Neden duzgun biri bana denk gelmiyor galiba yine ALDATILIYORUM bir akil verir misiniz Allah rizasi icin?

2 aydir bir birlikteligim var malum fazla gorusemiyoruz ve cok mesafeliyiz birbimize korona olaylari cikinca is cikisi yarim saat anca gorusuyorz haftada 2 kez , buna bir cok kisiden instagrama mesaj geliyor cogunuda okumaz yoksayar engellemez ama yoksayar gecer o gun bir kiz bisyler yazmis storisine yan yana otururken gordum kizda 900 kusur takipcili ne yalan soyliyim baya guzel bir kiz arastirdim sirketi falan var kizin avukat mi ne, benimki aldi mesaji okudu kizin profiline girdi ve orda mesaj istegini yoksay, engelle, izin ver yaziyor ya gozumun onunde izin ver yapti..!
Sonra benim gormedigimi sandi ama dedim niye oyle yaptin bu arada profilinde sevgili oldugumuza dair bir fotomuz bile yok kiz bozulsun diye izin ver yaptim dedi digerlerini reddediyordun okumuyordun bile dedim niye ona oyle yaptin dedum onlar cirkindi dedi yoksa konusacagimdan degil dedi ben sinirlendim gittim 2 gundur aramiyor beni sizce ayrilmali miyim? ama seviyorum da.
Güncellemeler
+1 yıl
Dayanamadim yazdim az once ne oldu bitti mi konusmadan bitirmek ne sacma yazdim, oda cevap olarak ben boyle biriyim o kizda beni kendine ceken birsey vardi ayagima gelen sansi tepemezdim oncelikle konusmaya izin verdim onu denemek beni ne kadar istedigini gormek icin o tekrar yazdi bunu ispatladi artik o olsun istiyorum sen cok iyi birisin umarim mutlu olursn hoscakal yazmis 😪
Neden duzgun biri bana denk gelmiyor galiba yine ALDATILIYORUM bir akil verir misiniz Allah rizasi icin?