İlişkide bir süre sonra herşey monotonlaşıyor, insanlar yeni aşklara yelken açmak bile isteyebiliyor...
Bunu önlemek, ilişkiyi yıllarca taze tutabilmek mümkün müdür?
Bunu önlemek, ilişkiyi yıllarca taze tutabilmek mümkün müdür?
Bu genelde herkesin ortak sorunu.Bence ilişki konusundaki sorularda hiçbir şey kalıcı çözüm değildir.Bir düşünsenize ilişkiniz hep ilk günkü gibi heycan dolu olsa bu seferde farklı arayışlar içerisine giriceksiniz mutlu olmakla yetinmiyceksiniz bir insan ilişkide hep aynı heycan bekliyorsa yeniliğe açık olmadığını gösterir yaşadığınız günleri boşa geçiriyorsunuz demekki.İnsan karşısındaki kişiyi her gün keşfetmeli.Küçük şeylerden haz alınırsa bence bu sorun ortadan kalkar.Kimse ilişkisini tempolu bir şekilde yaşamıyor.İlişkininde dinlenmeye ihtiyacı var bazı şeylerin kıymetini bilmek için bu şart.
insanların en büyük hatası bu aslında, ilk andaki tadı istiyorlar ilişkilerinde her daim. oysa böyle bir şey ne yapsan mümkün değil; fakat her gün bir başka tadı keşfetmek mümkün.
huzurun tadını mesela. güvenin tadını ya da. başkalarının monoton dediği şeye ben hayat diyorum; hayatı aynı insanla paylaşmak monotonluksa... o liste nefes alıp vermekle başlar zaten, her gün sevgili değiştirmeyi rutini bağlamaya kadar gider.
değişiklik aramaktansa mevcut olanın içindeki güzelliği fark edip saygı göstermek gerek bence, bahsettiğimiz gerçek bir ilişkiyse...
iyi niyet, saygı ve anlayış olmadıkça zor. Gerçekten aşık olmak ve başka birinde bir şeyler aramayacak kadar olgun olmak gerekiyor. O da 25 yaşlarında falan mümkün oluyor, hele bazıları da hiç olgunlaşmıyor hep çocuk kalıyor.
... Niye bu koruma niyeti bırak o heyecan kendisini akıllı bir zemine oturtsun.Karşılıklı beklentiler belirlensin,keyifli zaman ondan sonra başlar.
Cevap
6Cevap
evet mümkündür cok sürmeden evlenmek tek çözümüdür bence
ilk günkü gibi olmasının gayreti nedendir ki ?.. bak yaşamın tadını çıkaramayanlar ilerde herşey monotonlaştırırlar... mesele işte bu ! renk gerek reeennnkkkk
Cevap veriyorum: KORUNAMAZ :)
Yeni heyecan gerekir o da çocuktur.
ilişkinin ilk başlarında iki taraf kendini kanıtlama çalışırken,bu sorun ortaya çıkıyo.Doğal olunsa beklentiler böyle olmaz diye düşünüyorum.
insanların en büyük hatası bu aslında, ilk andaki tadı istiyorlar ilişkilerinde her daim. oysa böyle bir şey ne yapsan mümkün değil; fakat her gün bir başka tadı keşfetmek mümkün.
trip atma, kasma :)
süprızler yapsan?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar