Kuzenim ile yakin iliskimiz?

merhaba, ilk defa boyle bir platforma yaziyorum. Lutfen ciddi yardim edebilecekler yazsin. surekli beraber buyudugum bir kuzenim var. kucuklugumden beri aramiz hep iyidir, cok iyi anlasiriz. Ben 16 yaslarima geldigimden itibaren biraz daha benle sempatik, cilveli konusuyor. Saka yapmiyorum, cidden. Basta bu hosuma gitmese bile Şu an hos geliyor. Fiziksel yakinligimizi ise soyle aciklayabilirim: Kapi arasinda duruyordum ve ensemin arkasinda solugunu hissedebildim. eli hemen elimin ustunde lamba anahtarinin ordaydi bir kac dakika boyle durduk. hicbir tepki vermedim, neden bilmiyorum. Daha sonra boyle bir yakinliktayken benle diyalog haline gecti ve burun buruna konusuyor vaziyette olduk. Elini belime koyup benimle ugrasti, tikim oldugunu biliyordu. Hep boyle yakin mesafelerde benimle ugrasiyor. Kuzenimi seviyorum ama tam olarak hangi anlamda anlamiyorum. Lutfen yargilarinizi mesajda dile getirmeyin ve ne yapmam gerektigine dair bir fikirde bulunun🙏🏻 kimsenin kalbi kirilsin istemiyorum, isin kotu yani bu durum hosuma gidiyor mu bilmiyorum bile.. Zaman zaman boyle yakinlasmalarimiz oluyor ve ben ondan hoslanacagim diye korkuyorum.
Kuzenim ile yakin iliskimiz?