Caner Cindoruğa Hanımın Çiftliğinden beri aşığım, bu sitedeymiş o da aşığım size Caner bey 😝😍😍😍😍😍
@CanerCindoruk
@CanerCindoruk
Ünlü ve parası var diyedir o aşkın senin. Yoksa manav olsa adam bakmaz kimse ona. Adam da tip var, o ayrı konu ama, işte mesele şu: Türkiye böyle, adamla alakalı değil konu yani...
o kadar tanınmış bir ünlü değil ki, fakir olsun ben onu beslerim ellerimle
Olsun ya parası tonla var onun. Ölüsü dünya para alıyor adamların. Ayrıca fakir olsa bakanı olur gene de böyle bu denli aşık olan olmaz...
Bana Türkiye denen ülkeyi ve Türk kızlarını anlatma...
Çevremde çok gördüm ben bu tür konuları...
...
Canerciğimin aşkımın albenisini kıskanma cicim
La adamı övüyorum zaten. Kızlara gömüyorum ne kıskanması. Hayatımda kimseyi kıskanmadım. Yalnızca bir tek adamı örnek aldım. Oda Bruce Lee oldu...
Yoksa o beni, ben onu ne kıskanacağım. Kıskanan adam tip var onda der mi? Yani...
ebet hiç kıskanm onun gibi tatlı olamazsın
Tabii canım kıskanma yok zaten. Yoksa tatlılık bizim neyimize. Gece yatmadan önce şerbete döksem kendimi gene de o kadar tatlı olamayız biz...
Cevap
15Cevap
Yani tabi aşk değil ama ben de söyle bir problem var hangi diziyi ya da filmi izlesem birinden hoşlanıyorum araştırıyorum kim diye instangram dan takibe alıyorum sonra başka bir dizi izliyorum yine aynı şey oluyor ama bu aralar Jorge Lopez i çok beğeniyorum ve Deadly Class da ki Marcus u
ask olmasada hayranligim var amy lee...
Kimse sevmese de ben Hadise yi çok çekici buluyorum.
Benim aşık olduğum bir ünlü yok.
Beğendiklerim var tabi.
Öykü Gürman'a aşıktım.
https://www.youtube.com/embed/m4Nc1R4vOh8aşık oldugum var 1 den fazla
Ahhh Aslı Enver üzümlü kekimmmm
Kavak yelleri dizisinden Pelin KARAHAN
KS de ünlü kadın var mı?
hiç fark etmedim birinin sorusunda gördüm canerciğimi de
Caner cindoruk sinir bozucu ya kadın dizisinde sinir oldum ona :))
YokK
Hayır
Mine tugay.
hayır yok
Hayır, yok.
İnna
Yooo
Ünlüleri sevmem
Cimili İbo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?