Gece sıcaktan bunaldım biraz daha serin diye salona geldim yatmaya yarım saat önce eşim kalktı yanıma geldi nerdesin sen dedi bende sıcaktan bunaldım felsn dedim bundan sonra benden ayrı yatma elimi atıyorum yoksun çok bunalıyorsan söyle ikimizde salonda yatalım dedi bende evlilik gerçekten özgürlüğü kısıtlıyormış evimin salonunda yattım diye fırtça yedim dedim sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOna da söyleseydin birlikte salonda uyurdunuz. Kızmakta haksız ama salonda birlikte uyuma fikri de güzel. "Bu gece de böyle olmuş olsun. Bir dahakine söylerim, birlikte uyuruz salonda" de ona. O zaman gönlünü almış olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSende ne uzattın herşeye kılıf attın sıkıldıysan sıkıldımmde ya da bemi özgür de her şekilde özgür sün yani deni bukadar önemsiyor diyede buralarda haykırmana gerek yok bakmkızlar neler yazmış keşke bizide böyle seven olsa diye ilte seviyolar sıkılıyorlar sevmiyorlar kaçıyorlar doğru siz kızlar size dünyaları serseler önünüze şunu şuraya çeksek koysak diyenlerden siniz ben koca üzüldüm açık çası karısının bu şekil olduğunu bilse belkide fazla sana yüz vermezde af edersin ama poponu kaldırmasa bari
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalmış kızlaramı bakucam benim popumu bir erjek kaldırmaz başarılarım diplomalarum var Ken. O basitlik sizleew ait
Soran+1 yılBen evimde istediğim yerde yatmak istiyorım diye şu kocan karısının böyle olduğunu yazsa mı yazdın biliyor zaten evde rahat olnak istediğini
Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Aslında sevinmelisin. Bak eşiniz sizsiz yapamıyor. bu birçok kadının arayıpta bulamadığı şey. Birde özgürlük kısıtlaması ı dediniz? Özgürlük bu kadar basitmi. Yani yatak odasında salona kadar. Burada özgürlük anlayışınızı bir daha gözden geçiriniz. lütfen.
00 Yorumla
Siz hayatınızda özgürlük istiyorsanız, kocanızın da özgürleştiği andan sonra o yatağa gelmeyeceğini cümle alem bilir de, sizin anlamak istemediğiniz ne onu kimse bilmiyor işte!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
62Cevap
Ne alakası var yahu? Demek ki seni merak etmiş adam ne güzel işte bu kısıtlamak mı oluyor? Herşeyi kısıtlamak olarak görecekseniz işiniz yaş. Birbirinize tahammülünüz olsun biraz. Ben olsam hoşuma gider böyle demesi kısıtlama değil bu. Büyütmeyin bence :)
30 Yorumla
+1 yılAslında ayrı yatmana alınmış benimde zoruma gider di insan kendini tuaf hisseder bence karın la veya kocanla uyucan bir bakmışsın yok salonda tek yatıyo acaba diyerekten neler düşünür helede kıskanç biriyse çoğu boşan demişde bir yuva kolay kurulmuyo o kadar emek böylede silip atılmaz anladığım kadarıyla kocan biraz hemen sinirlenen biri ve kıskanç öyle konuşmuş ve eminim sen bu konuyu normal konuşurken açsan sana güzel bir dille izah da eder.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe ddmek kiziyor ya, cevabıni verseydin keşke bunaldın ve salona geçtin her yere de onunla mı gideceksin insan bazen yalniz kalmakta ister. Ben evli değilim de evli olsam canim sıkilsa tek yatmaj istesem ve o buna karisip bagirip cagiracak sen hayirdir kardeş derim
00 YorumlaAbartılacak bir tartışma değil bence adam merak etmiş nereye gitdin diye belki niye benden ayrı yattı rahatsız mı oldu benden diye düşünedebilir aşkım ben salonda yatacam çok sıcak diye söylemekte fayda vardı
00 YorumlaBunda Herhangi bir özgür kısıtlaması yok. Senin Kendi kuruntuların bunlar Eşin değerini biliyor sende ona göre değer ver. Hiç umrunda olmasaydın dahamı iyi olurdu o zaman?
10 Yorumla
+1 yılAşırı tepki vermemiş abartma. Üstelik bu sana olan sevgisini gösterir mutlu olmalısın. Senden ayrı olmamak için yatak yerine salon koltuğunda yatacağını bile söylemiş.
00 YorumlaGerikafalı düşünce yapısı olabilir bunları söylüyorsa. Aynı yatakta uyumamak ona göre çok büyük bir şey fakat sana göre gayet normal. Zaten olması gerekeni düşünüyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Güzel bir açıklama yap. İkinizde üzülmeyin. Hem kısıtlamak değil. Bian korkmuştur özlemiştir ondan olmuştur
04 Yorumla
Soran+1 yılAğlıyıcan
Soran+1 yılBen ben
+1 yılBu ne? Kocanla birbirinize göbek bağıyla mı bağlısınız? Her şeyi beraber mi yapmak zorundasınız? Saçma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kızılacak ya da büyütülecek bir durum yok ortada adam seni yanında istiyor ve bu hakkı... Özgürlük kısıtlamak değil bu
00 Yorumla Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı birleşmiş çıkaramamış. Bence boşan, istediğin yerde yat. Fıkra gibi.
00 YorumlaSakin ol orta yol bulun klima falann takrırın cam kapı açın arada hava alın
01 Yorumla
Soran+1 yılKlima var onu halledivdx
+1 yılYa hemen darılma yalnız kalmak istemiyo bellı kı ne güzel
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yalnız kalmak istiyorum belki
- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayalim de ki eş ve çok şükür böyle bir insanla nişanlıyım bunda kötü bir şey yok ki özlüyo seni yanında göremeyince tuhaf oluyo demek ki
122 Yorumla
Soran+1 yılKardeş özgürlük çok önemli bir şey. Ben evimde salonumda yattım ya
Cevap sahibi+1 yılTamam anlıyorum da adam endişe etmiş burda kızacak bir şey yok sen kızmaya bahane arıyorsun
Soran+1 yılSaçmalama bence ne endişesi bacım ! Aynı evin içinde ne endişesi 😅
Soran+1 yılBu kadar erkek şeysi olmayın. Ben özgğr bir kadınım izin verirse evimde istediğim yerde yatayım
Cevap sahibi+1 yılHahaha erkek şeysi değilim ben kocam varken gidip salonda yatamam kusura bakma ama bu erkek şeysi olduğumu göstermez ne yazık ki. Özgür bir kadınsan eşinle konuş ben özgürüm istediğim yerde yatarım de bize ne soruyorsun yer fırçayı oturursun aşağı
Soran+1 yılSakin ol 😅😅 erkek şeysi
Cevap sahibi+1 yılSeni mi kırcam ablacım erkek şeysi olayım 😂 en azından özgür olmayı salonda yatmak olarak algılayan bir aptaal değilim çok şükür
Cevap sahibi+1 yılErkek şeysi diyerek cahilliğini konuşturmuş bir insanın bunu söylemesi komik doğrusu. İşte sen oturup fırça yerken bu kafayla, bende beğenemediğin cahilliğimle fırça yemeyeceğim 😂 Yalnız şeyi bağdaştıramadım okumamış? Nerden biliyorsun okumadığımı? Okumuş bir insan olarak söylüyorum ki insanın bir yaştan sonra kendisini eğitmesi gerekiyor beyin olarak, düşünce olarak görüyorum ki kendini eğitmek için çaba sarf etmemişsin bile.
Cevap sahibi+1 yılGörüşüme yanıt verdiğine göre evet haklısın bilmiyorsun. Yalnız biraz daha havlarsan söz veriyorum kemik atacağım. Cahilliğin kavramı tam olarak sensin yazık.
Cevap sahibi+1 yılSöylemeden geçemeyeceğim, yazdıklarım beyin kapasitenin çok çok yüksekte olduğu için okumaman hatta okuyup anlamaman çok normal.
Cevap sahibi+1 yılYalnız nişanlı olduğumu belirttim 2 ay sonra evleniyorum. Köpekçe senin ana dilin ben Türkçe yazıyorum, Türkçe anlıyorum. Biz bu laf sokma çabasını ilkokul 1 de yapıyorduk. Yetişemezsin ablacım bana :)
Cevap sahibi+1 yılBak işte buna güldüm 😂 Beyin farkı canım bu senin arkadaşların seninle aynı kapasiteye sahip olduğu için eminim gülerler.
Soran+1 yılDaha fazla ağla ,,😅😅
Cevap sahibi+1 yılAnnemi karıştırma bak çok kötü sövecem annem vefat edeli daha 2 ay olmadı kaşınma birazcık olsun vıcdanın varsa karıştırmazsın. Eğer karıştıracaksan da Allah'a havale ediyorum belanı bulursun inşallah köpek.
Soran+1 yıl😅😅😅 ağla kudur 😂
Cevap sahibi+1 yılBen değil de sen kuduruyorsun kocan doyuramıyo seni belli
Cevap sahibi+1 yılAllah uzun ömür versin
Cevap sahibi+1 yılAllah b*lanı versin
Soran+1 yıl😅😅😅😅 ağla
Cevap sahibi+1 yılÖlmüş bir anneye küfür etmek gerçekten vicdanını biraz olsun sızlatmadıysa diyecek bir şeyim yok sinirlenmedim sadece üzüldüm kuduracağım veya ağlayacağım bir durum yok. En büyük acıyı tez zamanda yaşarsın inşallah. Yetimin ahı tutar haberin olsun. İstediğini yaz daha da cevap vermiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYalnız benim söylediklerimi bana çarpıtman seni komik duruma düşürür. Sen eğitimli olduğuna inanıyor musun gerçekten? Ayrıca köpekçe bilmiyordun noldu ona sahi? Neyse daha fazla muhattap olmayacağım cahille cahil olmayacağım daha fazla seviyene inemeyeceğim zira vakit kaybısın.
Cevap sahibi+1 yılBu dünyada cahile laf anlatamazsın ve yine görmüş olduk ki okul okusakta evlensekte maalesef ki beyin yaşımız 7 olabiliyormuş bu örneği de bizzat kendin gösterdiğin için teşekkür ediyorum
+1 yılDerde bak :))
Halinize şükredin..
#Vesselam10 Yorumlaİsteyen istediği yerde uyur, evlisiniz diye aynı yatağı paylaşmak zorunda değilsiniz bence haklısın tepkisi çok saçma olmuş
00 Yorumla
+1 yılMillet dokunmuyor diye şikayet ediyor omur insansin😀
00 Yorumla
+1 yılBir sorun göremiyorum
Seni sevdiğinden öyle demiş00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Böyle birşey için kavga edilmez be kral yeni evlisin heralde yanından ayrılma kocanın
00 Yorumla
+1 yılFırça yememissin birlikte yatalım salondada olsa demiş uyku sersemi soylemistir
00 Yorumla
+1 yılBunları konuşarak çözmelisiniz. Çok da abartılacak bir sorun değil. Zamanla düzelir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Adam elini atınca boş kalıyormuş ben sana fazla boş bırakma derim..!
00 Yorumla
+1 yılKocan sana karşı takıntı yapmış sevgisinden dolayı ve kaybetme korkusu.
00 Yorumla
+1 yılbir şey yaparken kararsızlıkla olmayın beraber yapın
00 Yorumla
+1 yılBu kadar tepki göstermeye hakkı yok maalesef seni kırmış ve üzmüş gözüküyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence kısıtlama değil seni sevmiş devamlı yanında istiyor. böyle koca bulmuşssun. sende bir daha kine beraber yatarız deseydin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar guzel birseybirsey esin seni ne kadar cok dusünüyor tam tersine benimki gidiyir baska koltukta yatiyor bazen bence yat kalk basina koy adamı
10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte seni önemsiyor sensizliği istemiyor daha ne istiyorsun, tabii ki serin yer neresiyse bir döşek kurup orada yatmanız 😉
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen katlanamazdım özgürlükçü bir insanım zaten. Seni bulamadım deyince s*ktir derdim.50 yıl beraber olcaz zaten mk.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldat gitsin haketmiş ne var yani salonda yattıysan eve birini aldığını düşünebilir o da normal sen bilirsinn
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sana11228 sen hata yapmazsan karşındakide yapmaz. adam yanlış yapıyor sen nasıl bir ceza verirsin.
fırça değil ne güzel eşin sensiz uyumak istemiyor bazıları gibi umursamaz olsa daha mı iyi
20 YorumlaSürekli biseyler tutmus elini atinca alıştırmışsın 😊
00 Yorumla
+1 yılEşin boş yapmış sürekli tekrarlasan haklı da 1 kereliğine orda uyumuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke salonda değil de balkonda ya da mutfakta yatmayı deneseydin o zaman belki bir şey demezdi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvimde istediğim yerde yatamayackmıyım o bir şey demesin diye ben saçma sapan yerlerde mi yatayım kanka
Cevap sahibi+1 yılTuvalette yat tuvate gidiyorum diye sonra uyuyakalmışım dersin kanka
+1 yılEşin seni bir an boş birakmak yanindan ayirmak istemiyor. Demekki aşırı kıskanc.
00 Yorumla
+1 yılbence sizi bu kadar çok sevdiği için mutlu olmanız lazım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok güzel bir sevgi belirtisi.
Ne şükrederim böyle bir tartışma yaşasam.05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim sana ne
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim biliyom ben seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni böyle seven olmadı eşin seviyor seni sevgisinden yapmış
00 Yorumla
+1 yılEngellemişsin kocamdan yazıyorum ben evde kalmadım 2 kocam var biri imam nikahlı biri resmi nikahlı bir de sevgilim var ayrıca istediğim yerde de yatıyorum hahahahah zıpçık gibiyim heh şırfınt seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sıcaktır bunaltır cift kisilik yatakta yatmak zor olur sende haklısın ama insanda benden sogudumu acaba uzaklaşıymu diye düşinyo saglıklı dusunemiyor o sıra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında fırça değil bu seni onemsemesi araması güzel bişey
00 Yorumla
+1 yılSeni göremeyince merak etmiştir kızması iyi olmamış ama iyi düşün korkmuştur belki seni yatakta göremeyince sende haber verseydin yaa
00 YorumlaMutlulugunuz daim olsun. Kocanın degerini bil bence buraya neler yaziyorlar
10 Yorumla
+1 yılHaklı sensiz yapamıyo demekki bu güzel bişi bence takılma böyle seylere
00 Yorumla
+1 yılÖzgürlüğün kısıtlanması ne alaka adam ne güzel söylemiş ne var seninle yatmak istemesinde
00 Yorumla
+1 yılKızgınlığı sana olan sevgisinden olmuş sanırım. <3
11 Yorumla
Soran+1 yılBen evimde istediğim yerde yatamuyoeum
+1 yılOdaniza klima taktirin
02 Yorumla
Soran+1 yılVar zaten kumandası gelicek
- +1 yıl
O zaman serinletirsin biraz
Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Tatlı atışmalar, sorun olmaz büyütme.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvimde yatamıyıeum kanka
+1 yılhaklı adamın belkı ışı vardı senlen :D
07 Yorumla
Soran+1 yılİşi olsa sabaha bırakmaz
- +1 yıl
bu soru trol ya :D
Soran+1 yılŞaka yapan birisine trol demek. Neyse tamam
- +1 yıl
sus len :D
Soran+1 yılDüzgün konuş.
- +1 yıl
konuşmuyorum ne olacak le :D
Soran+1 yılAnanı kerhanede sikennleeele baban konuşuyoe fiyat a orospuu çoluğu. Fakir tipsiz aç köpek asgari ücretle geçinen fakir
+1 yılÜslubunu bilmem ama bence sevimli bir davranış. :D
10 YorumlaAhahah ne tatlı kavgalarınız var😄
10 Yorumla
+1 yılKac aylık evlisiniz bu ne kısıtlama böyle 😀
00 Yorumla
+1 yılUyku sersemi saçmalamıştır takılma böyle şeylere
00 Yorumla
+1 yılHaklı aynı yatakta yatmayınca soğukluk giriyo
00 YorumlaGereksiz terslemissin adami
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Adam merak etmis ne var bunda
00 YorumlaVay be nasilda özgürlüğun kısıtlanmiş
00 YorumlaSeni sıkmasın söyle eşine
00 Yorumla
+1 yılEşinle yat sende onuda çağır salona
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı. Hahshah fıkra gibi ((:
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi