Sevdiğim kızı çok kıskanıyorum. Bugün bir erkekle konuştuğunu görünce yerin dibine girdim.?

Arkadaşlar 4 yıldır aşık olduğum bir kız var. Birbirimizi görünce selamlaşırız o kadar. Daha söylemedim ona onu görünce ayaklarım yerden kesiliyor. Bugün bir çocukla konuşurken gördüm onu hatta eğlenceli görünüyordu yüzü felan hep gülüyordu çocuğun arkasında çanta vardı. Bende o an kalbimde bir karıncalanma oldu. Sonra baktım çocuğa çaktırmadan ulan çocuk yakışıklı çıkmasın mı? İyice bir sinirlendim yerin dibine girdim. Kıskançlıktan geberiyorum. Yerin dibine girmiş durumdayım şuan. Ayrıca o çocukla yan yana yürümüştü. Dershanede sınıf arkadaşı herhalde. Ulan bunun gibiler neden beni bulur. Gidip çocuğu dövesim geldi. Ne şanssızım ulan kızın konuştuğu çocuk yakışıklı çıkıyor birde. Biraz sadece biraz şansım olsa ona bile razıyım. Bu kadar kıskançlık normal mi? Çocuğun ağzını burnunu kırasım geldi orada dua etsin yanında o sevdiğim kız vardı gözünde küçük görünmemek için patlatmadım.
Sevdiğim kızı çok kıskanıyorum. Bugün bir erkekle konuştuğunu görünce yerin dibine girdim.?