Ben askerim, sürekli emir altindayim, gerginim, yorgunum. Ceremesini en cok esim cekiyor. Eve her geldigimde beni kapida karsiliyor, öpüyor sariliyor. Ama ben bazen cok kabayim '' bir müsade et de eve gireyim'' dedigim icin gecen odasina kapatti kendini agladi. Cikip gezelim mi dediginde kiziyorum, yorgunum görmüyor musun diye. Hep yalniz cikiyor dolasiyor eve dönüyor. Aslinda cok iyi biri melek gibi ama neden öfkeme hakim olamiyorum bilmiyorum. Önceleri kafama takmiyordum bunu ama gecen gece esimle yakinlasmak istedigimda yastiginin islak oldugunu gördüm.. Meger agliyormus sessizce. Simdi cok vicdan yapiyorum. Nasil gönlünü alirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Okurken ikiniz içinde üzüldüm. En azından sen yaptığın hataların ve kabalkkların farkındasın ve bir şekilde çözmek istiyorsun. Bundan bir haber ve kendini dış dünyaya kapatmış yaptığı şeyi savunan tiplerle dolu dünya...
Yapman gereken çok basit öncelikle ilimle evin arasındaki ayrımı iyi yapacaksın ve gerekirse uzman birinden destek alacaksın eğer bu sorunun üstesinden tek başına gelemeyeceksen en doğru olan yol yardım almaktır.
Eşinin senden istediği şeyleri o söylemeden ve yaptığın hataların ve davranışların farkında olduğunu sadece sözle değil davranışların ile de pekiştirerek devam edersen zaten kırgınlık kalmayacaktır.
Vicdanın el vermediği şeyleri asla yapma eşinin sana ihtiyacı var ve iş yerindeki meseleleri artık ona yansıtma, unutma iyi bir eş olmak sadece sorun çıkarmakatan geçmez iyi bir eş aynı zamanda karşısındaki insana saygılı ne istediğine değer veren onunla bol bol paylaşımda bulunan ve mutluluğu oluşturmak için elinden geleni yapan kişidir bu kadın ve erkek içinde böyledir. Umarım bir daha aynı hataları yapmaz ve yuvandaki huzuru yeninden temin edersin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Onu anlamaya çalış, o da bir insan ve hisleri var. Ayrıca kadınlar hatta bazı kadınlar daha çok hassas olur. Hassas insanlar sesini fazla çıkaramaz içten içe üzülürler kendilerini yiyip bitirirler. Sne onu görmezden geldikçe onun içi kan ağlar. Ona değer verirsen hem o hem sen mutlu olursunuz. Anlattığına göre sadık, iyi kalpli bir hanımın var. Onu kaybetme. Günümüzde malesef böyle "insanlar" az bulunuyor. Onu yalnız bırakma çıkın beraber gezin, ikiniz de kafanızı dağıtın. Ona yanında olduğunu hissettir. Küçük süprizler yapabilirsin. Onunla duygularını da paylaş, dertleş. Berbad alışverişe çıkın. Yani ortak zaman harcayın. Ona sevgini de göster yoksa onu bir gün kaybedersin kaybetmezsen bile sana karşı bir gün soğur. Böyle birini kaybetme derim. İnşallah mutlu olursunuz.
00 Yorumla
Merhaba,
Öncelikle eşinizi oldukça incitmişsiniz ve kendisini eminim ilgisiz görüyordur, hatta belki sevmediğinizi bile düşünüyor olabilir.
Mutlaka bir psikoloğa gidin bu siniriniz için çünkü bu sinir evliliğinizde olan bapı zayıflatabilir ve eşinizle kopmalar yaşayabilirsiniz her anlamda. Eşinize biraz daha nazik ve kibar olmaya çalışın. Yarın bir gün sizin bıraktığında daha mutlu olacaksınız elbette bu şekilde devam edebilirsiniz. Ama istemiyorsanız yolunuz yol değil. Kendinize çeki düzen vermeniz gerekiyor.20 Yorumla
+1 yılYaş 30 yolun yarısı demiş şair.. Kusura bakma ama yastığa dokunmadan yanında ağlayan kadından haberin olmuyorsa sen o kadına zaten sarılarak yatmıyor öperek iyi geceler dilemiyorsundur. Birlikte olmak isteyince aklına gelmiş kadın. En güzel yıllarını böyle geçirmek istemez hiçbir kadın. Sen de mesleğini değiştir gerekirse bir de öfke kontrolün için terapi al birlikte çift terapistine gidin.
142 Yorumla- +1 yıl
35*
- +1 yıl
Bu yorum çok doğru
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
20Cevap
+1 yılİşyerinde çektiğin bütün sıkıntıların hıncını eşinden çıkarıyorsun.
Çok büyük hata yapıyorsun
Eşin sana Allah'ın verdiği emanet.
Ona merhametli davranmak zorundasın.
Eğer merhametli davranmayacaksan boşan ve yoluna bak.
Eşini kırmak gibi bir hakkın yok senin.
iş yerinde çektiğin sıkıntılari eşine yüklemek gibi bir hakkın da yok.
Komutanından yediğin hakareti eşine yansıtmak gibi bir hakkın da yok.
Naif kadınları kırmayın.
Edepsiz ve çirkef ise o ayrı.
Ama yukarıdaki sorundan öyle bir şey anlaşılmıyor.
Tekrar ediyorum
Eşin sana Allah'ın emaneti
Emanete ihanet etme
Sahip çık ona
Kalbini de kırma...01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sürekli böyle kırıp dökeceksen ya mesleğini değiştir ya da öfke kontrolü eğitimi al ne demek çekil de içeri gireyim dağdan mı indin be adam hiç mi kibarlık uğramıyor sana
Aslında baştan sona yazmış olduğun sorunlar silsilesinde çözümü de yazmışsın.
Yani tek tek, bunu bunu yapıyorum dediğin her ne varsa yapmayacaksın ve sorun düzelecek. Kapıyı açtığında önce sen sarılacaksın, önce sen onunla vakit geçirmek isteyeceksin, önce sen ona dışarı çıkmayı teklif edeceksin.
Vakit geçmeden işe koyul.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılBana böyle davranılsaydı nasıl üzülürdüm nasıl kırılırdım haddi hesabı yok. Okurken bile kırıldım çok kaba bir davranış olmuş, belki sende haklısın yorgunsun ama ilişkiyi yürütmek fedakarlık ister. Yarın öbür gün bir bakmışsın kapıda seni sevgiyle karşılayan bir kadın yok. Kalbini kırma, evliliğini ve işini aynı anda yürütemiyorsan birisini bırakmak çözüm olabilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle bu yazdıklarının aynısını ona anlatmalısın farkında olmadan kırıyorum idare et iş stresi aslında seni çok seviyorum ve değer veriyorum falan şeklinde yani ne düşünüyorsan onu söyle emin ol sıcak bir bakış güzel ve içten bir söz anlamlı bir bakış herşeyden değerlidir biz kadınlar için. ayrıca şunu da eklemek isterim bu şekilde hatanızı fark edip üzülmeniz bile çok güzel 🤗
10 Yorumla 😣😔kırma üzme ne olur benımde sevgılım Askerde vakıt ayır ona ne bıleyım hediye al yalandanda olsa dışarda yemek yıyın yemın edıyorum dünyanın en mutlu ınsanı olur o sadece sevgıye bakıyor merhamete kırıcı olma yapıcı ol kaybedıkten sonra anlarsın veya uzak kalınca ama ınşallah o duruma duşmezsın🤲🏼
10 Yorumla
+1 yılOkurken üzüldüm eşine sahip çık, onun gönlünü al ve yaptıklarını yapmamaya özen göster. Unutma hayatta hiç bir şey mutluluğumuzdan onemli değil eve geldiğinde işi dışarıda bırak pozitif olmaya çalış biliyorum stresli ama kendi mutluluğunuz için bunu yapmalısın.. eşini ne güzel anlatmışsın bunları hak etmiyor. Evliliğiniz daha kötüye gitmeden titreyin ve kendinize gelin haydi selamet ile...✂️
00 YorumlaÇok üzüldüm okurken, kıyamam. Sessiz sessiz ağlıyor kadın yastığında, başka kadın olsa cazgır olur, kıyameti koparır. Yapman gerekenler çok basit, kendinde yazmışsın zaten. Bize anlattığın gibi hislerini anlat, özürdile onu sevdiğini hissettir. Kendi yanaşmadan sen git öp beklemediği anlarda. Yorgunsun anlıyorum ama en azından haftada bir kendini zorla ve birlikte dışarı çıkın. Güzel bir özür ve bundan sonra dikkatli davranışlarla çözebileceğin bir sorun.
00 Yorumla
+1 yılGergin yorgun olman karına kötü davranacagin anlamına gelmiyor onlar Allah'ın emaneti bundan sonra eşinle iyi ilgilen üzerinde çok hakkı var ahirette hesap veremezsin herşeyden önce arada çiçek al arada sevdigi çikolata veya ne seviyorsa onu alın ama kalbini kırmayın günah sizden başka kimsesi yok onun bu hayatta
00 YorumlaBu senin kendi psikolojinle alakalı bir şey eve geldiğin an işini ve dışarıda ne olup ne bitmişse her şeyi geride bırakman gerek. İşinde zor ve stresli bir iş ama yine de dediğim gibi yapıp eşine de bu durumu açıklaman gerek. Yani ben bazen gereğinden fazla tepki gösteriyorum ama isteyerek olmuyor' diye
00 YorumlaRütbenizi bilmiyorum ama askerlik mesleği öyledir psikolojisi kaldırmıyor herkesin ve insan yıpratır tabi branşınızda önemli komando falansanız Allah yardımcınız olsun. eşinize yansıtmayın diye ne kadar desemde yansıyacaktır bu tür zorluklar onun sizi sevdiğini düşünün eve girerken lütfen dışarıda bırakın yaşadığınız bir takım zorlukları.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBezdirdiniz bizi bu mesleginizin arkasına sığınıp evde terör estirmenize🧐
Bu pişmanlığını eşine anlat seni anlayacaktır belki üzülmez bu kadar artık..
Sende aklını başına topla işle evi karıştırma o senin emir erin değil hayat arkadaşın akşama kadar seni bekliyor yolunu gözlüyor lütfen kıymetini bil eminim o senin kıymetini biliyordur..20 Yorumla
+1 yılNe güzel hatanızı anlamanız 😊 ona onun değerli olduğunu hissettirin ve lütfen tekrarlamamaya gayret edin. En güzel telafi budur. Ve yinede ufak bir hediye olabilir. Beraber vakit geçirmek istiyor belliki. Ona özel zaman ayırın mutlu olacaktır. Kızıp bağırmak yerine rencide etmek yerine eve geldiğinizde o huzurun tadını çıkarın abicim. Yoksa gün gelir bütün bunları telafi de edemez pişman olduğunuzla kalırsınız. Üstelik en kötüsü zamanı geriye alamazsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir musaade et de eve gireyim burdan benı bile nasıl kırdı anlatamam
Dibinde yatan kadının aglamasnı yastığa dokunmadan görememen ayrı uzücu ne diyim kızlar adamlıgın meslekle ilgisi olmadıgına kendimi ikna etmeye calisiyorum ama goruyorsunz dikkatli secim evelencgnz adamı10 YorumlaBen de bir asker evladiyim... Size nacizhane tavsiyem evinize girerken uniformanizi kapıya asın o üniforma evin icerisine girmesin... Bunu yapılamadığı bir mecliste yaşanan sıkıntıları tecrübe etmiş biri olarak dile getiriyorum fikirlerimi...
20 YorumlaOna sevgini göster ilgini artır. Kabalık yapma kırma kalbini kadınların incinme durumları çok daha fazla bize göre. Hediyeler al süprizler yap bir süre böyle yaparsan düzelir mutlaka. Değerli hissettir ona değer verdiğini hissettir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılaga bee. Okurken ben bile üzüldüm kadıncağız nasıl üzülmesin. Ona çok stresli bir hayatın olduğunu söyle muhtemelen sadece ona karşı böyle olduğunu düşünüyordur
10 Yorumla Seni anliyorum
Zor bir meslek
Ama eve gelince
Yorgun oldugunu tatli dille anlatsan
Seni nasil karsliyosa sendde oyle cevap versen nasil olurr10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sadece nezaketten ibaret değil gibi görünüyor. Onun sizi sevdiği kadar siz onu sevmiyorsunuz. Acı ama gerçek.
20 Yorumla Öncelikle Ekir alirken Kendini sıtrese sokma evde iken de esinin senden baska kimsesi olmadığı dusun ona yemek hazirla birlikte yemek yiyin romantik filan
01 Yorumlaçok alıngan biri galiba şey yap ee evde sadece siz yaşıyorsanız ona bir yemek hazırla o evde yokken yap süpriz kutu yap böyle çoklu kutulardan fotorafınızı çıkarttır çikolata mokolata koy en sonda bir yüzük ya da kolye koy kutuya yemekten sonra ver kutuyu kolyeyi ya da yüzüğü her ne aldıysa ona sen tak sonra film falan izleyin ona bir iş yaptırmamaya özen göster filmden sonrada *üçnokta hfghfgfjdhgjfçok fazla dizi izledim ben anladığım kadarıyla kızlar böyle şeyleri sever
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂☺️
+1 yılBunun farkinda olmaniz guzel durumu izah edebilirsinz. gerekirse destek alın askermissnz psikolojik olarak destek veren uzmanlar vardir mutlaka. ise ozur dileyerek baslayabilirsiniz mesela
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa kıyamam ya ona güzelce anlat ona stresli olduğum için falan de anlat ona alınır gönlü
30 Yorumla Evlilik birbirine destek olmak bir nevi onun senin yanında olmasına izin ver emin ol o da seni düşünüyor sana iyi gelmek istiyor iş hayatını eve taşıma unut eve geldiğinde sadece güzel vakit geçirmeyi düşün umarım mutlu olursunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇekilde geçiyim ne ya bana evlendigim adam oyle dese boşanirim o dk giderim evden
20 Yorumla onu gerçekten umursadığını ve sevdiğini göster ve bunu nasıl yapacağını da aslında senden başka kimse bilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet bu yüzden askerle, polisle evlenmek istemiyor. Adamlar işine aşık sadece. Evdeki kadın beklesin dursun... Gelince de bir çift güzel söz duymasın!
11 YorumlaKısa ömürlü bir evlilik.. işte bu yüzden mesleği önemli hayatınızdaki birinin, Polis asker doktor bu meslekler hem tehlikeli hem de düzgün aile için uygun değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence bu karakter meselesi. Melek gibi askerler polisler de var. Her meslek yorucu, stresli olabilir. Insan işinde yaşanan stresi eve gelince kafasından atmalı.
- +1 yıl
@sistafly06 Öyle olabilir çoğu insan bu stresi kaldıramıyor ki bu meslekler stresin en üst seviyede olduğu meslekler
+1 yılNasıl gönlünü alırsın bilmiyorum ama kendini değersiz hissettiğine eminim
00 YorumlaAyh vallahi içim acıdı ya öfke problemin mi var biraz daha nazik olmayı dene. Psikolog vs görüş.
00 Yorumla
+1 yılseninki fıtrat melesesi mesleğinle alakası yok kbakma
00 Yorumla
+1 yılHaftasonu izniniz yok mu haftasonu dışarı çıkabilirsiniz
00 YorumlaEşinin yanına gittiğinde evinde vardığında tüm yorgunluğun ve stresinin gitmesi lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olmaya çalışırsan başarırsın. Senin gerginliğin onu ilgilendirmiyor.
01 Yorumla Askerlik mesleği zor birşey abi seni de anlıyorum. Ama karşına geçip anlatmalısın olan biteni
00 YorumlaBu biraz meslekten dolayı ama onunla konuşabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınları anlamak basit aslında o sende ilgi bekliyor daha çokda cinsel şeyler bekliyor ama sen yorgunum diye diye uzaklaşmasını sağlıyorsun çok yanlış birşey böyle giderse aldatma sonrada boşanma olur sonuç olarak yani bildiklerim böyle
10 YorumlaAnlamaya çalışın onu güzel bir hediye de alabilirsiniz.
00 YorumlaGüzel bir hediye alabilirsin. Korona bitince gezmeye götürebilirsin ya da tatile çıkın.
00 Yorumla
+1 yılYani ne diyebilirimki bunu en iyi sen bilirsin karını tanıyan sensin ve nasıl hatanı telafi etmeceğinide en iyi sen bilirsin emin ol onun sana dokunmasına izin ver ve ona şevkat göster ne olursa olsun iş eve taşınmamalı sonuçları görüyorsunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine çok üzüldüm yazık ben olsam aynı yatakta bile yatmam
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNekadar yorgun bikkinda olsan bunu eşine evine yansitmaman gerekiyor sen kadını kendinden itiyorsun zorla
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence psikolojik destek alabilirsin hem senin için hemde eşin için çok iyi olur en azından öfkeni ya da gerginliğini kontrol edersen daha iyi hissedersin eşinde Mutsuz olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılDurumun zaten farkındasın.
00 Yorumla
+1 yılGönlü sende olduğu için gönlünü alman kolay. Öncelikle stres altında çalıştığını ve bundan dolayı stresli olduğunu söyle ona ve onu ne kadar çok sevdiğini söyle.🌷
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikiatrise git durumu anlat ve sakinleştirici bir ilaç kullan. Çok şey değişir emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışmadığın bir gün onun isteklerini yap gezin filan sonra konuş özür dile
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm, baya üzüldüm hem de. Umarım daha mutlu olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılSadistsiniz siz. Bir kez daha nefret ettim
01 Yorumla
Soran+1 yılsiz de mazosistsiniz
Dışarıyı içeriye, içeriyi dışarıya taşıma!
00 Yorumla
+1 yılAh be abi bunlari eşine de anlatsana
00 Yorumla
+1 yılKarşına al konuş kibarca. Anlat derdini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşşeklik etmişsin.. Özür dile bidaha yapma
20 Yorumla
+1 yılYa hocam keşke demeseydin öyle :(
00 YorumlaBu düşüncelerini ona anlat
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAniden ip kokla hediye felan al
00 Yorumlakardeşim herkes keşke senin kadar düşünceli olsa