğunda rahatça uyuyabilirsin ama varsa vicdanında birşey geçmişinde bir hata alışırsın ama unutamazsın ;)... Yaşında 22 daha yüzük müzük için erken zaten :)
- +1 yıl
İşte ben buna inanmakta güçlük çekiyorum. Sevgilin varken hiç bir kızla flörtleşmedin mi? İş yerinden falan hiç bi kızla konuşmadın mı, iltifat etmedin mi? Gizlice telefonla aramadın mı veya mesaj atmadın mı? Aldatmak illa yatmak veya başka birinden hoşlanmak değil. Biriyle sözde arkadaşça gizlice bile konuşmak. Samimi sözcükler söylemek bile aldatmaktır.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmayan erkek elbet vardır ama %80'i hatta daha fazlası mecburiyetten aldatmaz bulsa aldatır. Hatta en güvenilir bir erkeğe alımlı hatta pek alımlı olmayan bir kadın yatma teklifi etse kabul eder, etmeyenler ya çok mutasıptır, ya korkuyordur bu işte bir iş var vs der. Ya da eşine, sevgilisine çok aşıktır ondan kabul etmez. Ben realistim boğa burcuyum gerçekleri yazdım durum budur. Ama şunu söylüyeyim ilk aşkım kara sevdaya dönüştü kendime diğer kızları otonom men ediyordum garip bir şeydi. Gerçi o zaman yaş küçüktü yaş ilerleyince cinsellik ön plana geçtiği çok oluyor.
112 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür Ederim.!
- +1 yıl
Bir şey değil.
- +1 yıl
Ama etrafa boşanmış olduğunu belli etmemen iyi bir şey, duyulunca da herkes çullanmaya başlar, hocalar bile. Çocuk yok galiba. Boşanmış olmanın tadını da çıkar derim, uygun birini bulursan okul harici olursa iyi olur. Aşkı da yaşarsan süper olur inaşallah bulursun aşk aslında ilk aşktan sonra çok fazla kaptırılmıyor daha rahat olursun, körü körüne bağlanmazsın uygun zamanda bırakırsın, gerekirse.
Soran+1 yılEvet duyulursa dadanırlar korkum var. Bide toplum baskısı. Eskisi kadar olmasada toplum baskısı var maalesef. Evet çocuğum yok iyiki zaten 1 yıllık bir evlilikti hemen çocuk düşünmemiştim :) İlerisini bilmiyorum gerçekten güvenebilir miyim nasıl olur kısmet artık :)
- +1 yıl
Ya aşk ha deyince olmaz zaten sen aşık olayım dersin olmazsın, ummadığın bir anda bulur seni genelde ama zaten sütten ağzın yandığı için çok körü körüne tarzı olmaz dediğim gibi. Ama öteki durum için güvenilir erkek etrafında illaki vardır ve açıldığında da çok sıkıntı olmaz hatta hiç olmaz. Erkekler açıldığında hapis, hastane, mezarı boylama ihtimali yüksek :) O açıdan çok şanslısınız.
Soran+1 yıl:)) benim açılma gibi bir lüksüm olduğunu düşünmüyorum artık ne yazıkki. Bence daha önce boşandığımı duyan faydalanmak isteyenlerin dışında arkasına bakmadan kaçar :D Tabi oda boşanmış değilse :D :D
- +1 yıl
Ya sen onu üniversitedekilere açılma zaten. Etrafında güvenilir gördüğün birine açıl itiraz eden olmaz zaten akrabalardan olabilir, çocukluk arkadaşın olabilir olurda olur.
- +1 yıl
Bu arada hangi şehirdesin, okudğun şehir de aynı mı?
- +1 yıl
Başhekimin sekreteri facebooktan eklemişti sistemden medeni durum görünüyordu sordum zaten ben söyledemde dul olduğuma inanmıyorlsr demişti o zaman 24 yaşındaydı galiba konuyu ilişkiye getirdim itiraz etmedi benden daha istekliydi. O aklıms geldi gerçi araya bir şeyler girdi hep ilişki olmadı sonra evlendi.
- +1 yıl
Şimdi yeni boşandığın için cinsellik pek önrmli değil gibi olur ama ilerleyen zamanlarda çok önemli hale gelmeye başlar. Bazı evliletir araya bir bayan alıyorlar isyersen onlara takıl hem güvenilir olur. Twitterda bolca var.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum aldatmayan erkek karşısına iyi bir fırsatın henüz çıkmadığı erkektir
- +1 yıl
@Gizembeste8 yani. Aslında kadınlarda da benzer durum var. O kadar belirgin, net olmasa da. Zaten kadınlarla erkekler tamamen aynı. Toplumsal yetişme farklılıkları ayırıyor biraz zamanla. Bir de toplumsal empozeleniyorlar. Özellikle bu sitede çok iyi anladım, normalde tamamen aynıyız be. Çok eski üyeyimde epey bu yönde denk geldi. Sorularda falan, bir de mesajlaştıklarımda.
+1 yılHayatına birini almak zorunda değilsin ki ve seni anlıyorum ben de olsam aynı duyguları yaşardım kimse bunun garantisini veremez ve kendini de küçümseme neden hayata geride başlıyosun ki ayrılıp boşandın diye kimse seni istemeyecek değil nacizane fikrim ayrılıp boşansam bir daha evlenmem..
10 Yorumla
Ben de aynı travmayı yaşadım. Nerde cift görsem direk aklımda nişanlımın başka bir kadınla yatması sahneleri canlanıyor, bir daha severmiyim güvenirmiyim bu yaradan sonra, bilmem? 😞
03 Yorumla
Soran+1 yılFilmlerde olur sanıyoruz hep.. Ama oluyor işte.. Banada halı saha maçına gidiyorum derdi. Gelince ne ter ne spor giyim. Başka maçlara gidiyormuş meğer!
Soran+1 yılAmin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınını gerçekten sevip değer veren adamın gözü zaten ondan başkası görmez, o yüzden aldatmaya da gerek duymaz.. Tabi burda kadına da görevler düşüyor, erkeğinin kalbini gönlünü fethetmek için, onu elinde tutmak için elinden geleni yapmalı. Böyle olduğu sürece erkek aldatmaz..
14 Yorumla
Soran+1 yılYani aynı şey erkek içinde geçerli o zaman. Erkek üzerine düşeni yapmazsa kadın aldatır mı? .. Aldatır derseniz bile ben aldatmam , aldatamam yani. Karşılığı aldatılmak olsa bile.
- +1 yıl
Aynı şey tabiki erkek için de geçerli.. O da kadınını elinde tutmak için herşeyini ortaya koymalı, onu can-ı gönülden sevmeli, değer vermeli.. Adamlık bunu gerektirir.
- +1 yıl
Katılmıyorum aşkından ölse de bi süre sonra rutine dönünce herkes biraz da olsa sıkılmaya başlar ve karşısına çıkan yeni fırsatlar onu heyecanlandırır kimisi yatmaya kadar gider onlar en şerefsizi. Kimisi sadece bir iki bakışır. Kimisi arar mesaj atar, arkadaşlık kurar vs ama herkes bi süre sonra yeni bi heyecan arar ve o heyecan da sıkıcı olmaya başlayınca saçma olduğunu anlar. İnsan oğlu elde ettiği her şeyden bi süre sonra sıkılır. Mühim olan ahlaklı ve sınırları olan biriyle olmak. Onlar istesede çok ileri gidemezler
- +1 yıl
@Gizembeste8 ben bu yorumu yapalı çok uzun zaman olmuş cevap gelmesine şaşırdım doğrusu.. yorumlarınıza sonuna kadar katılıyorum insanoğlu kavuşamadığının müptelası, elindekinin nankörüdür
+1 yılAldatmayan erkek elbette var. İnsanları bu konuda kategorize etmek çok zor. İnsan çok komplike bir canlı. Hayatında hiç bir kıza bakmayıp "namusuyla" yaşayıp evlendikten sonra aldatan da var. Evlenmeden önce her boku yiyip evlendikten sonra dışarıya bir daha bakmayan da var. Çok eşlilik genlerimize atalarımızdan kalan bir şey. Bunu kırabilen kişilere yönel.
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu kırabilenler çok nadir varsa da bi sıkıntısı vardır. Aşırı kuralcı prensipli obsesif takıntılıdır mesela. Veya cinsellikte kendini beğenmiyordur. Komplekslidir vs..
ben hayatımda yalan söyleyemiyorum beceremiyorum söylesem bile çok geçmeden itiraf ediyorum vijdani sıkıntı yaşıyorum ve hep dürüst olmuşumdur hiç aldatmadım aldatılmadımm saygı sevgi ve güven çok önemli böyle düşünmen gayet normal
21 Yorumla- +1 yıl
En uzun ilişkin ne kadar sürdü? 20 yıl sonra bile sıkılmaz yeni heyecen aramaz mısın?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç aldatmadım ve ömrümde sadece 1 defa sevgilim oldu. O da 3 Ağustos - 26 Eylül arası idi. Benim ona olan sevgim çok fazla geldi ve beni bıraktı gitti. Oysaki ben onu çok sevmiştim.
10 Yorumla
+1 yılöyle bir erkek varsa dünyanın ucunda bile olsa otostop çekerek giderim yine giderim orda da nikahı basarım
10 YorumlaHiç aldatmadım. İstesemde çabalasamda yapamam çok duygusal ve tutucuym bu konuda.
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten Tebrik Ederim !!!
- +1 yıl
En uzun ilişkin ne kadar sürdü? Benim sevgilim içinde herkes yapar ama bu çocuk asla yapmaz derlerdi öyle biriydi… ama 14 yıl sonra yeni heyecan arayışına girdi
+1 yılBen de aldatıldım bir 7 sene önce. Aldatmak bana göre değil. Lügatımda yok
12 Yorumla
Soran+1 yıl7 senedir kimse olmadımı hayatınızda?
- +1 yıl
Olmadı. Denedim mi? Elbet denedim başka birisi ile ama aşktan bir anda soğumuştum. Güvenemedim. Güven vermedi zaten. Olmamıştı yine. O zamandan beri yalnız takıldım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl
.
Evet var.
Ben.
Ne aldattım nede aldatmayı düşündüm.
.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılVar tabikide, ama siz uzun boylu yakışıklı olsun diyorsunuz, sonrada aldatılıyorsunuz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Aldatmadım kaldıki denesem bile anında yakalanırım yıllar evveldi bir kez aldatma değilde bir başkasıyla fingirdeşmeye başladığımız gün yakalandım mesajı ona atacağıma benimkine attıydım :/
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy korkunç sonra ne oldu peki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmayan erkek yoktur. fırsat bulamayan erkek vardır:D
19 Yorumla
Soran+1 yıl:DFırsatını bulan yapar diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılbenim unide bir arkadaşım vardı aldatılma korkusundan evlenmiycem diyodu gitti okulun en çirkin çelimsiz herifiyle evlendi:D sonuç? 3 ay sonra aldatıldı:D
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle. erkeğin doğasında var bu. kim ne derse desin erkek tek eşli olamaz.
Cevap sahibi+1 yıleğri oturup doğru konuşmak lazım. adriyana lima ablamız boynuzlanmış peheey:D
Soran+1 yılO zaman neden evleniyorlar :) Evlenmeden daha rahat olmaz mı. Kadının suçu ne?
Cevap sahibi+1 yıltoplum örf ve adetleri aneneler baskılar. üreme kaygısı v. s ne dersen de adına. aldatılmayacak hiç bir kadın yoktur. dua et yakalama sadece:D
Cevap sahibi+1 yılkonu güzel konu uzun uzun konuşmak isterdim senle ama mesaim bitti:) trafiğe çıkıcam şimdi, malum İstanbul trafiği. yarın aklıma gelirse bir değiniriz bu konuya. iyi akşamlar efem. her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan;)
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumların için :) :D
Cevap sahibi+1 yılgünaydın arkadaş. rica ederim
Hiçbir zaman ikinci bir sevgilim olmadı hiç bir zaman aldatmadım. İnandırıcı gelmiyo olabilir ama dogru olan bu 1 kezde aldatıldım
10 YorumlaKadınıda erkeğide aldatır. Listenin en başına beni yazabilirsin. Asıl aldatmıyorum diyen yalancıdır ondan korkacaksın.
00 Yorumla
+1 yılVardır tabi ki ancak erkeğinin gözünü dışarı kaydırmayacak kız var mı acaba. Kimse aldatırım nasıl olsa diye biriyle sevgili de olmaz evlenmez de.
00 Yorumla
+1 yılBen bir erkeğin hiiiiç aldatmaması için sadece sevgi ve saygının yetmeyeceğini düşünüyorum
20 Yorumla2 farklı y a rak yemişsin seni kim ne yapsın mk benden uzak
011 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah aldatılırsın :D hahah
Soran+1 yılBeceriksiz...
Soran+1 yılKendi kulvarına lütfen ;) ben sana XL gelirim..
Soran+1 yılSana kız kalmaz üzgünüm.
var ben kitap ta daha kahpelik yazmadı yan gözle bile bakmış adam değiliz...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Ben aldatmadım hayatımda kimse Yok duygusal olarak birine bağlansam aldatmam ama cinsellik konusunda biley diyemiyorum senin için zor diil mi cinsellik
00 YorumlaVardir tabiki ama ben aldatiyorum ben onlardan degilim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 852 cevap paylaştı. Ne yaparsan yap bu böyle devam eder bence sen sırf aldatılma sebebiyle boşanmamışsındır dul bir kadını evlenmek için kim istesinki tatlı tatlı kullanmak isterler
00 Yorumla
+1 yılYok. Var diyen hem aldatmıştır hem de yalan söylüyordur.
00 Yorumla
+1 yılHayır yok diyemem , 3.749.312.095 insan var ya , milyarda 1 ihtimal dese bile 3 tane erkek geliyor.
00 Yorumla
+1 yılaldatmayan erkek yoktur..
adam vardır..
umarım bir daha karşına adam çıkar..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmayan erkek var abla da, siz beğenmiyonuz ki. Doğru söyle, okulun yakışıklı erkeğinden hoşlanmadın mı hiç?
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKizlar 15 yaşından itibaren genellikle tipe bakarlar. Serseri p. ç erkekleri severler. Sonra onlar canlarını çok acıtır, sonra da nerede düzgün erkek derler.. yalan mı?
Ben boyle bir kızla neden konuşayım? Sevgilisi olmamış bir kız yoksa konuşmam şahsen
Soran+1 yılBen yakışıklıya bakmıyorum :) Boşandığım kişide yakışıklı değildi ama ben aldatıldım :D.. Beden toprak olacak önemli olan iç güzelliğidir.
Cevap sahibi+1 yılBu sözüne inanmıyorum açıkcası..
Lise de filan sevgilin olmadı mı?
Soran+1 yılHayır benim ilk sevgilim eşim oldu :) sevgiliyken de o Hollandada ben İzmirdeydim. Yani uzaktan ;)
Cevap sahibi+1 yılBende kanadadayım.. turkiye den bir kızı sevdim beni aldattı ;)
Soran+1 yılTam tersi olmuşuz sanada geçmiş olsun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aldatıldım nişanıma 3ay kala ayrıldım. Güvensizlik hat safhada birine tekrardan bağlanabilirmiyim bilmiyorum ama çok zor bir durum güvensizlik kadar kötü birşey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılSizi anlayabiliyorum.. Güvenemiyorum.. Türlü senaryolar geliyor aklıma.
Cevap sahibi+1 yılBu zamanda gerçek aşkı gerçek sevgiyi yaşamak malesef pek bir lüks haline geldi herşey menfaate dayalı artık insanların iki yüzlüdür diye boşuna dememişler ne deseniz haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbir kere kaza yaptın diye trafiğe çıkmazsan bir yere varamazsın.. dikkatli ol ama trafiğe de çık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aldatmayan erkek yok farketmeyen kadin var
21 YorumlaHiç aldatmadım asla da aldatmam erkeğim diye dolaşan ama aldatmayı erkeklik sayanların olduğu bir memleketteyiz napalım
00 YorumlaEvet var. Gerçekten seven erkek aldatmaz.
10 YorumlaSanıldığının aksine çok var ;)
10 Yorumla
+1 yılVar biz bulamiyoz :P güzellerin sansi olmaz
10 Yorumla
+1 yılallah korkusu olan yapmaz..
20 YorumlaAldatmam buyuk bile konusuyorum...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Babanız annelerinizi aldatıyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam yok. Olsaydı da eski insanlar alışkanlıktanda olsa sadık kalıyor evine eşine. Akside olabilir ama duymadım.
+1 yılaldatılmamak senin elinde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok anam öyle bir erkek 😑
10 Yorumla
+1 yılVar ama beni bulmaz öylesi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. aldatmayan erkek tabiki vardır
00 YorumlaBen birkaç tane gôrdüm
10 YorumlaBen hiç aldatmadım iliikilerimde sevgililerimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh tabiki var hemde çok var
10 YorumlaTabikide var hepsi de aldatacak diye birşey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar ben varım sadık birisiyimdir
10 YorumlaBen aldatmadım
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatır mısınız peki?
+1 yılYaşamım boyunca hiç bir sevgilimi aldatmadım
03 Yorumla- +1 yıl
Çünkü hiç sevgilim olmadı ya
- +1 yıl
Çünkü hiç sevgilim olmadı ya
- +1 yıl
Ya bu ks "*mk" kelimesini ya olarak değiştiriyomuş
+1 yılKadin gerekli onlemleri alirsa aldatilmaz bence
00 Yorumla
+1 yılBen aldatmadim. Ne kadar oldu bosanali
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu.
- +1 yıl
Cocuk yok dimi. Ne kadar oldu evleneli
Soran+1 yılÇocuk yok 1 yıl evli kaldım
- +1 yıl
Cok azmis ya. Hic evliligin tadini bile cikaramamissin
Sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılAldatmam erkek denir mi aldatana.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Herkes aldatır mantıkta bile olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeversem göz ucuyla bakmam ne aldatması.
10 YorumlaElbette.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılbulabilirsen çok var
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 YorumlaYoktur hepsi aynı.
10 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
10 Yorumlaaldatmam
10 YorumlaVar...
10 YorumlaBayağı var
10 Yorumla
+1 yılBen aldatmadım asla
10 Yorumla- Devamını Gör (13)