Evli değilim ama merak ettim yani sonuçta insan sürekli aynı kişiyle bir olunca bi müddet sonra sıkılma olur mu veya o hwycan olur mu yani bazı şeylerin siradanlaşmaması için ne yapmak gerekir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilikte ilk heyecanı diri tutmak için yapılabilecek birçok şey vardır. İşte bazı ipuçları:
Birbirinize zaman ayırın. Günlük hayatın koşuşturmacası içinde, birbirinize zaman ayırmak her zaman kolay olmayabilir. Ancak, birbirinize zaman ayırmak, ilişkinizin canlı kalmasına yardımcı olan en önemli şeylerden biridir. Haftada en az bir kez, sadece birbirinize odaklanmak için zaman ayırın.
Birbirinize dokunun. Fiziksel temas, sevgi ve bağlılığı ifade etmenin harika bir yoludur. Gün içinde birbirinize dokunmayı ihmal etmeyin. El ele tutuşmak, sarılmak veya öpüşmek, ilişkinize romantizm ve tutku katmaya yardımcı olacaktır.
Birbirinizle konuşun. Birbirinizle konuşmak, ilişkinizi güçlü ve sağlıklı tutmak için çok önemlidir. Gün içinde birbirinize neler olup bittiğini anlatın. Duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşın.
Yeni şeyler deneyin. Birlikte yeni şeyler denemek, ilişkinizi canlı ve heyecan verici tutmaya yardımcı olabilir. Birlikte yeni bir yemek pişirin, yeni bir yere seyahat edin veya yeni bir aktivite deneyin.
Birbirinize iltifat edin. Birbirinize iltifat etmek, birbirinizi takdir ettiğinizi ve sevdiğinizi göstermenin harika bir yoludur. Gün içinde birbirinize iltifat etmeyi unutmayın.
Birbirinize destek olun. Birbirinize destek olmak, ilişkinizin temelini oluşturur. Zor zamanlarda birbirinize destek olun ve birbirinizin başarılarını kutlayın.
İşte evlilikte ilk heyecanı diri tutmak için bazı özel ipuçları:Romantik akşam yemekleri planlayın. Evinizde veya dışarıda, mum ışığında romantik bir akşam yemeği, ilişkinize romantizm katmanın harika bir yoludur.
Birbirinize hediyeler alın. Küçük bir hediye bile, ilişkinize sevgi ve ilginizi göstermenin harika bir yoludur.
Birlikte sürprizler yapın. Birbirinize sürprizler yapmak, ilişkinize heyecan katmanın harika bir yoludur. Örneğin, eşinize bir gün izin verebilirsiniz veya onu sevdiği bir yere götürebilirsiniz.
Birlikte yeni şeyler keşfedin. Birlikte yeni bir şehre seyahat etmek, yeni bir hobi denemek veya yeni bir aktivite yapmak, ilişkinize heyecan katmanın harika bir yoludur.
Evlilikte ilk heyecanı diri tutmak için çaba göstermek önemlidir. Bu, ilişkinizin canlı ve sağlıklı kalmasına yardımcı olacaktır.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCevaplar ergen çocuklarca uydurmasyon sallanmış.
şu an evlenmek minimum 2 milyon tl tutuyor.
Sevgili olursun birbirini tanımaya çabalarsın kafelerde buluşursun sinemalara gidersin derken her seferinde para harcanır ve bunu erkek harcar.
Sonra aileler tanışmaya gelir elleri adettir dolu gelir masraf
Kız isteme günü yaklaşır çiçek çikolata masraf
Nişanda pastası atıştırmalıkları yemek felan ek masraf yetmedi alyans alınacak ek masraf ve takı töreni olur yine masraf
Kına gecesi düğünü gelinliği damatlığı sonra ev tut 1 kira peşin 2 kira depozito 1 kira emlakçıya içine eşya al perde yaptır halı al felan
Gitti 2 milyon tl
Sonra ilk gecenin heyecanı yerini tabiri caizse köpek gibi çalışıp borç ödemeye bırakacak. Kızda çalışmıyor evde duruyorsa diyecek ki eşim benle ilgilenmiyor öküzün teki geliyor hemen uyuyor felan diyecek sonra aldatmalar kavgalar boşanmalar birde erkek ömür boyu nafaka ödeyecek. ya da borç kısa sürecek bu süreç huzursuz geçecek.
Al sana gerçeklerden bahsettim.03 Yorumla- +1 yıl
boş muhabbet seven insan 10bin tl de evlenir 1000tl ile de evlenir. Sen yoluncak kazsan bişi diyemem dostum
- +1 yıl
Gel sana 10 bin tl vereyim bana ev tutup kirala eşya al hadi. Düğün masraflarını geçtim hadi gel 10 bine ev kirala döşe nasıl yapacaksın çok merak ediyorum. şu an en kötü ahır gibi ev oda şehir dışında hastaneye avm ye ona buna 2 saat uzaklıkta 8 10 bin tl den başlıyor. Hadi erkeksen gel ev kirala daya döşe de nasıl oluyormuş bi öğrenelim.
Evlilik sorumluluklarıyla birlikte gelir. Evlilik sadece cinsel yaşam üzerine ve cinsellik açısından farklılıklar yapınca ilerleyen bir kavram değil. Bunu söylüyorum çünkü çoğu insan cinselliği rahatça yaşamak için anlamsız evlilik yapıyor buna da çok örnek var. Neyse, evlilikte eşlerin karşılıklı olarak anlayış, saygı ve sevgi içinde olmaları gerekir. Evlilik de olsa her bireyin kendi kişisel alanı olmalı, çiftler buna müsaade göstermeli. Evlilik tek bir kavram üzerine bağlı değildir hiçbir zaman birçok kavram birleşerek evliliği oluşturuyor. Her zaman mutlu, güllük gülistanlık değildir evlilik. Zamanı gelir zorluklarla mücadele etmen gerekir bazen ise kendini yalnız hissedersin ne kadar destek olsa da eşler birbirine insanız sonuçta. Aile olarak farklı aktiviteler yapılabilir, dostlarınızla hoş yemekler yiyilebilir, görmek isteyeceğiniz yerlerin planını yapabilirsiniz, yatak odanızda birbirinize şeffaf ve açık olmak aynı şekilde ilişkiyi diri tutar. Her zaman değil bazen kendinize vakit ayırın tek başınıza gidin bi kahve için. Evlilik güzel sadece doğru evlilik yapmak önemli. Çocuk olunca da geçerli bu söylediklerim. Ha tabi bizler hepsini yapıyor muyuz bazılarını yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz. Eşlerin maddi ve manevi açıdan da anlayışlı olması gerekiyor. Anlayışsız çiftlerin ilişkileri maalesef ki heyecansız ve dinç olmaz.
41 Yorumla
Bak tatlım... Evlilikte ilk heyecanı asla geri getiremezsin. Her an zamanında ve tadında güzeldir. İlk aylar aslında hem toy hem heyecanlı hem acemi hem daha ürkek ama Bi o kadar duygu dolusundur. Yalnız hayat kaygısı geçim derdi çoluk çocuk derken o heyecan yerini başka güzel anlara bırakır. Aslında biz yanlışı tam da burada yapıyoruz. İlk heyecanı bulmak istiyoruz. Ama evliligimizi heyecanlı ve tutku dolu Bi şekilde ilerletmek istiyorsak. Bulunduğumuz ani renklendirecek şeyler yapmalıyız. Mesela rutinlerimizi değiştirebiliriz. Eğer sohpet kesilmişse sohpet edecek şeyler bulabilirsiniz. ya da sürekli biseyler anlatıyorsanız Bi kaç gün sessizleşip kendinize zaman ayirabilirsiniz. Giyim tarzınız kokunuz bakımınız vs. Değişim her zaman dikkat çeker. Mesela hiç film izleyen bir çift değilseniz bu gece bize bir film ortamı hazırladım. Çocuksuz... sadece sen ve ben diyebilirsiniz. Maddi manevi bütün sıkıntıları kapı arkasında bırakıp. Yalnizca eşinize ve kendinize odaklanırsanız. Çok güzel şeyler yapabilirsiniz. İşte o zaman ilk günki heyecan değilde olgun birbirini tanıyan ve birbiriyle çok fazla şey paylaşmış bir çift yepyeni heyecanlar yaşamış olacaksınız... Bol şanslar 😘
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
69Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilikteki heyecanı canlı tutmak için iletişim, anlayış, özen, paylaşım ve zaman ayırma gibi faktörler önemlidir. Rutinleşen ilişkiyi canlandırmak için birlikte yeni deneyimler yaşamak, hobileri paylaşmak, düzenli olarak birbirinizle iletişimde olmak, romantik sürprizler yapmak ve birbirinize zaman ayırmak önemli olabilir. Ayrıca, partnerinizin duygularını anlamaya ve değer vermeye devam etmek de ilişkinizin tazeliğini koruyabilir. Unutmayın, sağlıklı bir ilişki için sürekli çaba ve anlayış gereklidir.
214 Yorumla- +1 yıl
Nerden kopyaladin
Cevap sahibi+1 yılAnan yazdı
Cevap sahibi+1 yılDeneyimli kadınmış
- +1 yıl
Ağla kürt
- +1 yıl
Kes sesini o evladı. Kürtleri niye araya katıyorsun
- +1 yıl
Iyy bir Kürt daha al birini ötekine vur
Cevap sahibi+1 yılİnsanın kürt olduğunu nasıl anlıyorsun?
- +1 yıl
Noldu sevgilini kürt bir erkek mi skti. Suriyeli Arap seni
- +1 yıl
Kürt dedektörüm var oradan anlıyorum
- +1 yıl
@ulanokyanus benim sevgilim senin gibi kaşar mi her gün başka kürdün yatağında yatsın kürtlerin kraliçe arısı olmuşsun haberin yok
- +1 yıl
Kes suriyeli
- +1 yıl
Ağır konusuyosun ama
- +1 yıl
Tühhh
Cevap sahibi+1 yılSuriyeliler neden kendi ülkesinde yaşamıyor
+1 yılHeyecan asla kalmıyor, insan ulaşamadiginin delisi, ulaştığının nankorudur. Hergun aynı kadın veya erkek artık monotonlasiyor heleki eşin güzel , Seksi değilse veya bakımlı değilse. Ben mesela hayalimdeki kadının tam tersi bı kadına aşık oldum canım gibide evlendim iş işten gwcti ah ah o güzel kızları görünce içim gidiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi erkekler niye var
- +1 yıl
Ben sana gerçek olanı söyledim soru sorma o zaman, bana özelden yaz anlatayım mevzuyu
- +1 yıl
Ben eşimi aldatmiyorum piyasada çok erkek var kiminle yatıp kalktığı belli değil sonra evleniyor hiç zina yapmadım hiç sevgilim olmadı ya da evliyken gidip onla bunla yatmadim bu şekilde erkek veya kadınlar var ben öyle. biri değilim sen gelmiş bana laf atiyorsun hayalimdeki gibi bı kadınla. evlenmek. istiyordum olmadı iste
Soran+1 yılHersey dış görünüşümü
- +1 yıl
Tabikiilde değil bı kadınla dini, güzelliği, mali ve Ahlaki için evlenilir siz ahlakli dinine düşkün olanı seçin diyor Allah. Ama imkan varsa güzel olanı alacaksın ben alamadım. Ukte kalacak ömür boyu
- +1 yıl
Sen bekar mısın tatlım?
- +1 yıl
O zaman sende eşinden kendine ve vücudana bakmasını isteyebilirsin atıyorum sana göre fazla kilolu ise beraber onunla spor yapmayı teklif edebilirsin. Bakımsızsa evdeki işlerde ona yardım edip senin bakımlı olman hoşuma gidiyor diyebilirsin. Hiçbir kadın çirkin değildir. Ama hayat telaşında kadınlar bazen çocuklarını eşlerinin üzerine düşerken kendi öz bakımlarını ihmal edebilirler. o yüzden ona yardımcı olup kendine daha çok bakması için zaman saglayabilirsin. O dışarıda gördüğün genç kizlar onlarin çoğunun öyle bir büyük sorumluklari olmuyor evi temizle çocuğa bak vb gibi daha çok vakti oluyor kendine bakmak için. Her kadın eşi tarafından güzel bulunmak ve beğenilmek ister.
- +1 yıl
Doğru
Bana göre her şeyi ilk başta tüketmemek gerekiyor. Çiftlerin bu süreçte mutlaka kendine ait özel alanları olması gerektiğini düşünüyorum. Sürekli birlikte vakit geçirmek ve devamlı aynı şeyleri yapmak belli bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlayacaktır. Bu yüzden kişilerin ilişkilerine renk katması için birazcık birbirlerine özlem duymaları gerekiyor diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılO heyecanı canlı tutmak için bireylerin kendine özgü yaşam alanı olmalı her şeyi birlikte yaparsan işte o zaman o heyecan kalmaz bireyler tek başlarına da farklı ortamlarda vakit geçirebilmeli
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. Eşinizle duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak önemlidir. İyi iletişim, ilişkinizin başlangıcındaki heyecanı sürdürmeye yardımcı olabilir.
Birlikte keyif aldığınız aktiviteleri sürdürmek, birbirinizle bağlantı kurmanıza ve heyecanı canlı tutmanıza yardımcı olabilir.00 Yorumlaher evli sıkılır, her evli tatışır, her evli arada pişman olur, her evli ayrı uyur, insanlar robot değiliz hep aynı heycanda olma gibi bir durum taşıyamayız. önemli olan çözüm odaklı ve keyif almayı bilmek sorun çıkarmamak, çıkan sorunu büyütmemek.
00 YorumlaBence iki taraf her şekilde olumlu olmalı ve tek bir tarafın deli yönü olup diğer tarafin durgun olması iki insanı butunlemiyor hergun yeni birseyler yapmalı iş ev ev işlerinden hariç sakalasmayi oyunlar oynamayı uzun uzun hoş sohbetler etmeli film geceleri olmalı kadın her türlü uyum sağlar fakat erkeklere pek aynı şeyi soylemicem
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin bir kırmızı çizgisi vardır ve bunu ihlal etmediğiniz sürece mutlu evliliği sürekli hale getirirsiniz
kırmızı çizgi ayrıca açıklanabilinir
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılben 1,5 yıl evli kaldım vefat etti sonra o heyecanımızı hiç yitirmedik 1,5 yıl sonra ne olurdu bilmem
25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Baktınız evlilik monotonlaştı çaresi tekrardan evlenmeden önceki duruma geri dönmektir. Bilgisayar gibi önceki duruma geri dön yapıp dışarıda bir yerlerde buluşabilirsiniz. Flört taktiği.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. Bu soruya gerçekten kaç evli cevap veriyor anlamadım inanki maşallah sitede herkes evli ne kadar rahatlıkla cevap verebiliyorsunuz ben bile sizin gibi olamıyorum
018 Yorumla- +1 yıl
Enteresan değil mi evliler toplanmış burada 😃
- +1 yıl
@Bidakkabişeysöylicem bence hepsi işkembeden sallıyor biz evliyiz neden göremiyoz
- +1 yıl
Hangi biri gerçek ki çoğu trol 18 ergen yaşını 30 yapıyor 😃
- +1 yıl
@Bidakkabişeysöylicem ego tatmin etmek mi nedir bu yaşı 40 ta yapsa kişi konuşmasından belli ediyor
- +1 yıl
Muhtemelen öyledir
- +1 yıl
@Bidakkabişeysöylicem bu işte sosyalleşememek bence insanlar burada bir arayış içerisinde aslında güzel yerde kullanmasını bilene
- +1 yıl
Reelde asla cesaret edip söyleyemediğini burada rahatça söyleyebiliyor mesela birşeylerin arkasına gizlenmek burası onu sağlıyor
- +1 yıl
@Bidakkabişeysöylicem Yo bak bu kişiden kişiye değişiyor ama katılıyom size insan içindekileri birine anlatması gerkiyo burada bunu sağlaya bikiyor tabi güvendiği kişiye
- +1 yıl
Evet aynen öyle bence anlatmasına gerek yok sonuçta burada ciddiye alacak insanlar yok kalkıp düzgün cevap vermez
- +1 yıl
@Bidakkabişeysöylicem yok çok çok iyiler var ama zor bulursun benim bir dostum var yetiyor
- +1 yıl
Ne güzel ne mutlu sana ki denk gelmişsin
- +1 yıl
@Bidakkabişeysöylicem nasip demekki oluyor olduda iyide
- +1 yıl
Maşallah
- +1 yıl
@Bidakkabişeysöylicem dizede nasip olur inşallah 🤣
- +1 yıl
Lüzumu yok benim için sağolun
- +1 yıl
@Bidakkabişeysöylicem siz sağ olun ne demek efendim
- +1 yıl
🙏🙏
- +1 yıl
@Bidakkabişeysöylicem bu emoji ne oluyor
+1 yılKörkütük aşık olup evlendiğiniz insan belli bir süre sıra alışkanlığa dönüyor. Ne ask kalıyor ne kalp çarpıntısı ne dopamin ne serotonin, bunun haricinde gördüğünüz esler rol yapıyor. Keşke o ilk heyecan o ilk aşk hep devam etse. Milyonda bir ihtimalle ruh ikizinizi bulursanız yukarıda yazdıklarımınin hepsi geçersiz olur
00 Yorumla
+1 yılHuzuru tesis etmeye bak huzur yoksa dolu dolu cinsellikte yaşasan ertesi gün kavga çıkartırsan anlamı kalmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbilinen bi şey heyecanlandırmaz ki bence siz eğlenecek aktivite bulun heyecanlanmak için kasmayın
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıya kapalı olmak.
İkili arasında bir hayat geçmeli.
Dışarıdan gelecek müdahalelere karşı etrafinizda duvar olmalı..00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDirek çocuk yapma. gezebiliyosanız gezin tozun yeni şeyler çıkarın macera adrenalin sonrada artık çocuk yapmak sizin tercihiniz
00 Yorumla
+1 yılMonoton şeyler yapmayın beraber farklı şeyler yapın yemeğe çıkın sinemaya gidin gezin ona sürprizler yapın hediyeler alın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 793 cevap paylaştı. Her heves geçicidir heves ile evlenirsen tüm duygular geçicidir Sevgi kalıcıdır insanlar sevmek ile hevesi karıştırıyorlar...
00 YorumlaBunu düşünme düşünürsen mutsuz olursun anlık durumlara göre davranın planlı olan asla heyecan vermez;
00 Yorumla
+1 yılcinsel hayatın çok iyi olmalı iç giyimin ve fiziğin güzel olmalı daima
06 Yorumla
Soran+1 yılFizik zor yaa
- +1 yıl
evli kadınların kaçının fiziği çok iyi hep ama boşanmıyorlar
- +1 yıl
@justlookin5 boşanmama sebepleri var birbirini aldatıyorlar kadınlarda çocukları için ve sığınacak bir yerleri olmadığı için evli kalmayı tercih ediyorlar
- +1 yıl
aslında fizik kolay yemene dikkat edeceksin spor yapacaksın
- +1 yıl
erkeklerin de çoğu göbekli ve kısa boylu pardon da kimin için olimpiyat antremanı yapacak bu kadınlar SFGHSFGHASFSH
- +1 yıl
@justlookin5 değer bilen için diyelim yoksa bu tür bir erkeği kadında aldatır
Beni de evlilikle alakalı düşündüren şeylerden. Bir süre sonra sıkılırım gibi geliyor 😄😄
10 Yorumla
+1 yılKonuşmak. Tek çare iletişim bitince her şey bitiyor.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Hersey ilk heycan gibi olmuyor ama zamanla alisiyorsun
10 YorumlaDeğişik şeyler fikirler denenebilir. Bunları da ben söylemim bilenler yazar zaten
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapılamaz zamanla gardaş olur gidersin bu evliliğin kaçınılmaz sonu
10 YorumlaMerak etme erkekler bukelamun gibi sürekli renk degiştikleri için hep heyecan olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Böyle bir ihtimali düşünebildiğine göre kesin sıkılırsın...
00 Yorumla
+1 yılarada şaplak atılır o zaman diri kalınır bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum hatta şimdiden söylüyorum ona kendi ailemle bile yakın oturup hayatıma dahil olmalarını istemedigimj
O her türlü bitiyor eninde sonunda saygıdan devam ediyor bir çoğu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yıl1) Allah için seni seven birin bul 2) kendin için sev
00 Yorumla Ne yaparsanız yapın sevgililik dönemindeki gibi olmuyor🤭
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılO heyecanı yıllar boyu tutmak pek mümkün değil... Ağzınızla kuş tutun belki işe yarar bilemiyorum...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bir insanın mecburen yapmak zorunda olduğu en büyük hatadır, ne yaparsan yap monotonluk olacak illaki
11 Yorumla
+1 yılAnlayış anlamaya çalışmak karşındakini. Küçük sürprizler eşler bir birine yapacak
00 YorumlaBekle gör sen şimdiden ileride biter diyorsan çok ugrasirsin normal anı yaşa. Gerisi hata yaptırır.
00 Yorumla
+1 yılEğer kadın tutkuluysa heyecan da olur mutluluk da. Yuvayı dişi kuş yapar 💎
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnnenle babanla kalıyosun ailen çünkü karın kocanla da kalırsın bi kan bağı olamaz ama ailesin yani
00 Yorumla
+1 yılSamimiyet, sevgi, saygı, güvenilirlik, dürüstlük olursa huzurlu olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Huzurlu olursun hepsi bu aşk hissetmezsin
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılIstemeyen taraf 8ldugubda be yaparsan yap bir halta yaramaz.
00 Yorumla
+1 yılSıradan insanlar siradanlasir effektif insanlarla evlenin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık olup severek evlendikden sonra , evliliği yürüten tek şey iletişim ve saygıdır. Bu ikisi yoksa zaten yoksunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek senin çabalamanla olmaz. Eşin de arada hafta sonu için tatil rezervasyonu yaptım hayatım demeli sürpriz yapmalı. Gezip tozmalısınız baş başa güzel tutkulu vakit geçirmelisiniz ki diri kalsın ilişki.
00 Yorumla
+1 yılEşin olan kişi sadece aşık olduğun değil aynı zamanda en iyi arkadaşın da olmalı. Eğlencede ortak noktalar çok olmalı. Birlikte aktivite yaptığın zaman sıkılmaya hiç fırsat olmuyor 😍
20 Yorumla
+1 yıl13 yillik evligim eşimle vakit gecirmek guzel aşık miyim evet aşığım aramizdaki baĝ çok kuvvetli bazen kavgalar oluyor olmuyor degil evliligin aslinda guzel tarafi da kavga benim acimdan birbirimize daha çok baĝlaniyoruz kavgadan sonra
00 YorumlaKim dedi sıkılır diye ben mesela dahada çok bağlanıyordum hiç sıkılmadim normalde erkekler bu lafı söylemeli kızlar değil yani yaşamadan neden böyle dedinki onu anlayamadım🙄
10 Yorumla
+1 yılBence insan sıkılır bir müddet sonra ama ikinci faktör çocuk çocukla hayata yeni renk gelir onunla uğraşarak ömür bitiyor zaten
20 Yorumla
+1 yılöncelikle eşlerin bu konular da dar görüşlü olmamalıdırlar. yeni heycanlara fantezilere açık olmalıdırlar böyle olursa kesinlikle diri tutarlar cinsel hayatlarını
00 YorumlaYani seviyorsan ve bu karşılıklıysa karşı tarafta ilgi hep aynıysa sıkılmıyorsun etkinlikler yağıyorsunuz kendi aranızda veya etkilinliklere katılıyorsunuz bekarken de evliykende aynı heyecan 🤩
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı yerler farklı kıyafet farklı koştum farklı fantezi farklı pozisyonlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılaileler zırt pırt burnunu sokmadığı sürece bence iki insan gayet te iyi anlaşabilir..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAaay hiç bilmiyorum ya neler yapmak lazım acaba
00 YorumlaK*ıçınıda yırtsan boş. bir müddet sonra çiftler birbirinden bıkacaktır, sevmeyecektir, yaşayın görün.
10 YorumlaSevgi ve saygı olunca kimse kimseden soğumaz ve hiçbir şey sıradanlaşmaz hergun ilişkiye girmene gerek yok ayda bir seni dinç ve istekli tutar
00 Yorumla
+1 yılSakın evlenme asla ilk heycan geri gelmiyor evlendikten sonra esin sana eskisi gibi olmuyor cok degisiyorlar simdiki aklim olsa evlenmezdm asla
01 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
Ne yaparsan yap belli bi zaman sonra insan bir birine alıştıktan sonra boka sarıyo sonra yeniden insan eşine aşık olabiliyo 🥰😍😍🤩🤩🤩
00 YorumlaHersey yerini zamanla saygıya bırakacak sevin ve birbirinizi dinlemeyi ögrenin ilk heycan zamanla kaybolacak
00 Yorumlahergün dışarda yemek yenir. Sonra ay sonu bankadan kredi çekilir 🤪🤪😅
112 Yorumla- +1 yıl
O ne demek?
- +1 yıl
Nasıl yani açıklayan bilir misin
- +1 yıl
Anladım teşekkürler
- +1 yıl
Haahha teşekkür ederim hocam
- +1 yıl
Sincap 🐿️ mı?
- +1 yıl