ayrılacak kadar cesareti olmayan insanların kullandığı bir yöntem "ilişkiye ara vermek".

Bana göre gerçekten seven insan böyle bişey istiyorsa biraz düşünmek için zaman istiyordur. Ama bu kararı almak ve karşı tarafa söylemek güven sorunu yaratabilir çok tehlikeli bir karar ama karşındaki de gerçekten seviyorsa senin kararına saygı duyup onaylar ona da düşünmek için bir fırsat ve olayın bu raddeeye gelmesinin üzüntüsünden ders alır
Bitişe hem hazırlık hem de dinlenme süreci denebilir aslında ilişkinin durumunu ve ilişkideki kişilerin özelliklerine bağlı bir olayeğer kavgalı bir ilişki ise, ara vermenin olumlu ve olumsuz yanları var. Kavga ettikten sonra ara vermek isteyen kişi (1-2 gün veya 1 hafta diyebilirim ara vermeye), bu ara sırasında mantıklı düşünüp karar vermek isteyebilir veya ilişki için doğru bir insan mı diye sorgulayabilir buda bitişe hazırlanmak demektirAra vermek aslında samimiliği öldürür, ara verdikten sonra geri barıştığınızda aranızda bir süre samimiyetlik olmayacak ve her kavga edişinizde kaçmak ve ara vermek isteyeceksiniz buda ilişkiyi kötü yönlendirecekKısaca ara vermek ilişkiyi kötü etkiler. Evet mantıklı düşünürsün ve bu mantıklı düşünmek belki de ondan ayrılmak olabilir.
Kesinlikle bitirir. Karşısındaki insan pasif bir karakterdeyse ara verelim diyerek onu parmağında oynatıyor bence. Canı sıkılınca gidiyor ve yapmak istediklerini yaptıktan sonra geri dönebiliyor. Pasif karakterdeki partner ise bunun farkına varamıyor tabikii. Genelde kadınların başına gelen bir şey, akıllı olmak gerek
İlişki bağına göre değişkenlik gösterebilir bıkmış biri için ilişkiye ara vermek bir kaçış yöntemidir seven birine göre ise ara vermek kendi hatalarını arayıp ona göre göre yön belirleyip ilişkiyi ayakta turanda olabilir
Rica ederim canım 🌸
Cevap
15Cevap
İlişkiyi bitirmeye günler kalmıştır artık. Ara vermek isteyen taraf kendi de bilir ki ilişkilerde ara vermek diye bir şey yoktur, ara vermek "birbirimiz olmadan yaşamaya alışalım, bitiyoruz" dememek için uydurulmuş aptalca bir tabir. İlerleyen zamanlarda çok düşündüm, olmuyor, yapamıyorum vs vs tripleri... Sevgi kesintiye uğratılacak bir his değildir. Kim bu kararı alıyorsa sevgisinden şüphe duyarım. Ayrılık sürecini karşı tarafa sindirme süreci sadece.
Ara vermek diye bir şey yok o yedekleme taktiği. Düşmeyin bu tuzaklara.
İlk duyduğumda ne kadar şaşırmıştım "ara vermek". Hala da saskinim açıkçası 😂 ayrılmak zayıflattigi gibi ara vermek de öyle. Anlamı zaten başkası var olursa onla devam olmazsa senle gibi birşey
Bana göre şu son zaman ki ilişkilerin yüksek bölümü bitme korkusu ile karşılaşır ara vermek kelimesinden. Çoğunluğu ise yıpratır ve ilişkiler biter.
Ara vermek demek senden daha iyisini bulursam geri donmem ama bulursam herkes kendi yoluna demek. Ara vermek diye bisey olamaz iliskide
Bu nedir ki bence ara vermek falan çok kırıcı şeyler senden sıkıldım der gibi
Bitirir kanimca. Ben ara verelim lafini duyunca direk kafada bitiriyorum zaten. Demek ki yürümüyor.
bitirir hacı ben bitmeyenini görmedim en azından bugüne kadar😉
Degisiyo bazen daha da kuvvetlendirebiliyo tarafların birbirlerini ne kadar sevdiğine bağlı bence
Aslında ara vermek biryerde bitirmektir birazdaha yumuşak halı ara vermek
ara vermek ayrılığa zemin hazırlamak gibi bir şey. faydalı olduğunu görmedim daha
İlişkiye ve yaşanan olaya bağlı tamamen
Ara vermek ilişkinin bitmesidir zaten.
Soğukluk sokar iyicene
Ara vermek bir tek yatakda olur 😂
Soğukluk giriyor bence.
Herşeyi bitirir. Ya hep ya hiç.
Aşkta ara vermek olmak. Aşk hiç bitmez.
bitirmek için ara verilir zaten..
Sorunlara göre değişir
Güçlendirdi bizi
Bitirir
Güçlendiriyor